Gratis Crypto Verdienen bij de beste brokers

Gratis crypto verdienen – klinkt dat niet geweldig? Wist je dat er manieren zijn waarmee gratis crypto coins verdienen echt mogelijk is? We laten je in dit artikel zien hoe ook jij aan meer crypto komt zonder deze te hoeven kopen, maar door gebruik te maken van een gratis crypto verdienen app en gratis crypto airdrops.

Start vandaag nog met Gratis Crypto Verdienen in 4 eenvoudige stappen!

Wil jij direct beginnen met gratis crypto verdienen? Een veilige en eenvoudige manier is rente krijgen over je crypto bij Aqru!

Wat is Gratis Crypto Verdienen?

Gratis crypto verdienen zijn de verschillende methoden en manieren die je kunt gebruiken om zonder noemenswaardige investeringen meer cryptomunten te verdienen. Veel mensen denken dat dit onmogelijk is.

Zij denken dat je alleen maar aan meer crypto kunt komen door bij te kopen, maar dit is niet het geval. Inmiddels zijn er diverse tactieken voor het verkrijgen van gratis crypto en het vergroten van je holdings.

In dit artikel leggen we uit hoe ook jij kunt profiteren van gratis crypto verdienen, en waar je dit het beste kunt doen. We nemen verschillende opties en aanbieders van handige diensten met je door. 

Hoe kan ik Gratis Crypto Verdienen?

Gratis crypto verdienen kan op verschillende manieren. Eén ding wat deze manieren gemeen hebben is dat je bijna altijd al een aantal cryptomunten moet bezitten om ze in te kunnen zetten om er meer te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld crypto die je al hebt uitlenen, gebruiken voor staking en liquiditeitspools bij diverse platforms. 

Je crypto veilig aanschaffen en daarna wegzetten bij een platform in ruil voor rente is misschien wel de beste manier om gratis meer crypto te verdienen. Hoe je hiervoor een geschikte aanbieder vindt, en hiermee begint, leggen we je uit in onderstaand stappenplan.

Stap 1: Kies een aanbieder van staking

De eenvoudigste manier om gratis crypto te verdienen is door crypto die je al hebt te staken in ruil voor beloningen. Door je crypto ‘uit te lenen’ aan een stakingpool ontvang je namelijk een percentage aan rente over de cryptomunten. Er zijn verschillende gratis crypto verdienen apps en platformen waar je dit kunt doen. 

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Aqru bekijkenHuobi bekijkeneToro bekijken
Algemene beoordeling10/108/107.5/10
Max. Staking APY%12%0.8 tot 36%6.5%
Aantal staking crypto530+2
Flexibel stakenJa, altijdJa, tegen lager %Ja, maar ~8 introdagen
Lock-in periodeFlexibelFlexibel / vanaf 1 weekFlexibel
UitbetalingDagelijksEinde lock-inMaandelijks
Regulatie Accru Finance UABFEUCySEC, FCA, ASIC,
VerzekeringVerzekeringsfondsVerzekeringsfondsTot 1 miljoen per gebruiker

Gratis Crypto Verdienen bij Aqru

Aqru is de ideale plek om gratis crypto te verdienen. Aqru is namelijk gespecialiseerd in financiële diensten op het gebied van crypto en in het speciaal het verdienen van rente.

Aqru maakt het jou zo eenvoudig mogelijk om rente te verdienen over je crypto en zonder moeite je vermogen te vergroten. Ze zoeken zelf de beste deals op, en zorgen dat je de beste percentages krijgt. 

Bij Aqru ben je altijd flexibel en kun je binnen 24 uur je cryptomunten opnemen, mocht je ze willen gebruiken of verkopen. Dat is een groot voordeel tegenover minder flexibele dienstverleners. 

Bovendien is Aqru zeer secuur en zorgvuldig in het proces. Nieuwe munten worden bijvoorbeeld uitgebreid gescreend, en er is een verzekeringsfonds voor het geval er een calamiteit plaatsvind. 

Gratis Crypto Verdienen bij Aqru

Je kunt zelf cryptomunten naar Aqru sturen of deze via Aqru aanschaffen. Je hoeft ze daarna alleen maar te laten staan in je Aqru wallet en verdient automatisch rente. Super eenvoudig! Het enige nadeel van Aqru is dat ze nog niet heel veel verschillende soorten cryptomunten in hun aanbod hebben. Beginnen kan vanaf € 100.

Klinkt gratis crypto verdienen bij Aqru je als muziek in de oren? Gebruik dan de groene knop om vrijblijvend een account aan te maken bij deze financiële dienstverlener!

Gratis Crypto Verdienen bij Huobi

Huobi is een grote speler uit Azië die vooral in deze regio veel fans en gebruikers heeft die handelen in crypto. De ondersteuning voor de rest van de wereld wordt steeds beter.

Huobi is interessant door het gigantische crypto aanbod. Wat gratis crypto verdienen betreft zit je hier ook goed, want dit kan met staking of het nieuwe platform Huobi Earn. Je vindt hier diverse minder populaire coins om te staken. Regelmatig voegt Huobi hier nieuwe opties aan toe. 

Wil jij beleggen bij het Aziatische Huobi? Registreer dan een gratis account met de groene knop en begin vandaag nog met het staken van crypto coins!

Gratis Crypto Verdienen bij eToro

Perfect voor beginners is eToro. Zij bieden van alle aanbieders de meeste ondersteuning en leuke extra functies om het beleggen in cryptomunten onder de knie te krijgen.

eToro heeft niet veel opties voor gratis crypto verdienen. In totaal kun je hier op het moment slechts twee minder populaire munten steken tegen hele gemiddelde percentages. Aqru is een betere optie om crypto te staken voor rente. 

Wat eToro wel heeft, is een gigantisch aanbod dat voorbij crypto gaat. Zo beleg je bij eToro in aandelen, ETF’s, CFD’s, forex, grondstoffen en meer. Aandelen en ETF’s verhandel je tegen 0% commissiekosten. Oefenen doe je met de gratis demoaccount of via copytrading van andere beleggers. Regulering is er van de FCA en CySEC.

Alles leren over geld verdienen met crypto en andere handelsproducten? Registreer dan een account bij eToro en begin vandaag nog met beleggen in crypto en aandelen!

Stap 2: Registreer een gratis account bij het staking platform

Aanbieder van de juiste financiële diensten gekozen? Mooi, dan is het tijd om een gratis account te registreren! Het eerste goede nieuws is dat dit bij de goede brokers hartstikke gratis is, en er geen gekke fees bij komen kijken. 

Het tweede goede nieuws is dat het heel eenvoudig is om een account te maken. Geef je e-mailadres en wachtwoord op aan Aqru (ons voorbeeld) en zij zullen je een verificatiemail sturen.

Daarna is het nodig om een kopie van een identificatiebewijs te uploaden en de KYC te doorlopen. Het identificatiebewijs mag een kopie van een paspoort zijn.

Stap 3: Stort geld of cryptomunten op account

Na het verifiëren van je account is het tijd om te zorgen dat je kunt beginnen met gratis crypto verdienen als rente / interest. 

Bij Aqru en andere aanbieders kan dit op twee manieren. Door crypto te kopen of versturen. 

Crypto versturen naar je Aqru wallet kan door het adres te kopiëren en in te voeren bij een transactie vanaf de wallet waarop je crypto staat. Crypto kopen kan met geld. 

Geld op je Aqru account zetten kan per bankoverschrijving of creditcard. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Kies een geschikte Gratis Crypto Verdienen munt

Aqru maakt kiezen eenvoudig. Je hebt hier twee opties: rente verdienen over stablecoins USDT, USDC of DAI of rente verdienen over andere cryptomunten. 

Het rentepercentage op stablecoins ligt hoger. Je krijgt maar liefst 12% gratis als rente. Voor bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum ligt dit op 7%, wat ook een hoge interest is.

Aqru zal in de toekomst meer mogelijkheden toevoegen.

Stap 5: Begin met Gratis Crypto Verdienen

Beginnen met gratis crypto verdienen app Aqru is super eenvoudig. De gratis crypto coins krijg je vanzelf uitgekeerd, nadat je automatisch begint met het krijgen van interest nadat cryptomunten op je account staan.

Je hoeft ze alleen maar te laten staan om dagelijks interest te krijgen. Je bent volledig flexibel en kunt altijd je coins opnemen voor eigen gebruik.

Overtuigd van de functionaliteit van staking en gratis crypto verdienen met beloningen en rente? Start dan een account bij Aqru en begin vandaag met verdienen!

Gratis Crypto Coins - Staking percentages vergeleken

Gratis crypto coins verdienen is het eenvoudigste door deze bij een financiële dienstverlener aan te bieden voor staking. Bij Aqru is dit het eenvoudigst, maar je hebt meerdere opties voor verschillende crypto. We maakten onderstaande overzicht met de meest populaire coins waarover je beloningen kunt ontvangen bij aanbieders.

MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Wil je vanavond nog je eerste gratis crypto coins verdienen? Bij Aqru wordt je interest dagelijks berekend!

Gratis Crypto Bot

Er zijn diverse crypto bots. Soms claimen deze een gratis crypto bot te zijn, maar vaak zijn er kosten aan verbonden. Zo houden de ‘gratis crypto bots’ bijvoorbeeld een percentage in over eventuele uitbetalingen en winsten. Een bot inzetten kan wel een manier zijn om eenvoudig meer crypto te verdienen zonder gedoe.

Gratis Crypto Signalen

Gratis crypto signalen zijn signalen die je krijgt wanneer er een interessante marktoptie is om crypto te kopen of verkopen. Veel van deze crypto signalen lopen via betaalde groepen, maar er zijn enkele Telegram groepen met gratis signalen. Ook eToro biedt gratis crypto signalen, terwijl ook Twitter een bron van informatie is.

Om gratis crypto te verdienen bij Aqru heb je geen gratis crrypto bot of crypto signalen nodig. Het enige dat je hoeft te doen is je crypto bewaren op het platform, en je ontvangt beloningen!

Meer Gratis Crypto Verdienen Manieren

Gratis Crypto Minen

Een classic om gratis aan crypto te komen: crypto mining. In het verleden was dit zeer voordelig, maar gezien de grote rekenkracht en hoeveelheid elektriciteit die je nodig hebt, is dit nu zelden meer rendabel voor beginners.

Gratis Crypto Airdrop claimen

Toegankelijker en populairder is het tegenwoordig om deel te nemen aan een gratis crypto airdrop. Hiervoor kun je zoeken naar nieuwe munten die op deze manier zorgen hun tokens te distribueren. Toch is dit niet altijd eenvoudig. 

Steeds meer gratis crypto airdrops zijn namelijk wel gratis, maar stellen voorwaarden. Dit kan gaan om het bezitten van hoeveelheden van een andere cryptomunt, tot het weggeven van gegevens of promoten van het project.

Gratis Cursus Crypto Trading

Wil jij meer leren over het beleggen in cryptocurrency? Dan kan een gratis cursus crypto trading uitkomst bieden. Je leert dan de kneepjes van het vak. Op internet en YouTube zijn er zeer veel gratis cursussen te vinden, terwijl je met een demoaccount van bijvoorbeeld eToro zelf kunt gaan oefenen met de kennis.

Tip: Projecten belonen vaak hun vroege investeerders en fans met gratis crypto airdrops. Investeren in een NFT project kan bijvoorbeeld een goede manier zijn om later een gratis crypto airdrop te krijgen.

Wil jij direct zonder kosten 7 tot 12% gratis interest de crypto die je al hebt? Registreer dan een account bij Aqru en begin vandaag nog met gratis crypto verdienen!

Veelgestelde vragen

Gratis crypto verdienen kan op verschillende manieren, zoals gratis crypto airdrops, gratis crypto minen en door crypto die je al hebt te staken.

Je crypto uitlenen of staken in ruil voor beloningen is de eenvoudigste manier van gratis crypto verdienen.

De gratis crypto verdienen app Aqru is de beste in zijn soort. Deze app en het team van Aqru zetten zich volledig in om jou gratis crypto te laten verdienen in de vorm van interest over de crypto die je op hun app bewaard. Dit is volledig flexibel, en je verdient vanaf dag 1 interest.

Gratis Bitcoin verdienen kan door Bitcoin te bewaren bij Aqru. Zij betalen je maar liefst 7% interest wanneer je op hun platform Bitcoin bewaard. Volledig veilig en zonder lock periode of andere bijzondere voorwaarden.

Zomaar gratis crypto minen is zo goed als onmogelijk geworden. Effectief minen vereist op het moment een computer met goede specificaties, die veel geld kost. Ook betaal je vele geld aan elektriciteit waardoor het bijna alleen rendabel is om te minen als je hele goedkope stroom hebt. Professionele miners staan niet voor niets grotendeels in landen waar stroom een stuk goedkoper is of ze gesubsidieerd worden.

Soms zijn er gratis crypto airdrops waarbij je een aantal coins van een nieuwe cryptomunt kunt claimen. Tegenwoordig zien we dit minder vaak, en zijn er vaak voorwaarden verbonden aan de gratis crypto airdrop zoals het delen van berichten op social media, het al bezitten van een bepaalde coin of NFT, of dat er geloot wordt.

Gratis Crypto Verdienen: Conclusie

Ondanks dat het door de gestegen populariteit steeds lastiger is om aan crypto te komen door gratis crypto minen of gratis crypto airdrops, is gratis crypto verdienen nog steeds mogelijk. Een goede manier om dit te doen is door je crypto onder te brengen in een liquiditeitspool, stakingpool of uit te lenen in ruil voor rente.

De financiële dienstverlener Aqru focust zich specifiek op dit aspect en biedt een volledig veilige, flexibele manier aan om op dagelijkse basis te profiteren van rentepercentages van 7 tot 12%. Voor ons reden om dit de beste manier om gratis crypto te verdienen te noemen. Een account registreren kan bovendien ook gratis. 

Scroll naar boven