Bancor Coin Kopen met iDeal of PayPal!

Op zoek naar nieuwe interessante crypto’s? Kijk dan eens naar de Bancor coin. Met het Bancor netwerk converteer je gemakkelijk je eigen crypto’s naar een crypto van jouw keuze tegen lagere kosten dan een standaard crypto exchange. Benieuwd naar dit netwerk en de Bancor Coin kopen? Lees dan snel verder!

Bancor Coin Kopen in 4 stappen

Begin direct met Bancor Coin kopen bij Capital.com! Een account aanmaken duurt slechts 5 minuten!

De Bancor Coin is de wisselvaluta die je gebruikt om je crypto’s om te zetten. Weten hoe Bancor Coin kopen in zijn werk gaat? In dit artikel kijken we naar wat het Bancor network precies is, hoe je kunt beginnen met Bancor Coin kopen en onze Bancor Coin price prediction.

Wat is het Bancor network & de BNT Coin

Het doel van het Bancor netwerk is om alle crypto’s aan te bieden voor exchanges. Uiteindelijk zul je dus vrij kunnen wisselen tussen verschillende coins. Nu moet je naar een exchange, waar je vaak  niet alle coins kunt krijgen.
 
Daarnaast zijn de kosten ook een stuk lager bij het Bancor Network. Het nadeel is echter dat nog lang niet alle coins beschikbaar zijn binnen het Bancor network. Het blijft dus nog afwachten of Bancor haar doel gaat behalen.

Bij een standaard exchange zul je lang moeten afwachten tot iemand ingaat op je aanvraag om crypto’s te swappen. Bij Bancor wordt deze tijd flink verminderd, waardoor je trade sneller wordt geaccepteerd.

Ook biedt het de kans om de coins die beschikbaar zijn op het netwerk beschikbaar te stellen voor staking. Uiteindelijk kun je vrijwel alle Proof of Stake crypto’s beschikbaar stellen voor staking.

Direct beginnen met Bancor Coin Kopen? Maak een account aan bij Capital.com en start met traden!

Hoe kan ik Bancor Coin Kopen?

Je kunt Bancor Coin kopen het beste doen bij een gerenommeerde en betrouwbare broker. Je hebt hier tegenwoordig enorm veel keuze in. Belangrijk dus dat je de juiste uitkiest. We leggen stapsgewijs uit hoe je je het beste bij een van onze hieronder aanbevolen brokers kunt inschrijven.

Bancor Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies de juiste broker

Allereerst zal je keuze moeten vallen op een geschikte broker. Dit zal een balans moeten zijn van een groot aanbod, lage kosten, betrouwbaarheid en handige features. Onze aanbevolen crypto brokers voldoen allen aan onze criteria. Lees snel verder om een broker te vinden waar Bancor Coin kopen mogelijk is.
Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Bancor Coin Kopen bij Binance

Binance is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld. Zo groot zelfs, dat het platform haar eigen cryptocurrency heeft: de Binance Coin.
 
Binance biedt een gigantisch aanbod aan crypto’s aan. Het platform is wel een pure crypto exchange. Je zult hier dus niet kunnen handelen in andere handelsproducten.

Met honderden verschillende cryptocurrency’s is Binance wellicht alles wat je nodig hebt. Maar voor beleggers die hun beleggingen willen spreiden over verschillende handelsproducten is het handiger om een algemene broker als Capital.com te gebruiken.

Maak gelijk een account aan bij Binance en begin met handelen in een tal van verschillende crypto’s!

Stap 2: Meld je aan bij een broker

Nu je een keuze hebt gemaakt, kun je je inschrijven bij de broker. Dit gaat bij de meeste handelsplatformen vrijwel hetzelfde, maar we zullen Capital.com als voorbeeld nemen. Door op één van de groene knoppen op deze pagina te drukken, word je naar de aanmeldpagina gebracht.

Je hoeft hier enkel je gebruikersnaam en/of email in te voeren gepaard met een (sterk!) wachtwoord. Vervolgens krijg je een bevestiging in je mail waardoor je toegang krijgt tot het platform.

Om met echt geld te beginnen, zul je nog een aantal extra stappen moeten ondernemen. Zo zul je een geldig identiteitsbewijs moeten uploaden en je bankrekening moeten koppelen om je identiteit te bevestigen.

Stap 3: Geld storten op je account

Vervolgens kun je geld storten op je account. Dit is mogelijk via verschillende betalingsmethodes. Bij Capital.com heb je een ruime keuze aan betalingsmethodes, waaronder creditcard, iDeal, PayPal, bankoverschrijving en SoFort. 

Over het algemeen raden we iDeal aan als makkelijkste manier om je geld zo snel mogelijk op je account te krijgen.
 
Nu kun je beginnen met Bancor Coin kopen binnen het platform van Capital.com!

Profiteer van een lage minimale inleg!

Stap 4: Bancor Coin Kopen

Bancor Coin kopen is mogelijk door in de zoekbalk bovenin te zoeken naar Bancor of BNT. Zo kom je bij de landingspagina van Bancor. Hier vindt je een tal van informatie over Bancor. 

Zo zie je de input van andere beleggers over de Bancor Coin, de Bancor live koers en achtergrond informatie over het Bancor network.

Zodra je hebt besloten dat Bancor Coin kopen een goed idee is, kun je op de knop “Handelen” klikken. Via deze knop kom je bij het koopvenster van Bancor. Hier kun je de hoeveelheid die je wilt investeren invoeren en vervolgens je investering bevestigen.

Stap 5: Bancor Coin bewaren

Wanneer je je transactie hebt voldaan, komen de coins automatisch in de interne wallet van de broker te staan. Deze ben je vrij over te zetten naar een externe wallet van jouw keuze. Dat kan een “cold” of “hot” wallet zijn. Een cold wallet is een simpel gezegd een offline fysieke crypto wallet en een hot wallet is een online wallet.

Stap 6: Bancor Coin verkopen

Je kunt Bancor Coin verkopen door wederom op de knop handelen te drukken binnen het handelsplatform. Daarbij is het mogelijk om het aantal dat je wilt verkopen in te voeren en tegen welke prijs. Je coins worden dan enkel verkocht tegen de jouw aangegeven prijs.

Overtuigd en direct beginnen met Bancor Coin Kopen? Begin bij onze aanbevolen broker Capital.com!

Wat maakt Bancor Coin Kopen interessant voor investeerders?

Het exchangen van crypto’s voor andere crypto’s buiten Bitcoin wordt voornamelijk gedaan op een altcoin exchange als UniSwap. Het probleem met altcoin exchanges is echter de extra kosten en de soms lange wachttijden. Daarnaast zullen lang niet alle crypto’s beschikbaar zijn in veel altcoin exchanges.
 
De reden dat Bancor Coin kopen interessant is voor investeerders, is het feit dat het Bancor netwerk dit proces enorm vergemakkelijkt. Dagelijks worden er gigantische hoeveelheden crypto’s omgezet naar andere crypto’s.

Als je dit actief doet, dan wil je de kosten laag houden en het aanbod van de exchange zo hoog mogelijk. Iets wat het Bancor network aanbiedt.

Waarom Bancor Coin Kopen? - De voordelen op een rij

Bancor Coin Verwachting - Bancor price prediction

Een nauwkeurige Bancor price prediction geven is behoorlijk moeilijk. Dit hangt voor een groot deel af van de ontwikkelingen binnen het netwerk en of het platform genoeg publiciteit krijgt. Het concept is erg veelbelovend, waardoor Bancor Coin kopen interessant kan zijn als je in het netwerk gelooft.

Bancor Coin kopen voor de korte termijn

We verwachten niet dat Bancor Coin kopen voor de korte termijn een slimme investering is. Bancor crypto zal pas in waarde stijgen als het netwerk het aanbod aan crypto’s flink vergroot. De kans is klein dat dit op korte termijn zal gebeuren.

Wanneer je naar de koers kijkt, zie je daarnaast ook dat er niet veel beweging in de waarde van Bancor Coin is geweest.

Bancor Coin Kopen voor de lange termijn

Voor de langere termijn is Bancor Coin kopen een stuk interessanter. Het platform biedt namelijk een gewilde service: sneller en goedkoper crypto’s onder elkaar exchangen. Dan zal het netwerk echter wel meer in de spotlight moeten komen en daarbij is ook een groter aanbod aan crypto’s benodigd.

Op de lange termijn biedt het Bancor network dus zeker potentieel tot groeien. Je zult echter niet op de korte termijn veel waardestijging kunnen verwachten.

Wanneer Bancor Coin Kopen?

We raden je aan om Bancor Coin te kopen tijdens een dip van de coin. Begin 2022 bevindt Bancor Coin zich bijvoorbeeld in een dip. Hierdoor kan het interessant zijn om nu te beginnen met Bancor Coin kopen.

Als je op het goede moment geïnvesteerd had en de juiste Bancor price prediction had gedaan, dan had je flink wat winsten geboekt kunnen hebben.

We illustreren het in onderstaand rekenvoorbeeld:

Stel je kocht 10.000 Bancor crypto tokens voor €1,0525 op 1 januari 2021 en verkocht Bancor crypto tegen de piekwaarde later dat jaar op 5 maart 2021 tegen €7,1282. Je had dan 7,1282 x 10.000 = 712820 -> 71282 – €10525 = €60.757 winst geboekt.

Bancor Coin nieuws

Bancor Coin nieuws gaat op het moment maar over één zaak: Bancor 3. Bancor 3 brengt een grote nieuwe update naar het netwerk toe.

Zo introduceert de update nieuwe staking pools en bescherming tegen plotselinge koerswisselingen tussen de twee crypto’s tijdens een exchange.

Bancor Wallet online & Bancor Exchange

Om gebruik te maken van de Bancor Exchange, zul je een Bancor wallet online moeten koppelen aan het netwerk. Je hebt hiervoor gelukkig gratis opties.

Een goed voorbeeld hiervan is de MetaMask wallet, die je gratis kunt downloaden en vervolgens kunt koppelen aan de Bancor exchange.

Zo kun je crypto’s exchangen tegen andere crypto’s voor lagere kosten dan de meeste altcoin exchanges.

Veelgestelde vragen

Het Bancor network biedt een goedkoper alternatief op altcoin exchanges. Het doel is om uiteindelijk alle crypto’s op dit netwerk beschikbaar te maken voor het onderling ruilen van crypto’s. Met de lage kosten en kortere wachttijden hoopt Bancor zich te onderscheiden van standaard altcoin exchanges.

Een Bancor Coin price prediction is op dit moment moeilijk te maken op de korte termijn. De koers lijkt op het moment in een dipje te zitten na de piek in 2021. We verwachten dat Bancor crypto in de toekomst weer zal stijgen naarmate het netwerk wordt geupdate.

Bancor Coin kopen kan bij verschillende crypto brokers. Wij raden als algemene broker voor crypto trading eToro aan.  Voor een gespecialiseerde crypto broker raden we ook Binance aan.

Ja, je kunt ook toegang krijgen tot het Bancor netwerk via de Bancor app. Met deze Bancor app heb je de mogelijkheid om waar je ook bent je coins te exchangen.

Op het moment zijn er 74.319.827 tokens in de omloop. De coins zijn in de afgelopen jaren toegenomen, waardoor we verwachten dat ook in de toekomst deze oplage zal toenemen.

Bancor Coin Kopen: Conclusie

Tot slot kunnen we stellen dat Bancor Coin kopen vooral interessant is voor de lange termijn. De Bancor Coin price prediction is op de korte termijn niet veelbelovend. Het is echter niet uitgesloten dat het Bancor network op de lange termijn met een groter aanbod en nieuwe updates een stuk populairder zal worden.

Daarmee zal uiteraard ook de Bancor crypto in waarde stijgen. Wanneer je gelooft in de waarde van het Bancor netwerk en haar plannen, dan is Bancor Coin kopen zeker het overwegen waard!

Direct Bancor Coin Kopen?
Start bij Capital.com en profiteer van een gratis demo account!
TIP
Scroll naar boven