Airdrop Crypto: gratis crypto verdienen

Binnen de crypto-wereld is op dit moment veel geld te verdienen. Als nieuweling is het echter ook een complexe wereld met veel nieuwe termen. Eén van deze termen is de Airdrop Crypto. In dit artikel helpen wij onder meer antwoord op de vraag: wat is een airdrop crypto?

Aan het einde van dit artikel weet jij ook hoe je precies kunt profiteren van Crypto Airdrop.

Profiteren van Crypto Airdrop in 4 stappen

Op zoek naar interessante crypto’s? Klik op de groene knop en wordt vandaag nog eigenaar van een coin.

De laatste jaren is de cryptomarkt geëxplodeerd. Daardoor is de waarde van van coins zoals Bitcoin door het dak gestegen. Of beter gezegd in cryptotermen: naar de maan vertrokken.

Daarnaast zijn er ook enorm veel crypto coins bijgekomen. Het is voor nieuwe projecten of bedrijven mogelijk om bekendheid voor hun crypto te krijgen. De airdrops crypto zijn een oplossing voor dit probleem.

We zullen je in dit artikel verder uitleggen hoe jij kunt deelnemen aan airdrops crypto zijn, en behandelen de beste crypto drops van dit moment. Daarnaast leggen we je ook uit hoe kunt investeren in cryptocurrencies via een gemakkelijke en goedkope exchange.

Wat is een Airdrop Crypto?

Een antwoord op de vraag ‘wat is een airdrop crypto?’ is vrij kort. De meest basale omschrijving van een airdrop crypto is: het ontvangen van gratis crypto in je wallet.

Je leest het inderdaad goed. Door middel van een airdrop crypto ontvang jij vrijblijvend crypto, die jij later weer kunt verkopen met winst.

Bedrijven of nieuwe crypto projecten willen door middel van airdrop crypto bekendheid verkrijgen bij de crypto beleggers. De waarde van een airdrop crypto varieert meestal tussen de €1 en €20. Maar een crypto airdrop kan in sommige gevallen oplopen tot een veel hoger bedrag.

Hoe werkt een Airdrop Crypto?

Nadat jij nu ook een antwoord kan geven op de vraag ‘wat is een airdrop crypto?’, wil jij natuurlijk ook weten hoe een coin airdrop werkt.

Een airdrop crypto is dus een marketingstrategie voor een bedrijf waarmee zij hun crypto promoten. Een airdrop kun je in verschillende vormen tegenkomen. Welke dat zijn wordt in dit artikel allemaal uitgelegd.

Door je aan te melden bij airdrops crypto kun je gratis crypto te krijgen. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten. Jij krijgt gratis crypto en het crypto project krijgt meer bekendheid. Hoe jij zelf kunt profiteren van airdrop crypto kun je ook lezen in dit artikel.

Hoe kan ik profiteren van een Airdrop Crypto?

Voordat je kan profiteren van een airdrop crypto is het van belang dat je een wallet hebt. Naar deze wallet zullen de airdrop crypto worden gestuurd.

Je kunt bij een aantal verschillende online brokers een wallet aanmaken. Daardoor kun je niet alleen deelnemen aan een airdrop crypto, maar kun je ook handelen in crypto. 

Hieronder bespreken wij precies hoe je dat doet en waar je dat het beste kunt doen. 

Lucky Block Coin - Airdrop Cryto met groot potentieel voor 2022

Wanneer we het hebben over airdrop crypto coins van 2022 mag Lucky Block Coin / Lucky Bock Token niet ontbreken! Deze Britse token is net gelanceerd, en mag niet ontbreken in het lijstje van interessante crypto airdrops!

Lucky Block is net gelanceerd via het platform van PancakeSwap. De coin is in korte tijd al flink gegroeid. Ook direct starten met Lucky Block tokens kopen? Lees snel verder!

Download een digitale portemonnee – om je airdrop crypto coins te krijgen en op te slaan is een digitale wallet nodig. Trust Wallet en MetaMask werken met Lucky Block en zijn gratis te downloaden. 

Koop BNB (Binance Coin) – De Lucky Block Crypto drops werkt met het uitwisselen van Binance Coin voor Lucky Block tokens tegen een voordelig tarief. Verplaats daarom BNB naar je wallet!

Lucky Block Token verbinden met de online wallet – selecteer je gekozen wallet en ga naar het platform van Lucky Block. Hier geef je aan hoeveel Binance Coin je wilt inwisselen voor Lucky Block tokens.

Stap 1: Een online broker kiezen

Profiteren van Airdrop Crypto bij Libertex

Het aanbod bij Libertex is enorm groot. Daarom is het voor veel investeerders een zeer interessante online broker. Bij Libertex kun je investeren in crypto, grondstoffen, aandelen en ETF’s.

Bij Libertex handel je in deze assets door middel van CFDs’. Hierdoor wordt je niet daadwerkelijk eigenaar van een asset, maar speculeer je over de toekomstige koers.

Ook bij Libertex is het mogelijk om eerst gebruik te maken van een demo-account. Hierdoor leer je het handelen in CFD’s beter te begrijpen, zonder dat je daar risico bij loopt.

Wil jij investeren in crypto CFD’s? Begin vandaag nog door op de onderstaande knop te klikken!

Stap 2: Maak een account aan

Een account aanmaken bij een online broker is zeer gemakkelijk en bij de meeste brokers hetzelfde. Wij gebruiken in dit geval Libertex als voorbeeld. 

Op de website van Libertex kun je een account aanmaken met een e-mailadres, een Facebookaccount of met Google+.

Het is hierna alleen nog noodzakelijk om je account te verifiëren via een bevestigingsmail. Daarna heb je toegang tot het platform.

Stap 3: Geld storten op je account

De volgende stap is geld storten op je account. Voordat je dit kunt doen moet je eerst nog een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen wijzen je op de risico’s van beleggen.

Vervolgens kun je binnen enkele minuten geld storten op je account met behulp van iDEAL, creditcard of PayPal.

De verschillende betaalmethoden zijn ook weergegeven in de afbeelding.

Onderaan het menu vind je de optie 'geld storten'

Stap 4: Zoek een interessante crypto of andere asset

Nadat het geld op jouw account is gestort kun je een interessante crypto aanschaffen. Bij Libertex heb je de keus uit alle bekende crypto’s zoals Bitcoin en Binance Coin.

Je kunt de cryptocurrency vinden met behulp van de zoekbalk of onder het kopje crypto’s. Op dezelfde manier kun je ook de andere assets op het Libertex platform vinden.

Stap 5: Koop een cryptocurrency

Je kunt een bepaalde crypto verder analyseren door erop te klikken. Vervolgens zie je alle basis informatie, koersen en de meningen van anderen over een crypto.

Hierdoor kun jij op basis van veel informatie een beslissing maken. 

Met één klik op de knop kun je eigenaar worden van de crypto. Klik op ‘handelen’ en voer in hoeveel jij wil investeren.

Wil jij ook profiteren van de cryptomarkt? Door nu een account aan te maken bij Libertex kun je vandaag nog eigenaar worden van onder meer Bitcoin en Ethereum.

Soorten Crypto Airdrop

Een crypto airdrop kun je in een aantal vormen tegenkomen. Daarom zullen we hier bespreken welke tegen crypto airdrop je kunt aanlopen, en hoe je de crypto airdrop kunt profiteren.

Automatische Crypto Airdrop

De automatische crypto airdrop is een soort beloning voor houders van een cryptomunt. Jij wordt beloond voor het aanhouden van een bepaalde coin op het moment dat een cryptoproject een nieuwe coin lanceert. 

Een bekend voorbeeld was de lancering van BitcoinCash. In 2017 werden de houders van Bitcoin automatisch beloond met het nieuwe BitcoinCash. De houders ontvingen toen gratis een aantal BitcoinCash in hun wallet.

Er zijn ook cryptomunten die in hun smart contract een fee hebben opgenomen. Vaak betaal je dan een 10% fee bij het kopen en verkopen van de token, waarvan een deel weer wordt verdeeld onder de houders van de munt. Dit is ook een voorbeeld van automatische crypto airdrop.

Handmatige Airdrop Crypto

Een andere vorm van een crypto airdrop zijn de handmatige airdrop crypto. De term geeft al een beetje aan dat je daar een handeling voor moet uitvoeren. 

Dit betekent dat je een e-mail adres moet invullen om in aanmerking te komen voor een crypto airdrop. Soms moet je ook toetreden in een groepschat op telegram of discord.

Projecten proberen met de handmatige airdrop crypto een grote community op te bouwen en de bekendheid van de crypto te vergroten. Als vergoeding ontvang jij een klein bedrag aan crypto’s.

De beloning is vaak weliswaar niet heel groot, maar omdat je vaak één van de eerste investeerders bent kan de waarde nog aardig toenemen.

Loterij Airdrop Crypto

Een groot aantal projecten geeft je ook de kans om een crypto airdrop te winnen. Je doet dan net als bij handmatige airdrop crypto een bepaalde handeling waardoor jij een gratis deelname krijgt.

Met deze deelname maak jij bijvoorbeeld kans op een bepaalde hoeveelheid crypto’s of een NFT. Vaak ligt de waarde van de gratis crypto airdrop of NFT een stuk hoger.

Wil jij leren beleggen van de meest succesvolle beleggers? Maak dan een gratis account bij Libertex en ontdek het Copy Trading netwerk!

Recente Airdrops Crypto Coins - Beste Crypto Drops 2022

Het aantal cryptocurrency’s is inmiddels enorm en neemt nog steeds toe. Ze zijn echter niet allemaal even betrouwbaar of zijn niet interessant genoeg om in te investeren. 

Daarom bespreken wij hier de beste airdrop crypto 2021. Dit zijn ook crypto drops waarin jij mogelijk nog in kunt stappen.

Lucky Block Token Crypto Airdrop

De veelbelovende Lucky Block Token is de eerste crypto die wij hier gaan behandelen.

De Lucky Block Token is een veelbelovende token, die volgens sommige analisten op termijn wel x100 in waarde kan gaan. 

Lucky Block is gebouwd op de blockchain en richt zich op het hebben van een game gallery waar gebruikers play2earn games kunnen spelen. Lucky Block gebruikers kunnen meedoen aan trekkingen en giveaways.

Half mei begint Lucky Block met het houden van dagelijkse trekkingen. Hier wordt een grote jackpot ter waarde van 2 miljoen weggegeven en een kleine jackpot voor houders van de Lucky Block NFT.

Hierbij kun je extra prijzen winnen zoals een Lamborghini Aventador en een miljoen aan crypto. Wanneer je een bepaald aantal Lucky Bock tokens bezit kun je gratis meedoen aan de trekking. Je connect daarvoor dagelijks je wallet aan de mobiele app van Lucky Block en wordt beloond met een ticket.

Als je een airdrop van Lucky Block kan ontvangen, zal dit op de korte en lange termijn flink wat rendement opleveren is de verwachting. Ondanks dat een crypto airdrop vaak niet om grote bedragen gaat, kan het toch zeker lonen om er in dit geval naar te kijken.

Als jij bijvoorbeeld een Lucky Block Crypto Airdrop ontvang met een waarde van €10, dan is dat bij een waardevermeerdering van x100: 10 x 100 = €1.000. Oftewel, de winst kan nog aardig oplopen.

Begin met investeren in Lucky Block

DeFi Coin (DEFC) Crypto Airdrop

DeFi coin is een echte aanrader en heeft veel potentie. DeFi coin is erg goedkoop aan te schaffen.

DeFi coin is een community-driven token die je kan kopen via Bitmart en PancakeSwap.

DeFi coin lanceerde onlangs een eigen DEX, een nieuwe versie van hun roadmap, een app en farming pools waar je beloningen kunt verdienen. Hierdoor presteert DeFi coin erg goed.

Basic Attention Token (BAT) Crypto Airdrop

De Basic Attention Token (BAT) is een crypto die is opgezet door de oprichter van Javascript. Dit project heeft een browser gemaakt waarop bezoekers naar content kunnen kijken. 

Tegelijkertijd plaatsen zij advertenties op hun netwerk (Brave), die jij dan te zien krijgt. Op dit moment kun jij airdrop token claimen bij dit project. 

Als jij de Brave browser gaat gebruiken, dan krijg je 25-40 BAT airdrop token per 30 dagen dat jij de browser gebruikt. Op dit moment ligt de BAT koers op €1,15. 

Dit betekent dat jij per 30 dagen  minimaal: 1,15 x 25 = €28,75 en maximaal 1,15 x 40 = €46 krijgt. Dit kan later ook nog eens toenemen als de koers van BAT stijgt.

Uniswap Airdrop Crypto 2021

De Uniswap airdrop crypto is een voorbeeld van een gratis airdrop crypto als beloning voor houders die vroeg hebben geïnvesteerd in de token. Op dit moment kunnen een selecte groep Uniswap holders crypto token claimen.

Je komt hiervoor in aanmerking als je de eerste of tweede versie van Uniswap hebt gekocht. Als je tot deze groep behoort, kun je 400 Uniswap claimen tijdens de Uniswap airdrop crypto 2021. 

Daarnaast kun je ook nog 1000 Uniswap airdrop token claimen via hun app als je SOCKS tokens in je wallet hebt. Door je wallet te linken binnen de Uniswap app, kun je met één klik op de knop deze gratis airdrop crypto claimen.

Maak vandaag nog een account aan bij Libertex en profiteer van toekomstige crypto drops!

Waarom deelnemen aan een Airdrop Crypto?

Als je niet deelneemt aan een gratis airdrop crypto ben je eigenlijk een dief van je eigen portemonnee. Je krijgt namelijk gratis crypto en daarvoor vraagt de airdrop token aanbieder maximaal vijf minuten van je tijd.

Daarnaast loop je geen financieel risico, omdat je zelf geen geld hoeft te investeren. Je moet vaak alleen je e-mail adres opgeven of socialmediakanalen volgen. 

Wat levert een Crypto Airdrop op?

De gratis airdrop crypto kan jouw dus alleen maar geld opleveren. En in het beste geval zit er net die speld in de hooiberg tussen die qua waarde door het plafond schiet.

Profiteer van de beste crypto airdrop 2021 bij Libertex!

De voor- en nadelen van Airdrop Crypto deelname

Net als alle andere dingen in het leven heeft ook airdrop crypto voordelen en nadelen. In het geval van gratis airdrop crypto zijn er voornamelijk voordelen, maar de nadelen zullen ook kort besproken worden.

De voordelen van Airdrop Crypto

De speld in de hooiberg – In sommige gevallen kan er veel hype ontstaan rondom een nieuw project. Als jij dan toevallig met een gratis airdrop crypto hebt meegedaan, kan jouw winst wel eens aardig oplopen.

Airdrop Crypto zijn gratis – In aanmerking komen voor de gratis airdrop crypto kost je vaak maar enkele minuten.

De nadelen van Airdrop Crypto

Veel verschillende telegramberichten, mails en dicordgroepen – Vaak moet je toetreden tot een telegram- of discordgroep om in aanmerking te komen voor een airdrop crypto.

Soms kan je hierdoor in enorm veel groepen terecht komen en overspoeld worden door berichten. Doe daarom goed vooronderzoek naar een airdrop crypto en of het je écht waard is om je aan te melden.

Veel gratis airdrop crypto worden niet veel waard – De waarde van je gratis airdrop crypto kan met name tegenvallen bij nieuwe projecten. Houd daar dus rekening mee en denk maar zo: niet geschoten is altijd mis.

Tip: Libertexheeft ook een zeer uitgebreid crypto aanbod. Door nu een account aan te maken kun je vandaag nog eigenaar worden van crypto tegen zeer lage kosten.

Bij Libertex kun je tegen zeer lage kosten beleggen en daardoor maximaal profiteren van airdrop tokens! 

Hoe kan ik deelnemen aan een Airdrop Crypto?

Je kunt deelnemen aan een coin airdrop door je aan te melden voor crypto drops of door bepaalde coins in je wallet te hebben.

Toekomstige airdrops

De komende tijd staan er weer aardig wat crypto drops op de planning. Verschillende sites bieden jouw een handig overzicht van alle toekomstige crypto drops. Je kunt bijvoorbeeld kijken op coinmarketcap. 

Wij hebben daarnaast ook een interessant artikel geschreven over top 5 nieuwe crypto van dit moment.

Je kunt vervolgens ook kijken of je bepaalde tokens in je wallet moet hebben om voor bepaalde crypto drops in aanmerking te komen. Vaak ku je deze crypto gemakkelijk aanschaffen bij Libertex.

Wil jij profiteren van crypto drops? Ga dan naar Libertex en zorg dat je de juiste crypto in je wallet hebt!

Veelgestelde vragen

Een airdrop crypto is het gratis verkrijgen van crypto in je wallet. Een aanbieder stuurt jouw deze crypto als onderdeel van een marketingplan. 

Vaak kom je in aanmerking voor airdrop crypto door je aan te melden via je mail, een telegram of discord chat te joinen, of een bericht te delen op Instagram of twitter.

De aanbieder wil hierdoor zijn bekendheid vergroten en jij krijgt in ruil daarvoor gratis crypto.

Ja, een airdrop crypto is gratis. Het kost je alleen wat tijd, en dan niet meer dan vijf minuten. Het is gratis omdat het een soort beloning is voor de houders van bepaalde cryptomunten. 

Een bekend voorbeeld hiervan is BitcoinCash. De houders van Bitcoin kregen toen gratis BitcoinCash in hun wallet gestort.

Met een airdrop token verstuurt een aanbieder gratis crypto naar een wallet toe. Een wallet komt hiervoor in aanmerking als hij aan bepaalde eisen voldoet. 

Je moet je bijvoorbeeld aanmelden met een e-mail adres of berichten delen op social media. Als je dat gedaan hebt, dan stuurt een crypto airdrop aanbieder jouw gratis crypto.

In dit artikel hebben wij de beste coin airdrops besproken. In zone ogen is de Lucky Block Token erg interessant. Gezien de potentie van de coin is het verstandig om deze in de gaten te houden.

Airdrop Crypto: Conlcusie

Airdrop crypto zijn een leuke bijverdienste voor de geïnteresseerde crypto-belegger. Door aan specifieke eisen te voldoen van een coin airdrop kun jij gratis crypto toegestuurd krijgen.

Meld je bijvoorbeeld aan bij een airdrop crypto door socialmediakanalen te volgen of bepaalde berichten te delen. Dit kost je meestal maar enkele minuten.

De risico’s van airdrop crypto zijn zeer laag, omdat je in de kern alleen maar kunt winnen. Vaak zijn de bedragen die je ontvangt niet heel groot, maar van sommige airdrop crypto kan de waarde in de toekomst erg stijgen.

Scroll naar boven