Wat is de beste investering voor 2024?

Wanneer je begint met beleggen weet je misschien nog niet direct wat de beste investering is. Het duurt even voordat je het onder de knie hebt, maar voor je het weet kun jij ook slimme investeringen maken. In dit artikel leggen we alles uit over de beste investeringen!

Beste investering kiezen in 4 stappen

Wil je op zoek naar de beste investering? Begin direct bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Wat is de beste investering? Dat is een vraag die veel mensen hebben, vooral als ze net beginnen als belegger. De beste investering is een goede investering die veel rendement oplevert, al is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

We gaan het in dit artikel hebben over wat de beste investering is, zodat ook jij een betere kans hebt om goede investeringen te maken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Wat is de Beste Investering?

De beste investering heeft natuurlijk het meeste rendement op investering. Hoe hoog het mogelijke rendement is hangt volledig af van het beleggingsobject.

Bij een object dat volatieler is zoals crypto, kun je over het algemeen meer rendement maken in kortere tijd. Echter brengt dit ook meer risico met zich mee. 

De investering draait dus niet alleen om het rendement, maar het moet ook een slimme investering zijn. In onze andere artikelen over beleggen staan nog meer tips over hoe je jouw geld kunt investeren. Het rendement investering is bepalend voor hoe goed de investering is.

Hoe vind je de Beste Investering?

Er zijn veel verschillende objecten om in te investeren, met veel potentie tot een goede investering. Maar wat is een goede investering? En nog belangrijker, hoe vind je ze?

In de volgende stappen gaan we het hebben over de beste investering voor jou, wanneer je deze het beste kunt maken en hoe je slim kunt investeren.

Ondanks dat er veel verschillende beleggingsobjecten zijn, zijn aandelen en crypto het meest eenvoudig om aan te kopen en mee te beginnen. Daarom ligt de focus vooral op deze objecten, en hebben wij betrouwbare brokers geselecteerd.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de broker voor de Beste Investering

Het is belangrijk om een betrouwbare broker te hebben. Hier zal je namelijk de meeste van jouw investeringen doen.

Bedenk vooral in welke objecten je wilt handelen, aangezien niet iedere broker dezelfde objecten aanbied. Let hier van tevoren goed op.

Wat voor jou de beste investering is hoeft niet de beste investering te zijn voor anderen. Het kan zijn dat het investeren in ETF’s of aandelen beter bij jou past dan een investering in crypto.

Door rekening te houden met de manier hoe je wilt gaan investeren, kun je beter inschatten wat voor jou een goede investering is.

Zoek de Beste Investering bij eToro

Voor de beginnende belegger is eToro een goede optie. Vooral door het gebruiksvriendelijke platform en eenvoudige aanmeldprocedure.

eToro biedt erg handige functies aan, waaronder de Copy Trading functie. Op deze manier kun je de beleggingen van ervaren beleggers overnemen.

Ook biedt eToro een gratis demo account aan. Hiermee kun je oefenen met beleggen zonder risico te lopen om iets te verliezen.

Dit is handig om een strategie te testen. Maar ook om het platform onder de knie te krijgen.

Het Copytrading Network van eToro

Bij eToro heb je het voordeel van de lage minimale inleg van $50 (€42).Je kunt dus met een relatief laag bedrag beginnen met beleggen. Het is ook nog eens zo dat je bij eToro 0% commissie betaalt bij het beleggen in aandelen en ETF’s.

Het aanbod aan beleggingsobjecten is bij eToro erg breed, je kunt handelen in onder andere ETF’s, aandelen, CFD’s, crypto, Forex, indexen en grondstoffen.

eToro wordt gereguleerd door de CySEC, dit maakt de broker extra betrouwbaar. Dit draagt allemaal bij aan de veiligheid van het platform.

Door de handige tools, lage minimale inleg en het brede aanbod aan objecten is eToro een goede keuze als broker.

Wil je vandaag al beginnen met handelen bij eToro? Klik op de button hieronder en maak een account.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Zoek de Beste Investering bij DEGIRO

Je kunt ook bij de Nederlandse broker DEGIRO aan de slag. Deze broker heeft sinds een aantal jaren de deuren geopend voor particuliere beleggers nadat het eerst alleen beschikbaar was voor professionele beleggers. 

DEGIRO biedt vooral toegang tot veel verschillende beurzen over de hele wereld en is erg geschikt om een gespreid portfolio bestaande uit aandelen en ETF’s op te bouwen. Ook wordt de broker vaak geroemd door de relatief lage kosten die het door berekent aan de klanten. 

De laatste jaren groeit DEGIRO erg sterk en is het een samenwerking aangegaan met het Duitse Flatex. Naast een licentie bij de toezichthouders AFM en DNB heeft het inmiddels ook een Duitse banklicentie en kun je er zeker van zijn dat DEGIRO een erg veilige broker. 

Ook aan de slag bij DEGIRO? Maak snel je account aan en ga op zoek naar de beste investering!

Stap 2: Maak een account aan

Nu je uit één van bovenstaande brokers hebt gekozen is het tijd om een account te openen bij deze broker. Deze stap lijkt bij veel brokers erg op elkaar en als voorbeeld in dit stappenplan gebruiken we het populaire eToro. 

Je hebt voor je account in eerste instantie alleen een Gebruikersnaam, E-mailadres en wachtwoord nodig. Zodra je het gebruikte E-mailadres bevestigt hebt kun je meteen aan de slag met je gratis demo account. 

Om met echt geld op zoek te gaan naar de beste investering moet je een verificatieproces doorlopen. In dit proces moet je een kopie van je identiteitsbewijs opsturen en een vragenlijst invullen. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 3: Geld op account zetten voor de Beste Investering

Zodra je de verificatie doorlopen hebt en bericht van eToro gekregen hebt dat de verificatie goedgekeurd is kun je aan de slag met echt geld. Hiervoor moet je eerst geld storten natuurlijk. 

Dit kan eenvoudig via allerlei betaalmethodes als iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Via één van de digitale betaalmethodes staat het geld meteen op je account en kun je aan de slag. 

Je betaalt bij de meeste betaalmethodes geen extra transactiekosten. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek de Beste Investering

Zoek de beste investering op het platform van eToro

Tijd om bij eToro op zoek te gaan naar de beste investering. Dit kan bij deze broker op een aantal manieren. 

Als je al weet waar je in wilt investeren zoek je dit product eenvoudig op via de zoekbalk. Je kunt ook door alle aandelen heen kijken op zoek naar de beste investering. 

Tot slot heb je door de Copy Trading Functie ook de mogelijkheid om de beste investeringen van andere beleggers te doorzoeken. Je kunt bij elke belegger die zijn account openbaar heeft staan zien welke investeringen deze belegger doet en hoe goed zijn of haar portfolio presteert. 

Stap 5: Doe je eerste Goede Investering

Als je dan eenmaal een goede investering hebt gevonden kun je echt gaan beginnen. Je klikt eenvoudig op kopen, bepaalt hoeveel je wilt investeren en maakt de transactie rond. 

Vanaf dat moment vind je de investering terug in je portfolio en kun je zelf besluiten wanneer je de investering weer verkoopt. In de afbeelding zie je een voorbeeld van het betalingsvenster voor het beleggen in Bitcoin.

Ook op zoek naar de beste investering? Ga snel naar eToro en zoek een goede investering uit het grote aanbod verschillende producten!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Wat is een Goede Investering?

Er zijn tegenwoordig online eenvoudig veel verschillende investeringen te doen. Zo kun je natuurlijk investeren in ‘ouderwetse’ handelsproducten als aandelen, ETF’s, obligaties en andere producten die op de beurs verhandeld worden. 

Maar de laatste jaren zijn er nog veel meer investeringen mogelijk, met cryptocurrency als één van de belangrijkste nieuwe handelsproducten. Als je zoekt naar de beste investering om het meeste rendement op te behalen was dit het aanschaffen van Bitcoin tien jaar geleden. 

Tegenwoordig is het investeren in cryptocurrency nog altijd een risicovolle bezigheid. Als je op zoek gaat naar de beste investering is het belangrijk dat je bij een investering in cryptocurrency altijd goed beseft welk risico je neemt en of dit risico het waard is. 

Wil je beginnen met lange termijn beleggen op een verantwoorde manier? Bij eToro kun je portfolio’s van ervaren beleggers overnemen via CopyTrading!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe behaal je het beste Rendement Op Investering?

Een goed rendement op investering behalen kan op meerdere manieren. De meest eenvoudige manier is het kopen van een bepaald product en wachten tot deze veel meer waard is om dan te verkopen en de winst terug te storten op je rekening. 

Toch zijn er meer manieren om geld te verdienen aan je investeringen. Zo kun je bij aandelen dividend ontvangen als bedrijven goed presteren, je kunt bij de meeste aandelen een duidelijke geschiedenis terugvinden van dividend uitkeringen. 

Door veel te investeren in aandelen van bedrijven die veel dividend uitkeren kun je een portfolio samenstellen waar je een passief inkomen mee kunt verdienen. Op deze manier rendement op investeringen behalen zorgt er voor dat je het geld dat je verdiend weer opnieuw kan investeren. 

Rendement op investering is een belangrijke pijler om te weten hoe goed jij het als belegger doet op de markt. Je kunt op deze manier uit berekenen hoeveel geld je gemiddeld verdiend aan investeringen en verder berekenen hoeveel investeringen je nodig hebt om een bepaald doel te bereiken. 

Profiteer van een tal van tools die je helpen met het maken van verstandige lange termijn beleggingen. Maak vandaag een account aan bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Wat is een Slimme Investering?

Bij een slimme investering moet je altijd investeren op een niveau wat jij als belegger aan kan. Voor ervaren beleggers kan een slimme investering honderden forex trades per dag zijn terwijl een beginnende belegger veel beter laagdrempeliger kan beginnen. 

Beginnende beleggers kunnen als slimme investering bijvoorbeeld beter kiezen voor het gebruiken van de Copy Trading functie van eToro. Met deze functie hoef je zelf niet veel te weten over beleggen, maar volg je andere beleggers in hun succesvolle investeringen. 

Het voordeel van deze functie is dat je heel duidelijk overzicht krijgt van het risico van bepaalde investeringen en het rendement dat deze investering op kan leveren. Dit helpt je als beginnende belegger om een slimme investering te kunnen doen. 

Ook de Copy Trading Functie gebruiken om de beste investering te vinden? Begin dan nu bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Tip: De beste investering wisselt natuurlijk van tijd tot tijd en beleggers zullen het er ook nooit over eens worden. Blijf daarom nieuws lezen, bij eToro kun je met gebruikers gedachtes delen over bepaalde investeringen.

Tips voordat je begint met zoeken naar de Beste Investering

Hieronder vind je een aantal tips waar je als beginnende belegger rekening mee moet houden als jij je zoektocht naar de beste investering begint. Houd deze tips erbij om minder fouten te maken en direct goede investeringen te doen. 

Stel investeringsdoelen en houd je hieraan

Je hebt inmiddels al wel kunnen lezen dat de beste investering voor iedereen wat anders kan zijn. Door goede doelen te stellen voor jouw investeringen kun je nog beter bepalen welke investering het best binnen dit doel past .

Zo kun je op een gegeven moment berekenen welk rendement je op investering moet behalen om aan de doelen te voldoen. Vervolgens ga je op zoek naar producten die bij dat rendement passen. 

Wat vaak gebeurt bij beginnende beleggers is dat ze na korte tijd te enthousiast worden over bepaalde investeringen en de doelen uit het oog verliezen. Als je afspraken met jezelf hebt gemaakt over de bedragen die je investeert moet je je hier goed aan blijven houden. 

Maak slimme investeringen zonder emotie

De beslissingen die je maakt hebben grote impact op het geld dat je verdient of kwijtraakt met jouw investeringen. Het is daarom aan te raden om de beslissingen die je maakt zoveel mogelijk te maken zonder emotie hier een rol in te laten spelen. 

Zo kun je echt op zoek gaan naar de beste aandelen investeringen en op basis van feiten de goede investering doen die bij jouw portfolio en bij jouw doelen past. Raak ook niet in paniek als het even minder gaat, onderzoek hoe het komt en hoe je het beter kan gaan doen. 

Weet je genoeg en wil je meteen beginnen? Bij eToro kun je gratis beginnen met het demo account voordat je begint met beleggen met echt geld.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Beste Investering: Veelgestelde vragen

Op de vraag wat is de beste investering is er geen eenduidig antwoord te vinden. En dat is ook logisch; als iedereen zou weten wat de beste investering is blijft er weinig spanning over op de beurs.

Door terug te kijken zie je dat de beste investering ooit cryptomunten als Bitcoin geweest zijn en snel groeiende aandelen van bedrijven als Apple en Tesla.

Je kunt specifiek zoeken naar aandelen die goed rendement op investering bieden door te kijken welke aandelen een hoog dividend opleveren. Als je aandelen kunt vinden die zowel hoog dividend uitkeren als de mogelijkheid hebben om qua koers te groeien kun je het hoogste rendement op investering behalen. 

Bij elke investering is het belangrijk om zelf te bepalen hoeveel risico je bereidt bent om te nemen met een investering. Een slimme investering bestaat uit een investering met gezonde mogelijkheden tot groei zonder extra risico te nemen dan je zelf wilt nemen. 

Je kunt zelf online op zoek gaan naar de beste investering door het nieuws te volgen rondom bedrijven of door te kijken naar nieuwe markten die opkomen. Ook is het mogelijk om bij een broker als eToro naar de specifieke pagina’s te gaan en het laatste nieuws en de berichten van andere beleggers te bekijken. 

Bij een goede investering heb je het risico afgedekt en is er veel potentie tot groei in de koers of in het rendement dat je op een invesetring kunt behalen. 

Wat is de Beste Investering: Conclusie

Een eenduidig antwoord op deze vraag is natuurlijk niet te geven, er is niet één aandeel of één crypto munt die de hele wereld ziet als de beste investering. Uiteindelijk gaat het om je eigen portfolio en welke investering daar het best binnen past.

Een goede investering heeft een risico dat jij als belegger aan kan en op een manier een goed rendement op investering op kan leveren. Dit kan zijn door een hoog en stabiel dividend dat een aandeel uit keert of een product waarvan de koers enorm kan stijgen. 

Zoek zelf de beste investering bij een online broker als eToro. Bij deze broker kun je erg veel informatie terug vinden over bepaalde producten en ook de meningen en verwachtingen van andere beleggers. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven