Gala Coin Kopen met iDeal of PayPal!

Gala is een blockchain gaming platform dat al zelfs voor de NFT en MetaVerse hype bezig was met een virtuele gaming wereld op de blockchain. Sinds 2018 ontwikkeld Gala haar gaming platform. Over de laatste periode is Gala flink gegroeid. Zelf Gala coin kopen? Lees dan snel verder!

Gala Coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Direct starten met Gala Coin Kopen bij eToro? Start vandaag nog gratis!

Gala coin kopen is één van de slimmere cryptocurrency aankopen die je op het moment kunt doen. Het platform biedt veel perspectief voor de toekomst met haar gaming platform op de blockchain en was hier als een van de eerste bij.

Alles weten over het Gala platform en waar het investeren in Gala Coin mogelijk is? In dit artikel kijken we naar recent Gala Coin nieuws, de gala coin price prediction en of beleggen in Gala Coin een goed idee is.

Wat Is Gala Coin (GALA)?

Wat is Gala Coin? Gala coin is de cryptocurrency van het blockchain gaming netwerk van Gala. 

Het doel van Gala is om games te creëren die niet alleen gericht zijn op het verdienen van crypto, maar die je écht wil spelen.

Dit doen ze door stemrecht te geven aan gebruikers over wat voor games er ontwikkeld worden en welke NFT’s worden gemined. Meer dan 1.3 miljoen gamers zijn al actief op het platform.

Direct beginnen met Gala Coin Kopen? Start dan vandaag nog gratis bij eToro!

Hoe kan ik Gala Coin Kopen?

Gala Coin kopen kun je het beste doen bij een broker die de coin aanbiedt. Tegenwoordig zijn er een tal van brokers op de markt en soms is het daardoor moeilijk om het overzicht te bewaren. Wij zetten daarom de beste brokers op een rijtje.

Deze handelsplatformen bieden zowel een groot aanbod aan, als lage kosten. Daarnaast worden de platforms goed gereguleerd door financiële toezichthouders. Zo weet je zeker dat je investeringen veilig zijn.

Gala Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies je broker

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Gala Coin Kopen bij eToro

eToro is onze favoriete allround broker. Het handelsplatform is erg gebruiksvriendelijk en dus vooral voor beginnende beleggers heel fijn. 

Het platform biedt veel ondersteuning om een evenwichtig portfolio samen te stellen. Dit samenstellen doe je door gebruik te maken van een aantal handige tools.

Je kunt bijvoorbeeld maken van de zogenaamde Copytrading tool om de portfolio’s van ervaren beleggers in te kijken. 

Deze beleggers lichten toe waarom ze kiezen voor bepaalde investeringen en als je overtuigd bent van hun expertise kun je zelfs het gehele portfolio overnemen.

Ben je nog wat minder comfortabel met het gebruiken van echt geld? Dan kun je eerst beginnen met het gratis demoaccount

Hier kun je beleggen met virtueel geld, waardoor je zonder risico het platform kunt verkennen.
Vervolgens klaar om met echt geld te beleggen? Je kunt dan laag beginnen dankzij de lage minimale inleg van $ 50/€ 42. Zo leg je laag in en kun je het langzaamaan opbouwen.
 
Je kunt bij eToro beleggen in verschillende handelsproducten. Naast crypto’s als Gala Coin kopen kun je ook investeren in onder andere ETF’s, aandelen, CFD’s en grondstoffen. Keuze genoeg dus! Voor het beleggen in aandelen en ETF’s betaal je daarnaast 0% commissie.
 
Het platform wordt gereguleerd door het Britse FCA (Financial Conduct Authority). Je kunt met een gerust hart beleggen binnen het betrouwbare handelsplatform van eToro.

Direct beginnen met Gala Coin Kopen? Maak gratis een account aan bij eToro!

Gala Coin Kopen bij Skilling

Skilling is een CFD-broker dat gericht is op het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van het platform voor beginnende beleggers. Over het algemeen zijn CFD-brokers meer geschikt voor ervaren beleggers, aangezien je te maken hebt met hefbomen die je winsten én verliezen exponentieel verhogen.

Het platform is in 2016 opgericht en heeft verschillende kantoren in Spanje, Malta en Cyprus. Het platform valt dus onder de Europese regelgeving en wordt gereguleerd door onder andere de CySec. Het platform is ideaal als je als beginnende belegger wilt investeren in CFD’s van bijvoorbeeld Gala coin of andere crypto’s.

Gala Coin Kopen bij Capital.com

Capital.com is een andere CFD-broker die vooral interessant is voor het handelen in crypto CFD’s. Het platform biedt meer dan 200 cryptocurrency’s aan in de vorm van CFD’s. Bij Capital.com kun je voor veel activa uitgebreid beursnieuws en prognoses vinden.

Als je je puur wilt richten op het beleggen in crypto CFD’s, dan raden we dit platform aan. Het uitgebreide CFD-aanbod zorgt ervoor dat je keuze genoeg hebt. Nieuwere crypto’s worden hier dan ook het snelst aangeboden in de vorm van CFD’s.

Stap 2: Account openen voor Gala Coin Kopen

Wanneer je een broker hebt gekozen, kun je beginnen met een account aanmaken. Dit doe je door naar de homepage van de broker te gaan door middel van één van de groene knoppen in dit artikel. 

Je hoeft dan enkel een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. We zullen eToro als voorbeeld nemen.

Bij eToro kun je overigens ook via Google of Facebook een account aanmaken bij eToro.

Stap 3: Geld op je account storten om Gala Coin te kopen

Zodra je je account hebt geverifieerd, heb je toegang tot de demo versie van de client. Als wilt beginnen met Gala Coin kopen, zul je nog een aantal stappen moeten doornemen. Dit noemen ze het zogenaamde KYC (Know Your Customer) proces.

Via dit proces wordt er getoetst of je je bewust bent van de risico’s van beleggen.

Daarnaast zul je een geldig identiteitsbewijs moeten uploaden en je bankrekening moeten koppelen. Bij elke gereguleerde broker moet je dit proces doorlopen.

Begin al bij eToro vanaf €42!

Stap 4: Zelf Gala Coin Kopen

Zodra je dit hebt afgerond, kun je beginnen met Gala Coin kopen of juist kiezen voor een tal van andere crypto’s. 

Bij elke broker zul je een zoekbalk in het dashboard vinden waar je kunt zoeken naar een bepaalde coin.

Als je hier de naam van de coin intypt, zie je direct of de crypto ook in het aanbod zit van de broker.

Als je hierop drukt, kom je op de landingspagina van de crypto. Wil je direct beginnen met Gala Coin kopen? Druk dan op de knop “Handelen” en kies hoeveel je wilt beleggen.

Stap 5: Gekochte Gala Coin bewaren

Je kunt je Gala Coins die je hebt aangekocht bewaren in een crypto wallet. Deze zijn zowel online als offline beschikbaar. eToro heeft zelf een ingebouwde online wallet. Na het Gala Coin kopen worden deze direct in de wallet gestort.

Stap 6: Gala Coin verkopen

Wil je de coin op een voordelig moment verkopen? Dan kan dit gemakkelijk wanneer de coin zich in de geïntegreerde wallet van een broker bevindt. Je kunt de coins dan verkopen voor de huidige koersprijs.

Zitten de coins in een externe wallet? Dan zul je deze eerst moeten overzetten naar een wallet gelinkt aan een broker. Vervolgens kun je deze dan verkopen binnen het platform.

Alle stappen doorlopen en wil je direct beginnen met Gala Coin Kopen? Start dan gratis bij eToro!

Wat maakt Gala Coin Kopen interessant voor investeerders?

Gala Coin is een pionier in de alsmaar populairder wordende MetaVerse. Dit blockchain gaming platform stelt de wensen van haar gebruikers voorop. Steeds meer gamers krijgen het gevoel dat game bedrijven alleen maar op winsten uit zijn.
 
Voorbeelden hiervan zijn de negatieve sentimenten tegenover EA-games en Activision Blizzard. Alhoewel de games die Gala uitbrengt hier niet mee te vergelijken zijn, kan het sentiment van meer autonomie voor de gebruikers een positieve invloed hebben op de prijs van Gala coin doordat het platform populairder wordt.
 
Daarnaast blijven NFT’s en gaming op de blockchain alsmaar populairder worden. Door de keuze voor welke games er worden geproduceerd en welke NFT’s er worden gemint bij de gebruiker te leggen, is de kans op een succesvolle game of NFT een stuk hoger.
 
Al met al biedt Gala Coin een rooskleurig perspectief voor investeerders die achter het concept van NFT’s en de MetaVerse staan. Wanneer deze populairder worden, zal de waarde van Gala coin ook flink toenemen, iets wat begin 2024 al te concluderen valt.

Gala Coin Verwachting - Korte + lange termijn Gala Coin Price Prediction

Gala Coin biedt veel toekomstperspectief wanneer je verwacht dat NFT’s niet enkel een tijdelijke hype zijn. Een pluspunt van Gala Coin is daarnaast dat het platform niet geheel afhankelijk is van NFT’s, maar ook van de ontwikkeling van games binnen de blockchain.
 
Over het algemeen is onze Gala Coin verwachting daarom positief. We kijken hieronder naar de Gala Coin price prediction op de lange en korte termijn.

Gala Coin Price Prediction: Lange termijn

Net als met andere crypto’s is de lange termijn relatief onzeker. Crypto’s komen en gaan en zijn over het algemeen zeer volatiel. Gala Coin kopen is echter al bijna 4 jaar actief in de crypto en gaming wereld en blijft nog steeds groeien. Dit komt echter wel met de nodige pieken en dalen.
 
Iets wat de Gala Coin een relatief riskante investering maakt voor de lange termijn, is de implementatie van NFT’s. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen of NFT’s een tijdelijke hype is, of voor de lange termijn een begrip blijft in de handelswereld.
 
NFT’s zijn vrijwel volledig afhankelijk van de publieke opinie. Het succes van Gala Coin is hierdoor ook deels afhankelijk van de publieke opinie over NFT’s. Zolang dit positief blijft, verwachten we dat Gala Coin kopen voor de lange termijn een interessante investering is.

Gala Coin Price Prediction: Korte termijn

Voor de korte termijn kan Gala Coin kopen ook interessant zijn. Op het moment zit Gala Coin in een dipje na een flinke stijging in november 2021.
 
Had je op 1 november geïnvesteerd in 10.000 Gala coins tegen een prijs van € 0,0785 en vervolgens je coins verkocht op de piek op 25 november tegen € 0,65, dan had je 10.000 × 0,0785 = 785 → 10.000 × 0,65 = 6500 – 785 = € 5715,- winst gemaakt op de korte termijn.

Dit is uiteraard wat je in de ideale wereld kon verdienen aan Gala coin op de korte termijn in november 2021, maar het illustreert wel dat Gala Coin zeker potentie heeft om opnieuw rendement op te leveren op de korte termijn nu het zich in een dip bevindt.

Wanneer Gala Coin Kopen?

Gala Coin kopen kun je het beste tijdens een dip doen. Goede voorbeelden hiervan waren de dips in eind januari en begin maart 2024. Het beste moment is dus om te beginnen met Gala Coin kopen als je verwacht dat de coin zich in een dip bevindt.

Gala Coin heeft vooralsnog niet de piek bereikt die het in november 2021 bereikte, maar in februari was de coin alweer flink gestegen. Reden genoeg dus om te verwachten dat dit niet de laatste piek was die de koers zal ondergaan.

Gala Coin Nieuws

Crypto projecten als Gala hebben regelmatig updates over het netwerk. Belangrijk om het Gala Coin nieuws dus goed in de gaten te houden. Een recent voorbeeld van Gala Coin nieuws, is de aankondiging dat het Gala netwerk zich gaat richten op de Thaise markt.

NFT’s en gaming op de blockchain zijn immens populair in landen in Zuid-oost Azië, waar mobile gaming een dominant marktaandeel heeft in de gaming wereld. Daarnaast bieden netwerken als Gala de mogelijkheid om flink geld te verdienen in landen waar het gemiddelde salaris relatief laag ligt.

Als deze uitbreiding in Thailand aanslaat, kun je erop rekenen dat de waarde van Gala coin flink zal toenemen.

Veelgestelde vragen

Gala Coin is de token die je kunt gebruiken binnen het Gala netwerk. Door in het bezit te zijn van Gala coins, kun je onder andere NFT’s kopen en heb je stemrecht op welke games er worden ontwikkeld of welke NFT’s er worden geproduceerd.

Gala Coin kopen kan bij verschillende brokers? De beste broker hiervoor is eToro. Wij raden eToro aan door de lage kosten, het grote aanbod en de flexibiliteit naar het beleggen in  andere activa als aandelen en ETF’s tegen 0% commissie.

We verwachten dat Gala Coin op de lange termijn zal groeien. Dit zal echter gepaard gaan met zowel pieken als dalen. Belangrijk om het Gala Coin nieuws goed in de gaten te houden om te bepalen wanneer je het beste kunt kopen of verkopen.

Gala is opgericht door Eric Schiermeyer, Wright Thurston en Michael McCarthy. Eric Schiermeyer en Michael McCarthy zijn de mede oprichter en creative director van gaming bedrijf Zynga. Dit bedrijf heeft onder andere de immens populaire Farmville gaming serie ontwikkeld.

eToro heeft sinds kort een nieuws tabje op elke landingspagina van haar beleggingsproducten. Zo ook voor Gala. Zodra je een bedrag hebt gestort op je account, krijg je hier toegang tot. Zo heb je zowel Gala Coin nieuws direct bij de hand als je wilt beleggen.

Gala Coin Kopen: Conclusie

Het Gala netwerk is één van de meest populaire gaming platforms op de blockchain. Een relatief nieuw concept dat nog flink in populariteit kan toenemen. Alhoewel de toekomst relatief onzeker is op het gebied van NFT’s, verwachten we dat de blockchain gaming industrie op de lange termijn alleen maar populairder wordt.

Gala Coin kopen kan dus ook wanneer NFT’s in populariteit afnemen nog steeds groeipotentieel hebben. Voor de lange termijn en korte termijn kan Gala Coin kopen dus zeer interessant zijn voor mensen die geloven in de blockchain gaming industrie en/of NFT’s.

Direct Gala Coin Kopen bij de goedkoopste broker?
Start dan direct gratis bij eToro! Een account aanmaken duurt slechts enkele minuten.
TIP
Scroll naar boven