Aandeel Ease2Pay Kopen met 0% commissie

EASE2PAY NVEAS2P.AS
5,77%
0,5500 €

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ease2Pay is een Nederlandse parkeerapp die de goedkoopste in zijn markt is. Met Ease2Pay betaal je maar €0,19 per transactie. Bovendien kun je met Ease2Pay kortingen krijgen op tanken en parkeren. Na een recente koersstijging willen veel mensen aandeel Ease2Pay kopen.

Wil je meer informatie over aandeel Ease2Pay kopen? In dit artikel kun je meer lezen over aandelen Ease2Pay, hoe aandeel Ease2Pay kopen gemakkelijk kan, en krijg je Ease2Pay aandeel advies. 

Aandeel Ease2Pay kopen via een online broker

 

Start met aandelen Ease2Pay aandelen kopen door gratis een account op eToro aan te maken!

 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ease2Pay is een relatief jong bedrijf, het werd in 2017 opgericht. In januari ontplofte de beurs en werden Ease2Pay aandelen maar liefst 4 keer meer waard! Door deze enorme koersexplosie steeg de totale beurswaarde van Ease2Pay van €11 miljoen naar €45 miljoen.

Profiteer mee door ook te investeren in Ease2Pay aandelen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Ease2Pay kopen: hoe gaat dat in zijn werk?

De koersnotering van Ease2Pay vind je op de IEX. Aandeel Ease2Pay kopen kun je het beste doen via een online broker zoals eToro. Ease2Pay aandelen kopen doe je meestal niet via beleggingsadviseurs, maar deze aandelen worden wel online aangeboden op stocksites.

Meer informatie over het kopen van aandelen? Lees hierover verder in ons artikel over aandelen kopen voor beginners.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies een geschikte broker voor aandeel Ease2Pay kopen

Ben je geïnteresseerd in aandeel Ease2pay kopen? Je kunt het beste in Ease2Pay aandelen beleggen via een online broker. Met een online broker heb je ook de mogelijkheid te beleggen op internationale beurzen. Het handelsplatform dient dan als intermediair. Verder kun je bij een online broker advies inwinnen over Ease2Pay aandelen en een schatting kunt maken of je nog meer aandelen kunt kopen of dat je beter kunt verkopen

Bij brokers kun je behalve aandelen nog veel meer handdelsproducten kopen, zoals cryptocurrency’s ETF, CFD’s, en grondstoffen. Het aanbod hierin verschilt per broker, evenals de kosten. 

Daarom is het essentieel dat je een broker vindt die bij jouw handelsstrategie past. Zorg er ook voor dat je een broker vindt die in de gaten wordt gehouden door tenminste één toezichthouder. In Nederland heb je daarvoor bijvoorbeeld de AFM.

Tegenwoordig willen beleggers altijd zicht hebben op hun beleggingen, daarom zijn er ook veel online brokers op de appmarkt te vinden. 

Doordat online beleggen steeds populairder wordt, zijn er steeds meer online brokers. Dit maakt het echter wel moeilijker om de broker te vinden die het beste bij je past. Lees hieronder de voor- en nadelen van enkele (online) brokers.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

eToro is de perfecte broker voor de beginnende belegger. eToro richt zich ook vooral op beginners en heeft daarom een gestructureerde interface die makkelijk te gebruiken is. eToro is ideaal als je net begint met beleggen en niet van ingewikkelde interfaces houdt.

Je hoeft bij eToro niet veel tijd te investeren om een divers portfolio te kunnen samenstellen. eToro heeft een zogenaamde CopyTrading functie, een handige tool die het mogelijk maakt om gemakkelijk een portfolio te maken. 

Met deze tool heb je de mogelijkheid om de door eToro aanbevolen beleggers hun portfolio’s te bekijken. Je kunt risicowaarde en rendement bekijken. Als je wilt kun je hun portfolio’s zelf overnemen, zodat je een goede richtlijn hebt voor je eigen toekomstige beleggingen.  

eToro biedt de mogelijheid met een gratis demofunctie om eerst te oefenen met het beleggen van virtueel geld voordat je zelf geld inlegt. Je kunt daarna ‘echt’ gaan beleggen met een relatief lage inleg vanaf €170,-.

Op deze manier heb je een klein risico als je voor het eerst begint zelf te beleggen met je eigen geld. eToro rekent 0% commissie op aandelen en ETF’s, waardoor je veel kosten bespaart vergeleken met andere brokers die wel commissie vragen voor aandelen en ETF’s. 

Behalve aandelen en ETF’s biedt eToro andere handelsproducten aan. Voorbeelden hiervan zijn grondstoffen, indexen, CFD’s en forex trading. eToro wordt gereguleerd door de Britse FCA (Financial Conduct Authority).

Dankzij de handige en gebruiksvriendelijke tools is eToro een ideaal platform voor de beginnende belegger. Je kunt er oefenen met digitaal geld voordat je zelf inlegt en je hoeft geen commissie te betalen, waardoor je minder risico loopt tijdens het beleggen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar eToro? Lees onze review voor een snel overzicht van de voor- en nadelen van deze broker.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Maak een account aan voor Aandeel Ease2Pay Kopen

Als je een geschikte broker hebt gevonden, kun je op het platform een account aanmaken. We gebruiken eToro als voorbeeld om je op weg te helpen.

Aanmelden bij eToro

Op de webpagina vind je rechtsboven een knop met ‘Meld je nu aan’. Klik daarop om een account aan te maken.

Verifieer je account

Als je je account hebt aangemaakt, krijg je via de mail een link toegestuurd waarop je moet klikken om je account te verifiëren. Nu heb je toegang tot eToro!

eToro homepage: Join now!
Verificatieproces

Nu je je account voltooid hebt, kun je in principe beginnen te beleggen via je demo account. Om met echt geld te kunnen beleggen, moet je eerst het zogenaamde Know Your Customer proces doorlopen. Dit is namelijk wettelijk verplicht voor brokers. 

Door middel van het KYC proces koppel je je bankrekening aan een geldig identiteitsbewijs. Ook ben je verplicht een vragenlijst in te vullen over de risico’s van beleggen. 

Hierna kun je geld op je eToro rekening zetten via verschillende betalingsopties. Denk bijvoorbeeld aan PayPal, creditcard of iDEAL. 

Tal van betalingsopties bij eToro

Stap 3: Zoek het aandeel Ease2Pay en begin met Aandeel Ease2Pay Kopen

Je kunt vervolgens het aandeel Ease2Pay kopen via jouw broker. Je kan aandelen vaak gemakkelijk vinden via de zoekbalk van de website.

Omdat de brokers van elkaar verschillen kan het ook zijn dat je bij de ene broker het aandeel Ease2Pay koopt en bij de andere broker het aandeel Ease2Pay koopt als CFD. 

Beginnen met investeren in aandeel Ease2Pay? Druk op de groene knop om te beginnen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Met behulp van Ease2Pay kun je voordelig parkeren en tanken.

Over Aandeel Ease2Pay

Ease2Pay is een app opgericht in 2017 in Rotterdam, die zich specialiseert in het mogelijk maken van goedkoop parkeren en tanken in de grote steden van Nederland.
 
Ease2Pay is de goedkoopste app in zijn klasse: je betaalt per transactie maar €0,19. Dat is veel goedkoper dan parkeren met een parkeerautomaat.
 
Behalve parkeren houdt Ease2Pay zich ook bezig met tanken. Via de app kun je namelijk wel 10 tot 15 eurocent korting krijgen bij het tanken.
 

Verder kun je met Ease2Pay betalen bij parkeervakken, tanken maar sinds kort ook bij parkeergarages. De app is te gebruiken in de grote steden, maar verplaatst zich ook steeds meer naar middelgrote steden zoals Hilversum en Dordrecht.

In 2018 ging Ease2Pay voor het eerst naar de beurs via de omgekeerde overneming van beursfonds Doctata. De ondernemers achter Ease2Pay hadden de meerderheid van het bedrijf met zo’n 57% in handen. In 2018 was er even een koerssprong, maar voor de rest van de tijd zweefde de Ease2Pay koers tussen de €0,80 en €1,26. 

In januari 2021 schoot de koers ineens omhoog toen er een kapitaalinjectie in het bedrijf plaatsvond door grootaandeelhouders en eigenaren. Aandeel Ease2Pay kopen werd populair onder beleggers. De Ease2Pay koers schoot in 3 dagen van €1,00 naar €4,78, wat bijna een vervijfvoudiging is.
 
Na een paar dagen kwam er een einde aan de koersexplosie en daalde de Ease2Pay koers naar €4,39, maar dat was nog altijd een verviervoudiging ten opzichte van de beginkoers. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Ease2Pay nieuws

2021 is een bewogen jaar gebleken voor Ease2Pay, wellicht dat je het grote Ease2Pay nieuws al hebt gelezen.
 
Aan het begin van dit jaar steeg de Ease2Pay koers explosief, wat best bijzonder is voor een bedrijf dat in de eerste helft van 2020 een verlies leed van €410.000,- en een omzet had van €84.000,-.
 
De groei van de Ease2Pay aandelen komt hoogstwaarschijnlijk door een kapitaalinjectie van de eigenaren van het bedrijf, die voor €1,- per aandeel €1.000.000,- aan aandelen kochten. Ook kochten twee grootaandeelhouders van het bedrijf samen voor bijna €300.000,- aan aandelen.
 
Hierdoor stroomde er zo’n €1,3 miljoen euro aan vers kapitaal het bedrijf in. Ease2Pay wil ongeveer de helft van dit bedrag gebruiken om een lening aan de oprichters af te lossen.
 
Tijdens de jaarvergadering voor aandeelhouders van Ease2Pay gingen de aandeelhouders akkoord met alle voorstellen van het bedrijf, waaronder het voor gebruikers van Ease2Pay  mogelijk maken om af te rekenen in parkeergarages.

Enthousiast geraakt over investeren in Ease2Pay en wil je aandeel Ease2Pay kopen? Begin dan vandaag nog met het opbouwen van je portfolio op eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ease2Pay Koers op dit moment

De Ease2Pay koers van de afgelopen 5 jaar laat twee belangrijke momenten zien voor het bedrijf. Zo schoot de koers op 1 januari 2018 en op 1 januari 2021 flink omhoog. 

Dat de koers Ease2Pay op die moment zo steeg heeft alles te maken met het nieuws rondom het bedrijf. Zo werd er in 2021 een kapitaalinjectie gedaan waardoor beleggers weer meer vertrouwen kregen in het bedrijf. 

Inmiddels is de koers al wel weer gecorrigeerd van de enorme stijging begin 2021. Waar één aandeel destijds €4,78 waar was is inmiddels de koers gestabliseerd op zo’n €3,- per aandeel. 

Het aandeel laat over het algemeen een stijgende trend zien. Als je 4 jaar geleden had geïnvesteerd betaalde je slechts €0,40 voor één aandeel. 

Als je destijds €100 had geïnvesteerd was deze investering momenteel: €100 / €0,40 * €3,- = €750.- waard geweest. 

Nu Aandeel Ease2Pay kopen?

De Ease2Pay koers heeft over het algemeen mooie dingen laten zien maar er zitten ook momenten bij dat het minder gaat met de koers. Er zijn ook een aantal andere parkeerapps op de markt en Ease2Pay is niet de belangrijkste speler.

Het is dan ook niet gegarandeerd dat dit bedrijf het overleeft in de markt en gezonde resultaten blijft boeken. Let hier dus goed op bij het investeren in dit aandeel, houd het nieuws in de gaten. 

Ook beginnen met beleggen in het aandeel ease2pay? Begin snel bij eToro!

Ook de coronacrisis heeft een rol gespeeld in de dalende Ease2Pay koers. Tijdens de lockdowns werd de app minder gebruikt omdat mensen minder op pad gingen en hoefden te parkeren. 

Inmiddels is dat redelijk aangesterkt en dat zie je ook terug in de Ease2Pay koers. Dit kan nog verder stijgen zodra er nog meer restricties opgeheven worden en het oude parkeerbeeld weer terug keert in onze straten. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere aandelen naast aandeel Ease2Pay

Een goed aandelenportfolio bestaat uit verschillende aandelen zodat je risico verspreid is. Hieronder vind je enkele geschikte toevoegingen op jouw portfolio als je al een investering in Ease2Pay gedaan hebt. 

Hertz (HTZZ)

Het autoverhuurbedrijf Hertz zie je op bijna elke luchthaven wel voorbij komen. Dat is niet zomaar want het is ook het allergrootste autoverhuurbedrijf ter wereld. 

Het is nog een bedrijf dat heel veel moeite gehad heeft met de coronacrisis. Doordat de hele reisbranche even stil lag ging het ook slecht met Hert. 

Toch geeft het misschien juist ook wel weer een goede kans als je nu investeert in de lage koers.

Deliveroo (ROO.L)

Deliveroo is in 2021 pas op de beurs gekomen en er was meteen veel te doen rondom het bedrijf. De koers daalde meteen na de IPO zo’n 10 à 20%. 

De bezorgservice van Deliveroo concureert natuurlijk met de bezorgers van Takeaaway. Toch heeft Deliveroo inmiddels ook een deel van de markt vveroverd. 

Een perfecte uitbreiding voor je aandelenportfolio dus. Begiin snel zelf met beleggen in Deliveroo. 

Just Eat Takeaway (TKWY.AS)

in het jaar 2000 werd er in Enschede een bedrijf opgericht dat zich ging richten op het bezorgen van maaltijden. 21 jaar later is het bedrijf wereldwijd actief en veruit de grootste naam binnen de maaltijdbezorgservice. 

Dat is ook terug te merken in de koers van de aandelen Takeaway. De koers groeide sinds de beursgang vrij stabiel, de laatste maanden lijkt de groei er wat uit te zien. 

Is dit het moment voor jou om te investeren? Ga dan nu naar eToro en koop je eerste aandelen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ease2Pay Aandelen: Conclusie

Ease2Pay is een parkeerapp waarmee je betaald kan parkeren zonder meer bij een betaalpaal met je munten te staan. Alles gaat veel meer automatisch bj deze app. 

Op dit moment is het aandeel verkrijgbaar bij DEGIRO. Of en hoe snel het aandeel ook ooit bij eToro te verkrijgen is moet nog blijken. 

In januari 2021 schoot de Ease2Pay koers omhoog vanwege een extra kapitaalinjectie in het bedrijf. Met deze injectie konden ze onder andere de originele oprichters betalen. 

Het Ease2Pay aandeel verscheen in juli 2016 op de markt. Sindsdien is er veel gebeurt bij het bedrijf en zijn de aandelen veel meer waard geworden. 

Het laatste belangrijke nieuws over Ease2Pay is dat er een grote kapitaalinjectie is geweest van 1,3 miljoen euro om de gezondheid van het bedrijf voorlopig te waarborgen. Ook kon hierdoor een lening terugbetaald worden. 

Conclusie over aandeel Ease2Pay

Het aandeel Ease2Pay heeft de afgelopen jaren redelijk veel doorstaan. Het is een markt met veel concurrentie maar zeker door de kapitalinjectie begin 2021 staat het bedrijf er weer goed voor. 

Dat werd dan ook beloond door de belegger en de prijs van de aandelen Ease2Pay schoot omhoog. Het gaf meteen aan dat er voor andere beleggers ook genoeg reden is om te beleggen in het bedrijf. 

Uiteindelijk is het afhankelijk van de toekomstplannen van Ease2Pay hoe ver ze nog door kunnen groeien. Uitbreidingen naar andere landen zou kunnen zorgen voor een nieuwe stijging in de Ease2Pay koers. 

Ook beginnen met investeren in het Aandeel Ease2Pay

Maak dan snel een account aan bij eToro en begin eenvoudig met beleggen in aandelen!
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven