NFT Project – De Beste NFT Projecten

Het ene na het andere NFT project duikt dit jaar op en als jij als beginner je eerste stap wilt zetten in deze wereld kan het lastig zijn de beste NFT projecten te vinden. Voordat je investeert in een NFT project moet je wel weten hoe het werkt en hoe je dit zo veilig mogelijk doet. 

In dit artikel helpen we je met het vinden van de beste NFT projecten 2024, maar hebben we ook een stappenplan voor je zodat je precies weet hoe je een NFT koopt.

Lees snel verder of begin meteen met jouw eerste NFT project investering!

Beste NFT projecten van het moment!

Direct beginnen bij een NFT marketplace? Koop Lucky Block NFT’s bij de NFT Launchpad

Non Fungible Tokens, het klinkt lastig, maar het zijn vaak plaatjes of filmpjes die wanneer je de NFT koopt eigendom worden van jou. Een NFT project is vaak een verzameling van honderden tot duizenden vergelijkbare NFT’s. 

Deze NFT projecten zijn soms computer gegenereerd en kunnen verschillen van plaatjes van apen tot loten in een giveaway. Lees snel verder om er achter te komen wat de beste NFT projecten van het moment zijn. 

Waarom investeren in een NFT project?

Een NFT project is een verzameling van NFT’s binnen een bepaald thema of niche. Gezien de NFT-technologie zich nog veel kan ontwikkelen kunnen er ook hele nieuwe NFT projecten ontstaan en is het groeipotentieel van NFT’s enorm.

Wat je met een NFT kan, verschilt ook per NFT project. Zo is het bij het ene NFT project alleen een plaatje die je kan kopen en verkopen en bieden andere weer veel meer functies. 

Zo kan het zijn dat een NFT project samen hangt met een computerspel. Vaak kun je dan items of personages als NFT kopen en verkopen die je kunt gebruiken in dit spel. 

Inmiddels komen er ook meer en meer nieuwe NFT projecten die met de smart contract technologie van sommige blockchains nog meer functies uitproberen. NFT’s blijven zich dus ontwikkelen, iets wat voor de lange termijn interessant kan zijn als je nu investeert.

Top 5 Best NFT Projecten 2024

Nu je weet hoe je moet investeren in NFT projecten is het alleen nog zaak om het NFT project te vinden waar jij het meeste in ziet. Dit kan zijn omdat je denkt dat de NFT’s veel waard zullen worden of omdat je de NFT’s wil gaan gebruiken in een spel of iets vergelijkbaars. 

Hieronder hebben we de Top 5 beste NFT projecten 2024 voor je op een rij gezet om je inspiratie te geven. Kies één van de projecten uit en koop rechtstreeks de NFT’s of ga eerst naar eToro om de juiste cryptomunt te kopen die bij dit NFT project past. 

#1: Lucky Block Platinum Rollers NFT’s

De crypto giveaways van de toekomst. Lucky Block biedt vanaf nu ook een NFT collectie aan. In dit NFT project vind je 10.000 NFT’s.

Elke dag wordt er een trekking gedaan en wint één NFT de jackpot van die dag. Een aantal speciale NFT’s kunnen dat zelfs verdubbelen. 

Voor het NFT project van Lucky Block heb je Binance coin nodig. De NFT’s worden in eerste instantie verkocht voor 3.75 BNB. (3.75 BNB * €370 =  €1.392,30 per NFT)

Wil jij meedoen met de eerste trekkingen en uitreikingen van Lucky Block? Dat kan door de app te downloaden en loten te kopen of een NFT. Met een NFT maak je kans op de kleinere jackpot, terwijl je gratis mee kan doen aan de grote jackpot door een aantal Lucky Block coins te kopen en je wallet dagelijks te koppelen aan de app.

De trekkingen gaan medio half mei van start. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Lucky Block? Join dan de Lucky Block discord voor alle aankondigingen en ontmoet andere NFT-eigenaren. 

#2: Bored Ape Yacht Club

Eén van de meest populaire, en waardevolle, NFT projecten zijn de Bored Apes. Zoals de naam al verklapt; het zijn plaatjes van apen die zich vervelen. 

Op de duurste plaatjes wordt regelmatig meer dan 100 Ethereum geboden. Dat is momenteel enkele honderdduizenden euro’s per plaatje. 

Je koopt en verkoopt de Bored Apes NFT’s alleen met Ethereum. 

#3: Fluf World

Met 10.000 verschillende 3D plaatjes van konijnen is Fluf World ook een opvallend NFT project. De NFT’s zijn te gebruiken in de Fluf World; een metaverse. 

Dat houdt in dat er virtuele wereld rondom de NFT’s gebouwd is en je deze NFT’s dus ook echt kan gebruiken. 

Naast de Flufs zit Fluf World ook achter de NFT projecten Party Bear, Thinigies en Burrows. 

#4: Altered State Machine

Het NFT project Altered State Machine richt zich op de achterliggende technologische ontwikkeling achter NFT’s en bijvoorbeeld metaverses. 

Zelf hebben ze ook enkele NFT collecties zoals de ASM Brains. In combinatie met voetbalpoppetjes kun je ze gebruiken in een nieuw voetbalspel dat ontwikkeld wordt.  

#5: PunkScapes

Zoals je ziet hebben de NFT’s verschillende doeleindes, de ene verhandel je en de andere gebruik je in spellen of in een Metaverse. 

PunkScapes bieden banners aan die jij kan gebruiken op sociale media. Je kunt daar weer andere NFT’s aan toevoegen om de banner nog meer te personaliseren. 

Als jij een uniek profiel wilt creëren online kan dat met deze NFT’s. 

Ook in één van de NFT projecten uit de top 5 beste NFT Projecten 2024 investeren? Klik snel op de groene knop en begin meteen met NFT’s kopen. 

Hoe kan ik zelf op investeren in een NFT Project?

Om zelf te investeren in een NFT project moet je een aantal stappen doorlopen. Die stappen hebben we hieronder besproken en we raden ook enkele online marktplaatsen en brokers aan waar jij terecht kan om cryptocurrency of NFT’s kan kopen. 

Stap 1: Kies een online broker

Om te kunnen investeren in een NFT project of om mee te kunnen doen aan het minten van NFT’s heb je eerst zelf cryptocurrency nodig. Er zijn tegenwoordig meerdere cryptomunten die NFT’s ondersteunen, maar je moet wel de juiste munt kopen waar het NFT project waar je in wilt investeren op aangemaakt is. 

Je koopt cryptocurrency bij een online broker en verstuurt het vervolgens naar een wallet toe. Die wallet kun je dan weer gebruiken bij een NFT Marketplace zodat je rechtstreeks vanuit een wallet veilig en snel kan investeren in het NFT project. 

Let bij de keuze voor een broker goed op het aanbod van deze broker en op de mogelijkheden die het biedt. Daarnaast verschillen ook de kosten die je maakt om crypto te kopen en te versturen per broker van elkaar. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Investeren in NFT Project bij eToro

Voor de beginnende belegger raden wij de broker eToro aan. Dit is een website waar iedereen gemakkelijk zijn of haar eerste investering in cryptocurrency kan doen. 

eToro heeft ook een aantal handige functies die bij andere brokers ontbreken. Zo kun je met de Copy Trading Tool inzien welke munten andere beleggers kopen en dit kopiëren. 

Naast cryptocurrency kun je bij eToro ook nog investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta en obligaties. Zo kun je een divers portfolio samenstellen. 

Bij het investeren in aandelen en ETF’s betaal je zelfs 0% commissie. 

Het Copytrading Network van eToro

Dat je als beginner goed bij eToro aan de slag kan, blijkt wel uit de minimale inleg van $50 (€42). Zo kun je ook vanaf lage bedragen al investeringen doen in cryptocurrency en zo goedkope NFT’s kopen. 

Je kunt veilig bij eToro aan de slag met je investeringen omdat ze gereguleerd worden door een Europese toezichthouder. Niet alleen het Cypriotische CySEC controleert de broker, maar ook het Britse FCA kijkt of alles veilig en eerlijk verloopt bij eToro.

Mocht je het eerst even uit willen proberen kun je ook nog gebruik maken van het gratis demo account. Hierbij krijg je virtueel geld zodat je bij investeringen in cryptocurrency eerst kunt zien wat er gebeurt zonder risico te lopen met je eigen geld. 

Aan de slag bij de meest gebruiksvriendelijke broker voor cryptocurrency? Maak nu je eToro account aan!

Stap 2: Maak een account aan

Als je een keuze hebt kunnen maken uit de brokers hierboven is het tijd om een account aan te maken. We gebruiken in dit stappenplan verder eToro als voorbeeld om het te verduidelijken. 

Daar kun je een account aanmaken door een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken en je e-mail adres op te geven. Daarna moet je het e-mailadres bevestigen via een link in je mailbox. 

Je bent er dan nog niet, het account moet namelijk ook nog geverifieerd worden. Dat doe je door je gegevens op te geven en een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. 

Stap 3: Geld op account zetten

Zodra de verificatie voltooid is, zul je moeten wachten tot je bericht van eToro krijgt dat het goedgekeurd is. Vanaf dat moment kun je het account met echt geld gebruiken. 

Dat betekent ook dat de optie om geld te storten vrij komt. Klik op storten en kies hoeveel je over wilt maken en welke betaalmethode je hiervoor wilt gebruiken. 

Je hebt bij de broker eToro keuze uit allerlei verschillende betaalmethodes zoals je hiernaast ziet. Bij eToro moet je minimaal €42 storten.

Stap 4: Koop een geschikte cryptomunt voor NFT Project

Tijd om op zoek te gaan naar een cryptomunt die je kunt gebruiken voor het NFT project waar jij in wilt investeren. 

Bij eToro zijn er meerdere munten beschikbaar die de NFT-technologie ondersteunen.

Zo kun je investeren in de meest bekende NFT-coin Ethereum, maar zijn ook Binance Coin, Enjin en Solana te verkrijgen.

Stap 5: Koop je eerste NFT's uit NFT Crypto Projecten

Om je cryptomunten te gebruiken voor het kopen of minten van een NFT moet je ze eerst versturen naar een wallet.

 Deze wallet moet je vervolgens kunnen gebruiken bij een NFT marktplaats waar jij wilt investeren in een NFT project. 

Je kunt dan bijvoorbeeld een bod uitbrengen op een bepaalde NFT uit het NFT project waar je in geïnteresseerd bent. Soms wordt er door de eigenaar ook al een prijs genoemd zodat je weet hoeveel je ongeveer moet bieden. 

Stap 6: Wallet verbinden met NFT Launchpad

Om de populairste nieuwe NFT projecten te kopen, raden we je aan je wallet te verbinden aan de NFT Launchpad marktplaats. Op deze manier kun je direct kapitaliseren op interessante NFT projecten op deze marktplaats.

Hiervoor raden we je aan om de gratis MetaMask wallet te gebruiken en vervolgens je account te verbinden aan je wallet. Ook de erg gewilde gelimiteerde Lucky Block Platinum Roller Club NFT is hier beschikbaar!

Ook beginnen met je eerste investering in een NFT Project? Verbind snel je account met NFT Launchpad!

Hoe vind je het beste NFT Project?

Er zijn verschillende NFT marketplaces waar je terecht kan om eens door verschillende NFT projecten heen te bladeren. Verder zul je vooral goede nieuwssites over NFT’s moeten volgen of kiezen uit één van de top 5 beste NFT projecten 2024 uit dit artikel. 

De NFT projecten schieten de laatste tijd uit de grond en het wordt dus wel lastiger om een NFT project te vinden die meer waard zal worden. Kijk hiervoor goed naar de toepassing en eventuele andere NFT projecten van dezelfde maker. 

Zorg dat je crypto in een wallet hebt zodat je kan profiteren van een project. Koop nu je crypto bij eToro!

Opkomende NFT Projecten 2024

Ook dit jaar komen er weer een flink aantal nieuwe NFT projecten de markt op. Hieronder enkele van de opkomende NFT projecten die mogelijk snel meer waard worden. 

Seekers.XYZ

3D-robots die klaar zijn voor de Metaverse; dat zijn de Seekers NFT’s. Binnenkort kun je deze NFT’s minten en vervolgens kopen en verkopen. 

Het zijn ERC721 tokens op de Ethereum blockchain en de bestanden zijn te downloaden als mp4, gif en png. 

Ze werken samen met andere succesvolle NFT projecten als Fluf World en ASM. 

Metroverse

Metroverse is een strategiespel dat volledig op Ethereum werkt met NFT’s. De Metroverse NFT’s zijn city blocks met verschillende gebouwen. 

In het spel kun je verder Metroverse tokens verdienen en deze staken zodat je ook nog geld kan verdienen met de Metroverse NFT’s. 

 

Koop nu Ethereum bij eToro om zo snel mogelijk te kunnen investeren in opkomende NFT Projecten!

Tips voor investeren in de Beste NFT Projecten

Er zijn een aantal tips die je kunnen helpen om succesvoller te investeren in NFT projecten. Zeker voor beginnende beleggers, die weinig weten over de werking van NFT’s, zijn deze tips handig om mee te nemen. 

Kijk naar de maker van het NFT Project

Ten eerste is het verstandig om te weten wie de NFT’s aangemaakt heeft en dus de ontwikkelaar is van de digitale tokens. Je kunt dan bij die maker kijken of ze al vaker NFT collecties hebben gelanceerd en of deze een succes waren of niet. 

Wat kun je met de NFT’s?

Sommige NFT’s kun je alleen kopen en verkopen, maar er zijn ook steeds meer NFT projecten met een eigen functie. De meest bekende functie van NFT’s op het moment is het gebruiken van de plaatjes in een Metaverse, een virtuele omgeving die vaak bij spellen gebruikt wordt. 

Er zijn ook NFT’s met andere functies zoals het weggeven van prijzen. Zo kun je met een Lucky Block Platinum Rollers Club NFT elke dag een jackpot winnen en maak je zelfs kans op een Lamborghini.

Benieuwd naar andere NFT Coins. Lees dan hier meer over op de NFT Coins pagina!

Heb jij een NFT Project gevonden waar je de maker van vertrouwd en je overtuigd bent van de functie van de NFT’s? Koop dan nu alvast crypto bij eToro en begin met investeren! 

Veelgestelde vragen: NFT Projecten 2024

Een NFT project is een verzameling NFT’s die door een bepaalde ontwikkelaar gemaakt worden. Dit kunnen NFT’s zijn die je alleen kunt verhandelen, maar er zijn ook NFT projecten waar je de NFT’s van kan gebruiken in Metaverses of bijvoorbeeld voor je profiel op sociale media. 

Bij de beste NFT projecten 2024 horen zeker de Lucky Block Platinum Rollers Club NFT’s. Met deze NFT’s koop je als het ware een lot voor een loterij die dagelijks een trekking houdt, zolang jij één van de 10.000 NFT’s hebt, maak je kans op de hoofdprijs! 

In NFT crypto projecten investeren doe je door eerst een wallet te vullen met een cryptomunt die NFT-technologie ondersteunt. Dit is vaak Ethereum, maar kunnen ook de munten Binance Coin, Enjin of Solana zijn. 

De beste NFT projecten vind je in de top 5 beste NFT projecten 2022 op deze pagina. Je kunt ook bij de verschillende NFT marketplaces op zoek naar de meest waardevolle NFT’s en kijken uit welke NFT projecten deze komen. 

Goede opkomende NFT projecten zijn onder andere Seekers en Metroverse. Deze NFT projecten hebben nog niet de waarde van de grote NFT projecten als Bored Apes, maar hebben daardoor ook nog een goede kans om qua prijs te gaan stijgen. 

NFT Project: Conclusie

Er vindt de laatste tijd bijna elke dag wel een nieuw NFT crypto project het leven en daardoor is het als belegger steeds lastiger om te vinden welk NFT  project de meeste kans heeft om te slagen.

Ook zijn er steeds meer verschillende munten met NFT project, bijvoorbeeld de nieuwe Solana NFT projecten. 

Om te investeren in een NFT project heb je een wallet nodig die gevuld is met een cryptomunt die de NFT-technologie ondersteunt. Deze kun je linken aan de NFT Launchpad om in populaire projecten als de Lucky Block Platinum Rollers Club te investeren.

Scroll naar boven