De Top 10 Beste Kleine Crypto met Potentie van Nederland

Het vinden van de beste nieuwe kleine crypto projecten om in te investeren is erg lastig. Vandaag de dag zijn er immers enorm veel verschillende projecten die vrijwel dagelijks worden gelanceerd, waardoor het vinden van degene die een investering waard zijn bijna onmogelijk lijkt. Om onze lezers op weg te helpen zullen we in deze gids daarom 10 van de beste kleine crypto met potentie 2023 bespreken.  

De 10 Beste Kleine Crypto met Potentie 2023 van Nederland

1. Wall Street Memes (WSM) – Kleine Crypto Met Grote Potentie
2. DeeLance (DLANCE) – Nieuw crypto project dat wil concurreren met de beste freelance platformen
3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzame crypto die de wereld van recyclen een boost wilt geven
4. RobotEra (TARO) –Een van de beste kleine cryptomunten in de metaverse crypto space
5. Love Hate Inu (LHINU) – De beste kleine crypto met potentie 2023 van Nederland
6. Solana (SOL) – Een van de beste kleine cryptomunten van 2023 met schaalbaar en supersnel netwerk
7. Cardano (ADA)– Interessante kleine crypto met potentie om te concurreren met Ethereum
8. Ripple (XRP) – Kleine crypto met potentie dat vooraan staat qua adoptie en real world use cases
9. Uniswap (UNI) –Uitstekende decentrale exchange voor het handelen in nieuw ontwikkelde tokens
10. Polygon (MATIC) – Layer 2 blockchain token dat de schaalbaarheid van Ethereum vergroot

In deze gids zullen we kijken naar 10 van de beste kleine crypto met potentie van 2023. Voor het schrijven van deze gids hebben we onderzoek gedaan naar een grote groep cryptomunten met een kleine marktkapitalisatie. Hierna hebben we deze tokens beoordeeld op een aantal belangrijke kenmerken, zoals de utility, use cases, de koers van dit moment en de succeskans die het project heeft binnen de niche waarin het zich bevindt. 

Vanuit dit onderzoek hebben we een selectie gemaakt van de top 10 beste kleine cryptomunten met potentie. De tokens die we in deze lijst hebben toegevoegd hebben naar onze mening de grootste kans van slagen in 2023. 

Top 10 Beste Kleine Crypto met Potentie 2023 - Nader toegelicht

Hierboven heb je al even onze lijst van de beste kleine cryptomunten met potentie kunnen zien. In dit gedeelte van het artikel zullen we echter alle tokens een voor een bespreken en onze beoordeling geven. 

Dat gezegd hebbende, laten we kijken naar de nummer een van onze lijst: Wall Street Memes! 

1. Wall Street Memes (WSM) - Kleine Crypto Met Grote Potentie

Deze nieuwe crypto mag op het moment dan nog wel klein zijn, maar dit neemt zeker niet weg van zijn grote potentie. We hebben het natuurlijk over de nieuwe crypto coin Wall Street Memes (WSM). Deze nieuwe crypto is net nieuw op de markt verschenen en zorgt al voor veel commotie. 

De meme coin is ontwikkeld om te laten zien dat iedereen invloed kan uitoefenen op de financiële markt als hij/zij dit wilt en het is gemaakt als viering voor de grote helden van Wall Street Memes die zich tijden lang hebben ingezet tegen financiële instellingen.

De meme coin zit op dit moment in de eerste fase van de presale die uit 30 fases zal bestaan. 1 $WSM wordt op het moment van schrijven voor $0.0253 gekocht, in de volgende fase zal deze prijs stijgen naar $0,0256 en de uiteindelijke prijs op de listing zal $0.03370000 worden. Vroege investeerders hebben er dus baat bij om in te springen op deze goedkope beginprijs. 

Van de totale voorraad zal 50% verkocht worden in de presale fases en 30% van de voorraad zal terugkomen als community beloning. Daarnaast zal en 10% van de voorraad bewaard worden voor DEX liquiditeit en 10% voor CEX liquiditeit. Ook werkt het project met een Wall Street Memes Airdrop waarbij $50,000 aan $WSM tokens verdeeld wordt over 5 winnaars. 

2. DeeLance (DLANCE) - Nieuw crypto project dat wil concurreren met de beste freelance platformen

DeeLance is het volgende kleine crypto project om in de gaten te houden. DeeLance heeft grootste plannen en wilt gaan concurreren met giganten binnen de freelance marketplace industrie, zoals Fiverr en Upwork.

DeeLance denkt hier een goede kans te hebben door een ijzersterk platform aan te beiden door middel van innovatieve blockchain technologie. Hiernaast zal het ook web 3.0 features hebben en zelfs een eigen metaverse speciaal ingericht voor freelancers.

We zien DeeLance dan ook als een van de beste nieuwe crypto tokens van dit moment met een gigantische potentie om te groeien. Mocht het platform concurreren met Fiverr en Upwork, dan is het potentiële rendement enorm.

De freelance industrie is de afgelopen jaren namelijk enorm gegroeid en zal de komende jaren alleen maar door blijven groeien. 

Hierdoor is de vraag naar goede freelance platformen natuurlijk ook gestegen. Het probleem hier is echter dat de grootste spelers binnen deze markt een aantal problemen hebben, zoals het hoge transactiekosten voor zowel freelancers als klant, uitbetalingen die erg lang kunnen duren en te weinig gekwalificeerde freelancers. 

DeeLance wilt een platform aanbieden zonder al deze problemen. Het project wilt hiervoor ten eerste gebruik maken van de kracht van de blockchain en cryptocurrency’s als betalingsmiddel. Op DeeLance zullen zowel klanten als freelancers significant lagere transactiekosten betalen voor freelance werk. 

Gebruikers van het platform zullen ook niet meer hoeven te wachten op geld doordat betalingen direct vrij worden gegeven wanneer de klant tevreden is met het werk en hiernaast zal worden uitbetaald door middel van de native currency $ DLANCE. 

De $ DLANCE token heeft hiernaast ook een andere interessante implementatie in de eigen metaverse van het platform. Hier kan de token onder ander gebruikt worden om kantoren te kopen of huren. Binnen de metaverse zal het mogelijk worden om met (potentiële) klanten af te spreken of samen te werken met andere freelancers.  

Momenteel is de presale van $ DLANCE is volle bak aan de gang, waar de kleine crypto met potentie aangeschaft kan worden tegen een erg aantrekkelijke prijs. W verkeren in de eerste fase waar de token kan worden gekocht voor slechts $ 0,025 per stuk. In de volgende fase zal de token stijgen tot $ 0,029 en de launch prijs is vastgesteld op $ 0,053, waardoor vroege investeerders al kunnen rekenen op een mooi rendement wanneer ze nu de token kopen. 

De verwachting is dat DLANCE enorm zal stijgen in waarde op het moment dat het platform gebruikt kan worden. De hard cap van DeeLance is slechts $ 6,8 miljoen, waardoor het een uiterst interessante kleine crypto met potentie is. 

3. Ecoterra (ECOTERRA) - Duurzame crypto die de wereld van recyclen een boost wilt geven

De use case voor Ecoterra is dan weer iets compleet anders. Deze kleine crypto met potentie 2023 is namelijk een duurzaam crypto project dat mensen wilt stimuleren om te gaan recyclen. 

Hiervoor wilt Ecoterra een platform creëren met eigen app, waar gebruikers crypto kunnen verdienen door producten van samenwerkende partners te recyclen.  

Er zijn momenteel drastisch projecten en innovaties nodig om de wereld te verduurzamen. De zogenoemde Recycling2Earn app van Ecoterra is naar onze mening een uitstekende implementatie van blockchain technologie om zo mensen te stimuleren om duurzamer te leven. Hiernaast is het ook nog eens manier om geld te verdienen! 

Verder is het mooie aan Ecoterra dat bedrijven ook worden meegenomen in dit proces. Het helpt hier dan natuurlijk ook bij dat het team van Ecoterra veel ervaring heeft in de wereld van recycling. Hierdoor hebben ze al verschillende samenwerkingen weten te sluiten met bekende bedrijven zoals Delhaize, een supermarktketen met locaties in Noord-Amerika, Azië en Europa. 

Gebruikers kunnen gemakkelijk via het platform een product scannen, waarna er in de database gezocht wordt naar een match. Wanneer deze is gevonden kan het product worden ingeleverd bij een verzamelpunt. Na het maken van een foto voor bewijs van inleveren, zal je de beloning worden gestort in de Recycle2Earn app. 

Een andere mooie implementatie van het platform is het feit dat bedrijven gemakkelijk een stap duurzamer kunnen worden door deel te nemen aan het project, waardoor mogelijk de verbinding tussen bedrijf en de klant verbeterd kan worden. Hiernaast zal Ecoterra een eigen marketplace hebben voor gerecyclede producten, waar bedrijven ook gemakkelijk soortgelijke producten kunnen aanschaffen! 

De presale van Ecoterra is op dit moment aan de gang, waar de token kan worden gekocht voor slechts  $ 0,0055 per stuk. In totaal is er al meer dan $ 1,75 miljoen opgehaald en de prijs per token zal stijgen naar $ 0,0625 in de volgende fase. Tijdens de presale zal 50% van de 2 miljard tokens verkocht worden, waar de hard-cap is vastgesteld op $ 6,7 miljoen. 

Gezien de lage hard-cap tijdens de presale en de uitstekende fundamentals van het project zien we Ecoterra het erg goed doen komend jaar en zeker op de lange termijn. Het project zien we daarom als een van de  beste cryptomunten lange termijn en is daarom een uitstekende kleine crypto met potentie 2023 om nu in te investeren.

4. RobotEra (TARO) - Een van de beste kleine cryptomunten in de metaverse crypto space

RobotEra is het volgende project wat naar onze mening een terechte plek heeft in deze top 10. Crypto games enthousiastelingen zullen blij zijn, aangezien de verwachting is dat RobotEra een van de beste metaverse projecten van 2023 zal ontwikkelen. 

De wereld TARO zal lijken op voorgangers, zoals The Sandbox of Decentraland, maar zal hier nog een stap verder gaan qua features. 

Metaverse projecten zoals the Sandbox en Decentraland zagen een enorme stijging in populairiteit in eind 2021, waar deze projecten allebei stegen naar een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard. De metaverse is een van de grootste nieuwe mogelijkheden binnen crypto en gaming, waar RobotEra hoogstwaarschijnlijk de volgende is klaar voor een explosieve groei. 

In de wereld van TARO zal je de vorm aannemen van een robot die te verkrijgen is als NFT, waardoor iedereen compleet uniek is van elkaar. Het doel van RobotEra is de wereld weer compleet heropbouwen naar de voorgaande glorie. Vergelijkbaar met andere metaverse projecten is het mogelijk om land aan te schaffen en hier je eigen projecten op te bouwen. 

In de metaverse kan vrij worden rondgelopen, maar het is hiernaast ook mogelijk om met andere spelers te interacteren. Samen met andere spelers kunnen allerlei quests of andere activiteiten worden uitgevoerd. Denk hier aan het bezoeken van bioscopen, musea, bioscopen of andere evenementen. 

 

kleine crypto met potentie - RobotEra

Binnen RobotEra speelt de native currency $ TARO een centrale rol, aangezien deze zal worden gebruikt als betaalmiddel voor de robots onderling. Met TARO kan land worden aangeschaft of worden betaald voor activiteiten in de metaverse. 

$ TARO kan momenteel worden aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs in de presale, waar 1 TARO kan worden gekocht voor $ 0,020 USDT per stuk. In de volgende fase zal de prijs per stuk stijgen naar $ 0,0255 per stuk. In totaal is er al meer dan $ 1,1 miljoen opgehaald en meer dan 55 miljoen TARO tokens verkocht.

De verwachting is dat wanneer de Metaverse TARO gespeeld kan gaan worden, veel spelers vanuit andere meteaverse de wereld van TARO zullen kiezen om te gaan spelen. Met name door de unieke features van het project zullen ze TARO verkiezen boven andere metaverse projecten. Het gevolg hiervan is natuurlijk dat de prijs van TARO enorm gaat stijgen. We zien het project daarom als een van de beste kleine crypto met potentie en een interessante investeringsmogelijkheid voor op de lange termijn. 

5. Love Hate Inu (LHINU) - De beste kleine crypto met potentie 2023 van Nederland

Love Hate Inu staat bovenaan op onze lijst en dat is dan ook met een reden. Het project zien we als dé beste investeringsmogelijkheid van 2023. 

Het project heeft als doel het eerste vote-to-earn platform te worden waar spelers geld kunnen verdienen met crypto door hun mening te geven op allerlei online polls of enquêtes. Binnen het platform heeft de native token LHINU een belangrijke rol, waaronder het belonen van gebruikers voor het geven van hun mening.

Een van de voornaamste redenen waarom wij geloven in het succes van Love Hate Inu is het feit dat het project een uitstekende markt heeft gekozen om blockchain technologie toe te passen. Volgens recent onderzoek heeft deze industrie op dit moment al een waarde van $ 3,2 miljard en de verwachting is dat deze zal groeien tot maar liefst $ 6 miljard tegen 2027. 

Love Hate Inu heeft als doel om deze industrie te revolutionairen door een transparantere manier aan te bieden om polls uit te voeren. Door blockchain technologie is het namelijk niet meer mogelijk om te knoeien met resultaten of spam door onbevoegde accounts wat de resultaten kunnen beïnvloeden. 

kleine crypto met potentie - Love Hate Inu

Love Hate Inu zal hiernaast een echte online community creëren waar gebruikers een gezonde discussie met elkaar kunnen voeren en ideeën op een veilige manier gedeeld worden. Het project is op dit moment al een groot succes op social media, waar de polls veel gedeeld worden. Love Hate Inu weet hier heel slim in te spelen op de wereld van me tokens die het altijd erg goed doen online.  

Geld verdienen met crypto kan met Love Hate Inu echt, aangezien de native currency $ LHINU zal worden gebruikt als beloning voor gebruikers die hun stem uitbrengen. Hierdoor is het dus met Love Hate Inu mogelijk om geld te verdienen met het geven van je eigen mening. Het is wel goed om te weten dat je als gebruiker in het bezit moet zijn van $ LHINU om te kunnen stemmen, deze LHINU zal ook ten minste 30 dagen gestaked moeten zijn voordat je een stem uit kan brengen. 

Deze kleine crypto met potentie kan op dit moment worden aangeschaft tijdens de presale fase van het project. Tijdens deze presale zal in totaal maar liefst 90% van alle 100 miljard tokens beschikbaar zijn om aan te schaffen. In totaal zal de presale naar verwachting 60 dagen duren, waar in elke fase 12,5% van de 90 miljard tokens zullen worden verkocht. 

Op het moment van schrijven van deze gids verkeren we in de vierde fase van de presale. Hier kan 1 LHINU worden gekocht voor slechts $ 0.000115 per stuk. De prijs van de token zal echter over een aantal dagen weer stijgen tot $ 0,000125 per stuk. De token zal in totaal stijgen tot $ 0,000145 in de laatste ronde van de presale. Hierdoor kunnen vroege investeerders al rekenen op een stijging van 38% vergelijken met de prijs op dit moment! 

Al met al is onze verwachting van deze kleine crypto met potentie enorm bullish. Het project heeft al meer dan $ 4,5 miljoen op weten te halen in de presale fase en doet het enorm goed op social media. We verwachten dan ook dat de token explosief zal groeien in waarde op het moment dat deze wordt gelist op bekende crypto altcoin exchanges

6. Solana (SOL) – Een van de beste kleine cryptomunten van 2023 met een schaalbaar en supersnel netwerk

Solana is de volgende token die we in onze top 10 beste kleine crypto met potentie lijst zullen bespreken. 

Veel investeerders kennen Solana ongetwijfeld al, aangezien het een van de grootste concurrenten van Ethereum is. Het netwerk van Solana zou namelijk een stuk schaalbaarder en sneller zijn ten opzichte van de nummer 1 altcoin ter wereld.

Solana is een netwerk dat net als Ethereum een sterke focus heeft op NFT’s, smart contracts en DeFi. Ethereum heeft al een langere tijd problemen met de schaalbaarheid en snelheid van het netwerk. Dit zijn problemen waar Solana geen last van heeft, aangezien het netwerk maar liefst 710.000 transacties per seconde verwerken en gemakkelijk kan opschalen wanneer nodig. Hiernaast zijn de kosten van Solana ook een stuk lager dan Ethereum. 

Het project heeft een sterke focus op het ontwikkelen van dApps met als doel om zoveel mogelijk gebruikers op de Solana blockchain te krijgen. Tot nu toe is dit relatief succesvol aangezien al meer dan 400 projecten gebouwd zijn op de Solana blockchain. De blockchain technologie is open-source en het team achter Solana blijft bezig met het werven en stimuleren van ontwikkelaars om hun dApp projecten te ontwikkelen op de Solana blockchain. 

Op het moment van schrijven kan SOL, de native currency van het Solana netwerk, aangeschaft worden voor rond de € 21 per stuk. Ten opzichte van de piek van SOL, die rond de € 215 was in november 2021, is dit al een enorme korting. De tijd zal leren of Solana kan blijven concurreren met Ethereum, maar mocht het in de toekomst daadwerkelijk een strijd worden tussen de twee, dan is er een enorm rendement te behalen voor investeerders die nu SOL aanschaffen. 

7. Cardano (ADA)– Interessante kleine crypto met potentie om te concurreren met Ethereum

Wanneer je op zoek bent naar welke cryptomunten kopen in 2023 het best is, dan is Cardano een kleine crypto met potentie die zeker een overweging waard is. Cardano is net als Solana een netwerk dat vergelijkbaar is met Ethereum. 

Net als veel van deze projecten heeft ADA een tijd de naam van ‘Ethereum killer’ gekregen, dit kwam voornamelijk door de sterke blockchain technologie die het project inzette en het uitstekende team achter het project. 

Vergelijkbaar met het Solana netwerk, heeft Cardano een aantal voordelen ten opzichte van het dominante Ethereum netwerk. Volgens de ontwikkelaars van Cardano zou het netwerk schaalbaarder en efficiënter te werk gaan, waardoor de transactiekosten ook een stuk lager liggen. ADA heeft hiernaast al een aantal real-world adopties – zo werkt het netwerk bijvoorbeeld samen met overheidsinstanties van Ethiopië en Georgië. 

Het team achter Cardano is hiernaast enorm sterk. Het project is ontwikkeld door Charles Hoskinson, een van de originele oprichters van Ethereum, maar kan inmiddels ook rekenen op Jeremy Wood – een bekende naam in de crypto industrie. Cardano focust zich vooral op smart contract technologie, waarvan ze claimen dat die van hun het beste is. 

Momenteel kan de native currency ADA tegen een erg aantrekkelijke prijs worden aangeschaft. De token wordt namelijk rond de € 0,38 verhandeld. Wanneer we kijken naar de ATH van € 2,42 op 28 augustus 2021, dan is dit al een erg aantrekkelijke prijs. Hiernaast heeft ADA de potentie om explosief te groeien in waarde wanneer het zich op deze manier blijft door ontwikkelen. Om deze redenen hebben we het een plek gegeven in onze lijst van de beste kleine crypto met potentie 2023. 

8. Ripple (XRP) – Kleine crypto met potentie dat vooraan staat qua adoptie en real world use cases

Ripple of XRP is het volgende project dat we zullen bespreken. Ripple is de naam van het netwerk waar XRP een centrale rol bij speelt en is tevens ook de naam achter het bedrijf van de token (Ripple Labs).

 Het project is opgericht in 2012 en is een peer-to-peer protocol waarmee transacties op een supersnelle en goedkope manier verwerkt kunnen worden.  

Het Ripple netwerk is een van de voorlopers op het gebied van adoptie, aangezien veel verschillende banken en financiële instanties al gebruik maken van het protocol en er steeds meer aansluiten op het netwerk van Ripple. De technologie van Ripple is simpel gezegd gewoon erg goed in vergelijking met traditionele betaalsystemen zoals SWIFT. Binnen het netwerk heeft XRP een belangrijke rol, aangezien door middel van XRP gemakkelijk via verschillende currency’s en instanties kapitaal kan worden uitgewisseld. 

Ripple is de afgelopen twee jaar ook minder positief in het nieuws gekomen vanwege de welbekende Ripple vs SEC rechtszaak. In de rechtszaak beschuldigt de SEC dat XRP een security is, waardoor de verkoop hiervan aan investeerders illegaal is geweest. De rechtszaak krijg veel aandacht in de media, aangezien de uitspraak veel kan betekenen voor de gehele crypto industrie. 

De verwachting is dat de uitspraak begin mei 2023 bekend zal worden gemaakt. Verschillende analisten verwachten dat Ripple (deels) als winnaar naar boven zal komen. Wanneer dit gebeurd zal dit erg voordelig zijn voor de koers van XRP, waardoor we het dan ook zien als een interessante kleine crypto om in te investeren. Op dit moment kan de token worden aangeschaft voor rond de € 0,45 per stuk met een totale marktkapitalisatie van net iets meer dan € 23 miljard. 

9. Uniswap (UNI) –Uitstekende decentrale exchange voor het handelen in nieuw ontwikkelde tokens

we gaan door met Uniswap, een uitstekende decentrale exchange voor het handelen in nieuwe crypto projecten. 

Met de DeFi boom in 2021 zagen we veel verschillende interessante DeFi projecten de kop op steken. Naar onze mening is Uniswap een van de beste op dit gebied en een interessante kleine crypto met potentie om te groeien in de toekomst. 

Uniswap is gebouwd op het Ethereum netwerk, waar gebruikers gemakkelijk tokens kunnen swappen die ook gehost worden op Ethereum. De gedecentraliseerde exchange is een van de favoriete plekken waar investeerders dit doen, waardoor het een sterke community op heeft weten te bouwen. 

Gebruikers kunnen geld verdienen door liquiditeit te verschaffen aan Uniswap en hebben hierdoor recht op een beloning die afhankelijk is van de deelname aan de liquiditeitspool. Het protocol is hiernaast erg eenvoudig in gebruik en groeit dan ook al geruime tijd in gebruikers.

We zien de native currency UNI dan ook als een goede investering op dit moment. Het is een van de beste DeFi coins die beschikbaar zijn en gaat zeker stijgen wanneer het nieuwe altcoin seizoen voor de deur staat. Momenteel kan de token worden gekocht voor rond de € 5,5 per stuk met een totale marktkapitalisatie van meer dan € 3,1 miljard. 

10. Polygon (MATIC) – Layer 2 blockchain token dat de schaalbaarheid van Ethereum vergroot

We sluiten top 10 crypto’s met potentie af met Polygon. Het project kan wel eens de redder in nood worden van Ethereum, aangezien het oplossingen biedt voor de problemen van het netwerk. 

De layer 2 blockchain ondersteunt meer dan 7000 verschillende dApps en is hierdoor een van de beste layer 2 oplossingen die op dit moment op de markt is. 

Ethereum is een layer-1 blockchain waar ontwikkelaars hun dApps op kunnen bouwen. Polygon is een layer-2 blockchain die Ethereum ondersteund door de transactiesnelheid te vergroten en de kosten van het netwerk ook nog eens te verlagen. Polygon kan dus gezien worden als hetzelfde netwerk als Ethereum met dezelfde functionaliteit, maar dan met een aantal voordelen die de schaalbaarheid van het netwerk vergroot. 

MATIC is de native currency van het Polygon netwerk. Het is een ERC-20 token en wordt dus ook gehost op het Ethereum netwerk. MATIC wordt voornamelijk gebruikt als governance token en het betalen van transactiekosten op het netwerk. 

De token kan worden aangeschaft voor rond de € 1 per stuk. De kleine crypto met potentie zien we dan ook als een interessante investeringsmogelijkheid. Wanneer Ethereum niet wordt ingehaald door projecten zoals Solana of Cardano en zijn nummer 1 positie blijft vasthouden, dan zullen layer 2 oplossingen zoals Polygon nog wel eens enorm kunnen stijgen in waarde in de nabije toekomst. 

Wat is een Kleine Crypto met Potentie?

We hebben het in deze gids veel gehad over kleine cryptomunten met de potentie om enorm te groeien in de toekomst, maar wat verstaan we nu precies onder een kleine crypto met potentie? 

De term kunnen we op twee manieren zien en dat hebben we ook in deze gids gedaan. Allereerst zien we een kleine crypto met potentie als tokens met een kleine tot middelgrote marktkapitalisatie – van bijvoorbeeld een aantal miljoen en niet miljarden zoals veel van de beste cryptomunten. 

Over het algemeen worden projecten als kleine crypto bestempeld wanneer ze een marktkapitalisatie hebben van tussen de € 200 en € 1 miljard. Een project wordt hiernaast Eem micro-crypto genoemd wanneer ze een marktkapitalisatie van minder dan  € 50 miljoen hebben.

De totale marktkapitalisatie van een cryptocurrency is de hoeveelheid tokens die er in omloop zijn keer de prijs van de token op dat moment. Over het algemeen is het een goede indicatie van hoe populair een token is. Bitcoin en Ethereum hebben bijvoorbeeld een marktkapitalisatie van € 530 en € 225 miljard op het moment van schrijven – we kunnen dus wel zeggen dat deze tokens niet vallen onder een ‘kleine crypto’. 

Hiernaast hebben we in deze gids een aantal token toegevoegd die niet direct vallen onder een kleine crypto, aangezien deze vaak een redelijk grote marktkapitalisatie hebben. Daarentegen zijn deze tokens wel klein qua en zijn vaak erg solide, waardoor er nog veel ruimte is om te groeien. Hierdoor zien we deze projecten ook als een kleine crypto met potentie 2023.

Hoe vind je Kleine Crypto's met Potentie

Zoals we al eerder hebben benoemd vormen veel van deze projecten een uitstekende investeringsmogelijkheid, waardoor het vinden van de beste kleine crypto projecten met potentie vrij lastig kan zijn. 

Hieronder zullen we een aantal manieren bespreken die je kan helpen als investeerder om de beste kleine crypto projecten met potentie te vinden. Deze hulpmiddelen gebruiken wij zelf ook altijd in onze zoektocht naar de beste altcoins en bij het samenstellen van gidsen zoals deze.  

Social Media

Alleererst is social media een uitstekende plek voor het vinden van de beste kleine cryptomunten met potentie. Platformen zoals Twitter, Reddit en Discord zijn dé plekken waar de eerste verhalen van de meest veelbelovende nieuwe crypto projecten zullen opduiken. Binnen deze platformen is het ook mogelijk om te praten of discussiëren met andere soortgelijke investeerders, wat natuurlijk altijd erg waardevol kan zijn. 

Coin Aggregators

Een andere manier om achter de beste nieuwe kleine cryptomunten te komen is via Coin aggregators zoals CoinMarketCap of CoinGecko. Deze platformen bieden vaak uitstekende informatie over nieuwe projecten of ICO crypto listings bij crypto exchanges. Het is echter altijd aangeraden om naast het lezen van de informatie op de coin aggregators ook je eigen onderzoek te doen bij elke token. 

Nieuws Kanalen

Verder is een andere manier om aan de beste kleine cryptomunten te komen via nieuws kanalen. Veel van de beste projecten willen namelijk nog wel eens via verschillende nieuwskanalen updates naar buiten brengen, waardoor het mogelijk is om op de hoogte te blijven van deze projecten. 

Zijn Kleine Cryptomunten met Potentie een Goede Investering?

Het maken van een investering in een kleine crypto met potentie kan nog wel eens de beste keuze zijn die je gaat maken. Hiernaast zit er natuurlijk wel een groot risico verbonden aan de tokens, aangezien ze vaak nog in de vroege fases van de ontwikkeling verkeren. 

Veel van de tokens die we bijvoorbeeld in deze gids hebben besproken zijn naar onze mening sterk ondergewaardeerd en hebben een enorme potentie om te groeien in de toekomst. We zullen hier een aantal van de grootste voordelen van kleine crypto’s met een potentie bespreken. 

Weinig tot Geen Risico voor Vroege Investeerders

Allereerst brengt het investeren in een kleine crypto’s met potentie maar een klein risico met zich mee. Allereerst zijn veel van deze projecten erg ondergewaardeerd op dit moment, waardoor de kans op een mooi rendement erg groot is. Hiernaast zijn de prijzen van deze tokens erg laag, waardoor je al met een kleine investering van € 10 een aantal tokens kan aanschaffen. Wanneer de tokens het dan minder doen dan verwacht, dan de verloren inzet in ieder geval niet erg hoog. 

Enorme Potentie om te Groeien

Een voordeel van deze kleine crypto projecten is dat ze een enorme potentie hebben om te groeien. Veel van de projecten die we hebben besproken in onze top 10 verkeren nog in de presale fase, waardoor deze tegen de best mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft. Wanneer deze projecten het vervolgens goed doen is het rendement wat hier te behalen valt enorm! 

Mogelijkheid tot een Passief Inkomen bij Enkele Coins

Een aantal van de tokens die we hebben besproken hebben de mogelijkheid om gestaked te worden in het ecosysteem van het bijhorende project. Wanneer deze tokens gestaked worden kunnen investeerders hier dus ook een mooi passief inkomen mee verdienen. Love Hate Inu is een goed voorbeeld van een project waar dit mogelijk is, aangezien gebruikers eenvoudig de $LHINU token kunnen staken via het platform.

Waar kan je Kleine Crypto's met Potentie Kopen - eToro

Nu je weet wat onze top 10 kleine cryptomunten met potentie is en welke crypto kopen op dit moment de beste keuze is, kunnen we het ons goed voorstellen dat je jezelf afvraagt hoe je nu in zo’n interessant project kan investeren. Voor het investeren van de beste kleine cryptomunten bij een online broker adviseren we altijd  eToro. 

eToro is een enorm populair platform voor het investeren in crytocurrency’s en veel andere types financiële assets. Het platform is in meer dan 50 landen actief en heeft een enorm groot klantenbestand van tevreden investeerders. 

Het platform is dan ook gelicenseerd in al deze landen en wordt gereguleerd door veel van de beste overheidsinstanties op dit gebied. Denk hier aan de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Australian Securities and Exchange Commission (ASIC), Financial Industry and Regulatory Authority (FINRA) en Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk. 

Rijk worden met crypto - etoro

Het platform is enorm gebruiksvriendelijk en accepteert veel verschillende manieren om geld te storten, waaronder ook iDEAL – met een minimale storting die hiernaast ook erg schappelijk is van slechts € 10. 

De transactiekosten van eToro zijn ook erg aantrekkelijk, waar slechts 1% wordt gerekend voor het handelen in cryptocurrency’s. Het platform heeft hiernaast ook een super handige copy trading functie, waarbij je de trades van een ervaren of zelfs professionele trader kan kopiëren. Hierdoor laat je het selecteren van de beste tokens dus over aan iemand anders en kan je je tijd besteden aan dingen die er meer toe doen. 

De tokens van Solana, Cardano, Ripple, Uniswap en Polygon zijn allemaal te koop bij eToro – samen met nog een heel stel andere cryptocurrency’s en andere assets. Wil je meer weten of eToro? Dan raden we je aan om onze volledige eToro review te lezen. 

Hoe Kan je Kleine Crypto's met Potentie Kopen - In 4 Stappen Investeren in $WSM. Beste Nieuwe Crypto 2023

Het is natuurlijk fijn dat je nu weet hoe je kan investeren in de beste kleine crypto projecten met potentie die beschikbaar zijn op eToro. Het is echter zo dat veel van de beste projecten die we hebben besproken nog in de presale fase verkeren en nog niet te koop zijn op bekende platformen zoals eToro. 

We kunnen ons voorstellen dat beginnende investeerders mogelijk niet helemaal een goed beeld hebben hoe je nu kan deelnemen aan een crypto presale. Daarom zullen we in dit gedeelte van de gids zullen dit dan ook uitleggen aan de hand van een stappenplan. 

We gebruiken in dit voorbeeld onze nummer een beste kleine crypto: Wall Street Memes, aangezien we deze token het meeste aanraden om te overwegen. Daarnaast zijn de principes vergelijkbaar bij veel andere crypto presales, waardoor je dit voorbeeld ook goed kan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld wilt investeren in DeeLance of Ecoterra. 

Stap 1: Maak een crypto wallet aan

Wanneer je nog niet in het bezit bent van een eigen crypto wallet zul je bij de eerste stap er een aan moeten maken. Er zijn enorm veel verschillende wallets beschikbaar, maar wij raden beginners eigenlijk altijd MetaMask aan. 

MetaMask is super eenvoudig in gebruik en werkt als een extensie in je favoriete browser. Het aanmaken is erg eenvoudig en is hiernaast ook nog een gratis!  Het is wel belangrijk om je recovery-key ergens goed te noteren, aangezien je deze nodig hebt in het geval dat je ooit je wachtwoord vergeet. 

Stap 2: Koop ETH of USDT

Hierna is het van belang dat je tokens aanschaft om te kunnen swappen met $WSM. Het project wordt gehost op het netwerk van Ethereum, waardoor er alleen met ETH of USDT geswapt kan worden. Investeerders die op zoek zijn naar een goed platform voor het kopen van ETH of USDT raden we eToro aan.  

Zoals we hierboven al hebben besproken is eToro een uitstekende broker voor het kopen- en verkopen van financiële assets zoals crypto. Het platform is gebruiksvriendelijk en werkt super makkelijk, hiernaast kun je er beginnen met een trade van slechts € 10 en zijn de transactiekosten erg laag. 

Stap 3: Verbind crypto wallet met de presale

 

Wanneer het je gelukt is om ETH of USDT aan te schaffen, dan is de volgende stap het verbinden van je Metamask wallet aan de presale website van Wall Street Memes. 

Klik op de knop ‘Buy Now’ en selecteer MetaMask. Hierna kun je simpelweg de stappen volgen van MetaMask, waarna je wallet verbonden is met de presale Wall Street Memes

Verbindt gemakkelijk je MetaMask wallet met de presale.

Stap 4: Koop WSM tokens

Selecteer de gewenste hoeveelheid $WSM en klik op 'Convert ETH'

Nu is het tijd om daadwerkelijk te investeren in Wall Street Memes en de $WSM tokens aan te schaffen. 

Bepaal eerst hoeveel tokens je wilt kopen en voer hierna de gewenste hoeveelheid in onder ‘Buying’. Gelukkig is de prijs van $WSM per stuk erg laag, waardoor je erg veel kan kopen met relatief weinig ETH. 

Klik op ‘Convert ETH’ en volg de stappen die hierna in beeld komen. Hierna zal je een bevestiging ontvangen via Ethernet. 

De gekochte tokens kunnen worden geclaimd via de website van WSM wanneer de presale fase afgelopen is. 

Vragen en Antwoorden over de Beste Kleine Cryptomunten met Potentie

Een kleine crypto met potentie gaat over een crypto project met een relatief kleine marktkapitalisatie met een grote potentie om te groeien. De projecten verkeren vaak in de eerste fases van de roadmap of zelfs nog in de presale fase. 

Naar onze mening is de beste kleine crypto met potentie 2023 van dit moment Wall Street Memes. Dit mede door de gigantische community met meer dan 1 miljoen volgers. De verwachting is dan ook dat WSM een grote speler gaat worden binnen de wereld van meme coins, waardoor wij het zien als een van de beste projecten om nu in te investeren. 

Op dit moment is de token met de laagste marktkapitalisatie Wall Street Memes. De token zit namelijk nog in de presale en heeft tot nu toe $500.000 op weten te halen. In vergelijking met veel andere projecten is dit erg laag, waardoor de potentie om te groeien enorm is. 

Beste Kleine Crypto met Potentie 2023 - Onze Keuze

In deze gids hebben we 10 van de beste kleine crypto met potentie besproken en onze beoordeling gegeven over de kans van slagen op de lange termijn. We hebben bij deze tokens gekeken naar de utility, de use cases, de prijs van dit moment en de verwachting voor in de toekomst. 

Wanneer we naar onze top 10 kijken, kunnen we concluderen dat Wall Street Memes er bovenuit steekt. Het project maakt op een uitstekende manier gebruik van de meme cultuur. We raden dan ook onze lezers aan om dit project zeker in de gaten te houden in 2023 en in ieder geval de whitepaper van het project te lezen! 

Investeer nu in de Meme Presale van 2023!
Koop vandaag nog je WSM tokens om extra voordelig in de presale te investeren en de beste kans op winst te hebben zodra het project gelanceerd wordt.
TIP
Scroll naar boven