De Verge Koers Verwachtingen en Analyse

Kapitaliseer op de Verge Koers in 4 stappen

Direct crypto’s kopen bij eToro om zo te profiteren van de Verge Coin koers? Start direct gratis!

Verge Coin en het Verge netwerk, richt zich op het verder verbeteren van de originele blockchain van Bitcoin. Hiervoor richten ze zich zowel op transactiekosten als op beveiliging en privacy. Hierdoor is Verge Coin een crypto geworden, met veel potentieel. Benieuwd naar de Verge koers verwachting? Lees dan snel verder!

Verge Koers Euro

De Verge coin koers heeft een relatief stabiel verleden op een aantal hoge pieken na. De meest opmerkelijke piek kwam in 2017 dankzij een tweet van John McAfee, de eigenaar van antivirussoftware McAfee. In deze tweet gaf hij aan dat het Verge netwerk veel groeipotentieel heeft, onder andere door de focus op veiligheid en privacy.

Hierdoor steeg de coin in korte tijd van €0,00705 naar €0,2154. Een gigantische stijging dus. Helaas leek de coin na deze stijging weer langzaam te dalen. Toch bleef het comfortabel boven de waarde van voorheen. Desondanks lijkt de koers Verge euro nog steeds potentieel te hebben voor meer groei in de toekomst.

Meteen profiteren van de Verge Koers?

Profiteren van de Verge Koers Verwachting

Profiteren van de koers Verge coin verwachting, doe je door Verge coin te kopen bij een gerenommeerde broker. Hieronder geven we kort weer hoe je het beste kunt starten met beleggen in Verge coin en bij welke brokers je dit het beste kunt doen.

1. Kapitaliseren op de Verge Coin Koers via een online broker

Wil je zelf investeren in Verge Coin? Start dan bij een broker. Wij raden hiervoor de broker eToro aan. Bij eToro handel je ook tegen lage kosten in een tal van verschillende handelsproducten naast crypto, zoals aandelen, ETF’s, CFD’s en grondstoffen. Zo heb je een grote keuze aan verschillende activa.

Hieronder leggen we je in 4 stappen uit hoe je kunt profiteren van de Verge Coin koers.

Creëer je account bij eToro

Klik op één van de groene knoppen in het artikel, om een account aan te maken bij eToro. Je hebt enkel je email adres en een (sterk!) wachtwoord nodig!

Stort geld op je account

Na je account geverifieerd te hebben en je identiteit bevestigd hebt, kun je geld storten op je account om te beginnen met beleggen.

Zoek naar de Verge Coin binnen het platform

In de zoekbalk bovenaan je dashboard, kun je zoeken naar specifieke munten. Typ hier 'Verge' in en je wordt naar de Verge coin landingspagina gebracht.

Verge Coin kopen

Bepaal hoeveel Verge coin je wilt kopen om te kapitaliseren op de Verge Coin koers. Vervolgens rond je je transactie af en ben jij eigenaar van Verge Coin.

Profiteren van de Verge Coin Koers? Start dan vandaag nog bij eToro en begin met beleggen in Verge Coin!

Waarom eToro? Bij eToro profiteer je niet alleen van een laag minimaal inlegbedrag van $50/€42, je belegt zelfs met 0% commissie in aandelen en ETF’s. Ook kun je gebruik maken van een tal van handige tools. Zoals onder andere een gratis demo account en de CopyTrading tool, waar je portfolio’s van ervaren beleggers kunt inzien en kopiëren.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

2. Verge Coin minen

Als PoW (Proof of Work) crypto, zoals Bitcoin, kun je ook Verge coin minen en op deze manier Verge coin verdienen. Hiervoor zul je echter wel de juiste software en een krachtige PC nodig hebben. Voor veel mensen is crypto mining dus niet bepaald realistisch.

Wil je hier wel aan beginnen? Dan zul je eerst in een goede PC moeten investeren en hier geschikte mining software moeten opzetten.

3. Verge Coin staking

Als Proof of Work coin, is het helaas niet mogelijk om je coins te staken. Staken levert je coins op, doordat je je coins beschikbaar stelt voor de verwerking van transacties. Hierdoor krijg je een percentage van de transactie uitbetaald in crypto.
 
Bij Proof of Work heb je geen passief inkomen in de vorm van staking. Je zult dus moeten overgaan op Verge Coin minen, als je op deze manier wilt profiteren van de koers Verge.

Tip: Met de CopyTrading tool kun je ervaren beleggers volgen en direct een gediversifieerd portfolio overnemen bij eToro!

Hoe kan ik investeren in de Verge Koers

Profiteer van de Verge Koers bij eToro

Om het beste te profiteren van de Verge Coin koers, raden we je aan je aan te melden bij een gerenommeerde broker. Onze aanbevolen broker is eToro. Het aanbod gepaard met lage kosten en hoge mate van betrouwbaarheid, maakt het een goed handelsplatform voor elke belegger.

Het platform wordt goed gereguleerd door de Britse FCA (Financial Conduct Authority). Je kunt dus met een gerust hart beleggen bij deze broker.

Profiteer van de Verge Koers bij eToro

Bij Libertex kapitaliseer je op de Verge koers op een flexibele manier: namelijk in de vorm van CFD’s. Met CFD’s ben je geen eigenaar van de onderliggende activa, maar speculeer je op koerswisselingen. Zo kun je dus ook winst maken als je inzet op een koersdaling.

Libertex is al sinds de jaren negentig één van de populairste CFD handelsplatformen ter wereld. Het aanbod van Libertex is dan ook gigantisch. Je kunt niet alleen investeren in crypto’s, maar ook in een tal van andere handelsproducten in de vorm van CFD’s, zoals aandelen, ETF’s en grondstoffen.

De Verge Koers ontwikkeling

De koers Verge euro, is over het algemeen relatief stabiel. Dat wil uiteraard niet zeggen dat er geen volatiele koersontwikkelingen zijn geweest in het verleden. Het plan van Verge is echter duidelijk: het verbeteren van de Bitcoin blockchain met het Verge netwerk.

Door de duidelijke doelstelling van Verge, is de coin over het algemeen stabiel gebleven. Met uitzonderingen zoals tweets van John McAfee daargelaten natuurlijk.

Toch had je flinke winsten kunnen boeken als je optimaal reageerde op de Verge koersontwikkelingen. We illustreren het in onderstaand rekenvoorbeeld.

Had je 10.000.000 Verge coins gekocht tijdens de ICO en op een ideaal moment uitgecashed? Dan kon je deze tegen €0,000003899 hebben ingekocht en tegen een prijs van €0,2154 hebben verkocht.

Dat betekent 10.000.000 × 0,000003899 = €38,99 -> 10.000.000 × 0,2154 =€2.154.000 -> 2.154.000 – 38,99 = €2.153.961,01 winst. Bijna voor iedereen natuurlijk geen realistisch scenario, maar het laat wel zien dat er wel degelijk potentieel in de coin zit.

Huidige Verge Koers

Huidige Verge koers

Begin 2022 zien we dat de Verge koers in een dipje zit. De waarde ligt vooralsnog hoger dan voor de piek van 2017, maar begint iets af te zwakken. Als je optimistisch bent in de waarde van Verge, dan is dit zeker een goed moment om in te stappen in de coin nu de Verge coin koers laag staat.

De coin heeft zich in het verleden bewezen als stabiele coin. Geduldig afwachten op de volgende piek kan dus een prima optie zijn als je hier voor de lange termijn in wilt investeren.

Nu profiteren van een mogelijke piek in de koers Verge coin? Investeer dan direct in de coin via eToro!

Verge Koers Verwachting

De koers Verge coin voorspellen is, net als de verwachtingen van andere crypto’s, niet altijd even betrouwbaar. We kunnen dus geen waterdichte claims maken over de koers Verge coin. Wat we wel kunnen doen is kijken naar de Verge koers verwachting en – potentieel.

Na de flinke piek in 2017 is de coin steeds verder in waarde gedaald. Tijdens de crypto hype in 2020, is de coin toch weer flink gestegen.  Ook dit bleek een tijdelijke stijging te zijn.

De Verge koers euro in CoinMarketCap

Tussen de pieken door is de Verge coin koers relatief stabiel gebleven in waarde, alhoewel dit wel met een geleidelijke daling was. Wat we wel weten, is dat de koers Verge coin gevoelig is voor plotselinge stijgingen, maar niet zo gevoelig is voor plotselinge dalingen. 

Als je dus bereid bent om voor de lange termijn te beleggen in de coin, is er een reële kans dat de coin weer flink in waarde zal stijgen. Beleggen is dus vooral interessant voor de langetermijnbelegger.

Factoren die Verge Koers Verwachting beïnvloeden

Uitbreiden van het Verge platform

Het concept van Verge is simpel, maar effectief: het verbeteren van de “oude” blockchain van Bitcoin. Betere privacy, lagere transactiekosten en betere beveiliging, zijn een paar van de verbeteringen die het Verge platform aanbiedt.

Toch lijkt dit niet genoeg te zijn om mainstream populair te worden. Hiervoor zal Verge nog verder moeten innoveren, zodat het netwerk vaker in het (crypto)nieuws komt.

Tweets van beroemdheden

Zoals we al in het verleden hebben gezien, kunnen tweets van beroemdheden invloed hebben op de koers van een coin. De meest bekende is uiteraard de tweet van Elon Musk die Dogecoin “to the moon” liet stijgen.

Ook de koers Verge coin, lijkt hier flink door beïnvloed te worden. Zo schoot de Verge koers in 2017, na een enkele tweet van John McAfee, direct de lucht in.

Algemene crypto hype

Waar alle crypto’s profijt van hebben, zijn uiteraard de periodes waar crypto’s opeens erg in waarde stijgen. Een voorbeeld hiervan is 2020, waar veel coins flink in waarde stegen. Ook de Verge koers profiteerde hiervan.

Dit kwam onder andere door de corona pandemie. Hierdoor hadden mensen meer aandacht voor beleggen, waaronder crypto’s.

Verge Coin Nieuws en impact op de Verge Koers Verwachting

De laatste tijd lijkt het wat stil wanneer we kijken naar Verge Coin nieuws. Uiteraard was het grootste Verge Coin nieuws waar Verge centraal stond, de tweet van John McAfee. Hierin gaf hij aan dat een coin, die slechts 3 cent waard is, veel meer potentieel heeft om te stijgen dan een coin van 300 euro.

Door deze statement en zijn bekendheid met betrekking tot cybersecurity, steeg de coin enorm in waarde.

Op dit moment is Verge druk bezig met het mainstream maken van de coin. Dit begint bij het aanbieden van de coin bij de grootste brokers, waaronder eToro.

De tweet die de Verge Koers eind 2017 flink liet stijgen

Veelgestelde vragen

Het Verge netwerk verwerkt transacties, middels de blockchain. Hierbij worden transacties gemaskeerd en volledig anoniem verwerkt. Het platform richt zich meer op cybersecurity en anonimiteit, dan het Bitcoin netwerk en dat is dan ook haar grootste pluspunt.

Ja dat is zeker mogelijk. Op het moment zit de Verge koers in een dip. Dit kan een dus een goed moment zijn om in te stappen in Verge, mits natuurlijk je verwacht dat de coin ook weerin de lift gaat.

Onze Verge koers verwachting is dat de coin nog zeker groeipotentieel heeft. De coin lijkt sterk te reageren op externe invloeden, terwijl het in de tussentijd relatief stabiel blijft in waarde.

Ja, Verge is een altcoin. Altcoins zijn alle coins die na Bitcoin kwamen. Bitcoin wordt dus gezien als de “originele” coin en de rest van de coins worden gezien als alternatieve coins, waardoor dus ook Verge.

Verge coin zijn in gelimiteerde oplage uitgebracht. Er zijn dus in totaal 16 miljard XVG coins in omloop. Dit zal in de voorzienbare toekomst niet veranderen.

Conclusie: Verge Koers

De Verge Coin koers heeft haar (hoge) ups en downs gehad, in het verleden. Een sterk punt van de Verge koers, is het feit dat de coin over het algemeen relatief stabiel blijft tijdens de dips. Dit terwijl de koers Verge juist enorm kan stijgen, als de coin in de spotlight komt te staan.

Op de lange termijn is de Verge koers verwachting redelijk positief. Het is misschien niet de meest lucratieve crypto, maar als je inzet tijdens een dip en bereid bent voor de lange termijn te beleggen, dan kan Verge coin een interessante investering zijn.

Nu profiteren van de Verge Coin Koers?

Maak een account aan bij eToro zodat je kunt traden voor Verge bij een altcoin exchange! Start gratis
Start nu
Scroll naar boven