Aandeel Tencent kopen met iDeal en PayPal

TENCENT HOLDINGS LIMITED UNSP ATCEHY
1.68%
$48.92

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Tencent Holdings, ook wel Tencent is een Chinees technologiebedrijf. We zullen in dit artikel gaan kijken naar de Tencent koers en hoe je kunt investeren in Tencent stock.

Nog meer weten over Tecent? In dit artikel hebben we het over het bedrijf Tencent en of je erin moet investeren en zullen stap voor stap uitleggen hoe, en bij welke broker je kunt beleggen. 

Aandeel Tencent Kopen in 4 stappen

Maak vandaag nog een account bij eToro aan en investeer in Tencent stock!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Zoals je vaker zult zien in dit artikel is de Tencent koers de afgelopen maanden wat gaan schommelen, maar wanneer je naar de Tencent koers kijkt op een langere termijn zie je wel een stijgende lijn. Het kan dus een mooi aandeel zijn om nu een investering in te maken. Ga naar eToro en beleg direct in aandeel Tencent. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe kun je Aandeel Tencent Kopen?

Je kunt als eerste bij verschillende platformen kijken of de koers Tencent je aanspreekt. Wanneer je wilt beleggen in Tencent stock zul je een account aan moeten maken bij een broker.

Wat alle stappen zijn om de Tencent koers in te zien en te investeren in aandelen die bij jou op de radar staan leggen we hieronder uit.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker

Je zult wanneer je in Tencent stock wilt investeren als eerst naar de Tencent koers moeten kijken en een strategie moeten bedenken. Vervolgens kies je een online broker die het beste bij je strategie past. Wanneer je een nieuwe belegger bent kan dit erg lastig zijn aangezien er veel verschillende online brokers zijn. Daarom zetten we een aantal belangrijke punten op een rijtje.

De meeste online brokers hebben een groot aanbod aan verschillende handelsproducten. Zo kunnen ze CFD’s aanbieden maar ook grondstoffen, cryptocurrency’s en ETF’s. Elke broker heeft een ander aanbod en de kosten kunnen ook veel verschillen. Zo betaal je bij de ene broker wel commissie en bij de andere niet.

Je zult een online broker moeten vinden die niet alleen bij jouw strategie past, maar ook die gereguleerd wordt door een toezichthoudende instantie. In Nederland zou een van zulke instanties de AFM zijn. Je moet hier op letten zodat je zeker weet dat jouw investeringen en geld op een veilige plek komen te staan.

Ook is het voor de meeste beleggers belangrijk om overal en altijd toegang te hebben tot het platform. Daarom bieden veel online brokers niet alleen een website maar ook een app. Zo kun je waar je ook wilt altijd naar je investeringen kijken en de Tencent koers volgen.

Het is erg lastig om een platform uit te kiezen aangezien er ondertussen zoveel zijn. Daarom zullen we een paar aanraders aankaarten.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Wanneer je nieuw bent in de beleggers wereld zul je bij eToro makkelijk aan de slag kunnen. Het is namelijk een goede broker voor beginnende beleggers aangezien het een overzichtelijk platform is. 

Ook biedt eToro veel verschillende tools aan die je zullen helpen met het opbouwen van een divers portfolio, zonder dat je daar zelf heel veel tijd in hoeft te steken. eToro bied namelijk een CopyTrading functie aan.

Hiermee kun je portfolio’s bekijken en overnemen van succesvolle beleggers op het platform. Dit is een mooi begin om te beginnen met investeren zonder er zelf veel van te weten. Dit is dus een ideale tool voor beginnende beleggers en daarom is eToro een echte aanrader.

Ook biedt eToro een demo account aan. Dit houdt in dat je eerst met fictief geld op het platform kunt investeren. Zo kun je zonder het lopen van enige risico’s leren beleggen.

Wanneer je vervolgens met echt geld wilt beleggen is het voordeel van eToro dat ze de lage minimale inleg van €170,- hebben. Zo kun je met weinig geld, en dus daardoor ook weer weinig risico, beginnen bij eToro. Het platform is ook erg goedkoop aangezien ze   0% commissie rekenen over de beleggingen die je doet in aandelen en ETF’s.

eToro heeft een ruim aanbod in  aandelen, ETF’s, CFD’s, indexen, grondstoffen en forex trading. Je hebt dus genoeg om uit te kiezen. Ook wordt het platform door de FCA (Financial Conduct Authority) gereguleerd waardoor je weet dat je geld altijd veilig is op het platform.

Meer weten over dit platform? Lees snel onze  eToro review en begin vandaag nog met beleggen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open een account

Wanneer je weet bij welke online broker je aan de slag wilt gaan zul je alleen nog maar een account bij die broker moeten aanmaken.

In dit artikel nemen we alle stappen door met eToro als voorbeeld, maar bij elke online broker gaat het ongeveer hetzelfde.

Meld je aan bij eToro

Op de homepagina van eToro zul je een knop vinden met ‘Join Now’ erop. Via deze knop kun je een account aanmaken bij eToro.

eToro startpagina: Join now!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verifieer je account

Na het aanmaken van een account bij eToro zul je het account nog moeten verifiëren. Je krijgt hier een mailtje voor waarin een link staat om je account te verifiëren. Wanneer je dat hebt gedaan kun je meteen beginnen.

Voltooi je profiel en financieer je account

Na het verifiëren van je account krijg je meteen toegang tot je demo account. Je kunt met het demo account eerst oefenen met beleggen op het platform. Dit doe je met fictief geld dus zonder risico’s.

Na het oefenen met je demo account zul je waarschijnlijk met echt geld aan de slag wilt gaan. Om geld op je account te storten zul je eerst het Know Your Customer proces even moeten doorlopen.  

Met het KYC proces koppel je je bankrekening aan je account je geldige identiteitsbewijs. Ook volgt er nog een korte vragenlijst die je moet invullen waarin je laat zien dat je de risico’s die bij beleggen komen kijken begrijpt.  

Vervolgens kun je via verschillende betaalmogelijkheden geld storten op je account en kun je aan de slag met investeren! 

De verschillende betaalmogelijkheden bij eToro

Stap 3: Vind Tencent Stock

Je zult bij je gekozen online broker op zoek moeten gaan naar het Tencent stock. Dit kan bijvoorbeeld bij eToro door via de handige zoekbalk het Tencent stock in te vullen.

Kun je niet wachten om een investering te doen in Tencent Stock? Maak vandaag nog een account aan bij eToro en investeer direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Over Tencent

Tencent is een Chinees technologiebedrijf waar het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen. Het bedrijf staat echter officieel geregistreerd op de Kaaimaneilanden.
 
Het bedrijf is erg snel gegroeid vooral door verschillende overnames die het bedrijf heeft gedaan. In 2004 werd het bedrijf al beursgenoteerd op de Hong Kong Stock Exchange.
 
Ongeveer 53 procent van de omzet van het bedrijf komt van online games en sociale media waaronder WeiXin en WeChat.
 

Wanneer we kijken naar de koers Tencent van de afgelopen 6 maanden zie je een schommeling. Echter wanneer je op een langere termijn gaat kijken, van bijvoorbeeld een jaar, zie je wel een stijgende lijn.

De Tencent koers schommelt dus wel maar kan een mooie investering zijn op de lange termijn.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Tencent Nieuws

Het bedrijf heeft een enorme omzet behaald de afgelopen jaren. Van deze omzet was echter maar ongeveer 50 procent van de sociale media en online spellen die het bedrijf ontwikkelen. Hier staan ze echter wel bekend om. Zo is het bedrijf bekend door WeiXin en WeChat, wat een combinatie is van Facebook, Twitter en Whatsapp.
 
Het bedrijf verdiend ook veel aan andere zaken zoals overnames en advertenties. Hierdoor zijn de inkomsten van het bedrijf niet afhankelijk van 1 onderdeel en dit zie je ook aan de Tencent koers. De Tencent koers zit in een stabiele stijging wat het een interessant aandeel maakt.
 

Ook heeft het bedrijf flinke plannen aangezien ze in 2017 lieten weten dat ze 13 miljard euro gaan investeren in de e-sportmarkt in China. Tencent is al eigenaar van de bekende ontwikkelaar Riot Games en grootaandeelhouder van Epic Games, maar willen dus nog meer gaan investeren in de e-sportmarkt.

Meer statistieken bekijken van de Tencent Share Price? Maak snel een account aan bij eToro en bekijk meteen de Tencent Stock Price. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Tencent Koers op het moment

Wanneer we kijken naar de afgelopen maanden zie je dat de Tencent koers in een kleine dip zit. Wanneer je naar de Tencent koers kijkt op een langere termijn, zoals minstens één jaar zie je dat er toch een stijgende lijn in zit. 
 

Het is natuurlijk altijd lastig om een inschatting te maken, maar kijkend naar de Tencent koers van het afgelopen jaar ziet het er goed uit, vooral voor op de lange termijn.

Het bedrijf heeft veel verschillende inkomsten. Zo is het maken en ontwikkelen van sociale media en online games, maar ongeveer de helft van de inkomsten van het bedrijf. Ze verdienen bijvoorbeeld ook veel aan advertenties.
 
Ook de afgelopen tijd had je veel kunnen verdienen aan de Tencent share price, zo stond de koers Tencent Nasdaq eind 2018 rond de €27,50. In februari 2021 steeg de koers door naar €80,-.
 
Als je eind 2018 €1.000 had geïnvesteerd in tencent stock had je goed kunnen profiteren van de stijging van de tencent koers Nasdaq. De waarde van je investering zou in drie jaar tijd (€1.000 / €27,50) * €80,- = €2.909,09 waard zijn geworden. 
 

Nu Aandeel Tencent Kopen?

Laten we de koers Tencent stock eens onder de loep nemen. Zoals we kunnen zien is het bedrijf niet heel hard geraakt door de coronacrisis, en zag het zelfs een enorme piek in deze tijd.

Dit komt vooral door de bedrijfsvoering in online gaming en andere entertainment media, die in de lockdown uiteraard veel vraag hebben gehad.

Er zit een voor en nadeel aan investeren in Tencent stock USD. Zo kun je namelijk door de schommeling nooit zeker zijn van je investering.

Echter zit er natuurlijk altijd een risico aan beleggen dus dat hoort erbij.

Vandaag nog beleggen in Tencent Stock? Ga direct naar eToro en maak een account aan!

Daarom raden wij aan, en dat is meteen het voordeel van de Tencent koers, om op lange termijn te investeren. Een voordeel van zulke flinke schommelingen kan namelijk zijn dat je investeert op een moment dat de Tencent koers relatief laag ligt. Zo kun je  vervolgens veel meer winst behalen wanneer de Tencent koers weer een piek heeft. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Interessante aandelen naast Aandeel Tencent

Een aandelenportefeuille bestaat het best uit zoveel mogelijk verschillende aandelen uit verschillende branches. Om je portfolio naast Tencent stock verder uit te breiden hebben we enkele interessante aandelen hieronder uitgelicht. 

Tesla (TSLA)

Eén van de bekendste aandelen en meest interessante aandelen ter wereld is Tesla. De koers van dit aandeel is al jaren erg volatiel en kent tot nu toe enorme stijgingen. 

Tesla staat bekend om de elektrische auto’s, maar misschien is het nog wel bekender door de CEO; Elon Musk. Onder andere dankzij zijn tweets en uitingen is er veel interesse in Tesla stock. 

Begin meteen met investeren in Tesla en gebruik het als mooie toevoeging op je portfolio naast je zojuist gekochte Tencent stock! 

Apple (AAPL)

De Amerikaanse tegenhanger van Tencent is misschien wel het welbekende Apple. Ook het Apple aandeel laat al jaren enorme stijgingen zien, wat het een interessante investering maakt. 

Apple brengt nog altijd actief nieuwe producten en diensten op de markt en weet hoge winsten te boeken. Je kunt met redelijke zekerheid investeren in het stabiele aandeel van Apple. 

Begin meteen met Apple aandelen kopen als uitbreiding van je portfolio naast Tencent stock!

Google (GOOGL)

In de afgelopen 15 jaar steeg de Google koers van enkele tientallen euro’s tot meer dan €2.000,- per Google aandeel. Nog altijd groeit de Google koers sneller dan ooit. 

Ook bij deze elektronicagigant kun je mooie winsten boeken op de koersstijgingen en op het dividend dat Google uitbetaald aan haar aandeelhouders. 

Bij Google aandelen investeer je in principe in Alphabet, het moederbedrijf van Google en de andere bedrijven die ooit begonnen onder de naam Google. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Tencent: Veelgestelde vragen

Je kunt het aandeel Tencent vinden bij onder anderen eToro. Hier kun je in het aandeel investeren. Wij raden eToro aan vooral voor beginnende beleggers aangezien het platform ontzettend overzichtelijk is en een demo account aanbiedt.

Ja, je ontvangt dividend bij Tencent aandelen. Een deel van de winst van het bedrijf, Tencent wordt met  je gedeeld als je Tencent aandelen bezit. Op dit moment staat de hoeveelheid dividend per aandeel op ongeveer € 0,20.

Het is altijd lastig om in te schatten of een aandeel winstgevend gaat zijn, maar vooral op de lange termijn ziet de Tencent koers er als een stijgende lijn uit.

Je kunt in dit aandeel dus het beste op de lange termijn investeren aangezien de Tencent koers op korte termijn nog wel eens kan schommelen.

Wij raden vooral het platform eToro aan aangezien deze online broker geschikt is voor elke belegger en dus ook voor een beginner. Ze bieden handige tools aan, je kunt eerst oefenen met een demo account en je hoeft 0% commissie te betalen.

Het is dus een mooi platform om mee te beginnen. Ook kun je bij eToro investeren in veel verschillende handelsproducten.

Wanneer je alleen wilt speculeren op de koers van een aandeel en dus wilt investeren in CFD’s raden wij Plus500 aan.

Het is moeilijk om een uitspraken te doen over de Tencent koers. Echter ziet het aandeel er op de lange termijn niet verkeerd uit.

Aandeel Tencent: Conclusie

We kunnen na alles op een rijtje te zetten stellen dat de Tencent koers erg goed verloopt en daarom het Tencent aandeel erg interessant kan zijn om in te investeren.

We raden aan om de Tencent koers eerst goed in de gaten te houden en er vooral op de lange termijn in te investeren aangezien de koers af en toe nog erg schommelt.

Dit komt door de stijgende trend die zichtbaar is in de Tencent koers. Daarnaast bestaat de huidige bedrijfsvoering uit exponentieel groeiende markten zoals de elektronische entertainment industrie. Dit kan ook van positieve invloed blijven op het Tencent aandeel.

Het bedrijf is nog veel van plan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, investeringen en overnames dus we raden aan om de Tencent koers goed in de gaten te houden.

Wanneer je wilt investeren in Tencent stock kun je bij eToro gemakkelijk aan de slag. Dit platform biedt verschillende tools en is ook geschikt voor beginnende beleggers.

Investeren in de Tencent Stock?

Maak binnen een paar minuten je gratis account aan bij eToro om vandaag nog je eerste investering te doen in aandeel Tencent. Of bekijk nog alle andere handelsproducten van het platform.
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven