Yield Guild Games Kopen via iDeal & PayPal!

Yield Guild Games is in recente periode een enorm populaire crypto geworden. Het netwerk van de YGG coin richt zich op niet-fungeerbare tokens (NFT’s), in een online wereld. Benieuwd wat Yield Guild Games kopen interessant maakt op het moment? Lees dan snel verder!

Yield Guild Games Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin direct met YGG coin kopen door op de groene knop te drukken en gratis een account aan te maken bij Libertex!

Met Yield Guild Games kopen, investeer je in gaming gerelateerde crypto die veel potentieel biedt in de toekomst. Alles weten over deze jonge crypto? We kijken in dit artikel naar alles wat je wil weten van de YGG coin en het netwerk.

Wat is Yield Guild Games?

Yield Guild Games biedt een platform waar je kunt met de YGG coin NFT’s kunt kopen die voorkomen in virtuele werelden. Ook kun je op de blockchain aanwezige spellen spelen, om zo meer coins te verdienen.

Door de corona crisis en bijbehorende lockdowns, werden pay-to-earn spellen op de blockchain immens populair en steeg de coin flink.

Yield Guild Games kopen was voor de echte cryptokenner dus vanzelfsprekend. In 2022 is de YGG coin alweer wat afgezwakt, maar het platform biedt nog zeker potentieel voor de toekomst.

Direct beginnen met YGG coin kopen? Meld je dan gratis aan bij Libertex!

Hoe kan ik Yield Guild Games Kopen?

YGG coin kopen gaat net iets moeilijker dan standaard crypto’s die je bij een broker koopt. Je zult deze moeten traden voor andere crypto bij een altcoin exchange zoals Gate.io of Uniwap. Hiervoor kun je het beste eerst een populaire crypto als Ethereum kopen om deze om te ruilen tegen de coin.

Dit kun je doen bij één van onze aanbevolen brokers. We zetten ze hieronder uiteen. Vervolgens leggen we je uit hoe je bij de broker crypto’s kunt kopen, zodat je YGG coins kopen kunt.

Yield Guild Games Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Allereerst zul je een broker moeten kiezen die cryptocurrency aanbiedt. Dit kun je bij een gespecialiseerde broker doen of bij een broker die ook andere handelsproducten aanbiedt. Zo kun je je portfolio wat diverser houden, dan alleen investeren in crypto’s.

Hieronder onze selectie van beste brokers voor het investeren in crypto’s.

Yield Guild Games Kopen bij Libertex

Libertex is een zeer ervaren CFD broker die al actief is op de beurzen sinds de jaren negentig. Het platform richt zich volledig op CFD’s, waardoor je nooit in het bezit bent van het handelsproduct in kwestie.

In plaats daarvan zet je in op de koerswisseling van een handelsproduct van jouw keuze. Dat kan natuurlijk crypto zijn, maar ook aandelen of grondstoffen zijn beschikbaar in de vorm van CFD’s.

Libertex biedt daarnaast toegang tot het MetaTrader platform, waar je diepgaande analyses kunt draaien. Hierdoor kun je beter geïnformeerde investeringen doen.

Het platform wordt gereguleerd door het Cypriotische CySec. Dus Libertex valt onder Europese wetgeving. Wel fijn om te weten wanneer je begint bij deze populaire broker.

Libertex biedt verschillende handelsproducten in CFD’s aan

Meteen starten bij Libertex? Meld je vandaag nog gratis aan en investeer in CFD’s van crypto’s!

Yield Guild Games Kopen bij Binance

Binance is één van de grootste crypto exchanges ter wereld. Het aanbod van crypto’s is nagenoeg ongeëvenaard, waardoor dit een zeer interessante broker is als je je volledig wilt richten op de handel in crypto’s.

Bij Binance is Yield Guild Games kopen nog niet direct mogelijk. Hiervoor zul je dus eerst een andere crypto moeten kopen, die je vervolgens inruilt tegen de YGG coin.

Bekijk hieronder onze uitgebreide Binance review om meer te weten over deze crypto exchange!

Stap 2: Open een account

Wanneer je keuze is gevallen op een broker, zul je eerst een account moeten aanmaken. Dit gaat bij de meeste brokers vrijwel hetzelfde, maar we zullen Libertex als voorbeeld nemen.

Bij Libertex kun je via de homepage (druk op één van de groene knoppen op deze pagina die naar Libertex gaat!) een account aanmaken door je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Je kunt je ook aanmelden via een Facebook of Google Account. Na het verifiëren van je account heb je toegang tot het platform van Libertex.

Meld je aan via het Libertex aanmeldvenster!

Stap 3: Geld op je account storten

Na het verifiëren van je account, kun je nog niet direct beginnen met investeren in crypto’s. Hiervoor zul je eerst geld op je account moeten storten. Dit doe je door de klikken op de knop “Geld Storten” links onderaan je dashboard.

Dit kan via verschillende betalingsmethodes, waaronder iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving.

Stap 4: Koop cryptocurrency

Nu kun je dan eindelijk de crypto van jouw keuze kopen. Door bijvoorbeeld Ethereum te kopen en deze op te slaan in je wallet, kun je deze ruilen voor Yield Guild Games bij een altcoin exchange.

Het kopen van een crypto gaat gemakkelijk door de naam van de crypto in te voeren in de zoekbalk bovenaan.

Vervolgens klik je op “Handelen” in het dashboard en koop je de crypto van jouw keuze. Zorg er uiteraard wel voor dat je kiest voor een stabiele coin die niet opeens flink in waarde zal dalen.

Stap 5: Bewaar de cryptocurrency

Voordat je de coins kunt meenemen naar een altcoin exchange, zul je de crypto’s in een wallet moeten opslaan. Voorbeelden hiervan zijn de wallets van MetaMask of Trust wallet. Deze zijn gratis te downloaden. Zorg er altijd voor dat je goed oplet met het wallet adres. Als deze fout is, raak je de crypto’s kwijt.

Stap 6: Yield Guild Games kopen met je crypto's

Vervolgens kun je YGG coin kopen door je crypto te traden via een altcoin exchange als Gate.io of Uniswap. Helaas is dit niet mogelijk met de ingebouwde wallet van Libertex of een andere crypto aanbieder. Je zult hiervoor dus één van de hiervoor genoemde wallets moeten gebruiken, zodat je kunt traden vor YGG coin.

Overtuigd? Begin direct met Yield Guild Games kopen door eerst te investeren in andere crypto bij Libertex!

Wat maakt het Yield Guild Games netwerk en YGG coin interessant?

Crypto investeerders zijn altijd op zoek naar nieuwe veelbelovende crypto’s. Yield Guild Games is hier geen uitzondering op. Deze coin is sinds juli 2022 op de beurs en sindsdien is de prijs van Yield Guild Games al flink op en neer gegaan.

Inmiddels lijkt Yield Guild Games zich in een dipje te bevinden. Dit maakt het een interessante buy wanneer je denkt dat het concept op de lange termijn populair(der) zal worden. Gaming en NFT’s gaan tegenwoordig bijna hand in hand en ook Yield Guild Games kapitaliseert hierop met haar netwerk.

Het veelbelovende concept en de razende start van de coin maakt YGG coin kopen een interessante investering voor veel crypto beleggers die op zoek zijn naar de volgende coin die de lucht in gaat qua waarde.

De YGG Coin Verwachting

Verwachtingen voor jonge coins als deze blijven natuurlijk voornamelijk speculeren. Toch denken we dat YGG coin potentieel heeft om te groeien. Neem deze verwachtingen echter wel voor wat ze zijn: prognoses.

YGG Coin Kopen voor de lange termijn

Voor de lange termijn Yield Guild Games kopen kan een slimme optie zijn, maar hier zit wel een grote voorwaarde aan: blijven NFT’s als concept populair onder beleggers? NFT’s zijn een controversieel onderwerp. Op het moment zit er veel geld in maar er zijn vocale supporters en tegenstanders.

Het is nog moeilijk te zeggen wie hierover gelijk heeft. Als NFT’s echter alleen maar populairder worden, dan zullen op NFT gebaseerde netwerken als Yield Guild Games natuurlijk flink meegroeien.

YGG Coin Kopen voor de korte termijn

Voor de korte termijn is Yield Guild Games Coin kopen vooral interessant omdat het begin 2022 in een lichte dip bevindt. Dit is dus een goed moment om in te stappen als je denkt dat de coin in waarde zal stijgen.

Op de korte termijn verwachten we echter niet veel extreme prijsschommelingen. Je zult op de korte termijn dus niet gigantische winsten boeken met de coin.

Wanneer Yield Guild Games Kopen?

Begin 2022 is een goed moment om te kiezen voor Yield Guild Games coin kopen. Ervan uitgaande dat je gelooft dat NFT’s niet een tijdelijke hype is, maar op de lange termijn nog steeds een populair concept blijft. In dat geval is het slim om tijdens deze dip in waarde van Yield Guild Games YGG Coin te kopen.

Als je niet gelooft in NFT’s in de gaming industrie, dan is het beter om te kijken naar andere populaire coins. Een interessante coin die net gelanceerd is, is bijvoorbeeld de Lucky Block coin

Veelgestelde vragen

Het Yield Guild Games netwerk is een platform waar je kunt investeren in NFT’s in virtuele werelden. Daarnaast kun je zogenaamde play-to-earn games spelen, waar je crypto kunt verdienen door te winnen.

Yield Guild Games kopen gaat iets moeilijker dan bij andere standaard crypto’s. Je zult allereerst een crypto moeten kopen via een broker als Libertex. Vervolgens kun je deze traden tegen YGG coin via een altcoin exchange als Uniswap.

Yield Guild Games introduceerde de YGG coin voor het eerst op de markt op 27 juli 2021. Het is dus één van de jongere crypto’s die in korte tijd zeer populair is geworden.

Dat ligt er vooral aan hoe je denkt dat NFT’s op de lange termijn ervoor zullen staan. Hierover bestaat nog veel onzekerheid. Alhoewel NFT’s zeer populair zijn op het moment, kan deze “hype” ook minder worden op de lange termijn.

Uiteraard als je denkt dat NFT’s een bewezen concept is, dan is nu een goed moment om in een netwerk te investeren die NFT’s als focus heeft.

Op het moment ligt de waarde van Yield Guild Games een stuk lager dan tijdens de piekwaarde in 2021. Als je gelooft dat de coin op de lange of korte termijn zal stijgen, dan is Yield Guild Games kopen zeker een goed idee. 

YGG Coin Kopen: Conclusie

In conclusie is Yield Guild Games kopen een mogelijk interessante investering als je gelooft dat NFT’s geen tijdelijke hype zijn. Het netwerk van Yield Guild Games is voornamelijk gericht op de handel in NFT’s, waardoor het in de toekomst met de populariteit van NFT’s kan meegroeien.

Daarentegen is zal Yield Guild Games ook in waarde dalen wanneer mensen interesse verliezen in NFT’s. Voor nu lijken deze Non Fungible Tokens echter erg populair en er zijn genoeg redenen om te denken dat ze op de lange termijn ook populair blijven.

Yield Guild Games Coin Kopen
Gemakkelijk crypto's kopen zodat je deze kunt traden tegen YGG coin? Maak dan vandaag nog gratis een account aan bij Libertex!
TIP
Scroll naar boven