Baby Doge kopen & Live Baby Doge koers

Na het grote succesverhaal van de Doge Coin en de Shiba Inu blijven er nieuwe Doge-gerelateerde munten op de markt verschijnen. Een bijzondere is de schattigste munt van de hele cryptomarkt, want Baby Doge kopen is sinds kort mogelijk! 

Baby Doge Kopen stappenplan

Ook aan de slag met Baby Doge kopen? Ga snel via de knop hiernaast naar de Capital.com website en maak je account aan!

In dit artikel leggen we uit wat de Baby Doge Coin is, hoe je Baby Doge kopen kunt en waarom het wel of niet verstandig is om hem te kopen. Ook kun je hier lezen hoe je zowel op de lange termijn als op de korte termijn in deze crypto kunt investeren.

Wat is Baby Dogecoin?

Na de Doge Coin en de Shiba Inu is er een nieuwe doge-gerelateerde munt die de aandacht van Elon Musk heeft getrokken: de Baby Doge Coin. Ook hier heeft de eigenaar van Tesla een tweet over naar buiten gedaan, waardoor verwacht wordt dat de munt flink in populariteit zal stijgen. 

Baby Doge Coin is net als de Doge Coin een cryptocurrency. Cryptomunten werken op een systeem genaamd blockchain. Dit is een systeem dat bestaat uit verschillende nodes die worden versleuteld door cryptografie.

Cryptografie is een systeem dat bestaat uit zeer complexe wiskundige formules. Het systeem wordt aangegierd door miners. Dit zijn mensen die hun computerkracht gebruiken om nieuwe nodes te creëren, waarvoor de miners cryptomunten voor als beloning krijgen. 

Baby Doge: Coin Burn

De makers van de Baby Doge coin zorgen ervoor dat er eens in de zoveel tijd een groot aantal Baby Doge Coins wordt ‘Verbrand’. Het idee hierachter is dat de munt zo door schaarste meer waard gaat worden, en dat de Baby Doge koers daarom gaat stijgen.

Doordat er op een gegeven moment een hoge vraag en een laag aanbod in Baby Doge Coins zal zijn, zo beargumenteren ze, zal de prijs flink stijgen en zullen investeerders op de lange termijn immens veel kunnen verdienen aan de Baby Doge Coin.

Baby Doge Coin: Beloningsysteem

De makers van de Baby Doge Coin willen de bezitters van hun munt belonen door ze 5% uit te keren van iedere transactie die met Baby Doge Coin wordt volbracht. Hierdoor hoeven de mensen die Baby Doge kopen niets te doen om meer te ontvangen, zo is het idee.

Dit in combinatie met de deflatie veroorzaakt door de coin burn zal ervoor zorgen dat de wallet van Baby Doge Coin bezitters steeds meer waard wordt. 

Wil jij ook beginnen met Baby Doge kopen? Ga dan nu naar de Capital.com website en maak binnen enkele klikken je account aan!

Baby Doge Nieuws 2024

De Baby Doge Coin is als typische meme coin natuurlijk een munt met een hoog knuffelgehalte. Voor €4 ben je al miljardair in deze coin. Miljardair zijn is natuurlijk altijd tof. Als een van de weinige crypto’s, schoot de Baby Doge Coin op de bloedrode cryptomarkt op 18 februari 2022 met maar liefst 30 procent omhoog.

De munt wordt snel populairder.  Dat kan je ook wel merken, omdat de coin begin 2022 op de beroemde beurs Binance is genoteerd, nadat de coin de grens van 1 miljoen houders is gepasseerd. Daar komt een coin niet zomaar op terecht, maar het grote aantal gebruikers lijkt Binance over de streep te hebben getrokken.

De coin is echt voor hondenliefhebbers, en steunt daarom ook goede doelen op hondengebied. Zo hebben ze maar liefst 100.000 dollar gedoneerd aan de Best Friends Animal Society.

Het asiel van deze vereniging, de Best Friend Animal Sanctuary, is het grootste asiel in de VS waar honden geen spuitje krijgen als ze geen baasje kunnen vinden. En nadat Elon de coin in een tweet had vermeld, kon deze coin natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Lancering Baby Doge Swap

Eén van de nieuwe ontwikkelingen is Baby Doge Swap, dit is een decentrale exchange waar je gemakkelijk Baby Doge kan kopen door je Binance Coin hiervoor in te leveren. 

Dit is vergelijkbaar met de bekende platformen als Pancakeswap, Sushiswap en vele andere decentrale exchanges. Bij Baby Doge Swap kun je voorlopig alleen nog Baby Doge, BUSD en BNB tegen elkaar wisselen. 

Succesvolle NFT collectie en donatie van $400.000

We vermelden al eerder dat het Baby Doge team plannen had voor een eigen NFT collectie, dit is de Baby Doge Army collectie geworden. Deze is op 20 april gelanceerd, en genereerde $400.000 aan inkomsten. Het Baby Doge team heeft dit bedrag gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van honden.

Hoe kan ik Baby Doge Kopen?

Tegenwoordig is crypto kopen voor iedereen beschikbaar en redelijk makkelijk om te doen. Je moet alleen wel weten hoe je het het beste kan doen. 

Er zijn namelijk erg veel opties waarover je moet nadenken voordat je kunt beginnen met Baby Doge kopen. Daarom leggen we in dit stappenplan tot in de puntjes uit hoe je kunt starten met Baby Doge kopen. 

Baby Doge kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor Baby Doge Kopen

Voordat je begint met het kopen van Baby Doge kopen, is het heel belangrijk dat je de juiste broker kiest. Er zijn namelijk erg veel brokers waar je terecht kunt om crypto te kopen, maar elk van deze broker kan erg verschillen in hun aanbod, de manier waarop ze het aanbieden en de prijzen die ze hanteren.

Daarom hebben we onze favoriete brokers voor het kopen van cryptomunten even op een rijtje gezet. Dit bespaard jou zoektijd, en zo weet je gelijk zeker wat je kunt verwachten van de broker die jij kiest. 

Baby Doge Kopen bij Capital

capitalcom logo crypto wallet

Een broker die zich in vrij korte tijd zeer groot wist te maken is Capital.com. Bij Capital.com in CFD’s van handelsproducten, dit is niet het product zelf maar een onderliggend contract over de koers.

Capital.com heeft vooral in Europa veel land gewonnen. Ze hebben met een licentie van CySec volledige toestemming om CFD’s aan te bieden binnen de Europese Unie, en dus ook Nederland.

Capital.com biedt naast CFD’s van cryptomunten ook andere handelsproducten aan zoals aandelen, ETF’s en valuta’s. 

Open zelf gratis en vrijblijvend een account bij Capital.com!

CFD's in crypto's als Baby Doge bij Libertex

Een concurrent van Capital.com is Libertex! Dit bedrijf is net als zij actief met CFD’s, maar pakt het nog een stukje grootser aan.

Bij Libertex kun je namelijk niet alleen CFD’s kopen in cryptocurrency, maar ook in honderden verschillende andere producten als aandelen, indices, olie en gas, valuta’s en ETF’s. Libertex is een grote aanbieder en al ruim 20 jaar actief in deze markten, en biedt je dus zeker een goede ondersteuning en betrouwbaar platform. 

Beleggen in crypto bij Libertex? Open dan gratis een account!

Binance - Baby Doge Kopen broker

Binance logo groot vierkant

Binance is misschien wel de grootste crypto exchange van de wereld. Bij Binance koop je de munt zelf en handel je niet in CFD’s, wat betekent dat je hier je aankopen in een cryptowallet moet bewaren. 

Binance is van origine een Chinees bedrijf, wat betekent dat ze vanwege de handelsrestricties niet mogen handelen in de VS. Gelukkig mogen ze hun diensten nog wel aanbieden in Europa en Azië. 

Bij Binance kun je alleen in cryptocurrency’s handelen. Het platform biedt geen andere handelsproducten aan, wat het minder geschikt maakt voor mensen die naast cryptomunten ook nog in bijvoorbeeld aandelen willen beleggen. 

Het platform van Binance is wat complex en biedt veel extra opties. Dit maakt het erg geschikt voor de gevorderde cryptobelegger, maar het is minder aan te raden aan beginnende beleggers. 

Een groot voordeel aan Binance is dat ze geïntegreerde wallets aanbieden. Dit betekent dat je niet een externe wallet hoeft te downloaden of te kopen, als is dit wel aan te raden als de waarde van de investering erg hoog is, omdat deze over het algemeen wel veiliger zijn.

Een extra voordeel van Binance is dat Baby Doge gebouwd is op de Binancechain. Het is hier daarom het gemakkelijkste om je andere valuta in te wisselen voor Baby Dogecoin.

Meteen beginnen met crypto kopen? Ga dan naar Binance!

Stap 2: Maak een account aan

Hopelijk heb je uit de brokers hierboven een goede keuze kunnen maken en kun je aan de slag met de volgende stap. Het aanmaken van een account gaat bij deze websites vaak op een vergelijkbare wijze, daarom kijken we in dit stappenplan als voorbeeld naar Capital.com.

Je maakt bij Capital.com eenvoudig een account aan door je E-mailadres en een wachtwoord op te geven. Nadat je vervolgens het E-mailadres bevestigd hebt kun je aan de slag op het platform.

Om te kunnen beginnen moet je een tweede verificatie doorlopen bestaande uit het opsturen van een kopie van je identiteitsbewijs en het invullen van een vragenlijst over jouw ervaring met beleggen.

Maak zelf een account aan bij Capital.com

Stap 3: Zet eenvoudig geld op je account

Als je je echte account hebt geactiveerd, kun je voor de eerste keer geld op je account zetten.

Dit doe je door op de knop ‘storting’ te klikken. 

Selecteer vervolgens welke betaalmethode jij wilt gebruiken, en hoeveel je op je account wilt storten. Klik vervolgens op ‘stort’ en doorloop het betalingsproces om de transactie te voltooien.

Afhankelijk van de gekozen methode staat het geld binnen enkele minuten tot maximaal enkele werkdagen op je account!

Stap 4: Begin met Baby Doge Kopen

Wanneer je geld op je account staat, kun je beginnen met Baby Doge Kopen! 

Type in de zoekbalk ‘Baby Dogecoin’ om op de productpagina van Baby Doge Coin te komen. Hier kun je klikken op ‘kopen’. 

Selecteer het aantal munten dat je wilt kopen, en selecteer eventueel ook of je een hefboomeffect, stop-loss of take-profit wilt activeren. 

Bij brokers waar je direct in de munt zelf investeerd, zoals bij Binance, krijg je de munt in bezit, wat betekent dat je hem in een wallet moet bewaren. 

Stap 5: Bewaar je Baby Doge Coin

Nu je de Baby Doge Coin hebt gekocht, is het een kwestie van wachten en hopen dat de koersen gunstig zullen lopen. 

Omdat je bij Capital.com in CFD’s handelt, heb je de munt niet in bezit en kan deze je dus ook niet gestolen worden. Om deze reden hoef je je investeringen niet in een wallet te bewaren. 

Bij een crypto exchange zoals Binance ligt dit anders. Bewaar je munten dan veilig in een wallet!

Stap 6: Verkoop de Baby Doge Coin

Als de Baby Doge koers is gestegen sinds je aankoop, kun je munten met winst weer verkopen!

Een andere optie zou zijn nog langer wachten in de hoop dat de Baby Doge koers nog meer zal stijgen.

Als je tevreden bent met het rendement, kun je op ‘positie sluiten’ klikken om je geld meteen te incasseren. 

Verhandel Baby Doge Coins

Start bij Capital.com en Maak een Nieuw Account aam

Waarom Baby Doge Kopen?

Er zijn erg veel cryptomunten op de markt, en deze verschillen in veel aspecten aardig van elkaar. Waarom is het juist een goed idee om in Baby Doge Coin te investeren in plaats van in een andere munt?

Hier zijn verschillende uiteenlopende redenen voor. Om te beginnen is het beloningssysteem gecreëerd om eigenaren van de munt op de lange termijn te belonen. 

Baby Dogecoin staat voor een betere toekomst voor honden wereldwijd

5% van iedere transactie met Baby Doge Coin wordt uitgekeerd aan de bezitters van de Doge Coin. Hoe langer deze bezitters de munt dus behouden, hoe meer ze er uiteindelijk zullen krijgen. 

Daarbij is het plan van de makers van Baby Doge Coin ook om de waarde van de munt doelbewust omhoog te forceren. Dit doen ze op twee manieren die elkaar aanvullen. 

Ten tweede, zoals eerder vermeld, zal het aantal munten die rondgaan steeds minder worden en zal de munt waardevoller worden omdat hij schaars wordt. 

Alleen schaarste maakt een object echter niet per se waardevol. Daarom is de derde manier om de munt heel veel media-aandacht te bezorgen. Achter baby Doge Coin steekt dan ook een heel PR-team. 

We hebben gemerkt dat ze hier erg succesvol in zijn met de aandacht die Elon Musk de munt heeft geschonken in een tweet. Nadat deze tweet online stond, begon de Baby Doge koers namelijk flink te stijgen. 

Nog een andere reden voor Baby Doge kopen, is dat de munt als één van de doelen heeft om wereldwijd honden in levensgevaar te redden. Dit doen de makers van Baby Doge Coin door geld te doneren aan de goede doelen Paws With Cause en Furkids.

Heb jij positieve verwachtingen over Baby Doge Coin? Ga dan naar Capital.com en investeer nu!

Baby Doge Kopen: Lange Termijn of Korte Termijn?

Je kunt als belegger verschillende strategieën gebruiken om het beste uit je investering te maken. Het ligt er maar net aan hoe intensief je te werk gaat en waar je voorkeuren liggen.

Baby Doge Kopen strategie: lange termijn

Als je op de lange termijn in Baby Doge Coin gaat investeren, kun je in potentie veel geld verdienen als je dit slim aanpakt. Zoals eerder gezegd is Baby Doge Coin een munt die is gecreëerd om op de lange termijn flink in waarde te stijgen.

Daarbij is er ook al een fikse stijging geweest op het moment dat Elon Musk zijn tweet postte. In vergelijking met een week daarvoor was de waarde van de Baby Doge Coin zeven keer groter geworden! 

Dit betekent dat als je die week €200,- in de munt had geïnvesteerd, je dat bedrag had kunnen vermeerderen tot €200,-*7=€1400,-!

In de toekomst valt het natuurlijk onmogelijk te zeggen wat de Baby Doge koers precies gaat doen, maar het is heel goed mogelijk dat er nog zo’n piek zal komen als de Baby Doge Coin opnieuw in de belangstelling komt van de mainstream media. Het zal dus heel goed kunnen dat Baby Dogecoin zijn voorganger de Dogecoin achterna gaat.

Baby Doge kopen strategie: korte termijn

Het is ook goed mogelijk om op de korte termijn veel geld te verdienen met de Baby Doge Coin. De dagelijkse koers van de Baby Doge Coin fluctueert namelijk behoorlijk. 

Op de korte termijn handelen is een intensievere manier van handelen. Je moet namelijk continu op de actuele prijswijzigingen letten, zodat je eventuele koersstijgingen niet mist. 

Als je op korte termijn wilt beleggen, begin dan bij Capital.com!

Wist je dat: Baby Doge Coin heeft meer dan €80.000 gedoneerd aan goede doelen die geleidehonden trainen en hondenasielen stichten. 

Veelgestelde vragen

Baby Doge Coin is een cryptovaluta, die is gebaseerd zeer succesvolle uit de hand gelopen grap Dogecoin. Nadat Tesla-CEO Elon Musk tweette over de Baby Doge Coin is de prijs van de munt flink gestegen.

bij jou past is heel persoonlijk

Wij van Bankr.nl raden aan om te investeren in cryptomunten bij Capital.com. Deze broker heeft een zeer gebruiksvriendelijk platform en geeft je de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken van het platform door middel van een gratis demo-account. Bovendien is het een gereguleerde en betrouwbare broker.

Je zult cryptomunten moeten ruilen om aan Baby Doge te komen, daar rechtstreeks kopen momenteel niet mogelijk is.

De plotselinge prijsstijging na de tweet van Elon Musk heeft aangetoond dat de Baby Doge Coin erg veel potentie heeft. Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat wanneer de munt opnieuw mainstream media aandacht krijgt, de munt weer flink in prijs kan stijgen. 

Het team achter Baby Doge Coin zet zich hier in ieder geval wel voor in, omdat ze veel aandacht schenken aan de PR van de munt. 

Als je Baby Doge Coins bij Capital.com haalt, hoef je ze niet te bewaren in een wallet. Dit is omdat je bij Capital.com investeert in CFD’s van handelsproducten, wat betekent dat je de producten niet daadwerkelijk in bezit krijgt, maar je je geld inzet op de koerswijzigingen.

Als je echter bij brokers en exchanges als eToro en Binance investeert in Baby Doge Coin, moet je de munt wel in een wallet bewaren. Hier koop je de munt namelijk wel daadwerkelijk. 

Bij de meeste brokers, zoals Capital.com, kun je inderdaad betalen met iDeal. Ook bankoverschrijvingen, PayPal, creditcards en nog veel meer betaalmogelijkheden behoren tot je opties. Ideaal! 

Baby Doge Kopen: Conclusie

Het team achter Baby Dogecoin heeft veelbelovende plannen met de munt in de toekomst, en na de flinke piek in de koers die de tweet van Elon Musk opvolgde is ook gebleken dat de munt veel in petto heeft.

Op dit moment is het eigenlijk alleen nog maar wachten tot de munt opnieuw mainstream media-aandacht krijgt, zodat de koers naar verwachting weer flink zal stijgen. Houd echter altijd in je achterhoofd dat investeren in cryptomunten altijd risico’s met zich meebrengt, en dat je ten alle tijde je ingezette geld kunt verliezen.

Als je wilt beginnen met Baby Doge kopen raden wij aan om Capital.com als broker te gebruiken. Deze broker is zeer gebruiksvriendelijk, en heeft een zeer breed aanbod in andere cryptocurrency’s en handelsproducten.

Scroll naar boven