Lucky Block App wereldwijd beschikbaar terwijl Crypto Games Platform doordendert

Crypto Games Platform Lucky Block is verheugd om aan te kondigen dat hun Android App per 28 maart live is gegaan in de Google Play Store. Honderden miljoenen Android-gebruikers wereldwijd kunnen de app nu rechtstreeks via de Google Play Store downloaden en de loterij-stijl game uitproberen. 

Lucky Block App goedgekeurd voor 150 landen

De goedkeuring van de Lucky Block App betekent dat de testers van Google alle code hebben gecontroleerd en hebben nagegaan of de app voldoet aan de wetten in de verschillende rechtsgebieden.

Van de 161 rechtsgebieden waar Google Play actief is, keurden slechts 11 de Lucky Block App af. Dit betrof voornamelijk landen in het Midden Oosten, waar spellen met een kans op persoonlijk gewin verboden zijn. 

De App verschijnt mogelijk nog niet direct in de zoekresultaten. De Google Play servers indexeren de app momenteel, wat tot 48 uur in beslag kan nemen. Om de app te downloaden kan de volgende directe link worden gebruikt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uk.luckyblock

App release belangrijke mijlpaal en grote stap voorwaarts Lucky Block

De succesvolle release van de app is een belangrijke mijlpaal en stap voorwaarts voor Lucky Block en waarschijnlijk het best mogelijke antwoord aan degenen die in twijfel trokken of het Lucky Block team de ambitieuze doelen die het aan zichzelf stelt wel kan behalen. 

Het nieuws brengt het platform een stap dichterbij bij de lancering van een eerste grote trekking op het Binance Smart Chain Mainnet. Deelnametickets hiervoor zullen $5 dollar kosten, betaald in LBLOCK.

In een reactie op de lancering van de app store zei Lucky Block CEO Scott Ryder:

“We zijn in de wolken dat we de wereldwijde spelgemeenschap kunnen laten zien wat we in zo’n korte tijd hebben bereikt. De recensies zijn binnengevlogen in de Google Play Store en het is niet overdreven om te zeggen dat ze overweldigend positief zijn, en we zijn nog maar in een beta die op het testnet draait.”

Iets meer dan een uur na de app release had deze al 279 recensies en een rating van 5 sterren en lopen het aantal downloads – volgens insiders – al in de duizenden.  

Om de app volledig te testen moeten gebruikers een test wallet opzetten en zich registreren om test tokens toegestuurd te krijgen. Geïnteresseerden kunnen naar de relevante pagina op de Lucky Block website gaan met Android test beta instructies.

Update: Lucky Block beta app lancering succesvol verlopen

De Lucky Block beta app is binnen de eerste 24 uur nadat deze beschikbaar kwam bij de Google Play Store maar liefst 4000 keer gedownload. De lancering van de Lucky Block beta app is daarmee een groot succes!

Ontwikkeling V2 token voor CEXs en daghandel ligt op schema

Andere belangrijke mijlpalen voor Lucky Block zijn aankomende software-upgrade V2, waarvoor de ontwikkeling van slimme contracten naar verwachting verloopt.

V2 omvat de originele, op de Binance blockchain draaiende BEP20 LBlock token gericht op gedecentraliseerde exchanges, samen met een nieuwe token op de Ethereum blockchain die geschikt is voor gecentraliseerde exchanges.

De V1 BEP20 versie van de token zal de fees bij verkopen van 12% behouden en eigenaren van de token een beloning uit de dagelijkse jackpot betalen, terwijl de V2 ERC20 versie geen afdracht aan deze fees zal hebben, maar niet in aanmerking zal komen voor beloningen. 

Andere cruciale doelen voor het developmentteam om te bereiken vóór de eerste trekking zijn onder meer de uitrol van de desktop app, die op veler verzoek vanuit de community een fiat on-ramp zal omvatten. Gebruikers zullen hiermee in staat zijn om eenvoudig BNB te kopen met behulp van fiat en vervolgens om te zetten in LBlock om tickets voor de trekking te kopen.

Het Lucky Block team geeft aan dat degenen die eerder de app van de website hebben gedownload, deze opnieuw zullen moeten downloaden in de app store om de laatste updates te krijgen.

iOS versie klaar voor verzoek tot App Store

Lucky Block deelde ook ander nieuws over de ontwikkeling van de app, namelijk de voortgang van de release van de iOS-app. De iOS-versie zou problemen hebben met het connecten van de MetaMask wallet.

Maar deze zijn nu opgelost na de 4.3.1 software-update die de afgelopen dagen door MetaMask is uitgerold. Volgens vroege testers van de beta werkt het kopen van tickets op de iOS-app nu soepel.

Afgezien van een aantal kleine glitches in de gebruikersinterface, is de iOS versie van de app nu klaar is om te worden ingediend bij de Apple App Store en hopelijk op korte termijn beschikbaar om te downloaden.

Lucky Block koers verdubbelt sinds weekend

De markt heeft uiterst positief gereageerd op de aankondiging van de app release. Tijdens het weekend bereikte de prijs van LBlock een dieptepunt van $0.001200, maar werd deze daarna verhandeld voor $0.003580 per LBLOCk token, meer dan een verdubbeling ten opzichte van het dieptepunt.

Op het moment van schrijven is LBlock trending op Coinmarketcap’s lijst met cryptomunten om nauwlettend in de gaten te houden. Lucky Block is terug te vinden in de “Top Gainers” pagina’s voor de afgelopen 24 en 1 uur. De koers van Lucky Block verdubbelde tijdens het weekend uiteindelijk zelfs tot 123% t.o.v. 24 uur eerder.

Scroll naar boven