PancakeSwap exchange review & top coins

Gedecentraliseerde crypto of finance, het is sinds afgelopen jaar een hot topic in de cryptowereld. Vandaag bespreken we daarom één van de populairste gedecentraliseerde platforms om cryptomunten te verhandelen: PancakeSwap Exchange. 

Lees snel de PancakeSwap Review verder, en kom erachter wat de beste crypto coins zijn om bij deze broker te kopen!

PancakeSwap Exchange: Top crypto coins kopen in 4 stappen

Wil jij de beste DeFi crypto coins kopen na het lezen van de PancakeSwap review? Gebruik dan de groene knoppen uit dit artikel!

PancakeSwap Exchange is een populaire DeFi (decentralised finance) broker met diverse functies en mogelijkheden om crypto te kopen, ruilen of winnen. In deze blog lees je onze eerlijke PancakeSwap review, en de top 5 crypto coins die verkrijgbaar zijn bij de broker!

PancakeSwap Review: Wat is PancakeSwap Exchange?

PancakeSwap is een populaire broker en exchange waar je op verschillende manieren cryptomunten kunt traden, verdienen en winnen. In totaal zijn er honderden cryptomunten, waaronder zeer hard stijgende en populaire munten zoals Lucky Block, de eigen munt CAKE en Polkadot.

De PancakeSwap Exchange is ontwikkeld door anonieme developers, en sinds 20 september 2020 actief. Het is een belangrijke aanbieder van DeFi gebouwd op de Binance Chain, waardoor je in PancakeSwap reviews vaak terug zult vinden dat de transacties sneller en goedkoper zijn.

Na de PancakeSwap Review zelf profiteren van goedkope, razendsnelle transacties? Begin bij Lucky Block!

PancakeSwap alternatief: DeFi Swap

DeFi Swap is een decentrale exchange van DeFi coin. Op DeFi Swap kun je niet alleen tokens en cryptomunten tegen elkaar wisselen.

Er zijn ook een aantal handige manieren om te verdienen aan de crypto die je in jouw bezit hebt. Je kan bij DeFi Swap gebruikmaken van pools, staking of farming. Hierbij zet je vaak jouw munten apart.

De munten worden dan gebruikt voor het uitlenen van crypto, het onderhouden van de blockchain of het aanbieden van liquiditeit zodat mensen hun munten kunnen omwisselen.

Om DeFi Swap te gebruiken moet je een externe wallet hebben waar jouw cryptomunten in staan, zoals bijvoorbeeld de wallet MetaMask. Dan kun je rechtstreeks vanuit die wallet munten vastzetten of wisselen.

Begin bij DeFi Swap

PancakeSwap Review: Hoe PancakeSwap Exchange gebruiken?

PancakeSwap gebruiken is eenvoudig. Na het lezen van de PancakeSwap review kun je er zelfs binnen 10 minuten al veelbelovende crypto coins mee traden. We leggen je uit welke stappen je daarvoor moet doorlopen.

PancakeSwap Trust Wallet

De eerste stap na het lezen van de PancakeSwap review is het bezoeken van de officiele PancakeSwap website. Hier klik je vervolgens op ‘connect wallet’ om de Trust Wallet PancakeSwap verbinding te maken.

Je kunt deze selecteren uit het lijstje met wallets dat in je scherm komt, en natuurlijk ook één van de andere wallets gebruiken, zoals MetaMask. In deze uitleg gebruiken we Trust Wallet PancakeSwap.

Let op: Heb je nog geen crypto wallet? Dan kun je deze gratis downloaden op je computer, laptop of telefoon. 

Hoe werkt Trust Wallet PancakeSwap connecten?

Verbinden van de Trust Wallet met PancakeSwap is heel eenvoudig. Je download als eerste de gratis app, en klikt daarna op de ‘connect’ knop van PancakeSwap. Hierna opent de app zich en bevestig je de verbinding.

Hierna is de Trust Wallet PancakeSwap verbinding gemaakt. Zorg dat er wat Binance Coin op je Trust Wallet staat, en dan kun je via PancakeSwap op zoek naar bijvoorbeeld Lucky Block. 

Heb je Lucky Block gevonden? Vul dan het gewenste aantal in, klik op ‘approve’ en de app zal wederom om een bevestiging vragen. Je hebt nu getrade met PancakeSwap Trust Wallet!

Lees voor meer uitleg onze uitgebreide gids over Metamask Pancakeswap connecten.

PancakeSwap Exchange new listings: Top 5 coins

In deze PancakeSwap review kunnen we niet alle cryptocoins van de PancakeSwap exchange behandelen, want dat zijn er honderden. Om het jou gemakkelijker te maken hebben we daarom een top-5 gemaakt van geschikte coins met veel potentieel om bij PancakeSwap te kopen.

Top PancakeSwap Coin #1: DeFi Coin (DEFC)

De DeFi coin is de meest veelbelovende coin van dit moment. DeFi coin is een community-driven token. DeFi coin lanceerde onlangs een nieuwe versie van hun roadmap, een eigen DEX: DeFi Swap, een app en farming pools waar je beloningen kunt verdienen. Hierdoor presteert de munt uitstekend.

Top PancakeSwap Coin #2: Lucky Block (LBlock)

De meest opwindende munt die je op dit moment via PancakeSwap kunt kopen is Lucky Block token. Lucky Block heeft een game gallerij en doet aan trekkingen en giveaways en groeit al sinds de start ontzettend hard door. Meer weten? Bekijk de Lucky Block verwachting!

Top PancakeSwap Coin #3: Axie Infinity Shard (AXS)

Axie Infinity Shard is een cryptotoken van de populaire play to earn game Axie Infinity. Door het spel te spelen verdien je tokens, die je kunt traden bij bijvoorbeeld ook eToro. Axie is een erg populaire cryptogame, en de tokens zijn dan ook veel geld waard geworden.

Top PancakeSwap Coin #4: Polkadot Token (DOT)

Polkadot (DOT) is opgericht door een voormalig werknemer van Ethereum (ETH) en heeft een slimme zet gedaan door te investeren in een nieuwe generatie aan blockchain technologie. Sinds afgelopen jaar zien we een stijgende lijn in de waarde van deze munt. Kopen doe je bij eToro!

Top PancakeSwap Coin #5: Binance Coin (BNB)

Binance Coin is een belangrijke munt. De PancakeSwap exchange is namelijk gebouwd op de Binance Chain, en maakt gebruik van BNB om te swappen met andere munten. Binance zelf zit ondertussen ook niet stil.

Tip: Je kan bij andere brokers in nog veel meer producten dan crypto alleen investeren. Koop bijvoorbeeld tegen 0% commissiekosten aandelen en ETF’s bij broker eToro.

Naast cryptocoins ook voordelig beleggen in aandelen, forex, grondstoffen en nog veel meer? Begin dan bij eToro, waar je ook bovenstaande coins kunt aanschaffen!

Hoe koop je Lucky Block op PancakeSwap Exchange?

Onze favoriete cryptomunt om op dit moment op PancakeSwap te kopen is Lucky Block coin. Deze cryptomunt werkt hard aan hun eigen usecase van het zijn van een transparante loterij, en heeft diverse mechanismes waardoor het interessant is om hierin een strategische investering te doen. Zo werkt dat via PancakeSwap:

1. Maak een digitale wallet – Deze wallet heb je nodig om te connecten aan PancakeSwap Exchange en om coins te traden. Download bijvoorbeeld gratis Trust Wallet voor PancakeSwap!

2. Zet Binance Coin in je wallet – Zet Binance Coin (BNB) in je wallet zodat je deze op PancakeSwap kunt gebruiken om te swappen voor Lucky Block token!

3. Verbind de wallet met PancakeSwap Exchange – Hiervoor klik je op de knop ‘connect wallet’ en bevestig je de pop-up. Hierna ga je naar de Lucky Block wisselkoers waar je aangeeft hoeveel Lucky Block je wilt kopen.

PancakeSwap Review: PancakeSwap Staking

Staking. Een interessante term, en één van de toepassingen die de PancakeSwap exchange zo interessant maakt. Uiteraard nemen wij dit aspect mee in de PancakeSwap review.

Door PancakeSwap staking kun je passief inkomen verdienen over de verschillende crypto coins die je hebt. Je zet hiervoor de crypto munten vast in een zogeheten ‘liquidity pool’. Wanneer anderen traden op het platform zorg jij voor liquiditeit, en krijg je in ruil daarvoor een deel van de betaalde transactiefee

Verschillende liquidity pools bij PancakeSwap

Je ontvangt dus meer van dezelfde crypto coins zonder dat je daar iets voor hoeft te doen, behalve de coins houden en vastzetten in een liquidty pool. Een mooie manier om je kapitaal in een crypto groter te maken zonder te investeren.

Beginnen met passief inkomen verdienen bij PancakeSwap of Lucky Block? Join dan een liquidity pool!

PancakeSwap Review: Is PancakeSwap Exchange veilig?

Als belegger in cryptomunten weet je dat veiligheid tijdens het handelen van de munten ontzettend belangrijk is. Er zijn ontzettend veel scammers en schimmige websites actief die proberen om jouw wallet te legen, en je cryptomunten te stelen. Hoe zit het met de betrouwbaarheid van PancakeSwap Exchange?

Om van PancakeSwap gebruik te maken moet je een wallet koppelen. Voordat je dit doet is het belangrijk dubbel te checken of je op de juiste website bent. Via de links in deze PancakeSwap review kom je gegarandeerd op de goede uit, en je kunt ook gebruik maken van de link in de geverifieerde online profielen.

Op deze manier inloggen is volledig veilig, en ook uit de PancakeSwap reviews elders op het internet blijkt dat de broker betrouwbaar is en secuur in gebruik. Tot op heden is er bovendien nog nooit een groot datalek of hack geweest, terwijl veel andere exchanges hier wel last van hebben (gehad).

PancakeSwap Review: Ervaringen en PancakeSwap Reviews gebruikers

Uiteraard kunnen we in de PancakeSwap review niet voorbij gaan aan de PancakeSwap reviews en ervaringen van de gebruikers van de DeFi crypto exchange. Over het algemeen zijn deze erg positief.

PancakeSwap is namelijk eenvoudig in gebruik, en handig vormgegeven. Vooral de snelheid van de transacties en het uitvoeren van swaps op het platform wordt als positieve eigenschap benoemt. Ook het aanbod van diverse (kleinere) coins, en de zeer redelijke prijzen van de transacties zijn redenen om voor PancakeSwap te kiezen.

Voor de gevorderden is er de optie om mee te doen aan liquiditeitspools of om coins te staken, en zelfs om mee te doen aan een loterij. In de gebruikersreviews worden deze wel als bruikbaar aangegeven, maar met de kanttekening dat ze lastiger zijn voor beginnende gebruikers en risico met zich meebrengen. Hou daar dus rekening mee tijdens het gebruiken van alle functies van PancakeSwap.

PancakeSwap Review: Leermogelijkheden PancakeSwap Exchange

Een extra positieve noot in de PancakeSwap review is de hoeveelheid uitleg en leermogelijkheden die PancakeSwap biedt aan haar gebruikers. Dit doet lang niet elke DeFi exchange.

Zo vindt je bij alle verschillende onderdelen knoppen met ‘learn more’, die je doorsturen naar uitgebreide documentatie en artikelen over hoe het onderdeel precies werkt en hoe jij er als gebruiker mee aan de slag kunt. Handig, leerzaam en transparant!

PancakeSwap Review: Veelgestelde vragen

PancakeSwap Exchange is een DeFi exchange / broker voor het verhandelen van honderden verschillende cryptomunten. De exchange is gebouwd door anonieme developers, en zeer vriendelijk in gebruik. PancakeSwap is gebouwd op Binance Chain.

PancakeSwap is betrouwbaar. Je hoeft niet bang te zijn hier je cryptomunten kwijt te raken door kwaadwillenden, maar pas wel op dat je alleen je wallet connect met de officiele website van PancakeSwap. PancakeSwap is als exchange nog nooit gehackt.

De conclusie van onze PancakeSwap review is dat de DeFi broker zeker aan te raden is als je wilt investeren in diverse interessante opkomende crypto coins.

PancakeSwap werkt heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is de website van PancakeSwap te bezoeken (controleer of je op de echte zit) en je wallet te koppelen via de ‘connect wallet’ knop. Hierna bevestig je dit, en zoek je een munt uit om te swappen.

Na het selecteren van de te swappen munt vul je het aantal tokens in dat je voor deze munt wil swappen en zie je de hoeveelheid coins die je terugkrijgt. Hierna klik je op de knop om te traden, en krijg je een popup van je wallet om de transactie te bevestigen. Nadat je deze bevestigd wordt de transactie op de blockchain uitgevoerd en krijg jij je nieuwe coins.

 

De beste crypto coin om te kopen op PancakeSwap is op dit moment Lucky Block token. Deze munt presteert ontzettend goed en is bezig met een whitepaper en uitgebreid markeingplan om dit jaar wereldwijd te groeien naar de grootste aanbieder van loterijen en kansspelen in de crypto wereld.

Lucky Block behoort de afgelopen weken tot de best presterende crypto coins op PancakeSwap, wat ook aangeeft hoe sterk de prestaties zijn. Het is daarom absoluut onze nummer 1 aanrader om bij PancakeSwap te kopen.

PancakeSwap Review: Conclusie PancakeSwap Exchange

De conclusie van onze PancakeSwap review is dat je deze DeFi broker en exchange uitstekend kunt gebruiken om te investeren in – doorgaans nog erg jonge – cryptomunten, en dat daaronder zeker enkele parels zitten.

Zo heb je munten als Lucky Block, Axie en Polkadot die keihard aan het groeien zijn. Vooral Lucky Block blinkt hierin uit, en staat momenteel in het rijtje van de beste presteerders op het platform.

Zelf beginnen met PancakeSwap is heel eenvoudig, en bovendien betrouwbaar: we raden dit dus zeker aan.

Enthousiast over PancakeSwap en Lucky Block?
Begin dan zelf binnen enkele minuten met het traden van de beste crypto coins van PancakeSwap bij Lucky Block!
TIP
Scroll naar boven