De beste New Coins Pancakeswap

De afgelopen tijd is deze crypto exchange je mogelijk vaker opgevallen: PancakeSwap is razend populair met duizenden dagelijkse gebruikers die hier diverse cryptomunten onderzoeken, traden en bewaren. Zo heb je veel New Coins Pancakeswap beschikbaar.

PancakeSwap is beroemd vanwege het als eerste aanbieden van nieuwe crypto, maar wat zijn nou de beste new coins PancakeSwap? In dit artikel geven je tips voor PancakeSwap new listings met hoog potentieel.

New Coins PancakeSwap kopen in 4 stappen

PancakeSwap New Listings zijn nieuwe cryptomunten die nog hard kunnen stijgen. Eén van de beste van dit moment is Lucky Block!

Wat is PancakeSwap?

PancakeSwap is een DeFi exchange, ook wel bekend als een dex. Dat wil zeggen dat PancakeSwap een decentrale beurs is voor finance.

Meestal crypto, hoewel ook NFT’s voorkomen. De beurs staat niet onder leiding van een bedrijf, maar wordt bestuurd door een algoritme. Op een DeFi exchange kan je verschillende crypto traden waaronder veel new coins Pancakeswap.

In dit artikel leggen wij alles uit over deze PancakeSwap new listings en hoe je hierin kunt investeren. We geven je een handig stappenplan om zelf te beginnen, en tippen je de beste new coins PancakeSwap.

Wat zijn New Coins PancakeSwap / PancakeSwap New Listings?

Iedere coin heeft een periode, waarin er nog niet zoveel mensen van gehoord hebben. De grotere beurzen zoals eToro en Binance listen deze coins dan nog niet en de waarde is laag.

Op andere exchanges kun je dan al wel vaak investeren in de coin. De exchange in dit artikel staat bijvoorbeeld bekend om hun PancakeSwap new listings. Je kunt dan heel vroeg investeren in een crypto.

Doordat je er zo vroeg bij bent als ‘early investor’ kun je vaak ook het meeste profiteren wanneer de munt gaat groeien en gigantische rendementen behalen.

Dat groeien gebeurt vaak op een decentraal finance  platform waar nieuwe coins eenvoudig kunnen worden gekocht door geïnteresseerden in ruil voor andere crypto. New coins PancakeSwap kan je zo veel opleveren!

Veelbelovende Nieuwe Coins PancakeSwap: DeFi Coin

Een echte aanrader is DeFi coin (DEFC). DeFi coin kun je swappen en verdienen met farmen.

DeFi coin is een community-driven token die je eenvoudig en binnen enkele minuten kunt kopen via Bitmart en PancakeSwap.

Onlangs lanceerde DeFi coin een nieuwe versie van hun roadmap, een gehele eigen DEX die DeFi Swap heet, een app en farming pools waar je beloningen kunt verdienen.

Op de eigen DEX van DeFi coin, DeFi Swap, kun je niet alleen swappen. Je kunt verdienen aan de crypto die je in het bezit hebt. Zo kun je gebruikmaken van pools, staking en farming.

Hierbij zet je jouw munten apart. Jouw munten worden dan gebruikt voor het uitlenen van crypto, het onderhouden van de blockchain of het aanbieden van liquiditeit zodat mensen hun munten kunnen omwisselen.

Om gebruik te kunnen maken van DeFi Swap moet je een externe wallet hebben, zoals de wallet MetaMask. Dan kun je rechtstreeks vanuit die wallet munten wisselen of vastzetten.

Hierdoor presteert de munt uitstekend en daarom verdienen DeFi coin en DeFi Swap een plekje bovenaan deze lijst.

Veelbelovende Nieuwe Coins PancakeSwap: Lucky Block

Er zijn meerdere coins, die door liefhebbers heel aandachtig worden gevolgd. Misschien wel de belangrijkste van deze coins in 2024 is Lucky Block.

Lucky Block heeft een game gallery waar je play2earn games kan spelen. Gebruikers kunnen meedoen aan trekkingen en giveaways.

Half mei begint Lucky Block met het houden van dagelijkse trekkingen.

Een grote jackpot ter waarde van 2 miljoen wordt hierbij weggegeven. Er wordt ook een kleinere jackpot weggegeven voor houders van de Lucky Block NFT. Hierbij kun je extra prijzen winnen zoals een Lamborghini Aventador of een miljoen aan crypto.

Wanneer je een wallet hebt met daarin een bepaald aantal Lucky Block tokens kun je gratis meedoen aan de trekking. Je connect hiervoor dagelijks je wallet aan de mobiele app van Lucky Block.

Je wordt dan beloond met een ticket. Je kunt altijd voor een klein bedrag tickets bijkopen om meer kans te maken.

Hoe kan ik zelf investeren in PancakeSwap New Coins / New Listings?

Beleggen en ook op lange termijn beleggen kun je het beste doen via een online broker. Een broker is een soort tussenpersoon die staat tussen jou en de financiële markt. 

Omdat beleggen tegenwoordig erg populair is, heb je ruime keuze uit verschillende brokers. Zo is er altijd wel een geschikte broker die past bij jouw handelsstrategie.

Hieronder hebben wij twee goede betrouwbare brokers uitgelicht waarbij jij op lange termijn kunt beleggen.

Stap 1: Maak een account aan bij een broker

In zes stappen krijg jij je favoriete crypto in handen. De eerste stap om Lucky Block of een andere crypto op PanCake Swap te kopen, gaat eigenlijk heel makkelijk. Daarvoor maak je een account aan bij eToro of een andere online broker. Etoro is het makkelijkste.

Meld je aan met je naam, je e-mailadres en een wachtwoord. Check nu je mailbox voor de bevestigingsmail. Klik op de link en je account is aangemaakt.

eToro

eToro is de perfecte broker voor wanneer je crypto wilt aanschaffen die nog flink kan gaan stijgen, of die je kunt gebruiken om new coins PancakeSwap te kopen.

Voordelen van eToro zijn een laag minimum startbedrag van $50 / €42 en 0% commissiekosten over de handel in aandelen en ETFs. Ook de handel in CFDs, Forex, crypto,  indexen en grondstoffen is er voordelig en staat onder toezicht van de FCA.

Door de goede regulatie, late kosten en de hoge gebruiksvriendelijkheid is eToro onze keuze om te beginnen.

Het Copytrading Network van eToro

Makkelijk crypto kopen? Bij eToro koop je crypto om te bewaren en om te gebruiken op Lucky Block.

Stap 2: KYC doorlopen

De tweede stap  is het doorlopen van KYC. Dat is niet een nieuwe Amerikaanse keten van gefrituurde kip, maar Know Your Customer, een procedure om witwassen en andere foute dingen te voorkomen.

Zorg dat je je paspoort of ander identiteitsbewijs alvast in de buurt hebt liggen. De procedure hiervan is bij elke broker vergelijkbaar.

Stap 3: Stort geld voor New Coins PancakeSwap kopen

Met de derde stap kan je met het eigenlijke beleggen  beginnen. Want nu ga je geld op je beleggingsrekening storten. 

Bij eToro heb je de keuze tussen veel verschillende manieren om te betalen.  Het makkelijkste, en ook voordeligste, is via iDEAL betalen.

Geld bijstorten is bij eToro gratis, maar je saldo wordt in Amerikaanse dollars omgezet. In principe is de koers van de dollar redelijk stabiel ten opzichte van de euro.

Stort geld via iDEAL of een andere methode

Stap 4: Crypto en New Coins PancakeSwap kopen

Binance Coin (BNB) bij eToro

Bij de vierde stap moet je crypto kopen, die je op PancakeSwap kan gebruiken. Een goede keus is bijvoorbeeld Ethereum of Binance Coin.

Ethereum en Binance Coin worden op de meeste cryptobeurzen gebruikt als handelsmunt en ook op PancakeSwap kan je er mee terecht.

Stap 5: Zet jouw gekochte crypto over op jouw wallet

Voor de vijfde stap heb je een cryptowallet nodig.  Dat is een cryptoportemonnee, een speciaal computerprogramma dat je cryptomunten opslaat.

Er zijn meerdere soorten cryptowallets. Zo heb je cryptowallets die je in je browser kan installeren, hardware cryptowallets en wallets die je op je pc of USB-stick kan installeren.

MetaMask is een goede keus. Zet hier je Ethereum of andere handelsmunt in via eToro.

Stap 6: Verbind met Pancakeswap en begin met handelen

Voor de zesde en laatste stap  ga je naar de site pancakeswap.finance. Hier koppel je je crypto portemonnee  en je kan beginnen met handelen. Kijk goed uit dat je wallet de crypto die je wilt kopen, ondersteunt. Alle crypto’s op PancakeSwap zijn compatibel met de Binance Smartchain.

Lees hier hoe je in 6 korte stappen de gratis MetaMask wallet koppelt aan PancakeSwap.

Het alternatief op PancakeSwap: DeFi Swap

Een goed alternatief voor PancakeSwap is DeFi Swap. DeFi Swap is de DEX van de cryptomunt DeFi coin, Met DeFi Swap kun je niet alleen swappen, maar ook geld verdienen aan de crypto die je in jouw bezit hebt.

Bij DeFi Swap kun je gebruik maken van pools, staking of farming. Om DeFi Swap te kunnen gebruiken heb je een externe wallet nodig om jouw munten in op te slaan, zoals de MetaMask. Hiermee kun je direct munten wisselen of vastzetten.

Top 10 New Coins PancakeSwap - Beste PancakeSwap New Listings

New Coins PancakeSwap - #1 DeFi Coin (DEFC)

De prijs van DeFi coin schoot onlangs de lucht in nadat de DeFi Swap werd gelanceerd. Met de lancering van DeFi Swap is een belangrijke mijlpaal bereikt in de roadmap van DeFi coin.

DeFi coin is een van de meest veelbelovende munten van dit moment. DeFi coin kun je kopen via Bitmart en PancakeSwap.

New Coins PancakeSwap - #2 Lucky Block (LBLOCK)

We zagen het al, Lucky Block is echt de absolute nummer 1 van de beste PancakeSwap New Listings. Dé munt van 2024. Deze coin, die volgens kenners absoluut de markt gaat veroveren wegens haar disruptieve karakter, kan je dus kopen via PancakeSwap.  

Lucky Block kopen is heel eenvoudig. Je download hiervoor een gratis wallet zoals MetaMask, koppelt deze via de knop “Connect Wallet” op de PancakeSwap website en gebruikt Binance Coin om te ruilen voor Lucky Block!

New Coins PancakeSwap - #3 Solana (SOL)

Vaak hoef je niet eens zo moeilijk te doen om aan veelbelovende crypto’s te komen. Er zijn ook crypto’s met een hoog groeipotentieel die je gewoon op eToro kan kopen. Een van deze crypto’s is Solana. Bitcoin en Ethereum zijn berucht om de hoge kosten die een betaling via hun blockchain met zich meebrengen. Solana is ontworpen om er heel snel en goedkoop mee te betalen.

Dat is aardig gelukt, want het kost ongeveer 1/100 van een cent om iets met Solana te betalen. Echt een munt waar je ook echt wat mee kan, en die je gewoon via eToro kan kopen.

New Coins PancakeSwap - #4 Filecoin (FIL)

Een andere interessante crypto is Filecoin. Ook deze coin kan je gewoon kopen via eToro. Filecoin is een crypto waarmee je opslag op een harde schijf kan kopen of verkopen. Erg handig als je een website wil hosten bijvoorbeeld.  Dat maakt dat er altijd wel vraag naar deze coin is.

Waarom investeren in New Coins PancakeSwap / new listings?

Hoe eerder je instopt bij een succesvol bedrijf, of aandelen van een succesvolle onderneming koopt, hoe groter de winst is die je kan maken. Toen bitcoin net begon, kon je tientallen bitcoins voor een euro kopen.

Had je toen voor € 1000 bitcoins gekocht, dan was je nu miljardair geweest. Dit is natuurlijk wel een extreem voorbeeld, maar het laat wel zien hoeveel geld op kan leveren als je vroeg instapt.

Natuurlijk zal de toekomstige succesrijke coin niet direct te koop zijn op een grotere crypto exchange.  Daar is deze coin namelijk nog te klein voor.  Meestal zijn  crypto exchanges behoorlijk selectief. Ze lopen risico met minder bekende munten.

Dat betekent dat deze uit moeten wijken naar een decentrale exchange, een dex. Zoals Pancake Swap.  dan is het toch verstandig om op zoek te gaan naar winnende coins. Want tref je een winnende coin, dan kan het erg hard gaan, met winsten van soms duizenden keren je inleg.

Investeren in New Coins PancakeSwap bij Lucky Block geeft je de kans om vroeg bij een project te zijn

Voordelen- en nadelen PancakeSwap New coins kopen

Het #1 voordeel van nieuwe crypto’s kopen is natuurlijk duidelijk. Je kan een werkelijk enorme winst boeken als een coin er succesvol gaat worden. Is een coin eenmaal genoteerd op een populaire beurs, dan zijn de winsten die je kan boeken een stuk kleiner, omdat de koers meestal hoger is dan in het begin.

Dit geeft ook meteen het  nadeel aan. Tegen elke munt die een denderend succes wordt, staan een aantal munten die floppen.  Een bekende strategie van  sommige crypto investeerders is de schot hagel methode.

Dat betekent dat je van veel kleine coins een beetje koopt. Enkele van deze coins zullen een groot succes worden. Vaak hou je met de winst die je dankzij deze coin haalt,  de kosten er in veelvoud uit. Maar zeker weten doe je dit natuurlijk nooit. Je zou het kunnen zien als een vorm van meedoen aan de loterij.

Wil je ook nog meer weten over de PancakeSwap Trust Wallet? Lees hier verder.

Tip: Het voornaamste voordeel van new coins en new listings PancakeSwap kopen is dat je mogelijk je investering vele malen terug kan verdienen met het potentiële rendement van een succesvol project.

Een succesvolle New Coins PancakeSwap met een sterk team, backup en marketingplan is Lucky Block. Deze coin is een succes bij PancakeSwap, maar nog niet gelist bij grote brokers

Veelgestelde vragen

Er komen voortdurend nieuwe coins bij in de crypto wereld. Deze nieuwe coins vind je tussen de New Listings op Pancakeswap. De meeste van deze coins zullen floppen, maar enkele kunnen vele maken in waarde stijgen. Soms tot wel duizenden procenten.

Nieuwe listings en nieuwe coins bij PancakeSwap zijn dus nieuwe cryptoprojecten die voor het eerst te koop komen bij een exchange.

Enkele nieuwe coins op PancakeSwap zullen de investering in veelvoud opbrengen. De meeste nieuwe coins zullen floppen en weinig waard worden. Je zou het kunnen zien als een loterij, maar wel een met een hoge winstkans. De meeste mensen spelen maar met een klein bedrag in de loterij als ze meedoen omdat ze dit het risico waard vinden.

Beleg daarom altijd alleen met geld dat je kunt missen, en koop gezonde projecten zoals Lucky Block.

Wat de top nieuwe coins op pancakeswap zijn, verandert voortdurend. De cryptowereld is, zoals Elon Musk al zei in een tweet, zo dynamisch dat er op een dag vaak meer gebeurt dan in een maand in de rest van de wereld. Dat geldt zeker voor Pancake Swap. Op dit moment zijn DeFi Coin en Lucky Block de absolute winnaars. Eerder waren dat coins als Shiba Inu en Solana.

Lucky Block kopen bij PancakeSwap is eenvoudig. Je download hiervoor een gratis wallet bij MetaMask, en vult die met Binance Coin die je al hebt of kunt kopen bij eToro. Koppel de wallet op de website van PancakeSwap en zoek uit het aanbod Lucky Block op om de Binance Coins te ruilen voor Lucky Block!

PancakeSwap staat bekend als een goede plaats om nieuwe coins en tokens te ontdekken. Een coin listen op PancakeSwap is laagdrempelig, waardoor je daar veel munten aantreft in een vroege fase van hun ontwikkeling.

Investeren in New Coins PancakeSwap: Conclusie

Nieuwe coins en nieuwe listings ontdekken op Pancakeswap heeft veel weg van goudzoeken. Als je goed je best doet, vind je af en toe een goudklompje. Er zijn gevallen bekend waarbij de koers van een crypto duizenden malen is gestegen. Dan had je achteraf natuurlijk wel gewild dat je erbij was geweest.

Investeren is altijd riskant en investeren in crypto is zo ongeveer de meest riskante investeringen denkbaar. Dus beleg nooit geld dat je niet kunt missen.

Waarmee we direct een crypto kunnen aanbevelen waarmee je een behoorlijke kans op de hoofdprijs hebt. Waarschijnlijk kan een bedrag inzetten op DeFi Coin wel eens een goede investering zijn.

Scroll naar boven