Wat is het beste CRO Staking Platform?

Geld verdienen met CRO Staking Rewards in 4 stappen

Wil jij beginnen met CRO Staking en CRO Staking Rewards verdienen? Registreer dan een account bij één van de staking aanbieders!

Zelf beginnen bij een CRO Staking Platform stappenplan

Termen als de CRO staking APY, CRO staking rewards en een het CRO staking minimum kunnen afschrikkend werken en het doen lijken alsof zelf beginnen een erg technische aangelegenheid is. Dat valt tegenwoordig echter reuze` mee. In tegenstelling tot vroeger kun je nu terecht bij een CRO staking platform.

Dit zijn websites van bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het aanbieden van stakingmogelijkheden. In het kort komt het erop neer dat jij je crypto stalt bij hen, en zij ervoor zorgen dat deze gebruikt wordt voor staking, het verzorgen van liquiditeit et cetera. De CRO staking rewards krijg je via het platform uitbetaald.

Het is belangrijk om van tevoren goed te kijken welke CRO staking platform en er zijn, en welke voorwaarden zij hanteren voor staking CRO token. Een bekende is staking CRO on Aqru en Huobi zijn goede opties. Wij selecteerden betrouwbare aanbieders en spreken die hieronder kort met je door.

Stap 1: Kies een CRO Staking Platform

De eerste stap is het kiezen van een CRO staking platform. Kies een platform dat gereguleerd wordt door een financiële instantie of overheid, en het liefst ook bewezen goede ervaringen en een verzekeringsfonds heeft. De CRO staking platformen die wij hieronder aanraden voldoen aan deze voorwaarden. 

Controleer ook of staking CRO op dit moment mogelijk is bij het platform. De percentages en het aanbod kan van tijd tot tijd verschillen. Soms is het beter om gebruik te maken van een stabiele aanbieder met vaste percentages, of in te zetten op een coin die hogere beloningen biedt. Onze eerste keuze is daarom Aqru.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Aqru bekijkenHuobi bekijkeneToro bekijken
Algemene beoordeling10/108/107.5/10
Max. Staking APY%12%0.8 tot 36%6.5%
Aantal staking crypto530+2
Flexibel stakenJa, altijdJa, tegen lager %Ja, maar ~8 introdagen
Lock-in periodeFlexibelFlexibel / vanaf 1 weekFlexibel
UitbetalingDagelijksEinde lock-inMaandelijks
Regulatie Accru Finance UABFEUCySEC, FCA, ASIC,
VerzekeringVerzekeringsfondsVerzekeringsfondsTot 1 miljoen per gebruiker

CRO Staking bij Aqru

Aqru is de ideale aanbieder van staking voor beginners van crypto of iedereen die niet de tijd of kennis heeft om zich in de technische aspecten van staking te verdiepen.

Waarom raden Aqru aanraden voor beginners en geïnteresseerden in het verdienen van interest over hun crypto? Omdat dit de eenvoudigste app is om dit te doen. En er is zijn meer redenen!

Aqru is opgericht door financiële specialisten met de gebruiker in hun achterhoofd. De missie van Aqru is om het zo eenvoudig mogelijk te maken om hoge percentages interest te ontvangen. 

Het platform is daardoor uiterst intuïtief ingericht, en zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft er alleen maar je crypto te bewaren en begint automatisch met verdienen op diverse coins.  

De missie van Aqru

Dat kan bij Aqru al vanaf een minimale inleg van €100. Dit is een extra voordeel voor kleine, beginnende beleggers. Bovendien hanteert Aqru hoge percentages APY van 7-12%, en zijn je munten altijd flexibel. Binnen 24 uur kun je desgewenst je cryptomunten opnemen voor gebruik, terwijl je per dag interest verdient. 

Overtuigd van de mogelijkheden en de eenvoudig van het staken van crypto zoals CRO bij Aqru? Klik dan op de groene knop om een gratis account te registreren en verdien direct beloningen!

CRO Staking bij Huobi

Huobi is een ander CRO staking platform. Dit is een Aziatische aanbieder, die ook actief is op markten in andere landen. Je verhandelt hier honderden verschillende cryptomunten of kunt ervoor kiezen deze te staken in ruil voor CRO staking rewards.

Huobi heeft enkele zeer hoge stakingpercentages, maar dit is voor onbekende, nieuwe coins die een hoog risico hebben. De CRO staking apy bij Huobi is op het moment 4% voor flexibel staken, 6% voor 14 dagen en 10% voor wanneer je CRO coin staking voor een maand of langer gaat vastleggen. 

Huobi is wat minder gericht op gebruiksgemak en het informeren van nieuwe investeerders en heeft vooral een groot aanbod van diverse cryptomunten. Als je dat interessant vindt, is dit Cro staking platform wat voor jou!

Begin met flexibel of locked CRO staking bij Huobi en verdien tot 10% CRO staking APY!

CRO Staking bij eToro

eToro is een andere aanbieder van financiële diensten die zich richt op het ondersteunen en introduceren van nieuwe gebruikers aan de mogelijkheden tot beleggen.

eToro biedt staking aan op 2 munten. De stakingpercentages zijn zo’n 4 tot 6.5%. In de toekomst is de kans aanwezig dat dit er meer worden, en de percentages veranderen. Tot die tijd kun je bij eToro ook terecht voor commissievrij handelen in aandelen, ETF’s en tegen een kleine fee ook crypto, CFD’s, forex en grondstoffen

Dit kan al vanaf het lage minimale startbedrag van $ 50 / ~€ 45. Je kunt ook gratis gebruik maken van het democaccount om te leren traden, of de Copytrading tool om te kijken hoe ervaren beleggers investeren in crypto en andere producten. Zo kun je de kunst van hen afkijken! Regulering is er van o.a. CySEC en de FCA.

Oefenen met beleggen in cryptomunten, aandelen en nog vele andere producten? Bij eToro kan er naast staking nog veel meer! 

Stap 2: Account registreren voor Staking CRO

Na het zorgvuldig kiezen van een aanbieder van CRO staking is het tijd om een account te registreren. Je gebruikt hiervoor je Email, een wachtwoord en bij sommige aanbieders een gebruikersnaam. In het voorbeeld gebruiken we Aqru. 

Bij de andere aanbieders verloopt het proces vrijwel hetzelfde. Na het creëren van een account krijg je een mail ter verificatie, en zul je worden gevraagd het KYC proces door te lopen waarbij o.a. gevraagd wordt om een identiteitsbewijs.

Zodra je dit hebt geüpload kun je beginnen met staking CRO of een andere coin.

Stap 3: Geld / Staking CRO Token storten

Account geverifieerd? Dan is het tijd deze te gaan gebruiken. Om dit te doen heb je tegoed nodig op de account dat je kunt gebruiken voor staking. 

Bij Aqru kun je dit geld storten per creditcard of een bankoverschrijving, en er daarna een staking coin van kopen. Direct crypto versturen kan echter ook. 

In dat geval verstuur je de crypto van je wallet naar de wallet van je Aqru account. Controleer dit goed, want een fout is niet terug te draaien. 

Zo zorg je voor tegoed op je Aqru account

Stap 4: Selecteer Staking CRO of andere crypto

Vervolgens selecteer je uit het overzicht van coins die je kunt staken CRO of een andere cryptomunt. Bij Aqru bijvoorbeeld kun je stablecoins zoals USDT staken tegen maar liefst 12% APY, en ETH staken of BTC staken tegen 7%.

Wanneer je bij Aqru wilt profiteren van de interest hoef je alleen maar een bepaalde coin in je wallet te houden. Er is verder geen technische kennis of handeling vereist, en je profiteert vanaf de eerste dag al! 

Stap 5: Start met Staking CRO Token

Zoals hierboven vermeld hoef je bij Aqru enkel de cryptomunt naar keuze in je wallet te bewaren om direct percentages aan rente te ontvangen. Deze worden dagelijks berekend en uitbetaalt, en zijn bij Aqru altijd binnen 24 uur op te nemen. Bij de andere CRO staking platformen kan dit verschillen. 

Vaak zal je de keuze hebben om zelf te bepalen of je staking CRO flexibel of locked wil doen. De lock periodes zijn doorgaans tussen de 14 tot 180 dagen. Deze platformen betalen de CRO staking APY doorgaans uit aan het einde van deze periode. Gedurende de lock periode ben je niet flexibel. Kies wat je voorkeur heeft.

Wil jij direct beginnen met het verdienen van CRO staking rewards? Registreer dan een account bij een CRO staking platform en start vandaag nog met interest verdienen op je crypto!

Beste Cro Staking Rewards bij staking platformen

De CRO staking rewards / de CRO staking APY wisselen per platform waarop je wilt staken. Op dit moment zijn de twee platformen met de beste CRO staking rewards Crypto.com en Huobi. Daar zitten wel voorwaarden aan verbonden. Zo ontvang je de CRO staking rewards alleen bij het locken van de CRO. 

Bij Crypto.com gaat het dan om 180 dagen dat je niet je CRO kunt gebruiken, en bij Huobi zijn de percentages ook pas de moeite waard vanaf een periode vanaf 2 weken tot 30 dagen. Je ontvangt bij Crypto.com momenteel 10% CRO staking APY, en bij Huobi tussen de 6% (14 dagen) en 10% (30+ dagen).

Je kunt ook andere cryptomunten staken tegen soms hogere percentages APY en betere voorwaarden. Vooral Aqru biedt een unieke mogelijkheid om te profiteren van 12% APY op stablecoins waarmee je ook beschermd bent tegen onverwachte koersbewegingen. Om je te helpen maakten we onderstaand overzicht:

MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Wat is de beste staking optie voor jou? Bij Aqru kun je stablecoins staken tegen hogere rente dan de Cro staking platforms. Ook krijg je hier veel meer rente over BTC en ETH.

Is CRO Staking veilig?

CRO staking is veilig zolang je dit bij een erkende aanbieder en CRO staking platform doet. Lees daarom altijd goed online reviews en bekijk of de aanbieder gereguleerd is en voorzorgsmaatregelen treft tegen onverwachtste calamiteiten. Maar ook dan blijven er altijd nog risico’s verbonden aan staking. 

Zo kan de koers van sommige cryptomunten sterk schommelen. Wanneer de koers daalt, kan het zelfs zo in waarde verminderen dat je staking rewards geen winst meer opleveren tegen je investering. Een goed alternatief hiertegen is het staken van dollar stablecoins. Deze zijn altijd een dollar waard en zo stabiel.

Profiteren van ongekend hoge APY op stablecoins als USDT, USDC en DAI kan bij Aqru. Registreer een account en ontvang morgen al interest!

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om CRO te staking en CRO staking rewards te ontvangen. Rechtstreeks CRO staken kan op dit moment via Crypto.com CRO staking en Huobi CRO staking. Dit zijn twee CRO staking platformen waar je direct aan de slag kunt.

CRO staking is het ‘uitlenen’ van de cryptomunt CRO (Cronos) in ruil voor beloningen. Dit zijn de CRO staking rewards. Door een staking platform te gebruiken zeg je eigenlijk dat zij tijdelijk de beschikking krijgen over jouw CRO om te gebruiken voor bijvoorbeeld het verzorgen van liquiditeit of om uit te lenen.

Je kunt CRO het eenvoudigste staken via een CRO staking platform. Twee platformen die momenteel Staking CRO aanbieden zijn Huobi en Crypto.com. Mogelijk gaat het beste staking platform van dit moment, Aqru, binnenkort ook CRO aanbieden voor staking.

CRO staking is veilig wanneer je dit bij een betrouwbaar staking platform zoals Aqru doet. Deze platformen hebben een verzekeringsfonds en letten goed op de beveiliging van hun en jouw gegevens en tegoeden. Waar geen zekerheid over is, is dat de prijs van CRO niet stijgt of daalt tijdens het staken. Dit kan dus veranderen.

CRO Staking Crypto.com werkt via de Crypto.com app. Je kunt hier CRO kopen en op je wallet zetten per bankoverschrijving of creditcard. Je CRO tokens worden bij Crypto.com 180 dagen gelocked. Daarna kun je ze unlocken en uitbetalen.

CRO Staking: Conclusie

CRO staking is een handige manier om inkomsten te verdienen over je CRO coins. Deze cryptomunt gebruik je om te profiteren van extra voordelen bij Crypto.com, maar om maximaal te profiteren van CRO staking rewards kan het ook lonen om hem in te ruilen voor een munt met hogere rewards en flexibele opties bij Aqru. 

Scroll naar boven