1Inch Coin Koers – hoe kun je profiteren?

Investeren in de 1inch Coin Koers

Klaar om in de 1inch coin koers te beleggen? Klik op de eToro knop!

De 1inch coin koers is voor beleggers in crypto een interessante koers om in de gaten te houden. Wil je weten wat de coin is, en of ook jij kunt profiteren van de 1inch coin koers? Lees dan verder en kom alles te weten over de huidige 1inch coin koers en de verwachting voor 2022!

1Inch Coin Koers (euro)

1Inch Coin is de cryptomunt van een exchange die nog niet zo lang bestaat. Het platform werd in de zomer van 2020  opgericht door Sergej Kunz en Anton Bukov, twee Russen die beiden relevante ervaring op hebben gedaan tijdens hun carrières als softwareontwikkelaars.

1Inch maakt gebruik van wat men een gedecentraliseerde beurs noemt. Dit houdt in dat er andere token- en coin-prijzen worden gehanteerd per platform.

De recente prijs van de 1inch coin koers is € 3,88. Het handelsvolume van een etmaal bedraagt € 220.200.016,47. Bekijk voor de meest actuele prijs de live-widget bovenin de pagina!

Beleggen in 1inch Coin Koers

Beginnen met beleggen in 1Inch Coin Koers

Aan 1INCH komen als belegging is niet lastig. Er zijn hiervoor enkele stappen die je moet afronden, te beginnen met het vinden van de juiste broker.

1. 1Inch Coin (1INCH) kopen met euro's

Er zijn meerdere manieren om in 1INCH coins te investeren. Eén van deze manieren is door de coins zelf te kopen. Dit kan je doen bij een online broker. Er zijn veel verschillende online brokers, dus let er goed op welke je kiest.

Voor het kiezen van de juiste broker, dien je erop te letten dat de beurs past bij je handelsvoorkeuren en gewenste beleggingsproducten. Zelf raden wij als broker eToro aan. 1Inch coins worden hier aangeboden tegen een prima tarief en je kunt er gratis gebruik maken van diverse handige tools.

Registreer bij eToro

Door naar de site van eToro te gaan en er je gegevens in te vullen, kun je je makkelijk en snel registreren. Verifieer je account en je kunt direct beginnen.

Financier jouw account

Wanneer je met echt geld wil handelen, kan je dit storten via een van de vele mogelijke betalingsmogelijkheden, zoals iDeal of creditcard.

Zoek 1INCH Token Koers

Met behulp van de zoekfunctie, kun je makkelijk en snel uitvinden of eToro de coin aanbiedt die je wil; in dit geval 1INCH. Via deze zoekfunctie kan je ook de vele andere handelsproducten vinden die eToro heeft.

Koop 1INCH

Wanneer je 1INCH gevonden hebt, selecteer je deze en klik je op de handel-knop. Bepaal het bedrag van je investering en rond af, nu ben jij de eigenaar van je eigen 1INCH!

Wil jij profiteren van de 1inch coin koers? Maak een account aan bij eToro!

De huidige 1inch coin koers bij eToro.

2. 1NCH Coin verdienen

De 1inch coin koers blijft veranderen en het is daarom verstandig om de munt op de juiste momenten te kopen en verkopen. Momenteel zijn er nog niet veel plekken om met de munt te betalen, maar de verwachting is dat dit wel gaat gebeuren.

1Inch loopt op het Ethereum-blockchain, dus je kunt je tokens bewaren in elke wallet die deze ondersteunt. In de wallet van eToro wordt ook aangegeven hoeveel de munt waard was bij aankoop en wat de huidige waarde is, zodat je in een oogwenk zien kan of je 1inch token in waarde is gestegen.

Wanneer dit het geval is, kan je de 1INCH verkopen om winst te maken. Dit gaat heel eenvoudig via de ‘Handel’ knop. Je klikt op ‘Verkopen’ en vult de hoeveelheid tokens in die je verkopen wil.

3. 1Inch Coin harvesting

Veel crypto-handelaren hebben wel eens van de term “minen” gehoord. Dit proces kost veel tijd en elektriciteit, dus er zijn niet veel mensen die deze manier van coins verdienen toepassen; de meesten verhandelen ze via brokers.

1Inch minen is echter niet mogelijk. De coin is namelijk een token die op de Ethereum-blockchain draait. Wanneer je dus geld wil verdienen door met minen bezig te gaan, dien je Ethereum te minen.

Echter, hiervoor dien je een computer met goede hardware te hebben; hoe sneller je computer en hardwaren, hoe succesvoller het minen. De geminede Ethereum-coins kan je vervolgens inruilen voor  de 1inch-tokens.

Hoe kan ik beleggen in 1Inch Coin Koers?

Zoals eerder aangegeven is het belangrijk om een goede broker te kiezen wanneer je wil beleggen in de 1inch coin koers. Het kan echter lastig zijn om hier de juiste broker voor te kiezen, omdat er veel opties zijn.

Om de keuze te vereenvoudigen, behandelen wij de twee brokers die wij zelf aanraden voor het beleggen in de 1inch coin koers. Aanm de hand van onze uitleg, is het hopelijk makkelijker voor je om een weloverwogen keuze te maken.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Profiteren van de 1inch Token Koers bij eToro

Zowel de beginnende als de meer ervaren belegger zal veel hebben aan het door CySec gereguleerde eToro.

Een reden hiervoor is het gratis demo-account, waarmee je eerst kan oefenen met beleggen door virtueel geld in te zetten en zo verschillende handelsstrategieën toe kan proberen te passen. Wanneer je met echt geld wil beginnen, kan je al zonder te veel risico aan de slag met de minimum inleg van slechts $50 (€42).

De CopyTrading-functie is ook een van de handige tools die eToro biedt. Hiermee kan je de portfolio’s van andere beleggers kopiëren en zo van hun trades te leren en ook nog eens je eigen portfolio eenvoudig verder uitbreiden.

Tot slot heeft eToro ook een grote diversiteit aan handelsproducten. Denk dus niet alleen aan crypto, maar ook grondstoffen, ETF’s, valuta en aandelen. Bij ETF’s en aandelen geldt zelfs 0% commissie bij het traden!

Klinkt eToro als de perfecte plek om van 1inch token koers te profiteren? Maak dan een account aan!

1Inch Coin Koers onderzoeken bij Libertex

Bij Libertex werkt handelen in cryptovaluta net even iets anders. Hier koop je namelijk niet de munt, maar handel je in CFD’s.

Bij Libertex is het momenteel nog niet mogelijk om In CFD’s te handelen van de 1inch coin koers, maar de al 25 jaar actieve  broker blijft regelmatig haar aanbod aanvullen, dus met de huidige groei van de 1inch coin koers, is het niet ondenkbaar dat 1INCH er binnenkort te vinden zal zijn.

Net als eToro biedt Libertex een handige gratis demo-functie. Bovendien kan je er gebruik maken van hun tradingssoftware Metatrader 4.

Bij Libertex handelen in CFD’s? Klik op onderstaande knop en maak gelijk een account aan!

Huidige 1INCH Koers

Huidige 1inch coin koers.

Een jaar geleden maakte de 1inch coin koers een flinke groei door, die begin dit jaar wat meer af begint te zwakken. Drie maanden geleden begon de koers echter weer een voorzichtige groei te laten zien, al kwam hij nog niet in de buurt van wat hij vorig jaar ooit was.

Zoals eerder vermeld werd, kan de 1inch coin koers in een vrij kort tijdsbestek echter wel relatief veel pieken en dalen tonen. De actuele prijs van de munt is vandaag €3,88. Het 24-uurse handelsvolume is €220.200.016,47.

Verder is de momentele rang van CoinMarketCap nummer 124, en geldt er een marktkapitalisatie van €700.149.127. De voorraad munten 1INCH die momenteel in de omloop gaat, is 180.362.122. 1INCH heeft een marktdominantie van 0,03%.

Bevalt de huidige 1inch coin koers jou? Maak dan een account aan bij eToro en koop de tokens!

1inch Coin Koers: Is Instappen nog mogelijk?

Het is zeker nog mogelijk om in te stappen op de 1inch coin koers. Dit kan bij een broker als eToro.

De vraag of het nu verstandig is om in te stappen op de 1inch token koers, is echter een ander verhaal. Hoewel de token grote schommelingen maakt in korte tijdsperioden, is de waarde over het algemeen wel verminderd vergeleken met vorig jaar.

Groei kan echter weer terug komen, zoals de token in het verleden heeft laten zien, maar dit is met geen zekerheid te zeggen. Wie nu nog wil profiteren van de 1inch coin koers, kan deze het beste kopen en weer op korte termijn verkopen wanneer er weer een piek ontstaat.

1inch Coin Koers verwachting

Het is altijd lastig een langetermijnprognose te maken voor cryptovaluta; er zijn immers veel factoren die de waarde van een munt kunnen beïnvloeden en geen enkel onderzoek garandeert het behalen van winst.

Dit geldt ook voor de 1inch coin koers; de token is namelijk een snel groeiende cryptovaluta, en de community blijft zich ook uitbreiden.

De 1inch coin koers maakt sterke pieken en dalen mee.

De hoeveelheid ontwikkelaars neemt ook steeds toe en het platform blijft ook maar meer partnerships aangaan. Dit zijn ontwikkelingen die leiden tot een grotere gebruikershoeveelheid onder zowel beleggers als bedrijven, wat op langere termijn kan zorgen voor een betere prijs van de munt.

Vele investeerders voorspellen dat het 1inch-project op lange termijn zomaar tienvoudig zal kunnen tuimelen, wat inhoudt dat elke investering van €10 binnen enkele jaren zowaar €100 waard zal kunnen worden.

Je investering zal er dan als volgt uit kunnen zien, uitgaande van het volgende voorbeeld: momenteel is de waarde van de token €3,88. Als je nu honderd tokens zou kopen en de optimistische voorspellingen blijken te kloppen, dan zal de waarde van je munten over enkele jaren 100 * €3,88 = €3880 kunnen zijn.

Zeker te stellen is de voorspelling echter nooit; er kan veel veranderen op de markt, dus het is belangrijk om goed onderzoek te blijven doen en de factoren die de 1inch coin koers kunnen beïnvloeden, in de gaten te houden.

Factoren die 1inch Coin koers beïnvloeden

Er zijn veel oorzaken die de prijs van een cryptomunt kunnen beïnvloeden. Dit geldt ook voor de 1inch coin koers, denk bijvoorbeeld aan de invloed van de Bitcoin koers op de koersen van andere munten als de 1inch coin. 

De belangrijkste is de hoeveelheid gebruikers van het platform en de token; hoe populairder de munt, hoe beter de prijs! Andere factoren die de 1inch coin koers kunnen beïnvloeden, zijn massa-adoptie, de use cases, investeerders en beleid.

Van negatieve invloed is bijvoorbeeld wanneer de roadmap van de munt niet behaald wordt. Maar ook een achteruitgaand handelsvolume of slecht nieuws kunnen de 1inch coin koers laten zakken.

Wat extra vervelend is, is wanneer de waarde van een munt daalt door externe factoren waar de ontwikkelaar niet veel aan kan doen, zoals scammers, hackers of cowboys.

Veelgestelde vragen

De 1inch Coin prijs is op het moment van schrijven zo’n €3,88. De prijs schommelt al een tijdje rond dit bedrag.

De 1inch coin koers verwachting is niet goed te voorspellen, dus het is belangrijk om goed onderzoek te blijven doen en de factoren die de 1inch coin koers kunnen beïnvloeden, in de gaten te houden.

Er zijn analisten die voorspellen dat de koers sterk kan gaan stijgen, tot zelfs 10x de huidige waarde. De kans dat dit al in 2022 gaat gebeuren is echter niet heel groot, maar zou in de toekomst wel zomaar kunnen.

Beginnende beleggers kunnen ook beleggen in de 1inch token, dit kan bijvoorbeeld bij de broker eToro waar je een gratis account kunt registreren en vanaf slechts $50 / €42 kunt beginnen met beleggen. Let wel goed op de risico’s!

Je 1inch tokens kan je bewaren in een wallet die de Ethereum-blockchain ondersteunt of je wallet bij eToro.

Conclusie: 1inch coin Koers

Net als vele andere cryptovaluta is het nooit zeker te stellen of de waarde van de munt zal toenemen. Het uitvoeren van grondig onderzoek is dan ook een vereiste wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaalde koers.

Wie er toch voor kiest om te profiteren van de 1inch coin koers, dient een broker te hebben. Er zijn vele brokers op de markt, waarvan sommige als eToro meer aanbieden dan enkel de munt waar je in geïnteresseerd bent.

Dus met juist onderzoek en de meest geschikte broker, kun je er hopelijk in slagen winst te genereren middels de 1inch coin koers!

Ja, ik wil profiteren van de 1Inch Coin Koers

Maak vandaag nog een account aan op eToro en begin te beleggen in 1inch tokens< of oefen eerst met een gratis demo-account!
Start nu
Scroll naar boven