Skilling Broker Review | 2024

Beleggen is helemaal in en steeds meer brokers storten zich op de groeiende markt van beleggers. Eén van deze brokers, die steeds meer de aandacht trekt, is de Skilling Broker. Daarom is er een Skilling Broker Review gemaakt!

In deze Skilling Broker Review lees je alles over deze broker en of deze in jouw beleggingsstrategie past!

Skilling Broker Review - Stappenplan

Er zijn tegenwoordig meerdere goede brokers. Skilling heeft veel sterke kanten, waaronder de lage trading kosten en hoge snelheid. Reden voor een Skilling review.

Om te kijken of Skilling wat voor je is, kan je direct een account aanmaken. Dit is gratis en zo kan je de mogelijkheden verkennen.

Skilling is een Scandinavische broker, die gevestigd is op Cyprus. Sterke punten van Skilling zijn de lage marges, de hoge snelheid en de mogelijkheden voor hoge leveraging (hefboom). En Skilling valt via CySec onder Europese regelgeving en is dus veilig.

Ben jij een actieve en offensieve trader? Dan is Skilling precies wat je zoekt. In deze Skilling Broker Review lees je meer over deze interessantere aanbieder.

Wat is Skilling?

Skilling is een broker die zich specialiseert in CFD’s. Skilling heeft een groot voordeel voor crypto beleggers. Andere brokers zoals eToro niet aan kunnen tippen.

Je kan namelijk met heel lage marges in crypto handelen omdat Skilling niet met de eigenlijke crypto’s werkt, maar met cfd’s. Veel cryptohandelaars vinden daarom Skilling aantrekkelijk.

Het prijsverschil is echt enorm. Zo kost een transactie in bitcoin al gauw meer dan € 100 door de hoge fees in het Bitcoin netwerk. Bij Skilling kost deze zelfde transactie maar liefst € 0,50.

Vooral als je vaak handelt, bespaart dat natuurlijk enorm. En kan je dus ook met veel kleinere hoeveelheden crypto handelen, of profiteren van kleine koersverschillen. Maar ook als je van snelheid houdt, is Skilling ideaal.

Meteen beginnen bij Skilling, waar je dankzij CFD’s voordelig kan handelen in crypto?

Hoe werkt Skilling?

Bij Skilling handel je niet in de crypto zelf, maar in zogeheten CFD’s. Voluit betekent dit Contract For Difference. Dat wil zeggen dat je met iemand anders, Skilling in dit geval, een contract aangaat, zeg maar een weddenschap.

Als jij koopt en de crypto stijgt, maak je winst. Als de crypto daalt, maak je verlies. Omgekeerd, als jij de verkoper bent en de crypto daalt, maak je winst. En stijgt de crypto, dan maak je verlies. Zo kan je met CFD’s ook als de cryptomarkt daalt, verdienen.

Groot voordeel is dat je niet in de crypto zelf handelt, maar in een derivaat. Dat gaat tienduizenden malen  sneller en is ook meer dan honderd maal goedkoper.

Het begint met het storten van geld. Daarmee open of close je CFD’s. Bij closen sluit je de “weddenschap” en je wint, of verliest, het verschil.

Daarnaast heeft Skilling ook informatiebronnen voor serieuze beleggers; de Skilling Academy. Daar kan je jezelf bijscholen bijvoorbeeld het gebied van technische analyse en valuatie.

Skilling Broker Review: hoe kan ik beginnen bij Skilling stappenplan

1. Een rekening openen bij Skilling

Het is vrij makkelijk om je aan te melden. Kies een e-mailadres, kies een wachtwoord en je bent binnen.

Wil je alleen een demorekening, dan ben je nu klaar. Je kunt nu namelijk al meteen beginnen met oefenen op het platform.

Tip: oefen eerst een beetje met een demoaccount, totdat je het systeem van Skilling min of meer in de vingers hebt.

2. Doorloop de KYC controle bij Skilling

Om witwassen te voorkomen, heeft de EU allerlei Know Your Customer (KYC) maatregelen doorgevoerd. Dat houdt in dat je je moet identificeren met paspoort en selfie. Ook wordt je beleggingskennis getest.

Na deze controle kan je beginnen. Meestal verloopt dit vlot.

3. Boek geld over.

Dan is nu de volgende stap: het geld storten op je beleggingsrekening.

Helaas ondersteunt Skilling (nog) geen iDeal, maar overboeken met VISA of Mastercard creditcard kan wel.
 
Ook de in Nederland wat minder bekende betaalmethodes Klarna, Skrill, Swish, Trustly en Neteller zijn geschikt.
 
Gelukt? Gefeliciteerd, vanaf nu kan je beginnen met traden.

 

4. Begin met traden.

Heb je nu voldoende geoefend met je demo-account, of al eerdere beleggingservaring? Dan is het nu tijd voor het echte daytraden.

De trading interface van Skilling is behoorlijk geavanceerd. Er zijn veel mogelijkheden. In de demo modus kan je die goed leren kennen. Verdiep je daar goed in, zo kan je maximaal profiteren van Skilling en een mooie winst boeken.

 

Hoe werkt trading bij Skilling Broker?

Bij Skilling handel je dus niet in aandelen of crypto’s, maar in CFD’s. Elke trade is daarmee een weddenschap. je kan deze afsluiten op het moment dat je dat wilt. Dat heet “openen”. Deze koers ligt op dat moment vast.

Een afwijking naar boven is goed nieuws voor de koper, want die kan dan een mooie winst pakken. Een afwijking naar beneden is goed nieuws voor de verkoper. Je sluit een trade af door op de balk links op bijvoorbeeld een valutapaar, een aandeel, grondstof of een crypto te klikken.

Er wordt nu een venstertje geopend. Je moet kiezen voor BUY of SELL en voor MARKET of ORDER. BUY is standaard en betekent dat je koopt. SELL is dat je verkoopt, m.a.w. profiteert van een koersdaling.

MARKET is standaard en betekent dat je direct handelt. ORDER betekent dat je een aankoop- of verkooporder plaatst voor het moment dat de markt open gaat. Vooral bij aandelen komt dat laatste voor.

Vervolgens vul je het bedrag in waarmee je koopt of verkoopt. Let op je leverage. Met een leverage factor kan je een veelvoud van de hoeveelheid geld inzetten, dan waarover je bezit. Een leverage van 50 in combinatie met 1000 euro inzet betekent bijvoorbeeld dat je de koersverschillen over 50.000 euro dekt.

Stijgingen, maar ook dalingen, worden vijftig keer vergroot. Stijgt de koers met 1%, dan wordt dat 50% en heb je zojuist 500 euro verdiend. Niet slecht! Omgekeerd, betekent natuurlijk ook een daling met 1%, dat je 50% armer bent.

Helaas is het niet mogelijk om je cryptowallet aan Skilling te koppelen.

 

Skilling Broker Review - handelsproducten

Skilling biedt vijf verschillende categorieën om in te beleggen. Vergeleken met andere brokers is het aantal aangeboden producten vrij klein, rond de 800.

Dat heeft een goede reden. Alleen aandelen en andere beleggingsobjecten met voldoende volatiliteit en liquiditeit, zijn interessant voor daytraders. Dus verwacht aandelen Tesla, CFD’s voor Bitcoin en de Japanse yen, niet aandelen van een klein bedrijfje waar niemand van gehoord heeft.

De handel op Skilling in deze handelsproducten werkt via het CFD principe. Dat wil zeggen dat je niet de eigenlijke asset koopt, maar een CFD. Qua waarde komt het op hetzelfde neer, maar dit gaat qua handel veel gemakkelijker.

Tip: maak maximaal gebruik van de afwezige commissies van Skilling voor snelle day trading.

Skilling Broker Review - ervaringen van gebruikers

Skilling is in Nederland een nog vrij onbekende broker, de meeste klanten komen uit Scandinavische landen. De reden dat er niet zoveel Skilling reviews zijn van Nederlandse gebruikers van Skilling.

Internationale gebruikers van Skilling zijn over het algemeen goed te spreken over de site, wat zich uit in een mooie score van 4,5 van de 5 sterren op Trustpilot Skilling reviews. Dit steekt gunstig af vergeleken met de 4,2 van bijvoorbeeld eToro.

In Skilling reviews krijgt de broker vooral veel lof toegezwaaid voor de goede kwaliteit van hun helpdesk. Medewerkers worden beschreven als vriendelijk, deskundig en betrokken.

Over het algemeen zijn er ook veel positieve Skilling reviews van het platform, waar je natuurlijk als gebruiker vooral mee te maken hebt.

 

Vooral de gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee je kan navigeren roepen veel lof op bij de Skilling Broker Review. Twee gebruikers klaagden over problemen met geld opnemen, maar hier speelde Skilling goed op in.

Van de Skilling reviews op Trustpilot waren er 78% uitstekend, de hoogste score. 16% van de Skilling reviews scoorden goed. In totaal was slechts 6 procent gemiddeld of lager. Een nette prestatie,  waar het bedrijf trots op kan zijn.

Skilling versus eToro

Skilling is in veel opzichten een ander platform dan eToro. Waar Skilling vooral gericht is op daytraders, is eToro een sociaal beleggings netwerk. Ze hebben ook allebei een andere doelgroep.

Skilling kan je het beste zien als een platform voor de hardcore daytrader of actieve belegger. Het platform stelt beleggers in staat om snel, direct en met een lage overhead op marktontwikkelingen te reageren.

Is snel handelen op scherpe marges je ding, en wil je snel in crypto of andere fast moving assets kunnen handelen zonder dat je hoge commissies moet betalen, dan is Skilling duidelijk de betere keuze.

We denken dat  het daarom lastig is om te zeggen wat de betere broker is. Beide passen bij een eigen doelgroep belegger.eToro is een goede keus voor een beginnende of veelzijdige belegger.

Hoewel ook Skilling voor een beginnende belegger zeker geschikt is, zeker vanwege de vriendelijke helpdesk, komt deze site pas echt tot zijn recht voor iemand die eToro ontgroeid is en  meer van beleggen weet.

Aanmelden is bij zowel Skilling als eToro gratis, dus daarom is het goed idee om je bij allebei in te schrijven en kosteloos te ontdekken welke broker het beste bij je past. De beste Skilling review is jouw review. Zo ontdek je ook nog eens wat voor type belegger je bent.

 eToro heeft o.a. een gratis demo account, copy trading tool en rekent 0% commissiekosten op de handel in aandelen en ETF’s. Je kunt er ook investeren in CFD’s, crypto en grondstoffen vanaf het lage minimale inlegbedrag van $50. (€42)

Wat is de beste broker, eToro of Skilling? Test het vandaag nog!  

Skilling Broker Review: veelgestelde vragen

De broker Skilling is een Scandinavische broker die neer is gestreken op het eiland Cyprus, dat als EU-lid onder de Europese regels valt. Skilling trekt de aandacht door de snelle trades, hoge leverages en lage commissies. De gemiddelde Skilling review is voor 94% positief tot zeer positief.

Skilling biedt uitsluitend CFD’s aan over vijf verschillende asset klasses: crypto, valuta, grondstoffen, indexen en aandelen.

Skilling haalt haar verdiensten uit de spreads. Deze zijn 0,7 pips voor kleine beleggers tot 0,1 pips voor premium beleggers. Omdat Skilling verdient aan actieve handel, moeten beleggers die langer dan 1 jaar inactief zijn, 10 euro per jaar betalen.

Skilling is de natuurlijke biotoop voor een doelgerichte, actieve, volbloed daytrader, die een snel en gebruiksvriendelijk platform wil om snel trades te boeken. De no-frills, maar toch krachtige  omgeving zal deze gerichte belegger zeker aanspreken.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de Skilling Broker Review? Op deze pagina vind je diverse knoppen met links naar het Skilling aanmeldformulier.

Skilling Broker Review: conclusie

Skilling is een nieuwe, snel groeiende Scandinavische broker. Ook in Nederland zijn er steeds meer fans. Skilling weet deze stevige groei te realiseren door het snelle, gebruiksvriendelijke platform en de deskundige, klantvriendelijke helpdesk.

Redenen om  te kiezen voor deze snelle Scandinavische speler zijn de vrij lage commissies, door het CFD handelssysteem, de hoge handelssnelheid en de vaak stevige leverages. Een goede trader forse weet winsten kan pakken.

Ook de lage marges, de gebruiksvriendelijke interface, en deskundige en vriendelijke helpdesk, verrassen aangenaam bij de Skilling Broker Review.

De broker is nog niet specifiek actief op de Nederlandse markt, dus een goede beheersing van het Engels is zeker aan te raden.

Is daytraden je ding? Dan moet je deze snelle en gebruiksvriendelijke broker zeker eens uitproberen. Dan is de kans groot dat je er niet meer van het Skilling platform weg te slaan bent.

Wil je toch liever ook een andere broker proberen na het lezen van de Skilling Broker Review?
                                                                  Lees dan onze eToro review!

Wil je beginnen met Skilling?
Stap aan boord en begin met daytraden!
TIP
Scroll naar boven