Ontology Koers in Euro – Live Prijs, Geschiedenis en Voorspelling

Ontology Koers

Ontology is één van de cryptomunten die in de laatste jaren is gelanceerd. Net als veel andere munten maakt deze cryptomunt gebruik van nieuwe interessante technologieën. 

In dit artikel lees je alle ins en outs over de actuele koers van de Ontology coin.

Vandaag nog beginnen met Ontology?

Is de Ontology crypto een goede investering voor de komende tijd? We bekijken hier wat voor cryptomunt het precies is, hoe deze werkt en wat de actuele koersontwikkeling is.

ontology koers

Inhoud

Klaar om te beginnen met cryptocurrency kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

Hoe koop je Ontology (ONT)?

Net als de meeste cryptomunten kun je ook Ontology kopen bij een online broker. Hier maak je een beleggersaccount aan zodat je vervolgens eenvoudig de munt kunt kopen.

Let wel goed op dat de broker van jouw keuze de Ontology munt wel aanbiedt. Niet alle brokers bieden namelijk altcoins aan. Bij sommige brokers kun je bijvoorbeeld alleen de Bitcoin kopen. 

1. Crypto kopen met euro's

Bij eToro kun je heel eenvoudig beginnen met het handelen in crypto. We leggen je hier uit hoe je dat doet. 

Open een account bij eToro

Op de website of app van eToro kun je heel eenvoudig een account openen en deze verifiëren.

Stort geld op je account

Als beginner kun je eerst kiezen voor een demo account en oefenen met fictief geld, of beginnen met echt geld met een lage inleg van $50 (€42).

Selecteer de Ontology munt in eToro

Via de zoekbalk kun je de Ontology munt eenvoudig vinden en selecteren.

Open een positie

Selecteer 'Open positie' en voer het bedrag en de hefboom in.

Als je wilt beginnen met handelen in crypto kun je heel eenvoudig beginnen met een demo account. Begin direct met eToro!

2. Ontology minen

De meeste cryptovaluta kunnen gemined worden. Dit betekent dat er nieuwe coins op de markt gebracht kunnen worden met behulp van sterke computers. 

Het is ook mogelijk om Ontology te minen. Je kunt dit doen met een sterke computer. Het is dan mogelijk om transacties goed te keuren en zo ONT crypto te ontvangen in ruil hiervoor. 

Tip: Het is mogelijk om een tal van crypto te kopen via eToro. Via deze broker kun je eenvoudig en veilig beleggen in cryptocurrencies en andere activa.

Huidige Ontology Koers

Huidige Ontology koers (ONT)

Net als veel andere cryptomunten is ook de actuele koers van Ontology erg volatiel. Dit betekent dat er op korte termijn heel veel verschillende dalingen en stijgingen plaatsvinden. 

Om deze reden is deze cryptovaluta heel geschikt om mee te handelen op korte termijn. Je kunt zo speculeren over prijsstijgingen én prijsdalingen op korte termijn. 

Wil je beginnen met traden in Ontology? Houd de Ontology koers in de gaten en begin nu bij eToro voor andere crypto’s!  

Kan ik nog beginnende met deze Ontology Koers?

De meest voorkomende manier om te handelen in crypto’s is traden op korte termijn. Dankzij de hoge volatiliteit van de Ontology koers is deze crypto hiervoor erg geschikt. 

Dit houdt dus concreet in dat je eigenlijk op ieder moment in kunt stappen bij deze ONT koers. Je kunt dan ook speculeren over koersdalingen en koersstijgingen. 

Door een hefboom in te zetten kun je vervolgens ook handelen met een bedrag dat groter is dan je initiële inzet. 

Wat is de Ontology (ONT) coin?

Blockchain

Ontology wordt vaak vergeleken met Ethereum. Het is opgericht door het bedrijf dat ook NEO heeft opgericht.

Ontology focust zich echter alleen op bedrijven, en niet op de consument.

Het Ontology platform bestaat uit meerdere blockchains. Het fungeert zo als tussenstap om meerdere blockchains te verbinden. 

ontology koers euro

Ontology koers en financiële informatie

Hoewel je als consument dus eigenlijk geen gebruik kunt maken van toepassingen van Ontology, kun je nog wel handelen in de coin en zo winst maken. 

Voordelen van de Ontology munt

Beste Ontology brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Waar kan je het beste handelen in Ontology

Eén van de belangrijkste beslissingen die je maakt als je begint met handelen in Ontology, is het kiezen van een goede broker. Je wilt natuurlijk wel dat je geld veilig staat!

Bij eToro kun je beginnen met het verhandelen en kopen van een tal van crypto. Het platform beschikt over alle functies die je nodig hebt om succesvol te gaan handelen. 

Als je nog niet eerder hebt gehandeld, kun je beginnen met een demo account. Door te oefenen met fictief geld kun je eerst ervaring en kennis opdoen! Als je echt wilt beginnen, kun je dit doen met een lage inleg van $50/€42

Een unieke functie van eToro is de toegang tot de CopyTrader tool. Hiermee kun je portfolio’s van ervaren beleggers inzien en kopiëren.

Ontology Koers: Veelgestelde vragen

De uitvinder van Ontology is ook de oprichter van de NEO. Deze is ook al lange tijd bekend. Ontology is dus zeker een betrouwbare coin!

Op het moment van schrijven, in januari 2021, is één Ontology munt o,55 USD waard.  

Ontology richt zich op bedrijven en niet op de consument. Als individu is het dus niet mogelijk om dingen te kopen met de ONT.

De Ontology bewaar je net als andere cryptomunten, zoals de Bitcoin,  in een wallet. Dit kan een offline of een online wallet zijn. Het is belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare wallet die je goed beveiligt. 

Als een wallet wordt gehackt, betekent dit dat je de toegang tot je wallet kwijt raakt en je munten gestolen kunnen worden door de hacker. Het is dan mogelijk om je ONT munten kwijt te raken. 

Conclusie: de koers Ontology

Net als veel andere cryptomunten heeft de koers van Ontology ook een hoge volatiliteit. De munt is daarom erg geschikt om te gebruiken voor korte termijn handelen. 

Ook is de munt onmisbaar voor bedrijven die het NEO platform gebruiken. Er is daarom veel potentie voor de lange termijn!

Zorg ervoor dat je kiest voor een betrouwbare en gereguleerde broker. Wij raden eToro aan als een veilige en eenvoudige broker. 

Wil je ook handelen in Ontology?

Begin direct met handelen in crypto's met een gratis demo account van eToro!
Live koersen
Scroll naar boven