Fetch.ai Koers Verwachtingen & Analyse

Profiteren van de Fetch.ai Koers in 4 stappen

Start vandaag nog je gratis account bij eToro en investeer in de Fetch.aI coin.

Bij crypto denk je direct aan Bitcoin, de allereerste cryptocoin ooit. Maar ondertuissen zijn er veel nieuwe cryptocoins bijgekomen, waar ook een interessant rendement op te behalen is. Een veelbelovende altcoin is Fetch.AI. Lees hier alles over de Fetch.AI koers en verwachte ontwikkelingen.

Fetch.ai Koers (euro)

Fetch AI (FET) is de token van Fetch.AI, een bedrijf in kunstmatige intelligentie dat werkt op een open netwerk gebaseerd op machine learning. Het FET token werd in 2019 verhandelbaar op de grote beurzen. Dankzij Fetch.AI kan iedereen, ook zonder supercomputer, gebruik maken van AI. Een veelbelovend initiatief dus.

Fetch.AI werd in 2017 opgericht door Toby Simpson, Humayun Sheikh en Thomas Hain. Simpson werkte daarvoor als hoofd software design bij het beroemde DeepMind, het Google team dat de heersende go-kampioen inmaakte met het veelzijdige programma AlphaGo.

Hij is hiermee een van de grootste AI kenners ter wereld, wat Fetch.AI erg kansrijk maakt. Het crypto platform zit namelijk ook nog eens behoorlijk slim in elkaar. In dit artikel gaan we in op wat je met Fetch.Ai kan en hoe je met Fetch.AI deel kan uitmaken van deze explosieve groeimarkt.

Ook winst maken op de Fetch.ai Koers?

Beginnen met Fetch.ai stappenplan

Zal de Fetch.AI koers dalen of stijgen in de komende tijd? In dit artikel vind je alle nieuws over de Fetch.Ai coin, plus natuurlijk de technische analyse van het platform, op een rijtje. Wil je ook de koers van andere altcoins en Bitcoin vinden? Lees dan ons crypto koers overzicht!

Natuurlijk wil je ook weten wat de beste online broker is om bij te kopen. Lees dus snel verder.
Het is heel eenvoudig om in FetchAI te investeren. Je kunt deze crypto kopen bij verschillende online brokers. We zullen in verschillende stappen uitleggen wat de snelste en gemakkelijkste manier is om FetchAI tokens te verkrijgen.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Fetch.ai tokens kopen met euro’s

Wanneer je een account hebt aangemaakt bij een van de online brokers, kun je Fetch.AI  kopen. We hebben alle stappen voor je op een rij gezet. We zullen eToro als voorbeeld gebruiken, omdat dit een geweldige online broker is voor beginners en het platform gebruiksvriendelijk is. 

Start een account op de eToro site

Je zult eerst de website van eToro moeten opzoeken en vervolgens je gegevens invullen. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je het account kunt activeren. Zo kun je direct aan de slag met je account.

Stort geld op je eToro-account

Wanneer je met je eToro-account wilt gaan beleggen, moet je er eerst geld op storten. Bij eToro is de minimale storting vrij laag, namelijk slechts $50 (€42). Dit is een stuk lager dan bij veel andere brokers.

Zoek naar Fetch.AI op eToro

Na het storten van het minimumbedrag van 42 euro kun je op zoek naar de Fetch.AI-munt. Via de zoekfunctie van eToro kun je de afkorting opzoeken, in dit geval FETUSD en vind je de Fetch.AI coin gemakkelijk.

Plaats een bestelling op je eToro-account

Na het vinden van de Fetch.AI-munt kun je op 'open positie' klikken. Je ziet deze knop rechtsboven in het scherm. Door middel van die knop kun je een bestelling plaatsen en heb je je eerste Fetch.AI coin gekocht.

Zijn de stappen duidelijk? Start dan direct gratis bij eToro via de groene knop!

Waarom eToro? eToro is een zeer goed platform. Niet alleen voor beginnende beleggers, maar ook voor beleggers met meer ervaring. De broker biedt ook een demo-account en de zogenaamde CopyTrading tool, waarmee je portfolio’s van ervaren beleggers kunt inzien en kopiëren. 

2. Verdien Fetch.ai Coin

Je kunt Fetch.AI coins lenen of de ‘uitlener’ zijn. Door de Fetch.AI munt uit te lenen kun je verdienen met de rente die daarop wordt berekend. Dankzij de blockchain technologie die is toegevoegd aan het leensysteem is lenen en uitlenen bij Fetch.AI veilig en transparant.

Als je ook wilt verdienen aan de rente op Fetch.AI, kunnen wij je aanraden om eerst in de Fetch.AI-munt te investeren en naar de Fetch.AI-prijs te kijken. Dat kan onder andere met eToro. Het leen-uitleen platform van Fetch.Ai heet Cosmostation. 

3. Fetch.ai coin minen

Je kan onder meer Fetch.Ai verdienen door Validator te worden.

Daarvoor moet je een permanente verbinding met internet hebben (essentieel)  en een krachtige computer wil natuurlijk ook nog wel eens helpen. 

Wat helpt is dat de hardware eisen in principe te vervullen zijn met een nieuwe computer. Het vereist behoorlijk wat technische kennis om de benodigde software te installeren, waaronder van de programmeertaal GoLang. Heb je die geavanceerde technische kennis, dan is dit zeker te overwegen.

Huidige Fetch.ai Koers

Huidige Fetch.AI koers

Zoals je ziet, schommelt de Fetch.Ai koers de afgelopen maanden en bieden resultaten van de afgelopen tijd geen garantie voor de toekomst. Op korte termijn zou je aardig kunnen profiteren van de meerdere pieken en dalen die de prijs heeft doorstaan.

Hier zit uiteraard een risico aan. Ook kan de prijs in korte tijd flink dalen. Het is moeilijk om de prijs in de toekomst in te schatten. De Fetch.AI munt is er nog niet zo lang is, en de fundamentals zijn nog niet heel bekend.

Om gevoel te krijgen voor de Fetch.Ai munt raden we je dan ook aan om de Fetch.AI-prijs vaak in de gaten te houden. Dit kun je door de Fetch.AI price prediction op te zoeken of te bekijken op de website van bijvoorbeeld eToro.

Ook maximaal profiteren van de Fetch.ai koers? Start dan nu met crypto kopen bij eToro!

De geschiedenis van Fetch.ai en de Fetch.ai Koers

Fetch.AI werd pas in 2017 opgericht dus heeft nog een vrij korte geschiedenis. In 2019 werden de tokens vrij verhandelbaar. Er is in die korte periode wel veel veranderd aan het bedrijf.

De belangrijkste gebeurtenissen vermelden we hieronder. Zo heb je de hele geschiedenis van Fetch.AI netjes op een rijtje!

In 2017 werd Fetch.AI opgericht door Toby Simpson, Humayun Sheikh en Thomas Hain.

In 2019 wordt Fetch.AI vrij verhandelbaar door de IEO (initial exchange opening) op het leidende cryptoplatform Binance. Sindsdien hebben ook andere crypto platforms, zoals Etoro, deze crypto omarmd.

Kan ik nog instappen bij de huidige Fetch.ai Koers?

Zeker. Veel mensen vragen zich af of het niet te laat is om te beginnen met beleggen en handelen in cryptocurrency. Het antwoord is: waarschijnlijk niet! 

De verwachtingen en vooruitzichten van de Fetch.AI-prijs zien er goed uit. De Fetch koers fluctueert van tijd tot tijd, zoals te zien is in de afbeelding hiernaast, maar kan daarom leuk zijn om in te investeren, zeker op korte termijn. 

Je kunt grote winsten maken met crypto wanneer je een goede strategie hanteert, maar hier is geen garantie op en je kunt zelfs snel je geld verliezen zonder de juiste voorzorgsmaatregelen. 

Fetch.AI Prijs afgelopen maanden in eToro

Fetch.AI koop je bij de online broker eToro, je kunt hier rechtstreeks de munt kopen en je weet 100% zeker dat het veilig is door de licentie die eToro heeft bij de Britse toezichthouder FCA.

Hoe werkt Fetch.ai precies?

Fetch.ai Protocol

Het Fetch.AI protcol en Fetch.AI netwerk vallen onder de categorie DeFi projecten, maar nog veel meer dan DeFi alleen. De afkorting DeFi is voluit Decentralized Finance, een gedecentraliseerde plek om cryptocurrency te kunnen verhandelen zonder tussenkomst van een centrale partij. 

Je kan FetchAi het beste zien als een soort brug tussen de verschillende blockchain ketens. Het ei van Columbus natuurlijk, want het is nu bijvoorbeeld vrij lastig om te communiceren tussen de Bitcoin blockchain en de Ethereum blockchain. 

FetchAi bestaat uit een netwerk van autonome kunstmatige intelligenties die met elkaar communiceren en onderhandelen. Dit vereist geen tussenkomst van mensen, wat natuurlijk veel geld bespaart. 

Alle transacties worden door de user agents van Fetch.AI opgeslagen op de Fetch.AI blockchain. Dat kost FET tokens, de tokens van Fetch.AI. Binnen het Fetch.AI netwerk wordt met deze FET tokens (de tokens die je eigenlijk koopt, als je Fetch.AI koopt) gehandeld. 

Wil je nieuwe agents registreren op het netwerk? Ook hiervoor betaal je in FET tokens. 

Het Fetch.ai platform

Centraal in Fetch.Ai staat dus het netwerk. Dit netwerk heeft een eigen blockchain, in plaats van de dure en trage Ethereum blockchain. Uniek aan het Fetch.,Ai netwerk is dat deze transacties geoptimaliseerd worden door middel van de zelflerende kunstmatige intelligentie van Fetch.AI. De prestaties van jouw AI agents worden dus steeds beter. 

Dit klinkt IT managers natuurlijk als muziek in de oren, wat het Fetch.AI platform erg aantrekkelijk maakt om hun AI oplossingen op te hosten. En daarmee een stevige basis voor groei legt voor het Fetch.AI platform en hiermee voor de Fetch.AI koers. Want zonder FET tokens kan je hier geen gebruik van maken. 

Fijn aan het Fetch.Ai platform is verder dat je je Fetch.AI tokens (FET) kan staken. Zeg maar, wegzetten tegen rente. Dat is best wel lucratief.  

Fetch.ai Token

De Fetch AI token, die je koopt, heet dus FET. Dit is de token waarin je handelt en waarmee je staking doet. En, als je AI oplossingen uit wilt rollen op het Fetch.AI netwerk, mee betaalt om Fetch.AI diensten in te kopen. Wil je dus de wereld overnemen met AI, dan is een voorraadje FET handig.

Waardoor het best wel wijs is om Fetch.Ai te kopen. Je kan er immers altijd je kunstmatige intelligentie toepassingen op laten draaien. De waarde van de Fetch.AI token is hiermee altijd groter dan nul. Dat is met een pure crypto anders. Daar kan je verder niets mee behalve betalen. 

Fetch.ai Koers: wat kan een invloed op de Fetch.ai Koers hebben?

De belangrijkste indicator waaraan je kan zien of er een koerswijziging voor een crypto-Currency komt, is de Bitcoin koers. De positie van de Bitcoin is dermate overheersend, dat de meeste of coins is koers redelijk volgen.

Daarom wordt er in de crypto-Currency markt vaak gesproken van bullmarkten en bear markten. In een bullmarkt gaat het er goed voor crypto, omdat er veel belangstelling is voor crypto’s en Bitcoin. Daardoor worden de koersen van alle crypto’s meegetrokken.

Maar na een bullmarkt volgt er altijd een bearmarkt. Dit is het tegenovergestelde van een bullmarkt, want de koersen van alle crypto’s dalen. Ze kunnen zelfs extreem instorten.

Verder is het voor het gebruik van deze crypto belangrijk hoeveel mensen gebruik maken van het platform. Hoe meer mensen gebruik maken van het platform, hoe groter de vraag wordt naar de Fetch.Ai token. 

Wat in dit bijzondere geval ook meespeelt, is natuurlijk de ontwikkeling op de kunstmatige Intelligentiemarkt. Komt er meer vraag naar het oosten van kunstmatige intelligentie, dan stijgt daardoor ook de Fetch koers (de Fetch.AI token).

Ook uitspraken van mensen van buitenaf hebben natuurlijk een invloed op de koers. Vooral bij meme coins is deze belangrijk. Zo steeg de koers van de Dogecoin enorm, nadat Elon Musk zich daarmee bemoeide. En daalde deze ook weer, nadat hij relativerende uitspraken over crypto deed.

Fetch.ai Verwachting 2022 - Fetch.ai Price Prediction

De koers van de coin Fetch.AI steeg in 2021 flink. Als je in januari 2021 voor € 1000 in de munt had belegd, had je bijna € 8.000 in je bezit gehad, als je de munt op het hoogtepunt had verkocht. De koers stond toen op €0,05 terwijl die nu februari 2022 naar €0,40 steeg (€1000 / €0,05 * €0,40 = €8.000,-).

Maar helaas is het lastig om dit soort hoogtepunten, en de daaropvolgende ineenstorting, te voorspellen.

Want als je op het hoogtepunt in was gestapt, en daarna opent daaropvolgende dieptepunt deze munt had verkocht, was je ongeveer twee derde van je inleg kwijt geweest.  

De Fetch AI verwachting en Fetch AI Price Prediction is ook voor 2022 hoopvol

Wel zien we dat het dieptepunt een stuk minder laag ligt dan de koers in januari 2021. Er is dus wel degelijk sprake van een netto positieve waardeontwikkeling in deze crypto. Dat toont aan dat de markt geloof heeft in deze crypto, en in het innovatieve technische model dat er achter zit.

Daarom denken de meeste deskundigen dat de Fetch.AI koers in 2022 verder zal stijgen. Uiteraard, we praten hier immers over crypto, zullen er in de toekomst nog steeds wilde koersschommelingen plaatsvinden. Het kan ook zijn dat er externe verstorende ontwikkelingen zullen zijn, waardoor deze rooskleurige voorspellingen niet uit zullen komen.

Beleggen is per definitie riskant. Zelfs je spaargeld is niet per definitie veilig, omdat inflatie dan ook een stevige hap uit neemt. Verstandige beleggers spreiden daarom het risico. Het is daarom verstandig niet al je geld in een crypto te stoppen, maar dit te spreiden over kansrijke crypto’s en ook andere kansrijke beleggingen.

Wil je ook meer weten over de Bitcoin Koers? Lees dan snel hier verder!

Fetch.ai Koers: Veelgestelde vragen

Jazeker, de Fetch.AI crypto is veilig als je je crypto’s bij een erkende broker als eToro stalt, of in een cold wallet. In het eerste geval houden sommige van de beste beveiligingsdeskundigen ter wereld zich bezig met de beveiliging, en zal bij een hack het bedrijf eToro de schade vergoeden.

Hackers kunnen niet bij van internet afgekoppelde hardware crypto wallet, zoals een Trezor die niet met een computer verbonden is. 

Je kunt de Fetch.AI crypto bij verschillende online brokers kopen. Maar de beste broker die wij kennen is eToro, en die raden we dan ook aan. eToro is een gemakkelijk en overzichtelijk platform die onder andere daardoor veel plezier bij het beleggen gaat opleveren voor beginnende beleggers.

Een van de beste online brokers om in de Fetch.AI coin te handelen is eToro. Wij raden deze broker aan omdat het platform geschikt is voor beginnende beleggers en daarom ook fijne tools aanbiedt zoals het gratis demo-account.

Met dit gratis demo-account kun je eerst met fictief geld investeren. Zo kun je zonder risico eerst het platform uitproberen en gevoel krijgen voor de markt. 

Goed dat je deze vraag stelt, een goede belegger verdiept zich eerst in waar hij precies in belegt. De Fetch.ai-blockchain is een interchain-protocol, gebaseerd op de Cosmos-SDK (Cosmos is een andere cryptomunt).

Het maakt gebruik van een krachtige op WASM gebaseerde slimme contracttaal (Cosmwasm) om geavanceerde cryptografie en machine learning-logica in de keten te implementeren. 

Fetch.ai is dus zowel een brug tussen verouderde en betere blockchains, als ook nog eens een perfect machine learning netwerk. 

De Fetch.ai koers is nog relatief onzeker, maar toch is er voorzichtig optimisme dat de koers zal stijgen in 2022. Als crypto blijft het natuurlijk afwachten of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, maar het project van Fetch.ai is op de lange termijn veelbelovend. Dan moet het netwerk natuurlijk wel blijven innoveren.

Conclusie: Fetch.ai Koers

Uiteindelijk, zo luidt een ijzeren economische wet, zullen alle koersen terugkeren tot hun reele waarde. Echt succesvolle beleggers, zoals Warren Buffett, zijn daarom value-based beleggers.

Wat dat betreft ziet het er voor de Fetch.AI coin goed uit. Met deze coin kan je namelijk echt iets, en wel het inzetten van kunstmatige intelligentie.

Het krachtige platform dat Fetch.Ai is, is een slimme en ook visionaire manier om kunstmatige intelligentie beschikbaar te maken voor gebruikers die geen miljoentje op zak hebben om een kunstmatige intelligentie serverpark neer te zetten en te laten onderhouden.

Begin ook met investeren in Fetch.ai Koers!

Maak nu je eToro account aan en koop gemakkelijk je eerste Fetch.AI coins en zie je portfolio groeien zodra de Fetch AI koers stijgt!
Start nu
Scroll naar boven