Lucid Motors Aandelen Kopen en LCID koers

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ooit gehoord van Lucid motors aandelen? Deze aandelen zijn gloednieuw en verschijnen zeer binnenkort op de beurs! Met volgens kenners een vergelijkbare potentie als Tesla kan het hard gaan, en kan dit een zeer interessant aandeel zijn om te kopen! 

Hoe je dat doet? In de rest van het artikel leggen we uit hoe je snel en eenvoudig zelf Lucid Motors aandelen kunt kopen.

Lucid Motors Aandelen Kopen

Begin direct met met Lucid Motors aandelen kopen. Maak snel een account aan via de groene knop hiernaast! 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Wat zijn Lucid Motors Aandelen?

Lucid Motors is een Amerikaanse fabrikant van elektrische voertuigen en staat hiermee bekend als de concurrent van Tesla. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Peter Rawlison die voorheen bij Tesla werkte.

Lucid richt zich op het duurdere segment elektrische auto’s en niet op de massa zoals bijvoorbeeld Tesla doet. Hiermee is Lucid Motors een grote speler op de markt met een geschatte marktwaarde van 24 miljard dollar.

Recentelijk heeft Lucid Motors haar eigen studio geopend waar bezoekers de mogelijkheid krijgen om de Lucid Air – de nieuwe luxe Sedan – te ervaren. Naast deze studio heeft Lucid ook grote plannen om te innoveren binnen de SUV sector. Het doel is om in 2024 een nieuwe luxe SUV te lanceren onder de naam Project Gravity.

Deze SUV zal gebouwd worden op het LEAP platform dat ontwikkeld is door Lucid Motors zelf. Dit staat voor Lucid Electric Advanced Platform en zorgt ervoor dat de voertuigen draaien op 2 of 3 elektromotoren.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Waar en wanneer kan ik Lucid Motors Stock Kopen

Op dit moment is het alleen mogelijk om Lucid motors aandelen te kopen via de CCIV. Dit is de Churchill Capital Corp waarvan de stock code samen gaat met die van Lucid Motors aandelen.

Hiervoor is nog geen officiële datum bekend gemaakt, maar dit gebeurd naar verwachting van investeerders nog in kwartaal 2. De datum die genoemd wordt door deze investeerders is 23 juli.

Wil je alvast op tijd investeren in Lucid motors aandelen dan kan dit door nu al CCIV aandelen te kopen, waarmee je automatisch ook eigenaar van Lucid Motors aandelen wordt. Hou er rekening mee dat na de fusering en tijdens de transitie met Lucid Motors stock de prijzen kunnen schommelen.

In het stappenplan word verder uitgelegd hoe je Lucid Motors aandelen kunt aanschaffen. De genoemde brokers zijn verschillende veilige platforms met elk hun eigen onderscheidende functies. Liever meteen de aandelen kopen? Bekijk dan de aandelen kopen pagina.

Stap 1: Kies de juiste Lucid Motors Aandelen broker

Ten eerste zul je een broker moeten kiezen voordat je kunt beginnen met investeren in de Lucid Motors stock. Wij raden je vast twee van onze favoriete brokers aanraden, die geschikt zijn voor zowel beginnende als de al meer ervaren belegger. 

Elke broker is verschillend en bied een eigen assortiment aan ETF’s, grondstoffen, CFD’s of verschillende cryptomunten. Het is daarom belangrijk een broker te kiezen die ondersteunt waar jij in wilt investeren.

Niet alle brokers bieden bijvoorbeeld cryptomunten of grondstoffen aan. Het aanbod verschilt per broker en daarom is het verstandig om eerst zelf onderzoek te doen naar waar jij in wilt investeren en hierbij een passende broker te vinden.

Let op dat de online broker gereguleerd word. Daardoor weet je zeker dat je geld en transacties veilig op het platform zijn. Hieronder vindt je onze favoriete brokers die veilig zijn met gebruik van een eigen website en app.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers voor Lucid Motors Aandelen

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

eToro is een erg bekende broker binnen Nederland. Het platform is in 2007 opgericht en is erg populair bij mensen die net beginnen met beleggen. eToro is een gereguleerd platform met vele voordelen en veel verschillende opties qua beleggingen.

Daarnaast is het platform erg gebruiksvriendelijk, wat het erg gemakkelijk maakt voor starters en is er een mogelijkheid om een demo-account te gebruiken om kosteloos te kunnen oefenen met beleggen en het spelletje onder de knie te krijgen.

Wanneer je eenmaal bezig bent met beleggen via eToro is het een slimme strategie om gebruik te maken van de Copytrading functie. Met deze functie neem je beleggingsportefeuilles van succesvolle investeerders over en zie je meteen welke strategie zij toepassen en welke aandelen zij kopen.

Wanneer je er klaar voor bent begin je bij eToro met slechts een kleine minimale inleg van 170 euro. De broker berekent hierover geen commissie wanneer je dit belegt in aandelen en ETF’s.

Dit maakt eToro tot een complete online broker met veel verschillende functies om het voor starters zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er is een ruime keuze aan handelsproducten zoals ETF’s, CFD’s, verschillende indexen, grondstoffen en Forex trading.  

eToro is een betrouwbare gereguleerde broker onder toezicht van meerdere financiële toezichthouders. Dit zijn bijvoorbeeld de CySEC en de Britse FCA.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Onze beoordeling

4/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

DEGIRO is een andere bekende broker en actief binnen Nederland. Deze broker richt zich op meer professionele beleggers en is dan ook minder gebruiksvriendelijk als eToro. Ze doen het goed door een effectieve reclamecampagne en relatief lage kosten!

Ook biedt DEGIRO een mobile app met er veel verschillende aandelen of ETF’s. Hierbij zijn er geen opstartkosten vereist.

Een nadeel aan DEGRO is dat zij weinig hulp bieden aan beginnende beleggers. Er is geen demo account of social trading functie. Je word als beginner in het diepe gegooid en zult dus zelf je eigen onderzoek moeten doen.

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Stap 2: Open een account voor het aanschaffen van Lucid Motors Stock

Zodra je je favoriete broker gevonden hebt die aansluit bij jouw handelsstrategie kun je aan de slag gaan met beleggen. Maak eerst een account aan via de broker met je gegevens en log in via de mobiele app of website Hieronder nemen we je mee met het aanmelden voor eToro.

Meld je aan bij eToro

Via onderstaande knop kom je op de website van eToro. Hier vind je de grote “Join Now” button. Klik hierop en vul je gegevens in om je account aan te maken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verifiëren

Nadat dit gelukt is krijg je een bevestigingsmail. Ga naar deze mail toe en klik op de link. Hierna verifieer je je account en ben je ingelogd bij het eToro dashboard.

Voltooi profiel en ga aan de slag

Vanaf nu kun je beginnen met het oefenen op je demo account. Hierbij gebruik je niet je eigen geld maar oefen je eerst met nep geld om de basis van beleggen te begrijpen.

Ben je al meer ervaren en wil je meteen met je eigen geld aan de slag? Volg dan het KYC traject. Dit staat voor know your customer en is voor elke online broker verplicht om door te nemen met de klant.

Hiermee bevestig je je identiteit en koppel je je bankrekening met je account. Daarnaast vul je een vragenlijst in om aan te geven dat je bekend bent met de risico’s van beleggen.

Geld storten eToro

Wanneer dit proces gelukt is kun je geld storten op je account. Dit kan via vele manieren zoals iDeal, creditcard of nog veel meer.

Stap 3: Begin zo snel mogelijk met Lucid Motors Aandelen Kopen

Zoals net uitgelegd werd is het momenteel alleen mogelijk om Lucid motors aandelen te kopen via het CCIV aandeel, dat zal mergen met de Lucid Motors stock waarna je automatisch ook eigenaar wordt van Lucid Motors aandelen. Zoek in de balk op CCIV en kies het Churchill Capital Corp aandeel.

Hierna selecteer je het gewenste aantal aandelen en tegen welke prijs je deze wilt kopen, als je direct de deal wilt sluiten kies je de actuele prijs, maar het is ook mogelijk om een order te plaatsen die automatisch ingaat bij een prijsdaling! 

Hierna bevestig je de transactie en ben jij eigenaar van de Lucid Motors aandelen! 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Over de Lucid Motors Aandelen

Voor lange tijd heeft Tesla altijd de luxere elektrishce auto sector gedomineerd. Dit kwam vooral doordat er geen competitie was. Dit verandert met de opkomst van Lucid Motors.

Dankzij een extreem getalenteerd en gevarieerd team met veel ervaring van techneuten van andere automerken is het de verwachting om in juli 2022 de markt van luxe elektrische auto’s te domineren en de kroon van Tesla af te pakken.

Reken er maar op dat Lucid Motors de komende 5 jaar nog veel verder en meer gaat domineren en niet meer weg te denken is uit deze wereld.

Het plan is om het tweede kwartaal nog te beginnen met het fabriceren van de luxe sedan genaamd de Lucid air. Deze wordt uitgebracht in 4 verschillende modellen met de meest luxe en duurste bovenaan. De Lucid Air Dream editie word de duurste met een verwachte verkoopprijs van 170.000 dollar. Deze editie bevat 1080 pk en gaat van 0 naar 100 in minder dan 2,5 seconden.

Lucid heeft grote plannen voor de toekomst en staat nu nog aan het begin. Deze verwachtingen beloven erg veel waardoor er veel potentie zit voor Lucid Motors aandelen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Lucid Motors Aandelen nieuws

Het meest recente nieuws over de Lucid motors aandelen is dat er 22 juli een aandeelhoudersvergadering plaatsvind waarin het samenvoegen van de CCIV met Lucid Motors stock wordt toegelicht.

Na deze fusering zal het symbool van het aandeel veranderen en de naam aangepast worden naar LCID. Hierna zal naar verwachting het aandeel op 23 juli verschijnen op de Nasdaq.

Meteen Lucid Motors Aandelen Kopen? Maak een account aan bij eToro en investeer vandaag nog!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verwachting Lucid Motors Stock

Lucid motors wordt ook wel de Tesla killer genoemd. Naar verwachting vind er een aandeelhouders vergadering plaats op 22 juli met meer nieuws over de fusering met de CCIV. Hiervoor zijn de aandelen van de CCIV al gestegen met 30% in juni en word een stijging van 180% verwacht in het aankomende jaar.

Dit zou betekenen met een huidige inleg van €1000 euro dat deze binnen een jaar €2800 waard kan zijn. Lucid motors aandelen hebben nog geen eerdere data beschikbaar omdat het een nieuw aandeel is. Hier dient altijd rekening mee gehouden te worden

Al klaar voor Lucid Motors Aandelen Kopen?

Lucid Motors aandelen aanschaffen kan zomaar een erg goede zet zijn. Toch blijft dit lastig inschatten doordat het een nieuw aandeel is en niemand kan voorspellen of het aandeel daadwerkelijk gaat lopen.

Wel is er een enorm potentieel voor de Lucid Motors stock. Voor aanschaf is het altijd verstandig om je eerst in te lezen en daarna pas keuzes te maken

Ben jij al overtuigd van de toekomst van Lucid Motors en Lucid Motors aandelen willen aanschaffen? Maak een account aan op eToro en begin vandaag nog met beleggen.

Enkele Lucid Motors auto’s

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere interessante opties naast Lucid Motors Stock

Het is verstandig om een goed gespreid portfolio te hebben en zo het beleggingsrisico te spreiden. Hieronder zijn andere interessante aandelen te lezen en om in de gaten te houden die in relatie staan tot Lucid Motors aandelen. 

Tesla (TSLA)

Natuurlijk hoort Tesla thuis binnen het rijtje van Lucid motors. Als grote concurrent van Lucid Motors en een grote koersstijging de afgelopen jaren is deze onmisbaar binnen het portfolio.

Tesla wil zoveel mogelijk elektrische auto’s op de weg laten rijden en hierdoor zie je ze ook steeds vaker.

Sinds 2020 is dit aandeel dan ook enorm hard gestegen, al lijkt dit op dit moment te dalen. Meer lezen over Tesla? Lees dan ook ons artikel over Tesla

BMW (BMW.DE)

BMW is constant aan het innoveren net als Lucid Motors en Tesla.

Ook BMW brengt in 2022 elektrische auto’s uit en is actief op de markt, en hierdoor een interessante partij en aandeel!  

Wanneer BMW dit lukt om met succes de klant te overtuigen van deze nieuwe modellen kan BMW een mooi jaar tegemoet gaan.

Doe altijd je eigen research of lees ook eens ons artikel over BMW en kom meer te weten. 

Nikola (NKLA)

Nikola is een erg interessant bedrijf gericht op elektrisce pick-ups en vrachtwagens. Beleggers lijken erg veel interesse in het bedrijf te hebben ondanks dat er nog geen winst gemaakt wordt.

Het is een aparte situatie rondom dit bedrijf. De aandelen lijken te dalen, maar toch wordt er veel in gehandeld. Interessant kan zijn om short te gaan op dit aandeel en op deze manier toch winst te pakken.

Dit is meer voor ervaren beleggers en traders aan te raden. Er zijn kansen voor het bedrijf maar doe hiervoor altijd eerst goed je eigen onderzoek.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Lucid Motors Aandelen kopen: Veelgestelde vragen

Lucid Motors is een Amerikaans bedrijf dat zijn eigen elektrische auto’s ontwikkeld en op de markt brengt. Op dit moment is het bedrijf nog vol in ontwikkeling en zijn de eerste fabrieken gebouwd. 

In de toekomst willen zij gaan concurreren met Tesla en groter worden dan deze bekende elektrische auto fabrikant. Ze innoveren dan ook hard op het gebied van de auto’s, om het allerbeste product te kunnen leveren!

Lucid Motors gaat eind 2021 nar de beurs via een SPAC. Vanaf dan is het mogelijk om Lucid Motors aandelen te kopen.

Lucid Motors heeft nog geen eigen aandelen, maar zal deze binnenkort wel uitgeven. Hiervoor werken zij samen met het Churchill Capital Corp (CCIV) waarmee een fusie zal gaan plaatsvinden waarna de transitie van de Lucid Motors aandelen naar CCIV automatisch verloopt. Investeren in Lucid Motors aandelen doe je door bij je broker te zoeken op CCIV aandelen, welke na de transitie ook Lucid Motors gaan omvatten!

Naar verwachting zal het aandeel van Luid Motors op 23 juli openbaar verhandelbaar zijn. Dit heeft alles te maken met een fusie en een aandeelhoudersvergadering hier vlak voor. 

Zodra de aandelen beschikbaar zijn kun je het best via eToro investeren in dit bedrijf. eToro geeft je toegang tot de NASDAQ-beurs en het platform is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Bij eToro betaal je bovendien 0% commissiekosten over het beleggen in deze aandelen! 

Het bedrijf wordt de Tesla-killer genoemd maar het is grotendeels speculatie om de twee bedrijven op dit moment met elkaar te vergelijken. Tesla aandelen zijn inmiddels zoveel waard dat het Lucid Motors niet zomaar gaat lukken om ze voorbij te gaan, maar op de langere termijn is dit wel degelijk mogelijk! 

Lucid Motors Aandelen: Conclusie

Het bedrijf is in principe goed vergelijkbaar met Tesla, beide maken ze luxe elektrische auto’s en verfijnen hun producten steeds verder. Lucid Motors aandelen zullen rond 23 juli op de beurs komen als er niks geks gebeurt. 

Waar het aandeel nu al door sommigen een potentiële Tesla killer wordt genoemd is het afwachten hoe de eerste dagen op de beurs zullen gaan voor Lucid Motors. Door de volatiliteit en sterke stijging in recente jaren van de Tesla koers zijn veel mensen geïnteresseerd in de aandelen van deze concurrent. 

Je kunt zelf ook beginnen met investeren in Lucid Motors aandelen via een online broker. Mocht je de eerste dag meteen willen inkopen houd er dan rekening mee dat je hier ook op kan verliezen, het kan verstandig zijn om je investering te verspreiden over een bepaalde tijd. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven