Safemoon Koers en Safemoon verwachting

Gebruik maken van de Safemoon Koers

Geïnteresseerd in de Safemoon koers? Klik dan op de groene button en ga meteen naar de broker om te beginnen

Safemoon Koers

Safemoon is een relatief nieuwe cryptocurrency dat, zoals in de naam al verwerkt zit, probeert om de maan te bereiken door een marktwaarde te krijgen zo hoog als de Bitcoin of Ethereum.

De Safemoon koers is gelanceerd in maart met meteen veel aandacht eromheen vanwege de snelle stijging en gigantische rendementen. In dit artikel vind je alles over Safemoon, de huidige Safemoon koers en een uitleg hoe jij kan beginnen met investeren in Safemoon.

Beleg nu meteen in de Safemoon Koers

Safemoon (SAFEMOON) debuteerde in maart 2021. De coin kreeg meteen veel aandacht vanwege de snelle groei. Inmiddels hebben zo’n 2 miljoen mensen al Safemoon aangeschaft volgens de oprichters van de coin. 

Inhoud

In dit artikel behandelen we de volledige Safemoon koers. We kijken naar de huidige koers, hoe je de munt kunt kopen en meer informatie over deze coin.

Hoe start ik met profiteren van de Safemoon Koers?

Tijd om zelf aan Safemoon coins te komen, dit kan op verschillende manieren. De meest logische manier is het kopen van de Safemoon coins en deze te bewaren totdat de Safemoon koers gestegen is en je winst hebt gemaakt. 

Hieronder vind je nog enkele andere mogelijkheden om zelf aan Safemoon coins te komen en op die manier te profiteren van een stijgende Safemoon koers. 

1. Beleggen in de Safemoon Koers

Om zelf te kunnen beleggen in Safemoon heb je een account bij een broker of crypto exchange nodig waarbij je kunt investeren in deze munt. De broker eToro heeft een groot aanbod verschillende munten en is voor zowel beginnende als ervaren beleggers een goede keuze. 

Open een account bij eToro

Ga naar de website van eToro en maak eenvoudig een account aan. Bevestig je E-mail adres en je krijgt toegang tot het eToro platform!

Stort geld op je account

Maak eenvoudig geld over na je account via één van de vele beschikbare betaalmethodes zoals iDeal of PayPal.

Zoek de Safemoon koers

Zoek via de zoekbalk naar Safemoon of kijk tussen de beschikbare cryptomunten op eToro. Bekijk of analyseer de Safemoon koers voordat je investeert.

Investeer in Safemoon

Om te investeren bepaal je ten eerste hoeveel je wilt uitgeven aan Safemoon en of je een hefboomeffect in wilt stellen.

Geïntreseerd geraakt in de Safemoon koers? Open een account bij je favoriete broker en begin met beleggen!

Waarom eToro?

eToro biedt vele voordelen, zoals een gratis demo account en handige zoekopties. Daarnaast hebben ze een lage inzet wat instappen erg aantrekkelijk maakt. Dit maakt het een perfect platform voor de startende belegger.

2. Safemoon verdienen

Het principe van Safemoon is dat er steeds tokens verbrand worden door de ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat er steeds minder Safemoon tokens bestaan waardoor de waarde zou moeten stijgen. Afhankelijk van dit principe willen de ontwikkelaars zoveel mogelijk mensen aantrekken voor de lange termijn

Daarnaast betaal je tijdens het verkopen van Safemoon 10% commissie. Dit is vrij hoog, waardoor het minder aantrekkelijk word gemaakt om te verkopen. Het vasthouden van de Safemoon koers kan dus een goede strategie zijn.

3. Safemoon Coin Mining

Origineel zijn er ooit 777 biljoen Safemoon tokens geweest. Hier zijn er steeds wat van verbrand waardoor er nu veel minder zijn. Daarnaast worden vasthouders beloond door Safemoon.

Het is dus niet mogelijk om Safemoon te minen zoals bij Bitcoin en Ethereum. Technisch gezien mine je door het lang vast te houden doordat er hierdoor geen extra tokens verband worden.

Tip: Maak een account aan bij eToro en ontdek de mogelijkheden

Huidige Safemoon Koers

Huidige Safemoon koers

Op dit moment is de Safemoon koers erg geleidelijk. Je ziet een enorme piek vlak na de lancering. Mensen die hiervoor  zijn ingestapt hebben erg veel winst kunnen maken. Hierna zakte de koers ook meteen doordat er veel kortetermijnbeleggers bij kwamen en de coin veel in het nieuws kwam.

Deze kortetermijnbeleggers dachten snel geld te kunnen verdienen met de Safemoon koers, maar niks is minder waar. De koers zakte meteen en heeft zich hierna nog eenmaal kunnen herstellen om hetzelfde verhaal nogmaals te herhalen.

Safemoon is erg volatiel en kan alleen hoge rendementen opleveren bij het op tijd instappen. Mensen die in maart 2021 al ingestapt waren hebben zelfs rendementen tot wel 240% kunnen behalen. Dat betekent met een inleg van 100 euro x 240 deze in april 2021 zelfs € 24.000 waard is geweest. Hierna daalde de koers meteen ook flink.

Nieuwsgierig geraakt naar Safemoon? Zie hierboven de huidige koers en koop wanneer jij denk dat het juiste moment is

Geschiedenis van de Safemoon Koers

De Safemoon coin is een altcoin die nog erg nieuw is. De coin is gelanceerd in maart 2021 om vanaf dit moment meteen hoge pieken en diepe dalen te kennen. Hieronder is een overzicht te zien van de gebeurtenissen van de Safemoon koers.

Maart 2021
Maart 2021

Lancering van Safemoon

Safemoon werd gelanceerd in maart 2021 met de slogan "Veilig naar de maan".

April 2021
April 2021

Safemoon stijgt hard!

Al snel kreeg de Safemoon koers veel aandacht en groeide. Door aandacht van bekende celebrity's werd het snel gelist op verschillende exchanges.

Mei 2021
Mei 2021

Beveiliging

Nadat veel kortetermijnbeleggers instapten en de koers snel daalde werd Safemoon in mei 2021 beoordeeld door verschillende beveiligingsfirma's. Het kreeg een goede score en steeg opnieuw hard.

Juni 2021
Juni 2021

Kritiek

Nadat de Safemoon koers opnieuw snel daalde door de kortetermijnbeleggers, kreeg de munt veel kritiek. Het werd een zogeheten "meme coin" genoemd en werd beschreven als "pump and dump" coin. Vroege investeerders hebben tot op heden alleen flinke rendementen kunnen maken

Beste Safemoon brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar profiteer ik van de Safemoon Koers?

Profiteren van crypto koersen is het gemakkelijkst bij eToro. eToro is een handelsplatform met vele gelukkige beleggers die actief traden in verschillende handelsproducten.

Denk hierbij niet alleen aan cryptocurrency, maar ook aan aandelen, CFD’s, ETF’s, grondstoffen en valuta!

Aanmelden bij eToro is gemakkelijk. Binnen enkele minuten kun je al aan de slag met een demo account, waarmee je via fictieve valuta het platform kunt ontdekken. Wanneer je met je eigen geld wilt gaan beleggen bied eToro een laag minimaal stortingsbedrag van $50 (€42).

Een laatste mooie functionaliteit van eToro is de copytrading functie. Met deze unieke functie kun je gemakkelijk je portfolio vergelijken met andere succesvolle beleggers, en zelf portfolio’s kopiëren!

Wacht niet langer en maak meteen een account aan bij eToro om te starten met beleggen in verschillende handelsproducten, zoals crypto!

Profiteren van de Safemoon Koers via CFD handel

Cryptocurrency kopen kan online op veel verschillende plekken en dat maakt het zeker voor beginnende beleggers lastig om de beste optie te vinden. Om goed te kunnen profiteren van de Safemoon koers is Libertex een aanrader. 

Bij Libertex sluit je CFD’s af op cryptocurrency waardoor je niet de munt zelf bezit maar kan speculeren op de koers van de munten. Je hebt bij CFD’s een aantal extra mogelijkheden om nog beter te profiteren. 

Zo kun je een hefboomeffect instellen of gebruik maken van een stop-loss of take-profit. Met een hefboomeffect kun je de investering kunstmatig verhogen zonder extra geld in te leggen en met een stop-loss en take-profit wordt de investering automatisch gesloten bij een door jouw bepaalde koerswaarde. 

Libertex is een CFD-broker die al zo’n 25 jaar bestaat. Ze bieden een ruim aanbod aan verschillende cryptocurrency, aandelen en andere beleggings-opties. Door een licentie bij de Cypriotische toezichthouder CySEC ben je verzekerd van veilig beleggen en hou je je aan de Europese wetgeving.

Inspelen op de Safemoon Koers

De Safemoon koers is erg volatiel en onvoorspelbaar. Zoals al benoemd is hebben alleen vroege beleggers grote rendementen kunnen maken. De koers is tweemaal hard gaan stijgen, maar ook net zo hard weer gedaald. 

De cryptocurrency markt reageert nog altijd sterk op de bewegingen van Bitcoin. Wanneer deze omhoog beweegt volgen andere cryptomunten vaak dit voorbeeld. Wanneer dit gebeurt is het slim om de koers van Safemoon in de gaten te houden.

Inmiddels heeft Safemoon zich gestabiliseerd als echt serieus project. Er zijn dagelijks vele ontwikkelaars mee bezig om Safemoon te verbeteren en te verbeteren.

Er word door beleggers vaak gekeken naar een tijdsperiode van 5 jaar. Omdat mensen die de Safemoon koers vasthouden en niet steeds kopen en verkopen beloont worden is het dus ook verstandig dit niet te doen.

De Binance coin

Verwachting van de Safemoon Koers

Safemoon groeit dus nog steeds erg snel. De community groeit dagelijks en er komen steeds meer developers werken aan het project. Daarnaast is Safemoon bezig met partnerships sluiten met verschillende exchanges waardoor de naamsbekendheid groeit.

Hierdoor zullen steeds meer mensen bekend raken en gebruik maken van Safemoon. Dit zal een erg positief effect hebben op de lange termijn voor de Safemoon koers.

Een prognose maken van de koers is erg lastig net zoals dat is voor alle cryptocurrency. De markt is erg volatiel, maar door te kijken naar nieuwe ontwikkelingen van Safemoon, de plannen en nieuwe partnerships is wel te schatten waar het naartoe kan gaan.

Door naar de lange termijn te kijken van ongeveer 5 jaar en de vele ontwikkelingen ziet het er positief uit voor Safemoon. Velen geloven erin dat het project nog steeds keer 10 kan gaan wat zou betekenen dat elke investering 10 keer zoveel waard word.

Wanneer er dus veel positieve ontwikkelingen blijven komen voor Safemoon zal de prijs gaan stijgen. Door te kijken naar het actuele Safemoon nieuws en hiervan op de hoogte te blijven kun je een prijsstijging wellicht voorspellen.

Een vaak toegepaste strategie voor cryptocurrency is de Dollar Cost Average methode. Dit betekent dat je maandelijks of wekelijks een beetje bij koopt en niet in een keer al je geld inzet.

Safemoon Koers Pancake
Safemoon kopen via Pancakeswap

Hierdoor ben je minder afhankelijk van de huidige koers en koop je soms wanneer het daalt en soms wanneer het stijgt. Hierdoor krijg je een mooi gemiddelde.

Meer weten over Safemoon kopen? Bekijk de link en kom meer te weten

Wil je ook beleggen in de Safemoon koers? Klik op de knop en bekijk de website

Safemoon Koers: Veelgestelde vragen

Safemoon is een nieuwe cryptomunt die gelanceerd is in maart 2021. Safemoon draait op de Binance Smart Chain. Het heeft veel aandacht gekregen in een korte tijd omdat de Safemoon koers zo explodeerde.

Om Safemoon te kopen raden wij Libertex aan, bij deze broker kun je investeren in veel verschillende cryptomunten en heb je veel extra opties bij het investeren en ook bij het analyseren van de Safemoon koers om zo het beste moment te vinden om te investeren. 

De verwachting van de Safemoon koers is dat er op de lange termijn nog veel positieve ontwikkelingen gaan plaats vinden. Door te kijken naar deze lange termijn verwachten velen dat het project nog zelfs wel keer 10 kan gaan.

Safemoon is gestart met 777 triljoen tokens. Deze worden langzaam opgebrand door de ontwikkelaars om de waarde van de munt te verhogen. Er is dus op dit moment nog een ruime voorraad aan Safemoon tokens omdat de munt zo nieuw is.

Een precieze voorspelling voor Safemoon is niet te zeggen. Door te kijken naar de lange termijn en daarop te investeren maak je het zo veilig mogelijk. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen gaande voor Safemoon en hierdoor is het beter te kijken naar de prijsverwachting over 5 jaar in 2025.

Safemoon Koers: Conclusie

Safemoon is een munt die erg nieuw en volop in ontwikkeling is. Door te kijken naar de lange termijn en jezelf in te lezen over de nieuwe updates en ontwikkelingen kun je bepalen of het voor jou interessant is om in te beleggen.

Op dit moment is de Safemoon koers erg volatiel en beweegt dagelijks. Dit maakt het inschatten van de richting van de koers erg lastig. Het heeft zich in het begin erg bewezen door flink te stijgen en zou dit mogelijk in de toekomst nog eens kunnen doen.

Safemoon is geschikt voor lange termijn beleggers met interesse voor het project en die durven risico te nemen. Daarnaast word aangeraden om een goed gespreid portfolio te hebben om het risico zoveel mogelijk te beperken.

Scroll naar boven