OHM Staking – OHM Staking Uitgelegd

Staking wordt tegenwoordig steeds populairder als “veilige” manier van geld verdienen aan crypto. Daarnaast is het een nuttige manier van geld verdienen aan crypto kapitaal wat opgeslagen staat in je wallet. Met Olympus Dao staking kun je profiteren van hoge OHM staking returns.

Beginnen met OHM Staking in 4 stappen

Direct starten met OHM Staking bij Aqru? Start vandaag nog!

OHM Staking Uitgelegd

OHM staking of Olympus Dao staking, is een vorm van “sparen” voor crypto. Dit doe je door je OHM beschikbaar te stellen om gebruikt te worden voor het verwerken van transacties. 

Als beloning krijg je hiervoor een procent van de transactie die je geholpen hebt te encrypten.
 
Dit is dus een ideale manier om geld te verdienen met “stilstaande crypto“, die anders niets aan het doen was.

We leggen in dit artikel uit hoe je kunt beginnen met OHM staking en waar je het beste OHM kunt kopen als deze crypto nog niet in je bezit hebt.

Hoe begin ik met Olympus Dao Staking?

Om met OHM staking te beginnen heb je twee dingen nodig: OHM crypto in een wallet en een platform waarop je je OHM tokens beschikbaar kunt stellen voor staking. Nu we OHM staking uitgelegd hebben, zetten we hier stapsgewijs uit hoe je hier direct mee kunt beginnen.

Stap 1: Kies een OHM Staking platform

Steeds meer platforms bieden crypto staking aan wanneer deze cryptocurrency aanbieden binnen het handelsplatform. In de meeste gevallen zijn staking platforms dus tegelijkertijd een broker waar je handelsproducten kunt kopen.
 
Door Olympus Dao te kopen en deze binnen hetzelfde platform beschikbaar te stellen voor OHM staking, bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite met het verplaatsen van je OHM crypto naar een andere platform waar je wel kunt staken.
Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

OHM Staking bij Aqru

Aqru is een snel groeiend crypto staking platform waar je zowel crypto kunt kopen als beschikbaar kunt stellen voor staking. De website richt zich op het aanbieden van crypto met het doel deze beschikbaar te stellen voor staking.

Aqru is dus het perfecte platform voor OHM staking. Het platform zoekt voor jou de beste manier van het passief verdienen aan je crypto’s. 

Dit kan dus staking zijn, maar ook liquiditeitspools. Door crypto te kopen op dit platform verdien je automatisch een beloning op basis van het kapitaal binnen je portfolio.

Het platform is nog relatief jong, waardoor het stakingaanbod nog wat kleiner is, maar daarentegen zijn de rates zeer voordelig en kijkt Aqru voor jou wat de meest winstgevende optie is.

Je kunt echter wel zelf crypto’s naar het platform sturen en ze hier beschikbaar stellen voor staking. Waar je bij veel staking platforms je crypto’s voor langere tijd vast moet zetten, is Aqru hier een stuk flexibeler in. Op het moment bieden ze hier nog geen Olympus Dao staking aan, maar dit kan snel veranderen.

Passief OHM Staking Rewards innen? Start vandaag nog bij Aqru!

OHM Staking bij Huobi

Ook Huobi is één van de grotere crypto exchanges ter wereld. Bij deze crypto exchange kun je investeren in meer dan 350 crypto assets. Niet alleen het kopen van crypto’s is mogelijk, ook kun je investeren in crypto futures.

OHM staking is hier uiteraard ook mogelijk. Het platform functioneert zowel als crypto exchange als staking platform. Het kopen van Olympus Dao en het beschikbaar stellen van je crypto voor Olympus Dao staking is dus beiden mogelijk binnen het platform.

OHM heeft haar eigen stablecoin: de Huobi token. Afhankelijk van de hoeveelheid Huobi tokens op je account, kun je profiteren van kortingen op je transactiekosten.

OHM Staking bij eToro

eToro is ons favoriete staking platform wanneer je ook geïnteresseerd bent in investeren in andere handelsproducten als aandelen, ETF’s CFD’S of grondstoffen. Het platform biedt naast crypto’s en staking namelijk ook veel andere handelsproducten aan.

eToro biedt een tal van handige features aan. Onze favoriet is de Copytrading tool, waar je de portfolio’s van de ervaren beleggers op eToro kunt inzien. Ze geven je daarnaast inzicht in hoe ze tot een bepaalde beslissing zijn
gekomen. Als je overtuigd bent van de belegger, kun je ervoor kiezen om het portfolio over te nemen.

Als beginnende belegger kun je allereerst beginnen met een gratis demoaccount. Met een demoaccount beleg je met virtueel geld en kun je zonder risico het platform verkennen.

Als je vervolgens comfortabel bent met het platform, kun je beginnen met beleggen met echt geld. Dit kan al vanaf het lage minimale inlegbedrag van $ 50/€ 42. Beleggen in aandelen en ETF’s kan tegen 0% commissie.

Het platform wordt gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA. Je hebt als gebruiker van het platform van eToro dus een betrouwbare broker met lage kosten en een groot aanbod, waar ook crypto staking mogelijk is.

Stap 2: Meld je aan

Wanneer je keuze is gevallen op een bepaalde broker, is het tijd om je aan te melden. Dit is bij elke broker redelijk vanzelfsprekend, maar we zullen Aqru als voorbeeld nemen.

Door op één van de groene knoppen in dit artikel te drukken, kun je direct op de homepage van het platform komen om een account aan te maken. 

Dit doe je door je email adres en een sterk wachtwoord in te voeren. Ook kun je je aanmelden door middel van onder andere Facebook of Google.

Bij je aanmelding krijg je bij Aqru gratis $ 10 aan USDT, de stablecoin die je tegen andere crypto’s kunt traden.

Stap 3: Geld storten op je account

Met $ 10 aan USDT-tokens zul je uiteraard nog niet veel kunnen kopen. Hiervoor zul je geld moeten storten op je account. 

Nadat je je account en identiteit geverifieerd hebt, kun je dit doen via de verschillende betalingsmethodes.

Bij Aqru is dit mogelijk met debit- of creditcard. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen crypto naar het platform te verplaatsen en vervolgens beschikbaar te stellen voor crypto staking.

Dit kan dus ook met Olympus Dao crypto opgeslagen in je wallet. Hierdoor kun je direct profiteren van OHM staking rewards.

Stap 4: Investeer in Olympus Dao crypto

Als je nog geen Olympus Dao crypto in je bezit hebt, zul je voor Olympus OHM staking uiteraard eerst deze crypto moeten kopen. Al onze aanbevolen staking platforms, bieden ook verschillende crypto’s aan.

Zoek binnen het platform naar Olympus Dao en rond de transactie af met de gewenste hoeveelheid OHM crypto.

Stap 5: Stel je crypto beschikbaar voor OHM Staking

Vervolgens zul je toestemming moeten geven voor het vastzetten van je OHM crypto voor staking. Je kunt vaak de periode kiezen waarop je de crypto vastzet. Voor langere periodes zul je hogere procentuele OHM staking returns krijgen.
 
Let er wel op dat je je crypto in deze tijd dus niet kunt verkopen, wees er dus zeker van dat je niet van plan bent de crypto te verhandelen.

Stap 6: Profiteer van OHM Staking Rewards

Nu kun je starten met het ontvangen van OHM staking returns. Deze variëren uiteraard per platform en ook hoe lang je de crypto beschikbaar stelt voor staking. OHM is nog een relatief onbekende crypto wanneer het gaat om staking. Het is dus mogelijk dat OHM staking nog niet beschikbaar is bij bepaalde crypto platforms.

Overtuigd van Olympus Dao Staking bij een staking platform? Meld je dan direct gratis aan bij Aqru!

Is OHM Staking veilig?

Staking heeft, net als het verhandelen van crypto, bepaalde risico’s. Het grootste risico is uiteraard dat je de crypto voor een bepaalde tijd vastzet. 

De crypto kan in deze tijd flink dalen of stijgen, maar je kunt in de tussentijd de crypto niet verkopen.
 
Als je van plan bent om je crypto op de korte termijn te verhandelen, kun je beter niet kiezen voor staking of kiezen voor flexibele vormen van staking. 

Daarnaast kan het netwerk waar de crypto native is minder populair worden, waardoor er minder transacties worden gedaan binnen het platform.

 

In dit geval zul je aanzienlijk minder geld ontvangen van staking, waardoor het risico van je crypto vastzetten wellicht niet waard is.

Over het algemeen is staking echter een betrouwbare manier van geld verdienen aan crypto dat anders niks aan het doen is in je wallet. Je laat je crypto als het ware voor je werken. Voor extra veiligheid, raden we je aan om je staking crypto te verdelen over verschillende brokers.

Verdienen aan crypto staking - Overzicht rates brokers

Staking returns zijn afhankelijk van de broker. Brokers bieden verschillende rates aan, waarbij er geen definitieve meest voordelige broker is. De ene crypto kan hogere staking percentages opleveren, terwijl een andere crypto bij hetzelfde platform juist lager dan gemiddelde staking rewards uitgeeft.
 
Hieronder zie je een overzicht met de meest populaire crypto’s die je beschikbaar kunt stellen voor staking.
MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Begin direct met staking bij het voordeligste staking platform van Aqru!

Wanneer ontvang je je eerste OHM Staking Returns?

Over het algemeen krijg je per week je OHM staking rewards. Afhankelijk van de broker, krijg je een vast punt in de week waarin alle OHM staking returns worden uitgekeerd. Dit wordt direct in je account gestort op de dag van uitbetaling, hier hoef je dus geen extra voor op te nemen.
 
Je OHM staking rewards zullen vaak verschillen per week. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid transacties waar jouw Olympus Dao crypto voor gebruikt is.

Direct profiteren van OHM Staking Rewards? Meld je aan bij Aqru!

Waar krijg je de hoogste OHM Staking Returns?

Alhoewel dit afhankelijk is van de broker en de huidige waarde van Olympus Dao, liggen de OHM staking rewards al voor langere tijd rond de 6% volgens OHM staking calculators. 

Begin 2024 kun je dus rekenen op OHM staking returns van rond de 6% op basis van online OHM staking calculators, afhankelijk van de broker waar je begint met Olympus Dao staking.
 
Afhankelijk van de populariteit en waarde van de coin en het netwerk, kan deze ROI hoger of lager uitvallen. 6% ROI ligt iets onder de staking rewards van bijvoorbeeld Bitcoin en ETH.

 Maar als onbekendere crypto is er wel een hoog groeipotentieel vergelijken met de beste staking coins.

Direct profiteren van Olympus Dao Staking? Meld je nu gratis aan bij Aqru en krijg 10 USDT tokens cadeau!

Voor- en Nadelen van Olympus Dao Staking

Direct starten met OHM Staking? Begin nu gratis bij Aqru!

Veelgestelde vragen

OHM staking rewards verdienen doe je door allereerst je crypto beschikbaar te stellen voor staking bij een platform die deze optie aanbiedt. Voorbeelden hiervan zijn Aqru, Crypto.com, Huobi en eToro. Hier kun je kiezen voor hoe lang je je crypto beschikbaar wilt stellen voor staking.

OHM staking rewards zul je over het algemeen per week ontvangen. Dit verschilt per broker, maar over het algemeen zul je een vast punt in de week krijgen waarop je je staking rewards uitbetaald krijgt.

Staking is voor veel crypto investeerders zeker verstandig. De meeste crypto beleggers hebben cryptocurrency dat “stilstaat” in een wallet. Door deze beschikbaar te stellen voor staking, kun je passief geld genereren zonder dat je cryptocurrency hiervoor risico loopt.

Begin 2022 kun je rekenen op een ROI van ongeveer 6% op je gestakete OHM tokens. Dit kan uiteraard variëren op basis van de periode dat je de coins vastzet en hoeveel transacties er gedaan worden op het netwerk.

Dat is afhankelijk van wat voor soort staking je hebt gekozen. Sommige staking platformen bieden flexibele staking aan, waar je  tegen een iets lager percentage op zeer korte termijn je crypto’s uit de staking pool kunt halen. Als je je coins vastzet voor bijvoorbeeld 3 maanden, is dit echter niet mogelijk.

OHM Staking: Conclusie

Al met al zijn de OHM staking rewards interessant voor beleggers die op de lange termijn niet van plan zijn de crypto verhandelen. Met een ROI van 6% zijn de OHM staking returns prima, maar liggen deze rond het gemiddelde. Er zijn begin 2024 dus betere opties om in te investeren als je wilt verdienen aan staking.

Scroll naar boven