Dit is de Duurste NFT ter wereld!

Iedereen die iets weet van cryptocurrency kijkt de laatste tijd met veel interesse naar de ontwikkelingen rondom NFT’s. De digitale kunstwerken worden steeds meer waard en worden voor veel geld verhandeld. 

Maar wat is eigenlijk de duurste NFT ter wereld? En hoe kun je daar zelf in investeren? Lees snel verder en vind in dit artikel antwoord op je vragen of begin meteen met investeren in cryptocurrency en de duurste NFT’s. 

Top 10 Duurste NFT's ter wereld!

Direct beginnen bij een NFT marketplace? Koop Lucky Block NFT’s bij de NFT Launchpad

Terwijl veel mensen zich nog altijd afvragen wat voor waarde een NFT nu echt heeft, worden de NFT’s voor miljoenen euro’s verhandeld. Zo is het een behoorlijke wedstrijd aan het worden wat de duurste NFT ter wereld is. 

Er zijn veel verschillende soorten NFT’s, zo is de ene NFT een digitaal kunstwerk terwijl andere NFT’s alleen gebruikt worden in computerspellen. Ook zijn er computer gegenereerde NFT’s, dat zijn vaak collecties van duizenden plaatjes die erg op elkaar lijken. 

Top 5 Duurste NFT Ter Wereld 2024

Om je verder te helpen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de duurste NFT’s van dit moment. Het kan erg snel gaan in de wereld van NFT’s en de NFT’s die nu het duurst zijn kunnen dus zomaar ingehaald worden door nieuwe projecten of kunstwerken. 

1. Lucky Block Platinum Rollers Club NFT's

De waarde van enkele van de 10.000 Lucky Block NFT’s is al snel gestegen na de lancering. Sommige NFT’s worden al voor enorme bedragen verhandeld. 

Dat komt omdat enkele van de Lucky Block NFT’s ‘speciaal’ zijn en je prijs verdubbelen als je hem wint.

Iedereen die Lucky Block NFT’s wil, is dus op zoek naar die aantal unieke NFT’s. Meer weten? Join dan de Lucky Block Discord

2. The Merge (€82 miljoen)

The Merge is een project van de digitale kunstenaar Pak en leverde in december 2021 zo’n 82 miljoen euro op. 

Het is wel zo dat dit bedrag verdeeld is over meer dan 300.000 verschillende NFT’s, maar het nog wel als één project gezien wordt. 

Er zijn projecten die inmiddels een veel grotere waarde hebben, maar The Merge had vooral een indrukwekkende start. 

3. Everydays: The First 5.000 Days (€62 miljoen)

In tegenstelling tot The Merge is dit project wel één NFT. De NFT bestaat wel uit 5.000 verschillende werken. 

Dat Everydays zo populair (en duur) is geworden komt door de maker; Beeple. Dat is één van de meest bekende NFT-makers ter wereld. 

Met meerdere NFT’s die inmiddels voor enorme bedragen verhandeld worden is het ook de meest succesvolle individuele verkoper van NFT’s. 

4. CryptoPunks (€20 miljoen)

CryptoPunks zijn 8-bit afbeeldingen die computergegenereerd zijn en inmiddels veel waard zijn.

Het record voor de verkoop van één CryptoPunk staat momenteel op zo’n 20 miljoen euro. 

Er worden echter al hogere biedingen gedaan voor de duurste CryptoPunk aller tijden en dus kan het record snel opnieuw verbroken worden. 

Ook andere CryptoPunks worden voor miljoenen euro’s verhandeld. 

5. Crossroads (€6 miljoen)

Wederom een NFT van kunstenaar Beeple. Dit was zijn eerste NFT die in eerste instantie voor $66.666 werd verhandeld. 

Iets later wisselde de NFT voor bijna 6 miljoen euro van eigenaar. 10% daarvan ging overigens naar de kunstenaar Beeple.

Het was vooral een kickstart van de NFT avonturen van Beeple die dus inmiddels tientallen miljoenen opleveren. 

Crossroads is een video van 10 seconde waarbij een aantal figuren voorbij een naakt en beklad lichaam lopen, die je misschien wel doet denken aan een voormalige Amerikaanse president. 

Extra: Clock (€47 miloen)

Ook de NFT ‘Clock’ leverde veel geld op, maar kent wel een bijzonder verhaal. Deze NFT loopt namelijk continu door en telt het aantal dagen sinds Julian Assange is vastgezet. 

De NFT lijkt verder niet verhandelt te gaan worden, maar werd gekocht door AssangeDAO. 

Dit is een Decentralized Autonomous Organization, een groep mensen die zonder centrale aansturing besluiten ergens in te investeren. 

Het geld dat het opgeleverd gaat naar de verdediging van Julian Assange in de rechtzaal. 

Ook profiteren van de duurste NFT ter wereld? Koop dan nu alvast crypto bij Capital.com! 

Wat is de Duurste NFT Ter Wereld?

De duurste NFT ter wereld is een compilatie van 5.000 kunstewerken van Mike Winkelmann (bijnaam Beeple). Hij maakte 5.000 dagen lang een kunstwerk en voegde deze allemaal samen in één NFT. 

Zo wisselde ‘Everydays: The First 5.000 Days’ voor meer dan 60 miljoen euro van eigenaar. De koper was Vignesh MetaKovan Sundaresan, een verzamelaar van NFT’s. 

Dit gaat om de duurste NFT ter wereld die voor dit bedrag verkocht is. Als je eenmaal een NFT hebt kun je deze bij een marktplaats te koop aanbieden en daarbij een prijs noemen, er worden veel NFT’s aangeboden voor bedragen vele malen hoger dan 60 miljoen euro, maar die zijn dus nog niet voor dat bedrag verkocht. 

Waarom investeren in de Duurste NFT ter wereld?

NFT’s zijn een zeer gehyped handelsproduct op het moment. Dat biedt veel groeipotentieel. Met NFT-technologie kunnen mensen zich bepaalde digitale objecten zoals video’s of afbeeldingen toe-eigenen. Wanneer mensen bezit gaan krijgen op digitale objecten ontstaat er schaarste.

Zodra er schaarste ontstaat kan de waarde zomaar de lucht inschieten en één van de duurste NFT’s ter wereld worden. Dit zie je gebeuren bij NFT’s gemaakt door bekende namen. Wanneer jij in het bezit bent van een NFT gemaakt door een bekende kunstenaar kan dit zomaar een ontzettend goede belegging blijken.

Hoe investeer ik zelf in de Duurste NFT Ter Wereld?

Een NFT kopen, voor de één is het gesneden koek, maar de ander heeft geen idee waar je kan beginnen met NFT’s kopen. Hieronder helpen we je als je bij die tweede groep hoort door alle stappen door te nemen die nodig zijn om te kunnen investeren in de duurste NFT ter wereld. 

Belangrijk om alvast te weten is dat je NFT’s eigenlijk alleen kan kopen met de cryptomunt van de blockchain waarop de NFT’s staan. Dus als de NFT’s aangemaakt zijn op het netwerk van Ethereum, heb je ook zelf Ethereum nodig om ene bod op deze NFT’s te kunnen doen. 

Daarnaast heb je een verschil tussen een broker en een NFT marketplace. Bij een broker of exchange kun je de cryptomunten zelf kopen en vervolgens bij een NFT marktplaats deze munten gebruiken voor een bod op een NFT. 

Stap 1: Kies een online broker

Als je nog geen gevulde wallet hebt, moet je eerst bij een online broker aan de slag om crypto te kopen. Welke broker voor jou het meest geschikt is, hangt ten eerste af van de cryptomunt die je nodig hebt voor de NFT waar je in wilt investeren. 

Vaak zijn dit Ethereum, Binance Coin of Solana, maar het kan goed zijn dat er de komende jaren veel meer cryptomunten bijkomen die het aanmaken en verhandelen van NFT’s op hun blockchain mogelijk maken. 

Verder is het handig om te kijken naar alle opties die een broker je biedt en de kosten die ze rekenen. Zo weet je of je ook voor andere investeringen hier terecht kan en hoeveel je per transactie in moet leveren. 

De Duurste NFT Ter Wereld kopen: Lucky Block

Om Lucky Block NFT’s te kopen gebruik je een MetaMask wallet met daarin Binance Coin. Deze Binance Coin koop je bij een andere broker. 

De NFT’s van Lucky Block zijn nog niet lang uit en dus zijn ze nog redelijk betaalbaar te koop via NFT launchpad. Koop één van de NFT’s en je maakt kans op mooie prijzen.

Lucky Block NFT’s zijn gecreëerd om een extra giveaway te houden waarbij de eigenaren van een NFT als het ware een lot in handen hebben. Er zijn 10.000 NFT’s in de Lucky Block Platinum Rollers Club met allemaal hun eigen getal, wat werkt als een soort van digitaal lotnummer.

Bij Lucky Block wordt er bij elke transactie een deel ingehouden voor het prijzengeld van de gewone trekking en de NFT-uitreiking. Zo groeit de prijzenpot elke maand organisch en zijn er altijd mooie prijzen beschikbaar voor iedereen met een Lucky Block NFT. Medio half mei starten de eerste trekkingen en uitreiking van prijzen.

Bij de trekkingen worden er een prijzenpot van miljoenen verdeelt, met voor NFT-houders extra prijzen van een miljoen dollar en een Lamborghini. Meedoen is eenvoudig: download de Lucky Block app en koop kaartjes à $5 dollar per stuk.

Tip: Als je een bepaalt aantal Lucky Block tokens hebt en dagelijks de applicatie koppelt ontvang je een gratis ticket voor de trekking. Bovendien kun je stemmen over welk goede doel je wilt steunen met Lucky Block. Lees in dit artikel hoe je zelf eenvoudig Lucky Block tokens koopt.

Wil jij ook investeren in Lucky Block NFT’s? Ga dan nu naar de Lucky Block NFT launchpad!

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Stap 2: Maak een account aan

Hopelijk heb je inmiddels een NFT op het oog en heb je de keuze kunnen maken op één van de brokers of exchanges. In de volgende stappen lees je wat er na deze keuze nog op je af komt. 

Als eerste moet je een account aanmaken bij de site die je gekozen hebt. Dat doe je, in het geval van Capital.com, door een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken en je e-mailadres op te geven. 

Vervolgens moet je dit e-mailadres bevestigen via een link in je mailbox. Daarna heb je nog geen toegang tot je account, want je moet het eerst verifiëren. 

Bij de verificatie moet je aantonen dat jij achter het account zit door je gegevens op te geven en een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. 

Stap 3: Geld op account zetten

Cryptomunten koop je met ouderwetse valuta’s als de euro. Je moet dus eerst geld op je account storten voordat je kan gaan handelen. 

Je stort bij Capital.com eenvoudig geld via één van de vele beschikbare betaalmethodes als iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. 

Stap 4: Koop de juiste cryptomunt

Nu moet je op zoek naar de munt die jij kan gaan gebruiken om een NFT mee te kopen. Zoek via de zoekbalk naar Ethereum, Binance Coin of een andere munt. 

Je kunt ook bij Capital.com naar de pagina ‘cryptovaluta’ gaan om alle cryptomunten op een rijtje te krijgen. 

Het investeren in de cryptomunt doe je door te kiezen voor kopen en aan te geven hoeveel munten je wilt kopen of voor hoeveel euro je wilt investeren. Na de investering vind je de munten terug in je portfolio bij Capital.com. 

Stap 5: Investeer in de Duurste NFT Ter Wereld

Om in NFT’s te kunnen investeren en zo eigenaar te kunnen worden van de duurste NFT ter wereld moet je crypto in een wallet staan. 

Gebruik hiervoor een wallet als MetaMask, deze kun je in je browser gebruiken en koppelen met decentrale exchanges en NFT marktplaatsen. 

De meeste NFT’s werken met een systeem van biedingen en dus kun je op zoek naar de NFT die je wilt kopen en hier een bod op uitbrengen. Het is dan afwachten op de eigenaar van de NFT of deze het bod accepteert of niet, in sommige gevallen heeft deze al aangegeven welk bedrag hij of zij voor de NFT wil ontvangen. 

Stap 6: Verbind je wallet met NFT Launchpad

Om de populairste nieuwe NFT projecten te kopen, raden we je aan je wallet te verbinden aan de NFT Launchpad marktplaats. Op deze manier kun je direct kapitaliseren op interessante NFT projecten op deze marktplaats.

Hiervoor raden we je aan om de gratis MetaMask wallet te gebruiken en vervolgens je account te verbinden aan je wallet. Ook de erg gewilde gelimiteerde Lucky Block Platinum Roller Club NFT is hier beschikbaar!

Wil jij investeren in de duurste NFT ter wereld? Verbind je wallet dan nu bij de NFT Launchpad en koop alvast zodat je direct in NFT’s kan investeren!

De Duurste NFT Ter Wereld: Veelgestelde vragen

De duurste NFT ter wereld is Everydays: The First 5.000 Days, een college van de eerste 5.000 kunstwerken van NFT-kunstenaar Beeple. 

De duurste NFT ter wereld is verkocht voor meer dan 60 miljoen euro. Dat deze NFT zoveel waard is komt door de populariteit van de kunstenaar Beeple en het feit dat de NFT bestaat uit zijn 5.000 eerste kunstwerken. 

Zelf investeren in de duurste NFT’s doe je door eerst cryptomunten te kopen, deze naar een wallet te versturen en vervolgens met die wallet aan de slag te gaan bij een NFT marktplaats of launchpad. Daar kun je vanuit je wallet biedingen doen op een NFT naar keuze en zal de NFT ook in je wallet belanden als de koop doorgaat. 

Geld verdienen met de duurste NFT ooit lijkt lastig, in het geval van de NFT die momenteel als duurste NFT verkocht is, lijkt de kans aanwezig dat deze voorlopig in handen van dezelfde eigenaar blijf vanwege de enorme prijs. 

Je kunt het best investeren in de NFT’s van de nieuwe cryptomunt Lucky Block. Deze zijn nog goed betaalbaar en je kunt zowel verdienen aan de NFT loterij als aan een stijgende prijs van de NFT zelf. 

De duurste NFT ooit is verkocht door de digitale kunstenaar Beeple. Hij heeft zijn 5.000 eerste kunstwerken gebundeld in één NFT en die voor 60 miljoen euro verkocht. 

De Duurste NFT Ter Wereld: Conclusie

Digitale kunstenaars hebben met de technologie van NFT’s opeens een hele nieuwe manier van geld verdienen en hun kunstwerken verkopen tot hun beschikking. Een aantal van deze kunstenaars maakt hier alg oed gebruik van en kunnen ze er zelfs al goed aan verdienen. 

Het beste voorbeeld van zo’n kunstenaar is Beeple. Zijn eerste kunstwerk werd voor 66.000 dollar verkocht, maar nog geen maand later was deze NFT al meer dan 6 miljoen waard waarvan 10% van de opbrengst naar  de kunstenaar ging. 

Zelf investeren in NFT’s doe je door eerst te investeren in een cryptomunt die de NFT technologie ondersteund op haar blockchain. Daarna kun je bij een NFT marktplaats op zoek naar de NFT waar jij van denkt dat dit wel eens de duurste NFT ooit kan worden. Een interessante NFT die veel potentieel heeft, is de Lucky Block NFT.

Scroll naar boven