De beste PancakeSwap App op het moment!

Altijd al coins willen traden met andere crypto beleggers? Dat kan via een altcoin exchange. PancakeSwap is één van de meest populaire altcoin exchanges ter wereld. In dit artikel leer je hoe je kunt beginnen met traden via de PancakeSwap app en wat de beste coins zijn om voor te traden binnen het platform.

Crypto's traden via de PancakeSwap App in 5 stappen

Direct beginnen met traden via de PancakeSwap App? Start dan direct met BNB coins kopen bij eToro!

Wat is de Pancakeswap App?

Met de PancakeSwap app is het mogelijk om je eigen crypto’s te ruilen tegen andere crypto’s. Dit is vooral handig wanneer je snel aan een nieuwe crypto wilt komen en deze nog niet beschikbaar zijn op een reguliere crypto exchange.
 
Ook zijn sommige minder bekende coins moeilijk te verkrijgen bij een standaard broker, dan kun je een trade aanbod openen op de PancakeSwap app.

Hoe kan ik traden via de PancakeSwap App?

Traden via de PancakeSwap app of een andere altcoin exchange gaat net iets moeilijker dan bij een reguliere broker. Als je nog geen crypto op een externe wallet hebt staan, zul je eerst crypto’s moeten kopen bij een broker als eToro.
 
In deze sectie leggen we stapsgewijs uit hoe je kunt beginnen met crypto trading via de PancakeSwap app.

Stap 1: Kies een online broker

Allereerst is het belangrijk een goede broker uit te kiezen. Deze moet een goede balans aanbieden tussen aanbod, betrouwbaarheid en lage kosten. Tegenwoordig zijn er zo veel crypto brokers, dat het moeilijk is om het overzicht te blijven houden.
 
Hieronder vind je onze aanbevolen crypto broker eToro en wat dit handelsplatform aantrekkelijk maakt. We introduceren een alternatieve handelwijze waarop je kunt handelen in crypto’s en de daarbij behorende broker.
Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

DeFi Swap

Onze favoriet is DeFi Swap. DeFi Swap is een decentrale exchange van DeFi Coin. Met DeFi Swap is een belangrijke mijlpaal in de roadmap van DeFi coin bereikt.

Op DeFi Swap kun je niet alleen tokens en cryptomunten tegen elkaar wisselen, ook zijn er een aantal handige manieren om te verdienen aan crypto.

Je kunt bij DeFi Swap gebruik maken van pools, staking of farming. Dan zet je jouw munten apart.

CopyTrading Tool binnen eToro

De munten worden dan gebruikt voor het uitlenen van crypto, het onderhouden van de blockchain of het aanbieden van liquiditeit. Dan kunnen mensen hun cryptomunten omwisselen.

Om DeFi Swap te gebruiken moet je een externe wallet hebben waar jouw cryptomunten in staan, bijvoorbeeld de wallet MetaMask. Daarna kun je rechtstreeks vanuit die wallet munten wisselen of vastzetten.

Direct beginnen met swappen, staking, farming en gebruikmaken van pools met DeFi Swap

eToro: PancakeSwap App

eToro is een van onze favorieten wanneer het gaat om crypto trading. Het platform is daarnaast ook zeer vriendelijk voor beginnende beleggers, waardoor je gemakkelijk comfortabel wordt met investeringen doen. Het biedt je ook handige tools die je vroeg op weg kunnen helpen met een evenwichtig portfolio opstellen.

Hiervoor kun je gebruik maken van de CopyTrading tool. Deze tool maakt het mogelijk om de portfolio’s van ervaren beleggers in te zien. Je ontvangt ook updates van de belegger wanneer deze iets te melden heeft over ontwikkelingen in zijn portfolio.
 
Als je overtuigd bent van hun expertise, kun je het gehele portfolio zelfs kopiëren en toekomstige beleggingen automatisch volgen.
CopyTrading Tool binnen eToro
Wil je liever eerst het platform verkennen? Probeer dan het gratisdemo account, waar je geheel zonder risico kunt beleggen met virtueel geld. Als je vervolgens comfortabel bent met het handelsplatform, dan kun je klein beginnen dankzij de lage minimale inleg van $50/€42.
 
Naast crypto’s heb je de mogelijkheid om te beleggen in andere handelsproducten bij eToro. Je kunt onder andere handelen in aandelen, ETF’s, CFD’s en grondstoffen. Voor het beleggen in aandelen en ETF’s betaal je zelfs 0% commissie.
 
Qua betrouwbaarheid zit het ook goed met eToro. Het platform wordt gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA (Financial Conduct Authority). Deze zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt bij eToro en dat je als gebruikers met een gerust hart kunt beleggen via het platform.

Direct beginnen met beleggen? Start dan eerst bij eToro om crypto’s te kopen!

Libertex: PancakeSwap App

Wil je niet in het bezit zijn van crypto’s, maar hier wel mee beleggen? Dan kun je beleggen in crypto CFD’s. Bij Libertex kan dit tegen lage kosten. Bovendien heeft Libertex veel ervaring in de handelswereld. Het platform is actief sinds de jaren negentig.

Met het handelen in CFD’s leg je in op koerswisselingen van bepaalde handelsproducten. Je kunt dus ook winsten boeken als een koers daalt, als je hierop geanticipeerd hebt. Dit doe je vaak met een hefboom, waardoor je winsten exponentieel kunnen toenemen. De keerzijde is dat verlies ook exponentieel toeneemt.

Libertex is onze favoriete CFD broker, omdat je hier ook gebruik kunt maken van de analysetool MetaTrader. Met deze tool kun je uitgebreide analyses runnen, waardoor je goed geïnformeerde investeringen kunt doen. We raden CFD handel echter vooral aan voor wat meer ervaren beleggers, aangezien je ook extra risico loopt.

Direct starten bij Libertex en beleggen in crypto CFD’s? Start dan vandaag nog gratis!

Stap 2: Koop BNB coins voor de PancakeSwap App

Als je wilt traden voor crypto als Lucky Block, zul je eerst een coin moeten kopen die je hiertegen kunt traden. In het geval van Lucky Block is dit Binance Coin. Dit kun je doen binnen het platform van eToro.

Zoek bovenaan in het dashboard naar Binance Coin. Vervolgens kom je op de landingspagina van de coin. Als je hier op “Handelen” drukt, kom je in het koopvenster terecht. Je kunt het gewenste aantal Binance Coins aangeven. Zorg uiteraard wel dat er geld op je account staat.

Nadat je de transactie hebt bevestigd, zullen de coins direct in je eToro wallet worden overgemaakt. Deze ben je vervolgens vrij om te verplaatsen naar een andere externe wallet om zo te beginnen met het traden van BNB voor andere crypto via de PancakeSwap app.

Stap 3: Link je wallet aan PancakeSwap App

Vervolgens heb je een externe wallet nodig om je coins naartoe te verplaatsen. We raden hiervoor de MetaMask of Trustwallet aan, die je gratis kunt downloaden. Zorg ervoor dat je de wallet adressen goed invoert, aangezien je je crypto’s kwijt bent als dit een verkeerd adres is.

Als je vervolgens al je crypto’s hebt overgezet naar een externe wallet, kun je de wallet linken aan de PancakeSwap app.

Dit doe je door op de knop “Connect Wallet” te drukken binnen de PancakeSwap app. Vervolgens kun je kiezen voor onder andere MetaMask en Trust wallets. Wanneer je deze gelinked hebt aan het platform, kun je beginnen met het traden van coins binnen d PancakeSwap app.

Het MetaMask wallet logo

Stap 4: Kies een crypto via de PancakeSwap App

Door naar de pagina van jouw gekozen coin te gaan, kun je direct traden met je nieuwe crypto. Hier vind je ook extra informatie over het koersverloop en het trade volume van de munt.

Stap 5: Maak een tradeverzoek aan via de PancakeSwap App

Op de pagina van de coin binnen PancakeSwap vind je de “Trade” knop, waarbij je kunt kiezen voor hoeveel coins je wilt traden. Vervolgens zal deze transactie op korte termijn verwerkt worden.
 
Zorg ervoor dat je altijd dubbel controleert of alle gegevens en de gewenste hoeveelheid goed zijn ingevuld.

Zodra de transactie is verwerkt, kun je namelijk niet meer terug. Zolang deze openstaat, heb je uiteraard nog wel de optie om deze te annuleren.

Overtuigd en wil je beginnen met trading via de PancakeSwap App? Begin dan met Binance Coin via eToro!

PancakeSwap App Download?

Het fijne aan PancakeSwap is, dat je niets hoeft te downloaden. De PancakeSwap app wordt gerund in je browser. Het is daarom belangrijk te melden dat alle PancakeSwap app store opties hoogstwaarschijnlijk scams zijn. Er is dus zowel geen PancakeSwap app iOS als pancakeSwap app android beschikbaar.
 
Zowel op je mobiele telefoon als op je computer kun je het platform gemakkelijk bereiken via je browser. Hier link je de wallet direct aan het platform, waardoor je toegang krijgt tot de trading mogelijkheden.

Direct starten bij eToro om te traden via de PancakeSwap app met BNB? Start dan vandaag nog!

De top 5 beste crypto's binnen de PancakeSwap App

Er zijn een tal van interessante crypto’s waar je tegen kunt traden via de PancakeSwap applicatie. Het belangrijkste aspect van PancakeSwap is dat net gelanceerde crypto’s gemakkelijk kunt kopen binnen het platform, terwijl veel brokers nog even op zich laten wachten.
 
We zetten hieronder de meest interessante crypto’s binnen de PancakeSwap app voor je op een rijtje.

DeFi Coin (DEFC)

DeFi coin staat op nummer 1. DeFi coin is een community-driven token. DeFi coin kun je eenvoudig kopen via Bitmart en PancakeSwap. Onlangs lanceerde DeFi coin een nieuwe versie van hun roadmap, een eigen DEX, app en farming pools waar je beloningen kunt verdienen. Hierdoor presteert de munt erg goed.

Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block heeft een game gallery. Hier kunnen gebruikers mee spelen in play2earn games en meedoen aan trekkingen en giveaways gebouwd op de blockchain. Lucky Block begint half mei met dagelijkse trekkingen. Lucky Block is erg goedkoop aan te schaffen.

PancakeSwap Coin (Cake)

Ook de PancakeSwap coin is erg interessant. Het platform wordt veel gebruikt, wat de waarde van de coin ten goede komt. Voor de langere termijn kan dit dus een zeer interessante coin zijn als PancakeSwap blijft groeien en er nieuwe interessant crypto’s uitkomen (haast een gegeven).

Space Genesis (SPG)

De Space Genesis crypto is begin 2022 met 125% in waarde gestegen. De coin heeft daarnaast een trading volume van bijna 17 miljoen euro. Nu is de kans om nog te kunnen profiteren van stijgingen van de coin.

BUSD token (BUSD)

De BUSD token is de in samenwerking met Binance gelanceerde crypto coin van de New York State Department of Financial Services (NYDFS). Het is de op één na grootste coin qua trading volume binnen de PancakeSwap applicatie. De waarde van deze token is gebaseerd op de Amerikaanse dollar.

Profiteer van een tal van tools die je helpen met het maken van verstandige lange termijn beleggingen. Maak vandaag een account aan bij eToro!

Top 5 beste crypto's bij eToro voor de PancakeSwap App

Uiteraard kun je ook bij eToro beleggen in veelbelovende crypto’s. Als je niet de extra stappen wil zetten om te beleggen via een altcoin exchange als PancakeSwap, dan is eToro een passend alternatief. We zetten de top 5 beste crypto’s om in te investeren via eToro op een rijtje.  

Solana (SOL)

Solana is het afgelopen jaar flink in waarde gestegen. Het veelbelovende netwerk wordt gezien als potentieel directe concurrent van Ethereum. Dit komt onder andere door de lagere transactiekosten vergeleken met het Ethereum netwerk. We verwachten dat ook dit jaar Solana in prijs zal stijgen.

Terra (LUNA)

Ook Terra is een flinke stijger geweest in 2021. Waar de crypto begin 2021 nog onder de 1 euro waard was groeide dit eind 2021 uit tot een waarde van tegen de 100 euro. Daarmee is het qua trading volume één van de grootste crypto’s ter wereld geworden.

We zien nog steeds groeipotentieel in deze coin, dus investeren in deze coin is nog steeds zeker het overwegen waard!

Decentraland (MANA)

Decentraland richt zich op de NFT hype die de afgelopen periode alleen maar is toegenomen. Binnen het op de Ethereum blockchain gerunde platform kun je virtuele percelen kopen met MANA crypto in de vorm van NFT’s.

Deze kun je eventueel doorverkopen en er zijn gevallen geweest waar stukken land voor bijna €170.000 euro verkocht werden. Met de toenemende populariteit van NFT’s, verwachten we dat deze crypto in waarde zal toenemen dit jaar.

Sandbox (SAND)

Ook Sandbox kapitaliseert op de NFT hype. Het is een relatief jonge crypto met een vergelijkbaar concept als Decentraland, maar behoort nu al tot de top 40 grootste crypto’s ter wereld. We verwachten dat de waarde van SAND dit jaar wederom zal toenemen.

UniSwap (UNI)

UniSwap is een directe concurrent van PancakeSwap, maar dat maakt UniSwap Coin niet minder interessant als potentiële belegging voor dit jaar. Het concept van een altcoin exchange biedt namelijk veel stabiliteit voor de coin die het platform gebruikt. We verwachten dan ook groeipotentieel voor deze coin in 2022.

Weet je genoeg en wil je direct beginnen met beleggen in de top 5 beste crypto’s? Start dan direct bij eToro!

Veelgestelde vragen over de PancakeSwap App

Het platform van PancakeSwap wordt gebruikt om jouw eigen crypto te ruilen tegen crypto’s die beschikbaar zijn op het platform. Dit gebeurt over het algemeen tussen twee particulieren zonder tussenpartij.

Het grootste voordeel van traden via een DEX, of altcoin exchange als PancakeSwap, is het feit dat je voor de nieuwste crypto’s op de markt kunt traden. Vaak zijn deze nog niet beschikbaar op de grotere brokers, waardoor je nog net voor potentiële groeispurten kunt inzetten op crypto’s.
 
Een goed voorbeeld hiervan is Lucky Block, dat nog enkel via PancakeSwap te verkrijgen is.

PancakeSwap gebruikt Binance Coin voor gas fees. Je zult dus altijd BNB in je wallet moeten hebben om trades te kunnen doen bij PancakeSwap.

Nee, er is op het moment nog geen PancakeSwap Iphone app beschikbaar. Let er dus op dat PancakeSwap iOS apps dus een scam zijn in de app store.

Via de Trust Wallet kun je een PancakeSwap app download integreren. Let er dus wel op dat je hiervoor een Trust wallet moet hebben en niet bijvoorbeeld MetaMask. Vervolgens kun je binnen de Trust Wallet Dapp toegang krijgen tot het PancakeSwap platform.

PancakeSwap App: Conclusie

De PancakeSwap app is ideaal voor crypto beleggers die diep in de materie zitten. Als je oplettend bent, kun je vroeg instappen bij jonge crypto’s met veel potentieel. Deze zullen vaak nog niet bij de grotere brokers beschikbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is DeFi coin. Deze coin biedt zeer veel potentieel voor 2022.

Al met al is het zeker slim om een wallet met BNB te verbinden met de PancakeSwap app. Zo kun je direct kapitaliseren op eventuele nieuwe crypto’s waarvan jij zeker bent dat deze flink zullen groeien.

Scroll naar boven