Axie Infinity Coin Koers | Analyse & Prognose

Rendement behalen op de Axie Infinity koers in 4 stappen

Meteen aan de slag met de Axie Infinity Coin? Start vandaag nog met rendement behalen bij eToro

De Axie Infinity Koers is explosief gestegen sinds de lancering. We zien in de grafiek dat de Axie Infinity Coin koers stijgt en de vraag naar de crypto munt steeds groter wordt. Blijft dit doorzetten of kan de koers ook nog zakken?

Meer weten over de Axie Infinity Coin koers? Lees dan verder. We gaan dieper in op deze crypto munt, hoe je deze aanschaft en een prognose voor de toekomst. Naast de Axie Infinity Coin ook geïnteresseerd in andere bekende crypto koersen? Bekijk de pagina en ontdek meer over deze charts!

Axie Infinity Koers (euro)

Allereerst nemen we je graag mee in wat de Axie Infinity Coin is. Axie Infinity is een online ruil en vecht game gebouwd op het blockchainnetwerk.

In deze game kun je Axies sparen, opvoeden en deze laten vechten. Ook kun je de Axies aanpassen of ruilen met andere spelers.

Je kunt de Axies zien als een soort Pokémon. Het zijn kleine wezentjes die je zelf kunt aanpassen naar wens door de verschillende onderdelen te sparen en deze te kopen met de Axie Infinity Coin.

De Axie Infinity Coin is gebouwd door Sky Mavis in 2018. Later zijn hier Trung Nguyen en Aleksander Larsen bijgekomen. Trung Nguyen is de huidige CEO.

Er zijn in totaal 270 miljoen Axie Infinity tokens in omloop. We zien in de Axie Infinity koers dat sinds de lancering het spel veel aandacht kreeg en de munt ontzettend hard is gestegen.

Ook profiteren van de Axie Infinity koers?

Beginnen met beleggen in Axie Infinity

Crypto aanschaffen is tegenwoordig erg eenvoudig door het gebruik van een online broker. De Axie Infinity Coin is gemakkelijk te kopen bij eToro. Wij nemen je hieronder mee in de stappen.

Hoe kan ik beleggen in Axie Infinity?

Zodra je een account hebt bij een online broker kun je eigenlijk meteen aan de slag met rendement behalen op de Axie Infinity Coin koers. Volg de stappen hieronder zodat je vandaag nog kunt starten met beleggen!

Open een account bij eToro

Ga naar de website van eToro. Open een account door je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Activeer tot slot je account met de activatielink die je ontvangt in je mailbox.

Stort geld op het account

Doe een eerste storting op je account bij eToro. Wist je dat je bij eToro al start met een minimale lage inleg van €42?

Zoek de Axie Infinity Coin (AXS)

Zoek gemakkelijk de Axie Infinity Coin koers op door AXS in te vullen in de zoekbalk. Dit is de afkorting van de Axie Infinity Coin.

Beleg in de Axie Infinity Coin koers

Schaf de Axie Infinity Coin aan en wordt meteen eigenaar van deze crypto munt. Je kunt gemakkelijk afrekenen met 1 van de vele betaalmogelijkheden.

Geïnteresseerd in de Axie Infinity Coin koers? Maak direct een account aan bij eToro en volg de koers.

Waarom kiezen we eToro als favoriete broker? eToro is onze persoonlijke favoriet door de vele voordelen voor startende en ervaren beleggers, zoals copy trading en een gratis demo account. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Open een account bij eToro

Start gemakkelijk met een account openen bij eToro. Navigeer naar de website via de groene knoppen of klik op de link van eToro.

Een account aanmaken kan al binnen slechts 10 minuten. Je start bij eToro met een gratis demoaccount zodat je kunt oefenen met je beleggingsstrategie.

Maak een gratis account aan bij eToro en ontdek de voordelen.

Wanneer je klaar bent om serieus te gaan beleggen start je bij eToro al met een lage minimale inleg vanaf €42. Start naast crypto met het beleggen in aandelen, CFD’s, ETF’s of forex en betaal 0% commissie bij het handelen in aandelen of ETF’s.

Met de gratis copytrading functie kopieer je de strategie van succesvolle beleggers en minimaliseer je je risico. Profiteer van de kennis van mensen met ervaring en probeer het gratis uit bij eToro!

2. Stort geld om te beleggen in de Axie Infinity Koers

Wanneer je je account hebt geopend bij eToro kun je het eerste bedrag storten op je account. Met dit bedrag koop je uiteindelijk de cryptomunt zoals de Axie Infinity Coin zodat je deze kunt toevoegen aan je portfolio.

Voordat je geld kunt storten moet je eerst vragen invullen bij eToro om je risico voor beleggen te beperken. Doorloop de vragen zodat je kunt beginnen. Bij eToro start je al met een lage minimale inleg van €42.

Kijkend naar andere brokers is dit een super laag bedrag zodat je makkelijk kunt beginnen met beleggen in bijvoorbeeld de Axie Infinity koers. 

eToro wordt gereguleerd door de Cysec en hierdoor ben je ervan verzekerd dat je veilig kunt beleggen. 

3. Vindt de Axie Infinity Coin in eToro

Je kunt de Axie Infinity Coin koers gemakkelijk zoeken met de zoekbalk in eToro. 

Zoek op de volledige naam “Axie Infinity Coin” of vul de afkorting AXS in. In de afbeelding hiernaast is het logo te zien.

Het symbool van de Axie Infinity Coin (AXS) in eToro

4. Start met beleggen in de Axie Infinity

Wanneer je klaar bent om officieel te starten met het aankopen van de Axie Infinity Coin klik je op de knop “Kopen” in eToro. 

Vul het gewenste bedrag in om de munt te kopen.

Zodra je de transactie afgerond hebt, ben je in bezit van de Axie Infinity Coin en kun je mee profiteren van de Axie Infinity Coin koers.

Beleggen in de Axie Infinity Coin Koers

Tip: Beleggen in de Axie Infinity Coin Koers is erg gemakkelijk met een broker als eToro. 

Huidige Axie Infinity Coin Koers

Huidige Axie Infinity Coin Koers

Na de lancering zien we in de Axie Infinity Coin koers een flinke stijging. De game kreeg veel aandacht en hierdoor steeg de koers mee. De koers stijgt met de tijd en zorgt steeds voor meer rendement.

Dit kan voorlopig nog zo blijven wanneer de populariteit van de game steeds meer toeneemt. Toch is een goed instap moment bepalen erg lastig te zeggen doordat mensen ook snel overstappen op een andere game wanneer deze populair wordt.

Verdiep je altijd in een project voordat je erin investeert. Doe altijd je eigen onderzoek en probeer zo laag mogelijk in te kopen en hoog te verkopen.

Rendement behalen met de Axie Infinity Coin Koers? Maak een account aan bij eToro en start meteen!

Axie Infinity: Is Instappen nog mogelijk?

Zoals je ziet in de afbeelding hiernaast van de Axie Infinity Coin koers is de koers erg gestegen na enkele maanden.

Doordat de game en de Axie Infinity Coin steeds populairder wordt groeit de vraag mee. Dit leidt tot een steeds verder oplopende koers.

Het verloop van de Axie Infinity Coin koers

Wanneer je de koers gaat bekijken zie je dat deze in Juli nog op slechts €13 stond. In November staat de koers al op meer dan €130! 

Dit betekent dat je wanneer je vroeg begonnen zou zijn en €150 belegd had in de Axie Infinity Coin, je geld nu 10 keer zoveel waard zou zijn. Deze €150 zou dan 150 * 10 = €1500 waard zijn!

Houd de Axie Infinity Coin Koers dus goed in de gaten. De koers kan mogelijk nog verder mee stijgen ook al is dit lastig te zeggen. Dit heeft te maken met enkele factoren die we hierna gaan bespreken.

Lange termijn prognose: Axie Infinity Coin price prediction (2022)

De Axie Infinity Coin koers is erg lastig te voorspellen. Doordat het in zo’n korte tijd zo erg gestegen is kan de koers natuurlijk ook weer op een moment gaan dalen.

Wanneer de game blijft toenemen in populariteit en er meer functies en Axies aan de game toegevoegd worden is de kans dat de koers blijft stijgen ook realistisch.

Voor de koers van de Axie Infinity Coin in 2022 is het mogelijk dat deze dus blijft stijgen. 

Dit is lastig te zeggen omdat we nooit zeker weten wanneer een game minder populair wordt. 

De crypto markt stijgt vaak mee met de prijs van de Bitcoin. Houdt de koers van de Bitcoin en de Axie Infinity Coin koers goed in de gaten om koop en verkoop momenten te bepalen.

Crypto koersen zijn vaak erg volatiel

Factoren die Axie Infinity Coin Koers beïnvloeden

Hier zijn een paar factoren die invloed hebben op de prijs en de Axie Infinity koers.

Populariteit van de Axie Infinity Coin en Game

Zoals in de koers te zien is hangt de Axie Infinity Coin koers erg af van de populariteit. We hebben gezien dat de koers explosief steeg en er meer vraag ontstond. De game werd populairder en hierdoor steeg ook de vraag naar de Axie Infinity Coin.

De stijging van de Bitcoin koers en de Axie Infinity Coin koers

Eigenlijk zien we voor de gehele crypto markt hetzelfde patroon. Wanneer de vraag naar Bitcoin toeneemt stijgt de vraag van andere coins mee. Dit geld ook voor de Axie Infinity Coin. Houd dus goed de Bitcoin koers in de gaten om goede koop en verkoop momenten te bepalen.

Veelgestelde vragen Axie Infinity Coin Koers

Axie Infinity Coin koers is de koers van Axie Infinity;  een online vecht en ruil game. Hierin verzorg en spaar je kleine wezentjes genaamd Axies.

De Axie Infinity Coin is te koop bij verschillende brokers zoals eToro. Hier kun je de coin kopen zodat je kan profiteren van de koers. Wij raden eToro aan omdat er veel verschillende handelsproducten worden aangeboden en omdat je gebruik kan maken van de handige CopyTrading tool!

De Axie Infinity Coin koers kreeg een explosieve groei. De trend lijkt omhoog te blijven lopen maar het is lastig te zeggen voor hoe lang dit duurt.

De Axie Infinity Coin koers zit boven de €130. Dit is 10 keer zoveel als een aantal maanden geleden! Let op dat de koers ook elk moment kan dalen.

De beste broker voor Axie Infinity Coin is eToro. Hier kun je zowel als beginnende als ervaren belegger goed terecht voor jouw investeringen. 

Conclusie: Axie Infinity Coin Koers

De Axie Infinity Coin koers is erg interessant vanwege de explosieve groei van de afgelopen maanden. Er heeft er een flinke groei plaatsgevonden en deze kan mogelijk nog wel eens even duren.

Houd de koers dus goed in de gaten of volg de Bitcoin koers op de voet om goede koop en verkoop momenten te bepalen. Stap pas in wanneer jij zeker bent van je zaak en je je onderzoek goed gedaan hebt.

Start met beleggen in de Axie Infinity Coin Koers

Open een account bij eToro en profiteer zo snel mogelijk van de Axie Infinity Coin koers.
Start nu
Scroll naar boven