Koers Harmony ONE analyse & verwachtingen

Profiteren van Koers Harmony (ONE) - Stappenplan

Direct profiteren van de Harmony (ONE) koers? Start vandaag nog gratis bij eToro!

Benieuwd hoe je kunt kapitaliseren op de Harmony coin koers? In dit artikel lees je alles over de koers Harmony (ONE), hoe je direct kunt beleggen in Harmony coins en wat de koers Harmony verwachting is de komende jaren.

Koers Harmony (ONE) (Harmony coin koers in EURO)

De Harmony coin koers ligt al een tijdje in de schijnwerpers voor oplettende crypto beleggers. Het blockchain project richt zich namelijk op een probleem waar zelfs de grote cryptocurrency’s als Bitcoin mee te maken hebben: schaalbaarheid.

Door een hoge schaalbaarheid en lage transactiekosten, is het platform van Harmony erg toekomstbestendig. Harmony richt zich op het oplossen van langetermijnproblemen binnen de blockchain. Door de blockchain flexibel in te stellen, zullen ze geen last krijgen van schaalbaarheidsproblemen zoals Bitcoin.

Nu starten met beleggen in Harmony coins?

Hoe kan ik profiteren van de Harmony Coin Koers?

Je kunt profiteren van de Harmony ONE koers door te beleggen in de coin via een online broker. Er zijn een tal van brokers op de markt. We hebben het je makkelijk gemaakt door een selectie van de beste brokers in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Hieronder lees je hoe je kunt beginnen bij een online broker.

1. Harmony crypto kopen met euro's op basis van de Harmony Coin Koers

Harmony ONE crypto kopen op basis van de koers Harmony One kan gemakkelijk bij één van onze aanbevolen brokers. We zetten in dit stappenplan op een rijtje hoe je dit direct kunt doen. Als voorbeeld nemen één van onze aanbevolen brokers eToro als voorbeeld.
 

Account aanmaken bij eToro

Via één van de groene knoppen kom je direct op de account aanmaak pagina terecht. Na verificatie kun je direct het platform verkennen.

Geld storten

Na het verifiëren van je account kun je geld storten via verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal of creditcard. Nu kun je beginnen met beleggen in Harmony ONE.

Zoek naar Harmony coin in de zoekbalk

Via de zoekbalk kun je direct naar de landingspagina van ONE springen. Hier vind je de koers Harmony One en andere relevante informatie.

Investeren in Harmony

Weet je genoeg? Dan kun je overgaan op het kopen van Harmony door op de "Handelen" knop te drukken. Hierdoor kom je in het koopvenster terecht waar je de gewenste hoeveelheid kunt opgeven.

Staat de Koers Harmony ONE er gunstig voor en wil je profiteren? Al heel snel kun je beginnen bij eToro!

2. Harmony Coin Staking

Via staking kun je passief geld verdienen door de coins die jij in je bezit hebt beschikbaar te stellen voor het verwerken van transacties. Als beloning hiervoor krijg je een deel van de transactie in Harmony crypto uitbetaald. Je kunt dus ook passief geld verdienen met je Harmony coin belegging.
 
Houd er wel rekening mee dat dit vooral geschikt is voor beleggers die van plan zijn de coin voor langere tijd vast te houden. Je kunt tijdens de periode die je opgeeft voor staking namelijk niet je coins verkopen. Voor kortetermijnbeleggers is dit dus iets minder interessant.

3. Opslaan van Harmony Coins

Voor de opslag van Harmony coins, zul je een geschikte wallet moeten hebben. Uiteraard hebben de meeste brokers een geïntegreerde wallet. Maar voor grotere hoeveelheden raden we je aan om minstens een deel op te slaan in een offline wallet.

Zo voorkom je dat er iets met je coins kan gebeuren. Een voorbeeld hiervan is de Trust wallet, die een groot aantal verschillende coins accepteert. Denk hierbij dus ook aan de in 2024 gelanceerde coin van Lucky Block

Waar kan ik investeren in Koers Harmony (ONE)?

Uiteraard zijn er verschillende geschikte crypto brokers waar je kunt beleggen in Harmony One. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze favoriete brokers met een goede balans tussen lage kosten, een groot aanbod en betrouwbaarheid.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Profiteren van de Koers Harmony (ONE) bij eToro

eToro is onze favoriete broker wanneer het gaat om beleggen in crypto’s voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Het platform heeft een uitermate gebruiksvriendelijk platform, zodat je niet zoekende bent naar het handelsproduct van jouw keuze.

eToro heeft een tal van tools die je kunnen helpen bij het maken van een verstandige belegging. Onze favoriete tool hiervoor is de CopyTrading Tool. Met deze tool kun je de beleggingen van de top beleggers binnen eToro in zien en deze zelfs in zijn geheel kopiëren.
 
Daarnaast kun je als nieuw lid ook gebruik maken van het gratis demoaccount. Zo kun je eerst op je gemak het platform herkennen met virtueel geld. Vervolgens kun je gemakkelijk overschakelen op een standaard account wanneer je klaar bent om met echt geld te beleggen.
 
Je kunt daarbij klein beginnen dankzij de lage minimale inleg van $ 50/€ 42. Je kunt naast cryptocurrency ook beleggen in handelsproducten als aandelen, ETF’s, CFD’s en grondstoffen. Hierbij betaal je voor het beleggen in aandelen en ETF’s zelfs 0% commissie.
 
Tot slot wordt eToro ook goed gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA (Financial Conduct Authority). Binnen Europa is dit één van de meest vooraanstaande financieel toezichthouders. Je kunt dus met een gerust hart beleggen binnen dit platform.

Profiteren van de Koers Harmony (ONE) bij Skilling

Skilling richt zich op het verlagen van de drempel voor CFD handel. CFD beleggen wordt nog gezien als een beleggingsinstrument voor ervaren beleggers. Skilling probeert dit met handige guides en een gebruiksvriendelijk platform toegankelijker te maken.

Met de handel in CFD’s kun je niet alleen profiteren van de Koers Harmony ONE stijgt, maar ook als de Harmony coin koers daalt. Je speculeert namelijk over het koersverloop van de coin en bent geen eigenaar van de coin zelf.

Het platform is opgericht in 2016 en zijn gevestigd in verschillende Europese landen, waaronder Spanje en Cyprus. Het platform valt dus onder de Europese wetgeving, waardoor je zeker weet dat je kapitaal veilig is bij deze broker.

Profiteren van de Harmony Coin Koers bij Capital.com

Capital.com is een CFD broker die vooral interessant is voor crypto CFD’s. Het platform biedt meer dan 200 cryptocurrency’s aan in de vorm van CFD’s tegen lage kosten.

Bij Capital.com betaal je geen transactiekosten betaalt. Alleen de spread en overnight fees wanneer je met een hefboom belegt en je CFD langer dan één dag open wilt laten staan.
 
Een fijn pluspunt aan Capital.com is het feit dat je een als individu een account manager aan je krijgt toegewezen die functioneert als een soort persoonlijke klantenservice. Hier kun je dus al je vragen kwijt bij dezelfde persoon.

Ontwikkeling Koers Harmony (ONE)

Live Koers Harmony ONE
De Harmony coin koers is sinds het begin van 2021 met de nodige pieken en dalen enorm in waarde gestegen. Waar de coin op 1 januari 2021 “slechts” € 0,00349 waard was, steeg de coin op 13 januari 2021 naar een recordhoogte van € 0,3104.
 
Inmiddels bevindt de coin zich in een dip, wat het een goed moment kan maken om in te stappen in de coin. Om te illustreren wat de potentiële winst in het verleden was geweest als je in de dip had geïnvesteerd, zetten we hieronder een rekenvoorbeeld voor je uiteen.
 
Had je op 1 januari 2021 100.000 coins gekocht voor een totale waarde van € 349,- en deze verkocht had tegen de piekwaarde van € 0,3104? Dan had je een winst gemaakt van 31.040 – 349 = € 30.691.
 
Dat is uiteraard de ideale wereld, maar het illustreert wel hoeveel winst je met Harmony had kunnen maken voor een relatief kleine investering.

Koers Harmony (ONE) - Is instappen nog mogelijk?

De Harmony coin koers staat voor veel oplettende beleggers al een tijdje in de schijnwerpers. Ondanks de grote stijgingen in de waarde van koers Harmony ONE, bevindt de coin zich op het moment in een dipje.

Als we kijken naar de afgelopen 2 jaar, zul je in het koersverloop een aantal pieken en dalen zien. De koers Harmony ONE is dus niet alleen een stijgende lijn. Hieruit kunnen we opmaken dat deze dip mogelijk tijdelijk is.

De Harmony coin koers bij CoinMarketCap

Als je dus gelooft in het project van Harmony, is een dip een goed moment om in te stappen. Houdt uiteraard wel in de gaten of er een duidelijke reden is waarom de coin zich in een dip kan bevinden.

Harmony Coin Verwachtingen

Korte termijn Harmony Coin Verwachting: Harmony Price Prediction

Voor de korte termijn in Harmony Coin beleggen kan interessant zijn als we kijken naar het koersverloop in de afgelopen 2 jaar. De coin is geleidelijk in waarde gestegen, maar dit ging gepaard met flinke pieken en dalen. Goede kansen voor kortetermijnbeleggers dus!

Je kunt ook overwegen om te beleggen in CFD’s van Harmony, waar je voor de korte termijn op het koersverloop van de coin speculeert.

Lange termijn Harmony Coin Verwachting: Harmony Price Prediction 2024

Ook voor de lange termijn zijn de Harmony Coin verwachtingen over het algemeen positief. Het platform wilt op de lange termijn struikelblokken in de blockchain aanpakken, waaronder schaalbaarheidsproblemen die de groei van een blockchain de weg staan.

Onze Harmony price prediction 2024 is dat de coin nog voor een wat langere periode in een dip zal bevinden, maar eind 2024 weer zal oppakken.

Iets verder in de toekomst kunnen we voor de Harmony price prediction 2025 stellen dat de coin door het langetermijnplan een realistische kans heeft om flink in waarde te stijgen.

Factoren die de Harmony Coin Koers beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die de koers Harmony (ONE) kunnen beïnvloeden. Hierdoor is de Harmony ONE price prediction 2025 natuurlijk moeilijk in te schatten. Je kunt echter door deze factoren in de gaten te houden een goed beeld krijgen van de Harmony coin verwachtingen de komende jaren.

Ontwikkelingen binnen het netwerk van Harmony

Harmony is flink bezig geweest de afgelopen jaren. Dit resulteerde niet alleen in een flinke stijging van de waarde van de Koers Harmony ONE, maar ook leverde dit veel bekendheid op.

Hierdoor zullen toekomstige updates een stuk meer in de schijnwerpers staan en ook een directere invloed hebben op de prijs.

Problemen binnen andere blockchains​

Grotere blockchains zoals die van Bitcoin hebben door de enorme groei te maken met schaalbaarheids-problemen, wat de groei van het netwerk dwarszit. Mede door dit soort problemen, is het Harmony project ontstaan.

Logisch dus dat wanneer deze problemen groter worden, komt het netwerk van Harmony dat zich juist richt op deze problemen beter uit de verf.

Uiteraard het is tegenovergestelde ook waar; als er alternatieve oplossingen worden gevonden voor de schaalbaarheidsproblemen binnen grotere blockchains, kan de waarde van Harmony ook dalen.

Veelgestelde vragen

Het Harmony netwerk heeft zich neergezet als één van de snelste blockchains in de crypto wereld. Door de transactiesnelheid te verhogen tegen lagere kosten gepaard met het oplossen van schaalbaarheids-problemen voor de lange termijn, is het netwerk in korte tijd zeer populair geworden.

De Harmony coin koers heeft in het verleden al laten zien dat het koersverloop erg volatiel is. Voor scherpe korte termijn beleggers is dit dus zeker een interessante belegging. Wanneer deze crypto zich in een dip bevindt, is het dus verstandig om een investering in deze crypto te overwegen.

De Harmony price prediction voor 2025 is over het algemeen positief, mits ze de snelle ontwikkelingen binnen de blockchain kunnen bijbenen. Alhoewel de ontwikkelaars zich de afgelopen jaren flink bezig hebben gehouden met updates, is de koers flink gedaald.

Toch geloven veel beleggers in het blockchainproject op de lange termijn dankzij de toekomstvisie van het platform.

De Harmony coin koers heeft te maken gehad met flinke pieken en dalen in de afgelopen jaren. De piekwaarde van de coin kwam op 13 januari 2021 met een waarde van € 0,3104.

Je kunt het beste profiteren van de Harmony Coin koers bij een online crypto broker als eToro of een CFD broker als Capital.com of Skiller. Waar je ook met koersdalingen kunt profiteren van de koers.

Conclusie: Koers Harmony (ONE)

In conclusie kunnen we stellen dat instappen in de koers Harmony (ONE) interessant is wanneer het zich in een dip bevindt. Het platform heeft langetermijnplannen om problemen met schaalbaarheid aan te pakken, alsmede transactie verwerkingstijd en kosten te verlagen.
 
Zowel op de lange termijn als korte termijn is onze Harmony coin verwachting positief. Dit kan uiteraard veranderen wanneer andere grote blockchains vergelijkbare oplossingen vinden voor schaalbaarheid en snellere transacties.
 
Zelf investeren in crypto en/of de Koers Harmony One?
Overweeg jij te investeren in de Koers Harmony One en zelf te beleggen in deze cryptomunt? Gebruik dan onderstaande knop om deze, of een andere interessante crypto, te kopen!
TIP
Scroll naar boven