The Graph Koers | Analyse & Prognose

Profiteren van The Graph Koers in 4 stappen

Klaar om te starten met cryptomunten kopen? Start vandaag nog gratis bij eToro!

Bij The Graph wordt de prijs bepaald door vraag en aanbod. In dit artikel leggen we je uit wat The Graph is en wat de huidige koers is, ook vertellen we je hoe de koers zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld.

The Graph Koers (euro)

Momenteel staat The Graph op zo’n €0.861. De coin is op dit moment geleidelijk omhoog aan het klimmen en op de korte termijn zal de koers waarschijnlijk geen onverwachte dingen doen.

The Graph is een indexeringsprotocol, de coin wordt aangedreven door de welbekende DeFi. Het uiteindelijke doel van The Graph is het bouwen van een generatie waarop niet kan worden gemonopoliseerd. 

De koers staat er voor 2022 erg goed voor en kan wel eens mooie stappen gaan maken. Echter is dit een van de lastigste dingen die je kunt inschatten op het gebied van crypto, wel vind je in dit artikel een grt price prediction op basis van het The Graph coin news dat nu voor handen is. 

Direct beginnen met handelen in The Graph?

Beginnen met beleggen in The Graph Koers

Hoe kan ik beleggen in The Graph Koers?

Hieronder leggen we uit hoe je in vier simpele stappen aan de slag kunt met profiteren van The Graph koers bij eToro.

Maak een account bij eToro

Een account aanmaken bij eToro is nodig om te investeren in The Graph coin. eToro is een betrouwbare broker vanwege hun vergunning bij Britse toezichthouder FCA.

Zet geld op jouw account

Hierna kun je geld op je account zetten. Bij eToro kun je al vanaf ($50) / (€42) instappen wat het voor kleine investeerders ook mogelijk maakt om te investeren.

Zoek The Graph Koers in eToro

Na het storten zoek je The Graph coin koers. Heb je de munt gevonden, dan kun je meteen door naar de volgende stap in dit proces.

Koop The Graph Coin

Het kopen van The Graph coin gebeurt in hetzelfde scherm waar je de munt hebt opgezocht. Hier kun je kiezen voor hoeveel je The Graph wil kopen.

Maak een account aan bij eToro en vind het laatste The Graph Coin news en een grt price prediction. 

De koers van cryptomunten ziet er in eToro zo uit

Waarom eToro? eToro biedt vele voordelen zoals het demo-account en lage transactiekosten. Ook biedt eToro jonge investeerders de kans om te investeren omdat je al geld kunt storten vanaf een laag bedrag. ($50/€42)

2. The Graph Coin verdienen

Het verdienen van The Graph Coin ligt wat ingewikkeld omdat de coin ervoor is om gemakkelijk te zoeken naar ethereum-gegevens. Dit is een probleem wat ook veel indexeringsplatforms hebben.

Het doel van cryptocurrency is nog steeds om betaalmiddelen te vervangen, maar op welke termijn we dat gaan zien blijft nog altijd een vraag. Wel is duidelijk dat The Graph veel potentie biedt in de toekomst.

3. The Graph Coin harvesting

Er zijn op dit moment aantal wat coins beschikbaar van The Graph wat het mogelijk maakt om de coins te harvesten. 

Toch is het nog steeds te weinig en wordt het je niet echt aangeraden, het kan zijn dat dit in de toekomst dit wel meer gaat gebeuren, maar dat is voorlopig onbekend. 

Tip: eToro maakt het mogelijk om te investeren in The Graph. Klik op de groene knop om een gratis account te registreren met toegang tot The Graph Coin news.

Beste Graph koers brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar profiteer ik van The Graph Koers?

Je wilt bij bepaalde coins natuurlijk profiteren op een positieve manier. Over het algemeen kan dit bij de meeste brokers, denk hierbij aan Bitvavo, Libertex, eToro en nog veel meer, deze brokers bieden je allemaal de mogelijkheid om te investeren in The Graph.

Met profiteren van de koers bedoelen we dat de koers een positieve tijd heeft doorgemaakt. Hierbij maak je gebruik van een bepaalde strategie, denk hierbij aan de korte of lange termijn strategie.

Let wel op, de koers blijft altijd enorm onvoorspelbaar. Ondanks dat het een hele lange tijd goed gaat met een bepaalde coin kan het ineens omslaan zonder dat je dat aan ziet komen.

Kies dus voor jezelf een broker die bij je past. Je stopt er je eigen verdiende geld.

Huidige The Graph Koers & GRT Price Prediction

Huidige koers van The Graph

De huidige The Graph koers heeft een aantal flinke pieken en dalen gekend. Momenteel ligt de koers op 0,95, maar een aantal dagen geleden wist The Graph een piek te behalen van over de 1,1.

Begin 2021 maakte The Graph nog een historische koersstijging, maar daarna vielen ze al snel in een diep dal. In juni 2021 zat de coin zelfs op €0,49, vergeleken met die periode staat de munt er nu erg goed voor.

Vanwege de huidige positieve ontwikkelingen lijkt er genoeg mogelijk voor The Graph. Of de koers ook echt weer terug zal zakken in een dal weten we niet, maar de resultaten van de afgelopen dagen waren hoopgevend en gericht naar boven. Stel om risico omlaag te voorkomen een stop-loss in bij je investering!

Profiteren van de koers van The Graph? Maak een account aan bij eToro!

The Graph Koers: Is instappen nog mogelijk?

Je kunt op dit moment nog steeds ervoor kiezen om in te stappen bij The Graph. Momenteel is het vrij rustig rondom The Graph koers, maar er kunnen nog veel meer mooie momenten meemaken gezien het potentieel.

Of het ook mogelijk is dat The Graph boven de €1,00 blijft voor een lange tijd kunnen we lastig zeggen, dat heeft de munt namelijk nog niet gedaan. Was je vanaf het begin van de uitgave van de coin ingestapt, dan had je dat flink wat geld kunnen opleveren.

Bekijk bij eToro de laatste The Graph Coin Price Predictions

De coin ging namelijk van €0,54 naar €2,22 binnen een aantal maanden. Als je dus hoopt op dit soort gigantische stijgingen, dan moet je met een goede en slimme tactiek komen.

Je had in die eerste maanden dus flinke winsten kunnen boeken. Als je €1.000 geïnvesteerd had was dit in een aantal maanden al €1.000 / €0,54 * €2,22 = €4.111,11 waard geweest. 

Inspelen op The Graph Coin News

Inspelen op een koers op basis van nieuws is en blijft een lastige opgave. Er zijn maar weinig mensen die dat echt goed kunnen en het moet natuurlijk ook een beetje mee zitten doordat je er op tijd bij moet zijn.

Over het algemeen is The Graph Koers een aardig beweeglijk product en kan de koers nog wel eens de goede kant op gaan zou je nu in stappen, los van het toekomstige The Graph Coin news. Houdt er wel rekening mee dat je veel met de koers bezig moet zijn wil je goede winst uit de koers halen.

Hoe werkt The Graph Koers Coin precies?

Tussenlaag

Het uiteindelijke doel van The Graph is het opzetten van een gedecentraliseerde generatie web3 laag die op geen enkele manier kan worden gemonopoliseerd, het netwerk wordt gezien als tussenlaag tussen de blockchain en app.

Ze staan er dus voor om netwerken als Ethereum, IPFS en POA, dit zijn immers ook de enige netwerken die ze doorzoeken dit moment.

The Graph Koers heeft ook een eigen website waar het laatste The Graph Coin news te vinden is. 

The Graph Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

Ook wil je weten wat invloed heeft op de koers van The Graph. De grt price prediction ligt nu ongeveer op de €0,85 en dat zal de komende tijd niet veel van zijn huidige prijs afdwalen.

Natuurlijk heeft nieuws over The Graph Koers invloed op de koers, dat is vaak bij iedere coin wel zo. Ook kan binnen het team veel veranderen wat weer invloed kan hebben op de prijs en koers van The Graph.

Vind ook The Graph Coin Price Prediction bij eToro

Personen kunnen de koers van The Graph niet veranderen. De voornaamste reden dat er iets veranderd aan de koers is nieuws rondom The Graph en niets anders, The Graph ontwikkelt zich momenteel goed en er zijn veel positieve nieuwtjes.

Welke factoren beïnvloeden The Graph Koers?

Interesse in The Graph Coin

Een van de grote oorzaken waardoor The Graph Koers kan fluctueren is de interesse die er is in de coin. De grt price prediction is namelijk positief omdat er zoveel interesse is in The Graph, The Graph Koers doet het nog steeds erg goed, maar we spreken nog niet van fluctueren.

Omdat de waarde van The Graph Koers een aantal maanden geleden zo hoog lag zijn veel mensen begonnen met investeren. De kans dat de koers daardoor daalde was aanwezig en dit heeft zich ook voorgedaan. 

In aanraking met Ethereum

Ook kan de combinatie met Ethereum te maken hebben met het fluctueren van de coin. Ethereum is een van de bekendste cryptosoorten van dit moment en omdat The Graph Koers er zoveel mee te maken heeft kan de koers dalen als het bijvoorbeeld slecht gaat met Ethereum, en vice versa.

The Graph Price Prediction: Lange termijn prognose (2022)

De roadmap van The Graph Koers is gericht op de lange termijn, en kan nog wel tot 2025 duren. Hoe verder deze wordt uitgewerkt, hoe positiever de verwachting voor de koers.

The Graph probeert net zoals Ethereum ook steeds vaker actief te zijn op meerdere markten. Het bedrijf is alleen maar aan het groeien en hopelijk heeft dat een goede werking op de koers van dit moment.

The Graph staat na 1 jaar al in de top 100 cryptocurrencies.

Momenteel ligt de marktwaarde van The Graph al boven de 1 miljard wat een grote mijlpaal voor het bedrijf is. Experts zijn dan ook lovend over de coin en hun grt price prediction is dat in de toekomst de munt een sterke groei zal doormaken.

Veelgestelde vragen

THe Graph is een indexeringsprotocol. De koers van The Graph ligt momenteel stabiel en kan grote stappen doormaken de komende periode. The Graph is bezig met grote ontwikkelingen op het gebied van markten en dat kan een positieve werking hebben op de koers.

De prijs ligt momenteel rond de 0,95, maar heeft ook een periode gehad waarin de prijs zelfs boven 2 stond. Dit kan dus veel goeds beloven, maar of de coin ooit die historische waarde gaat bereiken weten ook experts niet 100% zeker.

Er zijn veel experts die een gok gewaagd hebben over de prijs. Omdat The Graph Koers het zo goed doet en omdat het bedrijf zich goed mengt met andere bekende markten zeggen veel experts dat de marktwaarde nog veel hoger zal liggen dan de 1 miljard die ze onlangs bereikt hebben.

Wanneer dit werkelijkheid zal worden weten ook experts niet, maar dat is logisch. Momenteel fluctueert de koers aardig, maar moet je wel een duidelijke strategie hebben voordat je instapt bij The Graph.

Je kan het beste profiteren van the Graph Coin Koers bij eToro. Bovenaan dit artikel hebben wij dan ook uitgelegd hoe je precies een account aan kunt maken bij de broker en wat je er allemaal kunt zien voordat je begint met investeren.

eToro heeft een laag stortbedrag van 170 euro wat het ook voor jonge beleggers en investeerders mogelijk maakt om in te stappen in The Graph. Of dat ook gebeurt weet je nooit, maar de optie is er.

The Graph bestaat nog niet zo heel lang en is eigenlijk een vrij nieuw bedrijf. Het bedrijf richt zich zogezegd op netwerken als Ethereum en dat kan wel eens meewerken in de koers van de coin.

Het bedrijf zelf is opgericht door Yaniv Tal (Project Lead), Jannis Pohlman (Tech Lead), en Brandom Ramirez (Research Lead), deze mannen zijn momenteel verantwoordelijk voor het succes van de coin.

Het kan wel eens een goed moment zijn om in te stappen in The Graph. Zoals we al een aantal keren zeiden maakt de coin een positieve tijd door en zijn experts lovend over hoe ze er momenteel voor staan, de coin kan zomaar weer eens boven 1,0 komen!

Conclusie: The Graph Koers

Toen The Graph net beschikbaar was steeg de koers van deze cryptomunt in enkele maanden van 10 cent tot meer dan €2,- per munt. Zo is het enthousiasme over de munt flink gestegen en kwamen er steeds meer investeerders die mee wouden profiteren. 

De koers is na die eerste maanden weer wat gezakt, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden om te profiteren van The Graph koers. Begin zelf met investeren in de munt door gemakkelijk een account aan te maken bij eToro! 

Ook investeren in The Graph Koers?

Vind het laatste The Graph Coin news en profiteer meteen mee van de stijgende The Graph koers!
Start nu
Scroll naar boven