1 Inch Coin Kopen met iDeal en PayPal!

Pas dit jaar kwam de 1 inch coin beschikbaar en in die tijd hebben beleggers al veel kunnen verdienen aan de hoge koersstijgingen van de munt. Profiteer ook mee, lees het artikel en begin direct met 1 inch coin kopen!

1 Inch Coin Kopen in 4 stappen

Wil je vandaag nog 1inch token kopen? Klik op de groene knop en start gelijk met beleggen in crypto!

Bij eToro kun je de 1 inch coin kopen, net als tientallen andere cryptocurrency. Ben je al overtuigd dat 1 inch coin kopen veel rendement gaat opleveren? Gebruik dan onderstaande knop en maak direct een account aan!

Twijfel je nog of 1 inch coin kopen wat is voor jou? Of wil je eerst weten wat 1inch precies inhoudt? Via bovenstaande inhoudsopgave kun je eenvoudig meer informatie opzoeken!

Wat is 1inch Coin?

1Inch Coin is de coin van een nieuwe, vrij jonge exchange. In augustus 2020 werd het platform opgericht door de twee Russische heren Sergej Kunz en Anton Bukov.

1Inch gebruikt een gedecentraliseerde beurs. Hierbij worden per platform andere prijzen betaald voor coins en tokens. Je kunt hier dan ook de cryptomunten vergelijken tussen platforms.

1Inch Coin is een gedecentraliseerde exchange aggregator.

Elke order wordt verdeeld over diverse DEX’en om zo met arbitragebots de marktprijs te kunnen vinden die het best beschikbaar is. Dit heet ook wel een DEX-aggregator.

1Inch bewerkstelligt dit in slechts één transactie; orders worden gesplitst doordat er gezocht wordt op meerdere DEX’en, zodat slippage geminimaliseerd wordt. Zo kan er veel geld worden bespaard wanneer er grotere orders geplaatst worden in de markten die liquide zijn.

De 1inch token (1INCH) werkt via het Ethereum-blockchain, wat inhoudt dat het platform niet beheerd wordt door externe organisaties. Aan het begin was 1inch token kopen ook alleen mogelijk met Ethereum (ETH), maar inmiddels kan dit ook gewoon met geld.

Geïnteresseerd in 1 inch coin kopen? Bezoek eToro en maak een account aan!

Hoe kan ik 1 Inch Coin Kopen?

Wie 1 inch coin kopen wil, heeft een account nodig bij een broker. Door de toenemende populariteit van crypto-trading, wordt het aanbod van online brokers ook alsmaar groter.

Het kan dus lastig zijn om de juiste broker te kiezen om je investeringen bij te doen. Bovendien weten niet alle beginnende beleggers hoe handelen via zo’n broker precies in zijn werking gaat.

Via onderstaand stappenplan zetten we op een rijtje hoe je je aanmeldt bij een broker, zodat gelijk 1 inch coin kopen mogelijk is.

Wat is de actuele koers van de 1inch coin?

Klik op onderstaande knop!

1 Inch Coin Kopen - stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor 1 Inch Coin Kopen

Wie cryptocurrency wil kopen, heeft een online broker nodig. Door het grote aanbod kan het soms lastig zijn om de juiste te kiezen. Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van de brokers die we aanraden voor 1 inch coin kopen.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1 Inch Coin Kopen bij eToro

Een wereldwijd bekende en ook steeds populairder wordende broker is eToro. Dankzij de makkelijk te gebruiken software en diverse handelstools, is de broker geliefd bij zowel beginnende als ervaren beleggers.

De door de Britse FCA (Financial Conduct Authority) gereguleerde broker is een van de meest gebruikte handelsplatforms ter wereld. Beleggers kunnen er terecht voor diverse handelsproducten, waaronder grondstoffen, ETF’s, aandelen, forex, en natuurlijk cryptovaluta.

Daarbij hoef je slechts 0% commisssie te betalen wanneer je in ETF’s of aandelen wilt handelen.

Een andere reden die financieel aantrekkelijk is om bij eToro te handelen, is de lage minimuminleg van maar $ 50 (€ 42), voor wie graag met een minder hoog risico trade.

Bij eToro kan je 1 inch coin kopen.

Een andere handige tool die eToro biedt, is de CopyTrading-functie, waarmee je portfolio’s kan kopiëren van andere gebruikers en zo kan leren van hun expertise en je eigen portfolio aan kan vullen.

Wie het spannend vindt om gelijk geld uit te geven, kan ook eerst gebruik maken van eToro’s handige gratis demo-account. Dit biedt de mogelijkheid om te oefenen in handelen, zonder echt geld uit te geven.

Vind jij eToro de geschiktste broker voor 1 Inch coin kopen? Registreer dan een gratis account!

1 Inch Coin Kopen bij Libertex

Libertex is als broker geschikt om in CFD’s te handelen. In haar twintigjarig bestaan heeft het platform miljoenen klanten weten te werven.

Met een uitbreiding van meer dan 120 landen wereldwijd, is goede regulering belangrijk. Gelukkig wordt dit gedaan door CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commision), die zorgt dat Libertex zich aan de Europese regels houdt.

Wie eerst nog wil oefenen of moet wennen aan handelen in CFD’s, kan gebruik maken van Libertex’ demo-functie.

Dit maakt handelen in CFD’s  ook voor de beginnende belegger een optie om bekender in te worden.

Libertex biedt niet alleen CFD’s, maar ook vele andere handelsproducten, zoals aandelen en grondstoffen. Beleggers die hun portfolio willen uitbreiden, kunnen daarom ook goed bij de broker terecht. Let op dat je bij CFD’s niet het product zelf bezit, maar speculeert op toekomstige koerswijzigingen! 

Geïnteresserd in Libertex? Maak gebruik van hun demo-account of handel direct met echt geld door op de groene knop te klikken.

1 Inch Coin Kopen bij Binance

Binance is een in China opgerichte broker die tegenwoordig wereldwijd bekend is.

Binance is erg bekend om zijn eigen cryptomunt: de Binance Coin. Met behulp van hun eigen Binance wallet kan je niet alleen hun eigen munt, maar ook vele andere crypto’s opslaan.

Wat wel handig is om te weten, is dat Binance uitsluitend cryptocurrency biedt. Wie ook in andere producten wil handelen, zoals aandelen, kan dus beter niet bij deze broker terecht.

Wie zich echter juist vooral wil focussen op crypto’s, zal aan Binance een hele goede hebben. Hun aanbod aan cryptovaluta is groot (meer dan honderd verschillende coins), zodat je nagenoeg elke munt waarin je geïnteresseerd bent, bij deze broker kan vinden.

Wil je 1 inch coin kopen bij Binance? Klik op onderstaande button en begin direct met je Binance-account.

1 Inch Coin Kopen bij Bitvavo

Wil je liever niet bij een buitenlandse broker handelen, maar bij een handelsplatform van eigen bodem? Dat kan bij Bitvavo!

Dankzij de Nederlandse roots, kan je makkelijk en snel geholpen worden door hun klantenservice, die gewoon in het Nederlands met je communiceert. Ook wordt de broker gereguleerd door toezichthouders die zich aan de Nederlandse regels houden.

Daarnaast is Bitvavo geschikt voor handelaren die houden van eenvoud en gemak; het platform heeft niet veel extra functies op hun site en naast handelen in en bewaren van crypto is er weinig wat je nog hoeft te doen.

Wel is het goed om te weten dat Bitvavo net als Binance geen andere handelsproducten biedt dan crypto. Als je ook graag wil beleggen in iets anders, zoals grondstoffen, dan dien je een andere broker te zoeken.

Een gemakkelijke broker van Nederlandse bodem iets voor jou? Handel vandaag nog in crypto’s bij Bitvavo.

Stap 2: Open een account

Heb je een broker kunnen kiezen die het beste bij je handelsbehoeften past? Mooi, dan is het nu tijd om je te registreren en je account aan te maken.

Gelukkig is dit geen lastig proces, en heb je dit in een mum van tijd voor elkaar gespeeld.

 De meeste brokers gebruiken ongeveer dezelfde manier, maar voor het gemak zullen we het registratieproces van eToro gebruiken als voorbeeld om een beeld te scheppen van hoe dit moet.

Zorg dat je je account met een sterk wachtwoord beschermt.

Via de ‘Registratie’-knop kan je eenvoudig beginnen met het aanmaken van je account. Je kunt je aanmelden met je Facebook-, Apple-, of Google+-account, maar gewoon je e-mailadres invullen is ook voldoende.

Bedenk vervolgens een geschikte gebruikersnaam en een sterk wachtwoord, en voltooi je aanmeldingsproces door de verificatielink te openen. Zodra je dit gedaan hebt, is je account klaar en kan je gelijk gebruik maken van de demo-functie.

Stap 3: Geld op je account storten

Wil je met echt geld aan de slag gaan, dan dien je nog paar stappen te volgen. Veiligheid is belangrijk, dus het bewijzen van je identiteit is een vereiste.

Dit doe je eenvoudig door een kopie te uploaden van een geldig legitimatiebewijs. Vervolgens dien je nog een vragenlijst in te vullen, om zo aan te geven in hoeverre je op de hoogte bent van wat beleggen inhoudt en welke risico’s dit met zich mee kan nemen.

Het geld storten zelf gaat gelukkig erg eenvoudig; via de ‘Geld storten’-knop kan je geld overmaken middels een van de vele betaalmethoden die mogelijk zijn, zoals iDeal of creditcard.

Na de storting van minimaal $ 50 (€ 42), kan je direct met handelen beginnen.

Met de minimale storting van slechts $ 50 (€ 42) kan je bij eToro al beginnen met beleggen.

Stap 4: 1 Inch Coin Kopen

Wat is de volgende stap? Je raadt het al: het is tijd voor 1 inch coin kopen!

Het vinden van de munt gaat dankzij de zoekbalk ontzettend makkelijk en snel; je typt de naam van de munt in (in dit geval 1INCH) en eToro toont je direct of het de crypto aanbiedt. In dit geval doen ze dat.

Daarna hoef je alleen maar op de ‘Handelen’-knop te klikken. Hier kan je zelf aangeven hoeveel je van 1 inch coin kopen wilt.

De prijsgrafiek van 1inch coin bij eToro.

Stap 5: Bewaar je 1 Inch Coin

Als je een 1inch token kopen wil, is het belangrijk dat je een plek hebt om de tokens op te slaan. Hiervoor heb je een wallet nodig.

eToro heeft een wallet genaamd eToro Money, maar daarnaast zijn er ook andere wallets die je zelf aangenamer in gebruik zou kunnen vinden. Belangrijk is om wel eerst te kijken of zo’n wallet de 1inch token ondersteunt.

Omdat 1INCH een ERC-20token is, wordt aangeraden de tokens in een hardware wallet op te slaan. Opslaan in een online wallet of bij eToro is echter ook gewoon mogelijk.

Stap 6: 1 Inch Coin verkopen

Zodra je merkt dat de koers van 1inch gestegen is, is het mogelijk de token door te verkopen met winst. Ook dit is eenvoudig om te doen.

In je wallet wordt zowel aangeduid wat de 1inch token waard is, als voor welk bedrag je de token zelf gekocht hebt. Hierdoor is het in één oogopslag duidelijk wat de behaalde winst is.

Net zoals wanneer je 1inch token kopen gaat, kan je ook bij het verkopen aangeven hoeveel tokens je verkopen wil. Dit aantal voer je in en je rondt de verkoop af, zodat je direct kan genieten van je behaalde winst.

1Inch token kopen en verkopen gaat makkelijk en snel bij eToro. Klaar om het zelf te proberen?

Waarom 1 Inch Coin Kopen?

Wie 1inch token koopt, investeert eigenlijk in het gedecentraliseerde platform van 1 inch. Met de token kun je namelijk niet alleen gebruik maken van dit platform, maar ook meebepalen over de toekomst. 

Dit heet een governance token en houdt in dat de gebruikers / holders van de 1inch coin gezamenlijk beslissingen nemen over het platform.

Wanneer het platform goed presteert profiteer jij mee als houder van de 1 inch coin, en de kans dat dit gebeurt zit er dik in door de populariteit van de functies van het platform. Ook zijn er al enkele interessante airdrops geweest.

Wat levert 1 Inch Coin Kopen mij op?

Met de meeste coins en tokens, is dit natuurlijk niet makkelijk te voorspellen. Het is dan sterk aan te raden dat je je eigen onderzoek doet naar 1inch token kopen, en de markt en het nieuws hierbij goed in de gaten houdt.

De tips die wij nu wél mee kunnen geven, zijn gebaseerd op de hierboven genoemde voordelen van 1inch token kopen. Een voorbeeld hiervan is dan er nog geen extra opnamekosten komen kijken voor gebruikers – dit kan veranderen wanneer de token groter wordt, wat het raadzaam zou maken nu al in 1inch te investeren.

Een andere reden is dat 1inch in een korte tijd sterk gegroeid is, en nog steeds ruimte heeft om door te blijven groeien. Het netwerk bestaat nog maar een jaar en is in die korte tijd erg veel in waarde gestegen; bij de meeste brokers is 1 inch coin kopen inmiddels al mogelijk.

Tot slot is 1inch ondanks haar recentelijke ontstaan relatief groot en omdat het platform op de liquiditeit draait, zegt dat best veel over 1inch’ potentie.

Je had meteen het eerste jaar van de munt al behoorlijke winsten kunnen maken. Zo was de koers in januari nog €1,02 en steeg die in mei naar €6,46. Als je in januari 2021 €1.000,- had geïnvesteerd was dit in minder dan een half jaar al €1.000,- / €1,02 * €6,46 = €6333,33 waard geworden.

Wil jij toch in een andere coin zoals investeren? Lees dan eens verder over Cardano!

Veelgestelde vragen

1Inch is een decentralized exchange aggregator, oftewel een gedecentraliseerde beurs. Je kunt 1inch tokens kopen via het platform en verschillende brokers als eToro.

1inch Token is de bijbehorende cryptomunt van de exchange 1inch. Met de 1inch token kun je andere cryptomunten kopen, of je kan in de token investeren om er geld mee te verdienen. 

De voordelen van 1 inch coin kopen zijn de duidelijke interface, de mogelijkheid democratische besluiten te maken over bepaalde protocolinstellingen en de absentie van opnamekosten. Hierdoor kan de token wel eens veel waard worden.

Beginnende beleggers kunnen ook 1 inch coin kopen. Voorheen kon je alleen maar de 1inch token kopen met crypto, waardoor het voor beginnende beleggers geen handig handelsproduct was.

Inmiddels kan je gewoon de 1inch token kopen met het geld dat je op je broker-account zet.

De broker die wij aanraden om het beste 1 inch coin te kopen is eToro.

1 Inch Coin Kopen: Conclusie

Wie 1 inch coin wil kopen, weet dus wat hem te doen staat: maak een account aan bij de broker die het beste bij je past, waar je de 1inch token kopen en verkopen niet lastig is en ze weinig kosten rekenen.

Het 1inch-netwerk heeft in een korte tijd een grote groei gemaakt, dus voor veel beleggers zou de token een interessante investering kunnen zijn.

Val jij hieronder? Wacht dan niet langer en start gelijk met 1inch token kopen door  een account bij eToro aan te maken. Zo ben je slechts één inch verwijderd van succes!

1 Inch Coin Kopen bij eToro?
1 Inch Coin Kopen bij eToro? Oefen eerst met hun gratis demo-account of beleg direct met echt geld door op de onderstaande knop te klikken!
TIP
Scroll naar boven