Penny Stocks: kleine trading stocks

Penny stocks zijn aandelen in bedrijven die voor een laag bedrag te koop zijn. Het gaat dan om aandelen die maximaal rond de €5 per stuk kosten, maar ook te koop kunnen zijn voor elk bedrag daaronder. Het woord ‘penny’ is in deze zin een verwijzing naar de Nederlandse eurocent. 

Start met Penny Stocks Kopen - Stappenplan

Klaar om te beginnen met penny stocks kopen? Klik op de groene knop en begin direct met internationale en Nederlandse penny stocks!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Trading penny stocks is de afgelopen jaren razend populair geworden. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in deze vorm van aandelen kopen. In deze blog leggen we uit wat penny stocks zijn, hoe je penny stocks Nederland koopt, en bij welke brokers penny stocks het beste kunnen worden gekocht.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Penny Stocks Nederland: Hoe werkt dat?

Penny stocks Nederland zijn als aandelen te verhandelen via brokers. Deze fungeren als een tussenpartij tussen de exchange waarop de penny stock verkrijgbaar is en maken het traden eenvoudig.

Deze brokers bieden kunnen Nederlands zijn (zoals penny stocks DEGIRO) maar je kunt ook prima bij een internationale broker terecht. Beiden bieden internationale en Nederlandse penny stocks aan, afhankelijk van de diverse beurzen en daarmee het aandelenaanbod. Alles wat nodig is regel je met de penny stock brokers.

Hoe je dit doet gaan we hieronder uitleggen in een stappenplan, en bovendien tippen we je direct twee van onze favoriete brokers voor trading penny stocks en de beste penny stocks 2022. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Stap 1: Kies een Nederlandse Penny Stocks broker

De online brokers van penny stocks gaan dienst doen als ‘bank’ waar je de penny stocks koopt en verhandelt. Penny stocks Nederland zijn verkrijgbaar bij diverse brokers, een Nederlandse broker is daarbij geen vereiste, want ook bij internationale brokers kun je de penny stocks kopen. 

Het belangrijkste punt tijdens het selecteren van een online broker is dat het een broker is die je kunt vertrouwen. Oriënteer je goed online en zoek bij voorkeur altijd gebruikersrecensies op, of kies een door ons aangeraden penny stock kopen broker die is geselecteerd als betrouwbare partij.

Wanneer een broker gereguleerd is door een financiële autoriteit kun je er van uit gaan dat er protocollen zijn opgesteld om secuur om te gaan met het geld van de gebruiker. Informatie over hoe een broker omgaat met risico’s vindt je doorgaans onder de veelgestelde vragen (FAQ). 

Staat hier niets over vermeldt in de FAQ of elders op de website, ga er dan niet vanuit dat je beleggingen en geld verzekerd zijn in het geval van een hack of problemen bij de broker. 

Wij hebben vast de vrijheid genomen om twee brokers aan te raden waar je terecht kunt voor verschillende penny stocks. Beide brokers zijn goed gereguleerd en betrouwbaar door financiële instanties. 

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50
Penny

Penny Stocks Kopen en Trading Penny Stocks bij eToro

eToro is de broker-to-go voor beginnende beleggers. Deze wereldberoemde broker maakt penny stocks kopen en trading penny stocks zo toegankelijk mogelijk en biedt een groot aantal verschillende functionaliteiten voor onder andere penny stocks kopen. 

Wat eToro onderscheidt van andere online brokers is de CopyTrading functie. Dit is een sociale manier van traden waarbij succesvolle traders gevolgd en gekopieerd kunnen worden.

Met CopyTrading kun je de portfolio’s van de beste traders van eToro inzien en desgewenst kopiëren. Zo maak je gebruik van de kennis van miljoenen gebruikers!

Trading penny stocks is eenvoudig met copytrading waarmee je eenvoudig succesvolle beleggers kopieert!

Bij eToro heb je de keuze uit beleggen in verschillende handelsproducten. Je investeert er in aandelen, beleggingsfondsen, CFD’s, ETF’s en meerdere cryptomunten. Het aanbod van eToro is bovendien groot genoeg om internationale en Nederlandse penny stocks aan te bieden!

Al deze verschillende handelsproducten kun je uitgebreid testen met de gratis demo-account. Met virtueel geld oefen je hier risicoloos op verschillende producten en strategieën. Zo leer je de kenmerken penny stocks snel kennen en wete je wat de penny stocks to buy zijn.

Etoro biedt niet expliciet penny stocks kopen aan. Dat wil zeggen, er wordt geen subgroep of filter gehanteerd. In de praktijk zijn deze goedkope aandelen echter gewoon beschikbaar, en kun je verschillende penny stocks kopen op de markt voor bedragen van €5 euro en lager.

Een extra voordeel is dat eToro een lage minimale inleg van €170 euro en 0% commissie rekent over alle aandelen en ETF’s, inclusief penny stocks kopen! 

Direct beginnen met Penny Stocks kopen? Klik op de knop hieronder!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Penny Stocks Kopen en Trading Penny Stocks DEGIRO

Penny stocks in Nederland? DEGIRO penny stocks verhandel je ze via de iconische Rembrandttoren – de hoogste wolkenkrabber van Amsterdam.

Naast DEGIRO penny stocks handel je bij de broker ook in beleggingsfondsen, aandelen, ETF’s, CFD’s en cryptocurrency. Jij komt in eerste instantie natuurlijk voor penny stock DEGIRO!

Net als eToro is online broker DEGIRO een bedrijf dat zijn sporen verdient heeft. Het bedrijf won reeds tientallen (inter)nationale awards en was ook afgelopen jaar top-rated. 

Niets voor niets dus dat DEGIRO bekendstaat als een uitstekende en betrouwbare broker. Het bedrijf staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markt) en de DNB (De Nederlandsche Bank) 

Met DEGIRO krijg je zo veilig toegang tot meer dan 50 verschillende exchanges in meer dan 30 verschillende landen en uiteenlopende Nederlandse penny stock DEGIRO.

Als online broker houdt DEGIRO het graag simpel. De menu’s en applicaties zijn overzichtelijk en minimaal ingericht. De enigszins beperkte informatie is gelijk de grootste kanttekening op het platform.

Voor de DEGIRO penny stocks zul je daarom genoodzaakt zijn wat meer eigen research te doen. Daarna kun je de penny stocks DEGIRO kopen.

DEGIRO huisvest op de 9de verdieping van de Rembrandttoren

Tot slot is DEGIRO niet zo groot als eToro. Het aantal van 24,5 miljoen transacties en ruim 633.000 rekeningen komt niet in de buurt van eToro, maar is voor een Nederlandse penny stocks kopen broker behoorlijk!

Overgehaald door het Amsterdamse bedrijf? Je kunt direct beginnen met penny stock DEGIRO!

Penny

Stap 2: Registreer bij de broker met de Best Penny Stocks

Jezelf registreren bij een online broker is heel simpel. Voor de registratie van een nieuwe account heb je maar drie dingen nodig, namelijk een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. 

Als voorbeeld gebruiken we even eToro. Bij hen vul je bovenstaande drie gegevens in en bevestig je vervolgens de registratie met de verificatiecode die per mail wordt opgestuurd. 

Om nog sneller een account te registeren kun je ook de gegevens van je Apple, Facebook of Google account automatisch verbinden. Uiteraard registreer je jezelf bij de best penny stocks kopen broker naar jouw voorkeur. 

Klik op 'beginnen met handelen' om direct een eToro account te openen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Stap 3: Je Trading Penny Stocks saldo aanvullen

Voor trading penny stocks moet je eerst penny stocks kopen. Dit kan met geld dat je op het saldo van de nieuwe account stort. 

Je saldo aanvullen door geld te storten kan eenvoudig met één van de vele betaalmethodes die eToro aanbiedt. Geen onhandig gedoe, je kan bij eToro gewoon terecht met iDeal, PayPal of een bankoverschrijving. 

Voor een overzicht van alle beschikbare betaalmethodes kun je de afbeelding gebruiken of een kijkje nemen op de website van eToro. 

Hou in de gaten dat eToro voor de eerste storting zal vragen of je op de hoogte bent van de risico’s van beleggen. Ook wordt er gevraagd om een kopie van een identiteitsbewijs te uploaden, dit mag een paspoort, rijbewijs of ID zijn.

Bij eToro kies je zelf een betaalmethode
Penny

Stap 4: Kies de Beste Penny Stocks 2022

De koers van penny stock Nokia in eToro

Het aanbod zal per penny stock broker verschillen. Zo zijn sommige penny stocks verkrijgbaar via grote beurzen als de NASDAQ, terwijl andere een aantal klassen lager terecht komen. 

Bij ons voorbeeld eToro selecteer je zelf interessante penny stocks. Ga daarvoor naar het kopje ‘handelsmarkten’ en selecteer ‘aandelen’. 

Vervolgens ga je op zoek naar goedkope aandelen met een groot groeipotentieel. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nokia? Het bedrijf is bezig zichzelf te vernieuwen en één aandeel koop je al voor enkele euro’s.

Doe goed onderzoek, zodat je allen de beste penny stocks 2022 en de komende jaren aanschaft!  

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Beste Penny Stocks 2022

Wat zijn nu de echte penny stocks to buy voor op dit moment? De beste penny stocks 2022 is niet zomaar te zeggen, omdat er ongelooflijk veel gebeurd op de aandelenmarkt en zeker de wereld van penny stocks kopen snel beweegt. 

Penny stocks zijn doorgaans wat beweeglijker in prijs, en zeker in 2021 zagen we al meerdere hypes met penny stock kopen. Kenmerken penny stocks zijn dan ook dat ze niet alleen goedkoper zijn, maar vaak ook minder bekend en daardoor beweeglijker voor veel (onverwachte) aandacht. 

Penny Stocks To Buy - AmpliTech Group (AMPG)

AmpliTech is onderdeel van de ‘5G-revolutie’ die op dit moment wereldwijd gaande is. Dit is één van de beste penny stocks 2022 omdat de uitrol hiervan zich niet heeft laten tegenhouden of beïnvloeden door corona, en door blijft denderen. 

AmpliTech is actief binnen deze industrie, maar ook binnen onder andere de ruimtevaart, defensie en IoT (Internet of Things). Op dit moment zijn ze nog een bescheiden speler, maar het potentieel is zeker daar wanneer ze in de toekomst grotere contracten en samenwerkingen kunnen binnenhalen. 

Penny Stocks To Buy - Borr Drilling (BORR)

De oliebedrijven hebben het de afgelopen jaren zwaar gehad, maar er gloren betere tijden aan de horizon. De economie komt weer op gang na de coronacrisis waardoor de vraag stijgt, en bovendien is de productie de afgelopen tijd beperkt waardoor het aanbod sterk gedaald is en de prijs per vat gestegen.

Penny

Nederlandse Penny Stocks 2022

Op de beurzen vindt je ook veel penny stocks Nederland, want ook wij hebben bedrijven met goedkope aandelen! Van de best penny stocks van dit jaar willen we er twee met veel verdere groeipotentie alvast tippen! 

Penny Stocks Nederland - DPA Group (DPA)

Een andere topper aan de Amsterdamse Beurs is detacheringskantoor DPA. De DPA Group is een actieve verbinder die structureel een mooie winst boekt, en daar jaar op jaar groei in laat zien. Een jaar geleden kostte een aandeel nog een euro! 

Penny Stocks Nederland - Alumexx (ALX)

Aan de Amsterdamse beurs vindt je Alumexx, een Nederlandse leverancier van ladders, steigers en nog meer soortgelijke producten van gerecyclede materialen. Dat is onderscheiden!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Kenmerken Penny Stocks

Er zijn een aantal kenmerken penny stocks waardoor dit een interessante optie is om in te beleggen. Hieronder hebben we een aantal van deze kenmerken en redenen opgeschreven. 

Waarom Penny Stocks Kopen?

Penny stocks zijn goedkoop

Goedkoop is één van de bekendste kenmerken penny stocks. De prijs van penny stocks ligt ergens tussen de €0,01 en €5. Voor een aandeel Tesla betaal je momenteel zo’n €880 meer dan voor een aandeel Nokia. 

Dat betekent dat je ruim 175 aandelen Nokia kunt kopen in plaats van één aandeel Tesla. Het is dus veel makkelijker om een share van betekenis te nemen in een bedrijf. 

Bovendien stijgt de koers van penny stocks eenvoudiger van €1 naar €5 dan van €880 naar €4400.  

De eerste zijn

Zoals eerder benoemd zijn een groot deel van de penny stocks bedrijven die nog maar kort meedoen. Het kan dus dat je een toekomstig wereldbedrijf ontdekt. Ook Tesla was 5 jaar terug slechts enkele tientjes waard. 
 

Actief traden

Voor veel beleggers leveren penny stocks een adrenalinerush op. De penny stocks zijn onvoorspelbaar en kunnen binnen dagen, uren of zelf minuten snel stijgen. Dat is veel interessanter dan de prijsverschillen bij veel van de grote aandelen. 

Wil jij gelijk beginnen met beleggen bij eToro? Open dan snel een account en begin bijvoorbeeld met virtueel geld op een demo-account.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Wat zijn de risico's van Penny Stocks Kopen?

Penny stocks kopen levert ook enkele risico’s op. De belangrijkste risico’s van trading penny stocks willen we hieronder kort benoemen, zodat jij weet waar je op moet letten.

Obscure en onstabiele bedrijven

Veel penny stocks zijn niet voor niets zo goedkoop. Naast nieuw en onervaren zitten er ook rotte appels tussen de bedrijven waarin je kunt investeren. 

Een bedrijf kan slecht gemanaged worden, ten onder gaan aan een schandaal of aan financieel wanbeleid. Penny stocks hebben zich dan nog niet bewezen als de duurdere aandelen. 

Beleggen brengt altijd risico's met zich mee

Votaliteit en liquiditeit

De prijs van penny stocks kan snel veranderen. Naast snelle winst kan dit je ook snel verlies opleveren, en moet je dus altijd attent zijn op schommelingen. Voor beginners kan het lastig zijn geen fouten te maken. 

Omdat de vraag naar penny stocks kopen doorgaans minder is dan die in bekendere aandelen krijg je te maken met de liquiditeit. Wanneer er namelijk niemand anders handelt in jouw penny stocks kan het lastig zijn om snel stocks te kopen of verkopen. Ook kan er door media-aandacht juist heel snel veel liquiditeit ontstaan.

Pump and dump

Omdat de volumes van penny stocks kopen lager liggen zijn ze gevoeliger voor marktmanipulatie. Dit kan bijvoorbeeld met een pump and dump. 

Bij een pump and dump is er sprake van manipulatie doordat een groot aantal investeerders al dan wel/niet in overleg besluit om massaal een aandeel te kopen, waardoor de prijs van het aandeel stijgt. Ook als er hier geen reden voor is. 

Een aantal raakt dan overgewaardeerd en wanneer de prijs stijgt doen de eerste kopers het aandeel snel weer van de hand waardoor de prijs hard en plotseling kan dalen. Voordat je het weet ben je te laat en zit je met waardeloze aandelen. 

Om dit te voorkomen is het goed om altijd je research te doen bij het bedrijf van de aandelen en online. De penny stocks Reddit is een voorbeeld van een community waar veel research wordt gedaan. Op de penny stocks Reddit kun je alles vinden over de mooiste buitenkansjes van de goedkopere aandelen. 

Weet jij genoeg en wil je gelijk beginnen met beleggen? Open dan een account op eToro en begin vandaag! 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Tips voor Penny Stocks Kopen

Er komt dus meer kijken bij het investeren in penny stocks dan je denkt. Om je verder op weg te helpen hebben we een lijstje tips gemaakt om veel gemaakte fouten te voorkomen. Deze vindt je hieronder. 

1. Probeer een zo betrouwbaar mogelijke aanbieder te vinden

Sommige handelsplatformen zijn zelf gebaat bij de activiteit van een pump and dump of bieden onvoldoende voorzorgsmaatregelen in om slachtoffers van marktmanipulatie te voorkomen. Doe je aankopen en trading penny stocks daarom altijd bij een gereguleerde partij als eToro of DEGIRO.

2. Onderzoek de penny stock bedrijven

De droom van trading penny stocks is het volgende super succesvolle bedrijf vinden à la Amazon of Tesla. Helaas zijn er naast veel goede bedrijven ook veel bedrijven te koop met een slechte fundering. 

Doe daarom je onderzoek naar het bedrijf en welke penny stocks to buy. Is er nieuws te vinden? Zijn er financiële cijfers bekend? Hebben ze een goed team en product? Op deze manier weet je dat de penny stock ook daadwerkelijk iets van waarde vertegenwoordigt.

3. Temper je verwachtingen

Penny stocks zijn er niet om snel rijk te worden. Het kan wel, maar penny stocks kopen is vooral een interessante manier om voor weinig geld een kleine belegging te doen die kan resulteren in een leuk extraatje. 
Vergeet niet dat het jaren kan duren voordat de koers van een bedrijf explosief stijgt! 
 
Het kan soms lang duren voordat een penny stock in waarde stijgt

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny

Veelgestelde vragen

Ja, DEGIRO penny stocks zijn verkrijgbaar bij deze broker.

Wat je moet doen is zelf zoeken naar penny stocks kopen van aandelen die minder dan 5 euro waard zijn. Zo vindt je vanzelf alle penny stocks DEGIRO om in te investeren.

Een goede broker voor penny stocks kopen is belangrijk. Tegenwoordig hebben we als beleggers het geluk van een ruim keuzeaanbod op brokers, die bijna allemaal diverse penny stocks kopen aanbieden

Welke nu de beste is hangt dan ook af van persoonlijke voorkeuren. Bij de ene broker is het aanbod ruimer, terwijl de andere goedkopere fees of opname kosten hanteert. Ook kan het instapniveau sterk verschillen. 

Goede brokers voor beginners hebben vaak de optie om met een demo-account te oefenen in het traden van bijvoorbeeld penny stocks. Op deze manier leer je veilig kenmerken penny stocks kennen. Je komt zo ook meteen te weten of je de broker fijn vindt in gebruik. 

Wij vinden eToro een goede broker voor de beginnende belegger. Dit is een grote, ervaren en betrouwbare partij die is ingericht op het laten kennismaken met aandelen en beleggen.

Naast de demo-account zijn er een goede klantenservice en veel hulpmiddelen. Het platform is overzichtelijk en ook bereikbaar via apps voor je mobiele telefoon. Tot slot kun je de kunst bij de ervaren gebruikers afkijken met copytrading. 

Bij eToro begin je vanaf een minimale inleg van €170 euro met beleggen, en over aandelen betaal je nooit commissie. Dit maakt het onze eerste keus voor penny stock kopen.

Er is geen 100% zekerheid te bieden over de beste penny stocks 2022. In ons artikel benoemen we wel een aantal internationale en Nederlandse penny stocks die er goed voor staan, en je mogelijk winst kunnen opleveren. Lees daarvoor snel verder!

De één is niet beter dan de anderen. Voordelen van penny stocks zijn de lage prijs, en dat je kunt investeren in relatief onbekende aandelen of aandelen waar andere mensen geen interesse in hebben. Voordelen van traditionele aandelen zijn dat het gaat om aandelen die bewezen hebben waardevol te zijn. 

Wanneer je bij bijvoorbeeld DEGIRO penny stocks trade werkt dat op dezelfde manier als andere aandelen. Het enige verschil is de prijs per stuk en het stukje extra grilligheid dat erdoor wordt veroorzaakt. 

Beleg jij voor de lange termijn of je pensioen? Penny stocks kunnen je dan hoge rendementen opleveren, maar beleggen in andere aandelen of beleggingsfondsen geeft meer kans op een kleiner, maar stabieler rendement.

Nee. Net als bij andere aandelen betaal je bij eToro altijd 0% commissie over penny stocks. Het kan zijn dat andere brokers wel aparte tarieven hanteren, controleer dit dus van te voren of lees onze brokersreview om meer te weten te komen over de kosten die brokers hanteren. 

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. Net als andere aandelen kan een penny stock in prijs dalen, of het bedrijf kan zelfs failliet gaan. Het is dus altijd mogelijk om (een deel van) je inleg kwijt te raken.
 
Zorg daarom dat je goed voorbereid te werk gaat. Diversificeer bij voorkeur je portfolio met meerdere aandelen en handelsproducten. Penny stocks zijn goedkoop en daardoor makkelijk te spreiden, of kies één van de andere top-aandelen van 2021.
 
Doordat je de kansen verspreid is het risico velen malen lager. Toch is het wel mogelijk dat je geld verliest omdat deze kleine bedrijven wel volledig failliet kunnen gaan. Je kunt dus beter in veel verschillende kleine  bedrijven investeren en hopen op 1 super succesvol bedrijf. 

Het veiligst is om jouw geld te beleggen bij een erkende broker. Dan weet je in ieder geval dat jouw geld in goede handen is. Beveilig daarnaast jouw computer goed en zorg voor sterke wachtwoorden, dit helpt natuurlijk altijd mee. 

Doe dus altijd goed onderzoek naar de aanbieder van de penny stocks waar je geïnteresseerd in bent. Een goede broker is gereguleerd en staat geregistreerd bij één of meerdere autoriteiten zoals de AFM (Autoriteit Financiële Markt) en de DNB (De Nederlandsche Bank) 

Penny

Penny Stocks Kopen: Conclusie

Penny stocks zijn een interessante optie wanneer je op zoek bent naar een manier om tegen relatief weinig geld veel aandelen te kopen die in de toekomst sterk in waarde kunnen stijgen. 

Dit komt echter niet zonder risico’s. Het gaat dikwijls om bedrijven die zich nog niet bewezen hebben of voor een langere periode in de problemen hebben gezeten. De kans is aanwezig dat deze bedrijven nooit hun potentie waar gaan maken of zich niet weten te herstellen. 

Maar als je door research een bedrijf hebt gevonden met een goede visie, organisatie en prognose kun je goud in handen hebben. Investeer vroeg en maak gebruik van de votaliteit om daytradend winst te maken of wacht af tot de penny stocks in waarde stijgen. 
Penny stocks kopen bij eToro?
Bij eToro beleg je vertrouwt en veilig in aandelen en penny stocks tegen 0% commissie
TIP

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Penny
Scroll naar boven