Aandeel ING kopen & Live INGA Aandeel Koers

ING GROEP N.V.INGA.AS
2,35%
15,05 €

ING is al sinds 1992 een begrip in Nederland. Wie kent de oranje leeuw niet? ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk én een verstandige keuze voor de beginnende belegger.

ing aandeel

Gelijk beginnen met handelen in ING aandelen? Hier een stappenplan:

Klaar om te beginnen met ING aandelen kopen? Klik op de groene knop en start gelijk.

Vraag je je af hoe je ING aandelen koopt? Of ben je wellicht benieuwd hoe de koers verloopt? Hieronder beantwoorden we al je vragen!

Hoe koop ik een aandeel van ING?

Klaar om te beginnen met beleggen in ING? In dit gedeelte wordt er uitgelegd op welke manieren je kunt investeren in een aandeel van ING (officieel INGA) en wanneer je dit het beste kunt doen.

We hebben eenvoudig de stappen voor je op een rijtje gezet zodat jij al binnen een uur kunt beginnen met handelen in het aandeel ING.

Stap 1: Kies de juiste broker

Om verantwoord te beginnen met het aanschaffen en verhandelen van aandelen, is het belangrijk dat je een account opent bij een broker, ook wel bekend als aandelenmakelaar.

Een broker biedt een platform aan waarmee je op een makkelijke manier aandelen kunt aanschaffen of verhandelen. Op zo’n platform laad je geld op in je wallet (ook wel bekend als portefeuille of portfolio) waarmee je aandelen kunt inkopen.

Daarnaast bieden veel brokers de mogelijkheid aan om te handelen in CFD’s (contract for difference), cryptocurrency’s of grondstoffen. Het is slim om bij een bekend en gereguleerde broker een account te openen. Hierdoor weet je zeker dat je op een verantwoorde en veilige manier kunt beleggen.

Hieronder vind je een overzicht van aanbevolen en voordelige brokers.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

eToro logotype

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Voor de beginnende belegger is eToro een sterke aanrader. Het is ingesteld op mensen die willen beginnen met beleggen, waardoor het gebruikersvriendelijk is en je er makkelijk in kunt stappen.

Een erg handige functie is de optie om beleggingsportefeuilles van succesvolle beleggers te kopiëren om je te helpen bij het maken van een goede keuze.  Je kunt hierbij andermans beleggingen eenvoudig kopiëren.

Een prettige bijkomstigheid van eToro is het feit dat ze geen commissie vragen op transacties. Daarnaast heeft eToro een demofunctie. Hiermee kun je zonder risico’s oefenen en de mogelijkheden van het platform ontdekken. Wat ook een belangrijk voordeel is, is dat je een lage minimale inleg hebt: al vanaf €170,00!

Voor de beginnende belegger is eToro dus een perfect startpunt. eToro biedt tevens het handelen in CFD’s, Forex trading, cryptocurrency en grondstoffen aan. Regulatie is er onder andere van de CySEC.

Door de eenvoudige zoekfunctie kun je in een oogopslag alle recente aankopen inzien van vooraanstaande beleggers en meegaan in hun recente beleggingen.

Al met al is eToro met goede reden het meest vooraanstaande handelsnetwerk. Met goede reden dat we dit platform aanraden dus!

Ben je beginner en weet je het even niet. Leg dan goed de voordelen naast elkaar. Voor beginners is eToro erg geschikt omdat het geen commissie vraagt. 

Het demo-account is daarnaast een erg groot voordeel voor de beginner. Je kunt namelijk met virtueel geld handelen zodat je niet gelijk de financiële gevolgen ondervind van het oefenproces. Alsnog niet zeker van je zaak? Kopieer dan een ervaren belegger met de copytrading-functie. 

Weet jij al genoeg en wil je gelijk beginnen? Start dan vandaag nog met beleggen en open gemakkelijk een rekening. 

Stap 2: Open een account

Hieronder vind je een uitleg over hoe je een account bij eToro opent. Vervolgens kun je direct beginnen met beleggen zonder commissie. 

Meld je aan bij eToro

Op de website van eToro kun je je account creëren. Hiervoor maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor je eToro account. 

Verifieer je account
Op het opgegeven e-mail adres ontvang je een registratiemail waarmee je het account kunt verifiëren. 
Een account aanmaken bij eToro
account aanmaken etoro aandeel abbott
Voltooi je profiel en financieer je account

Voltooi je profiel door de op blauwe knop “Profiel voltooien” te klikken. De knop staat links in het menu van eToro. Als dat gelukt is kun je geld aan je account toevoegen om te beginnen met beleggen. Deze knop is eveneens links in het menu te vinden. Geld toevoegen aan je account kan gemakkelijk via iDeal.

Je kunt je profiel voltooien door op de blauwe knop ‘Profiel voltooien’ te klikken. Deze knop bevindt zich links in het menu van eToro. Wanneer dit gelukt is, kun je geld storten door linksonder op de knop ‘Geld storten’ te klikken. Erg vanzelfsprekend dus! Geld storten kan overigens gemakkelijk via iDeal.

etoro registeren voor aandeel ing
Bereid je eToro account voor om gemakkelijk te beleggen in ING

Stap 3: Zoek het aandeel INGA

Nadat je je eToro-account gefinancierd hebt, kun je via de volglijst of de zoekbalk het ING aandeel (genaamd INGA.VA) kopen. Daarnaast kun je meteen de beurskoersen van het aandeel inzien.

Wanneer je daadwerkelijk wilt beleggen, kun je het aandeel kopen door op de knop ‘Handelen’ te klikken. Controleer altijd je ordergegevens en klik vervolgens op ‘Bestelling plaatsen’.

Het voordelige aan eToro is dat je zonder commissie dus ING aandelen kunt kopen. Mocht je niet willen beleggen in het aandeel, maar juist het ING aandeel in CFD’s willen verhandelen. kun je ook voor een hefboomwerking van x2 of x5 kunnen kiezen.

ing aandeel binnen etoro
Het INGA aandeel in de eToro interface

Overtuigd van het gemak en voordeel van eToro? Een account aanmaken is kosteloos. Begin vandaag nog!

koers ing
De koers van het aandeel ING Groep in eToro in 2019 en 2020. Begin vandaag zelf nog met beleggen in ING!

Over ING

Alhoewel ING is opgericht in 1881, is de naam ING pas in 1992 ontstaan. Sindsdien is de naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving.

ING is ook vroeg vroeg begonnen met het digitaliseren van bankieren en heeft zich dus bewezen als een bank met oog op de toekomst.

ING groep, wat vroeger stond voor Internationale Nederlanden Groep, is een fusie tussen de NMB Postbank en de verzekeraar National Nederlanden.

Uiteindelijk hebben ze afgezien van de volledige naam en zijn ze verder gegaan als de ING die we allemaal kennen.

ING heeft drie belangrijke voorgangers waaruit de zij is ontstaan. Als eerste was was er de Rijkspostspaarbank, de in 1881 door de overheid opgerichte eerste iteratie van de ING.

Vervolgens kwam de in 1927 opgerichte Nederlandsche Middenstandsbank (NMB) die zich focuste op kleine bedrijven. Ten slotte kwam de in 1986 begonnen Postbank, wat een fusie was tussen de Rijkspostspaarbank en de post- en girodienst van de staat.

Uiteindelijk fuseerde de NMB en de Postbank om de NMB Postbank groep te vormen. Nóg een fusie later kwam in 1991 de ING groep tot stand.

ING prijst zich van sponsoring tot duurzaamheid aan als maatschappelijk verantwoorde bank die mensen vooruit wil helpen.

Naast Nederland is ING actief in ruim 40 landen. Met een duurzaam beleid en oog voor de toekomst is ING een goede optie voor je eerste belegging.

Waarom investeren in ING?

We zetten hier de voor- en nadelen op een rijtje.

Zoals eerder aangegeven, zet ING in op duurzaamheid en oog op de toekomst. Denk hierbij aan het niet financieren van projecten die gevolgen hebben voor UNESCO World Heritage locaties of het geleidelijk verminderen van het gebruik van plastic. Hierdoor is ING een goede keuze als duurzaamheid belangrijk voor je is.

Daarnaast kun je in het verloop van de aandelenkoers zien dat, alhoewel ING in het verleden flink geraakt werd door crisissen, ook te zien is dat de aandelenkoers altijd weer herstelt. Als grootste bank van Nederland is ING dus zeker een betrouwbare beleggingsoptie.

Door de COVID-19 crisis is er bij ING een sterke daling van de aandelenkoers te zien in maart. Echter is er sinds begin november al te zien dat de aandelen weer sterk gestegen zijn.

Goed nieuws voor potentiële en huidige beleggers. Het geeft aan dat ING een robuuste en relatief veilige optie is om in te investeren. ING heeft daarnaast uitstel van aflossing en corona steun gegeven aan bedrijven.

Een nadeel aan investeren in ING aandelen is dat er na de impact van het corona virus een economische recessie wordt verwacht. Een recessie is geen goed teken voor banken.

Daartegenover staat wel dat dit een andere situatie is dan de kredietcrisis, die door banken zelf is veroorzaakt. Het is daarom niet goed te zeggen hoe de verwachte aankomende recessie de aandelen van ING gaan beïnvloeden.

Huidige koers van ING

Door de COVID-19 crisis is de aandelenkoers van ING, net zoals vele andere bedrijven, sterk gedaald. De daling vond rond de eerste piek plaats in maart. Sindsdien is de koers langzaamaan weer aan het stijgen.

Begin november was er een sterke stijging te zien terwijl we nog in de pandemie zitten. De oorzaak hiervan is de aankondiging van een mogelijk aankomend corona vaccin. 

geschiedenis ing aandeel
Het aandeel ING over de jaren.

Dit zal, naarmate het virus minder impact gaat hebben en er meer nieuws uitkomt over de ontwikkeling van vaccins, naar verwachting verder stijgen. Een goed moment om te investeren dus!

Vóór de forse stijging in begin november stonden de banken, met oog op de opkomende recessie, nog lager gewaardeerd dan tijdens de financiële crisis. De stijging naar aanleiding van de aankondiging van een vaccin zorgde voor een toename van vertrouwen en daarmee ook een toename in vraag naar het aandeel.

Wat ook belangrijk is om te vermelden, is de staatssteun die ING kreeg tijdens de kredietcrisis. Alhoewel dit uiteraard op zijn lichtst gezegd niet gunstig was voor het koersverloop van het aandeel van ING, is het wel een teken dat de ING erg belangrijk is voor de Nederlandse economie.

Hierdoor zal het ‘worst case’ scenario van een faillissement tijdens een aankomende recessie hoogstwaarschijnlijk niet voorkomen. Daarnaast heeft ING, zoals te zien is aan de aandelenkoers, gedemonstreerd dat ze wel degelijk kunnen herstellen. 

Is het een goed idee om nu te Beleggen in ING?

De timing van het kopen en verhandelen van aandelen van banken blijft lastig. Het aandeel INGA is niet anders. Zoals elke bank is ING erg gevoelig voor recessies en crisissen.

Daartegenover staat wel dat ING ‘beschermd’ wordt door de Nederlandse staat, waardoor faillissement in gevallen als deze crisis uit te sluiten is. 

Wat wel in het achterhoofd moet worden gehouden is dat, ook al is er een forse stijging te zien naar aanleiding van de aankondiging van een vaccin, dit ook kan worden gezien als een overreactie. 

Koers ING tweede halfjaar van 2020

koers ing 2e halfjaar 2020

Ben je er klaar voor om te beginnen met beleggen in een aandeel ING?

Door het goede nieuws vergeet men de impact die het corona virus heeft op de retail-, horeca- en entertainmentbranches. Dit heeft geresulteerd en veel faillissementen en leningen die ING heeft of nog moet afschrijven omdat er geen geld beschikbaar is.

ING aandeel op dit moment

Voor de belegger die op lange termijn winst uit hun investering wilt halen, is ING een goede keuze.

De aandelenkoers van ING ligt nog relatief laag en het is niet onrealistisch om aan te nemen dat dit op langere termijn weer gaat stijgen. 

Voor de belegger die op korte termijn wilt beleggen is dit wellicht een te onzekere periode om te investeren in een bank. Het is moeilijk om te zeggen wat de impact is op ING naar aanleiding van een mogelijke recessie.

Waar tijdens de kredietcrisis banken het middelpunt waren, is een economische crisis als gevolg van een pandemie een (in het recente verleden) ongekende situatie. Het blijft dus voor nu een moeilijk in te schatten situatie.

Wat ook interessant is, is het feit dat ING ook erg actief is in het buitenland. In de Benelux en Duitsland heeft ING onder de banken een sterke winstgevende positie. Dit geeft een extra dimensie van zekerheid en is een positieve bijkomstigheid voor de onzekere investeerder.

Al met al is het niet makkelijk om te bepalen of het een juist moment is om in ING te investeren. Aannemelijk is dat de groei van het ING aandeel gepaard zal gaan met de herstel van de economie na COVID-19. Dit is voor nu nog even koffiedik kijken. 

Kortom

Concluderend kun je stellen dat het een goed moment is om op het moment te investeren in ING aandelen. Dit is wel met het oog op de lange termijn. Door de geleidelijke distributie van vaccins in 2021 zal de economie naar verwachting langzaam herstellen.

Belangrijk om te weten is wel dat de hevige impact die de pandemie heeft gehad op bepaalde sectoren nog niet precies in kaart is gebracht. Door middel van staatssteun en uitstel van rentebetalingen worden ondernemingen kunstmatig in leven gehouden. De vraag is of deze tijdens het economisch herstel in 2021 kunnen overleven.

De komende maanden zijn erg belangrijk om in de gaten te houden als potentiële belegger in aandelen van ING. Er zal duidelijk worden of deze sterke stijging een overreactie is, of dat de aandelenkoers daadwerkelijk weer aan het stijgen is.

Wat is de positie van ING in vergelijking met andere banken?

De top 3 grootste banken in Nederland zijn respectievelijk ING, Rabobank en ABN AMRO. Rabobank is niet beursgenoteerd en hier kan dus niet direct in worden belegd. Hierdoor zijn ING aandelen en ABN AMRO aandelen het beste vergelijkbaar.

De waardes van de aandelen zijn nagenoeg hetzelfde op het moment van schrijven, maar bij ABN AMRO is er een grotere piek te zien, gevolgd door een scherpe daling in de afgelopen dagen.

De aandelenkoers van ING oogt stabieler, maar kan veranderen in de nabije toekomst. Op eToro kun je dit altijd nauwlettend in de gaten houden.

Alhoewel ING en ABN AMRO goed vergelijkbaar zijn, lopen de omzetten redelijk uit elkaar. Waar ABN AMRO in 2019 een omzet had van €10.34 miljard, bedroeg de omzet van ING maar liefst €18.3 miljard.

Een fors verschil, maar opvallend is dat de prijs per aandeel nauwelijks verschilt. Dit wilt vaak zeggen dat de daadwerkelijke winst van de banken dichter bij elkaar liggen.

Een interessant punt is dat ABN AMRO in 2019 meer dividend uitkeerde per aandeel. Waar ING €0,24 dividend uitkeerde in het jaar 2019, keerde ABN AMRO €0,60 cent per aandeel uit.

Daarnaast was de winst per aandeel voor ING €1,24, terwijl het voor ABN AMRO per aandeel €2,06 bedroeg. ABN AMRO is dus ook een kandidaat die je goed in de gaten moet houden als je geïnteresseerd bent in het beleggen in aandelen van banken.

Vergelijking van de koers

Koers ing vergelijking
ABN koers etoro

Dit zijn printscreens uit de eToro desktop-versie. Zie hier hoeveel de koersen gelijk lopen. ING links, ABN rechts.

Meer interessante aandelen om in te investeren

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar andere interessante aandelen naast het aandeel van ING? Je risico spreiden en een divers portfolio creëren is een verstandige keuze. Houd daarom ook andere aandelen in de gaten. Je kunt hieronder een aantal van de meest spraakmakende aandelen terugvinden.

Hiernaast zijn er natuurlijk veel meer interessante beleggingsopties. Je kunt op onze pagina over de beste aandelen op je gemak kijken welke interessant voor je zijn. De aandelenkoersen kun je natuurlijk altijd terugvinden op de websites van brokers zoals eToro!

ABN icon
ABN AMRO (ABN.NV)
ABN AMRO Group NV, een bank- en financiële dienstenverlener gevestigd in Amsterdam, ontstond in 2009 na een fusie en een privatiseringsmaatregel van de Nederlandse overheid.
 
De groep bestaat uit verschillende dochterondernemingen: ABN AMRO Nederland, ABN AMRO Private Banking, de International Diamond and Jewelry Group en Fortis Bank Nederland.
amazon logo
Amazon (AMZN)

Amazon is een ecommerce gigant die veruit de grootste speler is op het gebied van webwinkels.

Dat Amazon nog niet klaar is met doorgroeien blijkt uit de enorme hoeveelheid weborders die geplaatst worden vanwege de lockdowns overal ter wereld.

Hierdoor blijft Amazon een interessant aandeel om toe te voegen aan je portefeuille.

tesla logo aandeel
Tesla (TSLA)

Tesla is een bedrijf met een visie: elektrisch rijden toegankelijk maken voor iedereen. Een visie die zeer populair is en waar veel investeerders achter staan.

Winstgevend is Tesla nog niet, maar het aantal Tesla’s wat vandaag de dag rond rijdt liegt er niet om: Tesla heeft immens groeipotentieel en kan daardoor een interessant aandeel zijn.

Veelgestelde vragen

Voor het jaar 2020 is het helaas verboden voor banken om dividend uit te keren. Dit is 23 oktober aangekondigd nadat de tweede corona golf Europa raakte. Er is al wel toegezegd dat er volgend jaar wel dividend mag worden uitgekeerd door banken als ING.

ING wilt voortaan 50% van de “veerkrachtige” nettowinst als dividend uitkeren. Ze willen dit of in contanten, of deels in de vorm van aandeleninkopen doen. Hiervoor hanteerde ING altijd een progressief dividend. 

Dit was niet afhankelijk van de behaalde winst, maar aan het dividend wat het jaar daarvoor uitgekeerd was. Het dividend wordt vanaf volgend jaar in 2 delen uitbetaald. In augustus van het huidige jaar vindt de eerste uitkering plaats (interim-dividend) en in april van het opeenvolgende jaar het slotdividend.

Voor veel banken is het een erg onzekere tijd. De forse stijging naar aanleiding van de aankondiging van de distributie van vaccins in 2021 kan een overreactie zijn, maar ook een teken dat de aandelenkoers van ING langzaam aan het herstellen is.

Als grootste bank van Nederland is de ING moeilijk weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Het zal dan ook voor de voorzienbare toekomst een groot deel uitmaken van de Nederlandse en in mindere mate Europese economie. Als we het verleden als leidraad aanhouden bewijst ING zich als winstgevende bank en zal het geen verrassing zijn dat ING deze crisis uiteindelijk te boven gaat komen.

Het is een goed idee om zowel de aandelenkoers van ING nauwlettend in de gaten te houden de komende weken, als altijd up to date zijn met het nieuws. Banken worden sinds de kredietcrisis streng in de gaten gehouden door de overheid en kunnen worden gelimiteerd, zie bijvoorbeeld het dividend verbod dit jaar. Daartegenover staat wel dat ze in de meeste gevallen staatssteun kunnen verwachten als er een faillissement aan zit te komen.

De ING bank staat genoteerd op de AEX (Amsterdamse aandelenbeurs). Deze index bestaat uit de 25 grootste beursgenoteerde bedrijven van Nederland. De meest recente herweging, die in maart plaatsvond, resulteerde in een weging van 4,22% voor de ING Groep en was de hoogste weging in de bankensector. Deze weging is goed voor plaats 8 op de lijst van grootste Nederlandse bedrijven op de AEX index.

De ING is uiteraard erg hard getroffen door de eerste corona golf in maart. De aandelenkoers kelderde met meer dan de helft van de waarde.

Zoals eerder aangegeven is de aandelenkoers van ING inmiddels langzaam aan het herstellen met een sterke stijging naar aanleiding van de aankondiging van een corona vaccin. Het is nog altijd afwachten of dit een blijvende stijging zal zijn of dat de koers weer gaat dalen.

ING blijft, zoals de andere grote banken, gereguleerd door de regering. Dit heeft voor- en nadelen, zoals gelimiteerde bescherming tegen faillissement of een verbod op dividend uitkering.

Dit is sterk afhankelijk van welke strategie je uiteindelijk wilt gaan hanteren. Zoals in de vergelijking aangegeven bieden brokers verschillende functionaliteiten aan. Ben je een beginnende investeerder? Dan is eToro wellicht de perfecte kandidaat voor jou. Ben je voornamelijk geïnteresseerd in CFD’s? Dan kan Plus500 de beste optie voor je zijn.
 

eToro biedt uiteindelijk wel veel aanvullende opties zoals het kopiëren van bestaande succesvolle portfolio’s van beleggers. Daarnaast betaal je ook geen commissie op aandelen. Ga altijd na wat je wilt halen uit een broker platform en baseer hierop je beslissing.

Dit kan bij een online broker. Vroeger ging dit via de bank waar vaak ook hoge kosten aan waren verbonden. Tegenwoordig kan dit snel en goedkoop. 

In augustus en april van dit jaar. 

Conclusie

Tot slot kan worden geconcludeerd dat ING een betrouwbare en robuuste beleggingsoptie is. Als boegbeeld van de Nederlandse banken en een sterke Europese positie is dit een veilige keuze voor de beginnende én ervaring belegger.
 

ING heeft in het verleden ook bewezen dat zij crisissen te boven kan komen, wat een onmisbare kwaliteit is voor een potentiële investeerder in deze onzekere tijden. Met een relatief lage instapprijs is het ook een perfecte optie voor een kleine investering om zo een introductie te krijgen in de wereld van beleggen.

Met een duurzaam beleid, oog op de toekomst en een hoge plaatsing op de AEX index zal ING naar verwachting ook voor de voorzienbare toekomst een goede investeringsoptie blijven.

Omdat 2020 een zeer moeilijk jaar was voor veel bedrijven en ook de aandelenkoers van ING erg laag staat, is dit een goede tijd om te investeren in een veilige optie.

Wat wel interessant is om te vermelden, is dat ABN AMRO in een vergelijkbare situatie verkeert als ING, maar dat zij in het recente verleden lucratiever waren dan de ING voor beleggers.

Houd daarom ook zeker de ABN AMRO in de gaten. eToro is hiervoor de perfecte kandidaat: je kunt hier zowel de ING en de ABN AMRO kosteloos en op een overzichtelijke wijze in de gaten houden.

Overtuigd van de waarde van ING aandelen? Wees er dan altijd zeker van dat je een gereguleerde broker kiest die betrouwbaar is. Met eToro kun je zonder commissie te betalen gemakkelijk aandelen van ING aanschaffen.

Vergeet uiteraard niet de aandelenkoersen van andere opties te checken! Met eToro heb je altijd een gedetailleerd en gebruikersvriendelijk overzicht van een tal van potentiële beleggingsopties.

Direct beginnen met een ING aandeel?

Maak gratis een account aan bij eToro en je kunt meteen beginnen met beleggen! Zo kun je al binnen 1 uur investeren in een ING aandeel en beginnen met handelen!
begin direct!
Scroll naar boven