Metamask Pancakeswap verbinden

Hey crypto investeerder! Heb jij al gehoord over Lucky Block en de andere crypto coins die je kunt kopen bij de Decentralized Exchange PancakeSwap? In dit artikel leggen we je alles uit over MetaMask PancakeSwap connecten en krijg je van ons een handige how to connect MetaMask to PancakeSwap uitleg.

MetaMask PancakeSwap koppelen in 4 stappen

Klaar om crypto te swappen met de MetaMask PancakeSwap verbinding? Klik dan op de groene knop en investeer in de beste crypto!

Wat zijn MetaMask en PancakeSwap Exchange

MetaMask en PancakeSwap zijn twee hele verschillende dingen. In het kort maak je bij MetaMask gebruik van een digitale crypto portemonnee, een wallet, waarmee je crypto kunt opslaan, ontvangen en verzenden. Ook kun je cryptomunten ruilen.

Vooral deze laatste functie komt aan het bod in dit artikel. Cryptomunten ruilen is namelijk wat je wilt doen bij het PancakeSwap koppelen aan MetaMask.

PancakeSwap is namelijk een decentralized finance crypto exchange waar je onder andere cryptomunten kunt kopen. Dit doe je door ze te ruilen voor andere cryptomunten met je Metamask wallet. 

Waarom MetaMask PancakeSwap koppelen?

Om te investeren in veelbelovende, nieuwe cryptomunten zoals Lucky Block is het nodig om toegang te krijgen tot een PancakeSwap MetaMask koppeling. Deze munten kunnen zeer lucratief zijn omdat ze net van start gaan.

En dat starten doen ze als eerste bij een DeFi exchange zoals PancakeSwap. Hier komen dus als eerste nieuwe cryptomunten beschikbaar die nog hard kunnen stijgen.

Zo steeg Lucky Block in het begin van 2024 als snelste cryptomunt ooit naar een totale marktwaarde van meer dan een miljard euro. Vroege investeerders die eerder hadden uitgezocht hoe MetaMask koppelen aan PancakeSwap werkte om Lucky Block te kopen hadden hierdoor goud in handen. 

Inveteer via MetaMask PancakeSwap koppeling in DeFi Coin

Decentralized Finance is één van de laatste grote ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency. DeFi Coin is een voorbeeld van een munt met een eigen decentrale exchange waar je munten kan wisselen en crypto vast kan zetten in verschillende pools. 

DeFi Coin kreeg een flinke impuls in prijs toen het platform gelanceerd wordt en er is weer veel enthousiasme bij beleggers over de potentie in de munt. 

Investeer via MetaMask PancakeSwap koppeling in Lucky Block

Een ideale manier om te leren how to connect MetaMask to PancakeSwap werkt is door zelf een crypto coin zoals Lucky Block te kopen. Dit doe je via de 3 eenvoudige stappen hieronder:

1. MetaMask installeren – MetaMask PancakeSwap koppelen begint met het installeren van de MetaMask crypto wallet. Dit is volledig gratis en kun je doen via de website van MetaMask.

2. Verstuur Binance Coin naar het adres van je MetaMask wallet – Met PancakeSwap MetaMask ruil je de ene coin voor de andere. De coin die je hiervoor nodig hebt op je wallet is Binance Coin. Deze kun je kopen bij een broker en daarna verzenden naar het adres van je MetaMask wallet. 

3. PancakeSwap koppelen aan MetaMask wallet– Gebruik de knop ‘connect wallet’ op de website van PancakeSwap en selecteer uit de opties de MetaMask wallet. Bevestig de koppeling en ga dan naar de Lucky Block pagina waar je de Binance Coins inwisselt voor Lucky Block tokens.

Hoe connect ik MetaMask met PancakeSwap?

Beleggen en ook op lange termijn beleggen kun je het beste doen via een online broker. Een broker is een soort tussenpersoon die staat tussen jou en de financiële markt. 

Omdat beleggen tegenwoordig erg populair is, heb je ruime keuze uit verschillende brokers. Zo is er altijd wel een geschikte broker die past bij jouw handelsstrategie.

Hieronder hebben wij twee goede betrouwbare brokers uitgelicht waarbij jij op lange termijn kunt beleggen.

Stap 1: Type wallet selecteren voor crypto

De wallet is de tool waarmee je crypto gaan verzenden, ontvangen en opslaan. Je wilt er daarom van zijn een goede wallet te gebruiken, die veilig en betrouwbaar is in gebruik. Je hebt bij het kiezen van een wallet verschillende opties. 

Zo kun je ervoor kiezen een offline of hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger. Dit is één van de veiligste manieren om je crypto te bewaren, maar niet erg praktisch als je ermee wilt handelen en traden.

Handiger is het daarom om een webbased wallet of een applicatie voor je telefoon te gebruiken. Zo werkt de MetaMask wallet op je pc in je browser, op je iPhone of via de MetaMask PancakeSwap Android app.

Zo kun je altijd bij je crypto munten, deze kopen- verkopen of verzenden en ontvangen. Het grootste voordeel is dus de flexibiliteit om bijvoorbeeld bij PancakeSwap MetaMask te gebruiken om nieuwe cyrpto te kopen die ineens snel kunnen stijgen.

Stap 2: Koop Binance Coin bij een broker

Je hebt Binance Coin nodig op de MetaMask Wallet, en deze kun je het makkelijkste aanschaffen bij een online broker zoals eToro. Heb je al Binance Coin? Dan kun je deze stap overslaan en verder met stap 3 van het stappenplan.

Een account registreren bij eToro is doodeenvoudig. Je hoeft dan enkel een gebruikersnaam, E-Mail en wachtwoord te kiezen, en zij sturen je een verificatiemail. Klik hierop om de account te bevestigen, en upload direct je ID-kaart om deze te gebruiken!

Hierna kun je direct gebruik maken van handige functies als copytrading, een gratis demo account of het aanschaffen van producten als crypto, aandelen, CFD’s, ETF’s en forex

Je kunt deze producten. alkopen vanaf de lage minimale inleg van $50 (€42). Regulatie op het platform is er van de FCA.

Om bovenstaande redenen is eToro onze eerste keuze als online broker voor beginnende en ervaren beleggers in crypto.

Account registreren bij eToro

Binance Coin of andere crypto kopen om te verzenden naar je MetaMask wallet? Dan ben je bij eToro aan het juiste adres. Registreer je account gratis met de knop!

DeFi Swap

Je MetaMask wallet kun je ook gebruiken op DeFi Swap. Dat is de decentrale exchange die bij DeFi Coin hoort. 

Vanuit je MetaMask wallet kun je munten tegen elkaar ruilen. Je kiest zelf de token die je om wilt ruilen en welke je daarvoor terug wilt, en als er genoeg liquiditeit is kun je deze vervolgens omwisselen. 

Er zijn nog meer mogelijkheden bij DeFi Swap. Zo kun je jouw munten vastzetten in een pool, farm of voor staking. Bij al deze opties krijg je een beloning voor de munten die je vastzet zodat je kan verdienen aan deze cryptomunten. 

Gebruik je MetaMask wallet gemakkelijk op de decentrale exchange DeFi Swap! 

Stap 3: Download en verstuur crypto naar MetaMask

De volgende stap is het downloaden van de MetaMask wallet naar je computer, laptop, tablet of telefoon. Dit kan via de MetaMask website en is gratis. 

Selecteer de optie waarvoor je MetaMask wil downloaden en begin. Hierna is het tijd om cryptomunten te verzenden naar het adres van de wallet.

Open hiervoor de applicatie en zorg dat je het adres zorgvuldig kopieert. Doe je dit niet, dan loop je het risico al je crypto munten kwijt te raken.

Download MetaMask wallet vanaf hun website

Stap 4: Koppel PancakeSwap MetaMask op de PancakeSwap website

Ga naar de website van PancakeSwap en klik op de ‘connect’ knop om PancakeSwap MetaMask te koppelen. 

Bevestig de koppeling van MetaMask PancakeSwap en zorg dat de instellingen zo staan als op de afbeelding.

Zoals je ziet moet je de MetaMask wallet op het netwerk van de Binance Smart Chain zetten, en dus niet op het Ethereum Network waar hij standaard op staat.

Stap 5: Investeer via de MetaMask PancakeSwap koppeling

Tijd om te investeren in veelbelovende crypto zoals Lucky Block! Zoek hiervoor de wisselkoers op die je wilt gebruiken, zoals Lucky Block / Binance Coin (LBLOCK / BNB). 

Daarna kun je de hoeveelheid Binance Coins aangegeven die je wilt traden voor Lucky Block Coins. De PancakeSwap Exchange rekent vervolgens uit hoeveel je precies van de coin krijgt.

Klik hierna op ‘connect wallet’, bevestig de trade en onderteken in je wallet de actie waarmee de transactie in werking wordt gezet. 

Ook beleggen met MetaMask PancakeSwap? Klik op de button!

MetaMask PancakeSwap verbinden - verschillende systemen

MetaMask PancakeSwap verbinden werkt met meerdere apparaten en systemen. De beste opties vindt je hieronder in het kort toegelicht.

MetaMask PancakeSwap iPhone verbinden

MetaMask Wallet heeft een eigen app voor de iPhone en andere iOS apparaten. Deze vind je gewoon in de app store onder de naam MetaMask – Blockchain Wallet. Controleer goed dat je de app van de officiële ontwikkelaar hebt (bijvoorbeeld via de link op de officiële website) om scams te voorkomen.

Na het downloaden kun je de link https://exchange.pancakeswap.finance/ bezoeken, en klink je simpelweg op ‘connect wallet’ waarna je inlogt met de MetaMask applicatie.

MetaMask PancakeSwap Android verbinden

MetaMask PancakeSwap Android verbinden voor je Samsung, Google Pixel of ander Android apparaat werkt hetzelfde. Je kunt de applicatie het makkelijkste downloaden via de website van MetaMask en de link daar naar de Google Play Store. De app heet daar MetaMask – Buy, Send and Swap Crypto. 

MetaMask PancakeSwap computer verbinden

MetaMask PancakeSwap verbinden via je computer kan ook. Dit kan met zogeheten add ons in je internetbrowser, waarvan Google Chrome de beste en meest gebruikte is. Toevoegen kan via de MetaMask website en het selecteren van Google Chrome. Andere opties zijn Mozilla Firefox, Brave en Edge.

MetaMask downloaden en gebruiken voor je crypto is veilig en volledig gratis

Alternatieven MetaMask connecten met PancakeSwap

In plaats van de MetaMask PancakeSwap koppeling maken kun je hiervoor ook andere wallets gebruiken via de website van PancakeSwap. Deze werken iets anders, en onze voorkeur heeft MetaMask vanwege het gebruiksgemak. Dit zijn ook opties: Trust Wallet, Wallet Connect, Math Wallet, TokenPocket, SafePal en Coin98.

Onze favoriete wallet is MetaMask. Lees daarom goed de how to connect MetaMask to PancakeSwap gids.

How to connect PancakeSwap to MetaMask

MetaMask connecten met PancakeSwap is super eenvoudig. Wat je hiervoor moet doen is de applicatie downloaden in je webbrowser of op je mobiele telefoon, en vervolgens de website van PancakeSwap bezoeken. 

Hier klik je op de knop ‘connect wallet’, selecteer je de wallet en log je in bij de wallet met je wachtwoord om dit te bevestigen. Hierna is de connectie MetaMask PancakeSwap tot stand gebracht en kun je coins traden.

Gebruik altijd. een betrouwbare wallet voor je crypto, zoals MetaMask Wallet!

Veelgestelde vragen MetaMask PancakeSwap connecten

PancakeSwap MetaMask gebruiken is eenvoudig. Je download hiervoor gratis de MetaMask wallet op je telefoon, tablet, computer of laptop en surft daarna naar de PancakeSwap website. Hier kun je vervolgens diverse crypto voor elkaar swappen (ruilen). Onze tip om te swappen voor de afgelopen tijd was Binance Coin voor Lucky Block.

Voor beleggen op lange termijn moet je echt de tijd nemen, je hebt veel geduld nodig.

Om PancakeSwap naar MetaMask te connecten ga je naar de website van PancakeSwap. Zoek voor de “Connect Wallet” button en klik hierop. Uit het scherm met opties dat dan opspringt selecteer je MetaMask. Vervolgens moet je de MetaMask Wallet inloggen en klik je op de button om de interactie te bevestigen. Nu is de verbinding tot stand gekomen.

Ja, MetaMask PancakeSwap verbinden werkt op alle toestellen en apparaten met de juiste versie van Android. Hiervoor ga je naar de Google Play Store en zoek je naar de MetaMask Wallet app, die gratis te downloaden is. Hierna ga je naar de website van PancakeSwap om deze te koppelen aan de wallet.

Om PancakeSwap te koppelen aan MetaMask download je eerst de gratis MetaMask wallet. Verstuur hierna enige crypto naar de MetaMask wallet, surf naar de website van PancakeSwap en klik op “Connect Wallet”. Bevestig in je wallet de koppeling en kijk op de exchange naar welke crypto je wilt ruilen voor elkaar.

Wij vinden op dit moment de goed presterende Lucky Block Coin de beste crypto om te swappen met MetaMask op de exchange van PancakeSwap. Deze munt steeg in de eerste maanden van 2022 al met honderden procenten, en werkt hard aan het opzetten van ‘s werelds grootste loterij op de blockchain.

Let op: dit is geen financieel advies, en beleggen is op eigen risico.

MetaMask PancakeSwap: Conclusie

Hopelijk is het nu duidelijk hoe connecting PancakeSwap to MetaMask werkt en de gids ‘how to use PancakeSwap MetaMask’ je kan helpen bij het investeren in crypto’s die sterk zouden kunnen groeien dit jaar.

MetaMask is hiervoor de snelste en gebruikvriendelijkste oplossing, en je kan na het installeren vrijwel direct aan de slag op de DeFi exchange van PancakeSwap. Wij wensen je alvast veel succes met crypto swappen!

Scroll naar boven