Nucypher Kopen met iDeal & PayPal

Nieuwe cryptocurrencies zie je iedere dag. Toch is het een flinke klus om uit te zoeken waarin je moet investeren en waarin niet, vandaag vertellen we je alles over nucypher kopen.

Nucypher Kopen in 4 stappen

Start vandaag nog met Nucypher kopen bij eToro! Klik op de groene knop en begin direct!

Nucypher is opgericht in 2015 en probeert beperkingen op te lossen van consensusnetwerken. De token van Nucypher heet NU en wordt gebruikt voor network prompting.

Allerlei lastige benamingen, maar waar komt de cryptocurrency Nucypher vandaan en wat kun je ermee? Dat lees je allemaal in dit artikel, daarnaast helpen we je in een stappenplan om zelf te beginnen met deze cryptomunt kopen zodat je meteen kan profiteren van eventuele koersstijgingen. 

Wat is Nucypher (NU)?

Nucypher is opgericht in 2015 door de Amerikaan MacLane Wilkison en zijn Russische compagnon Michael Egorov.

NU, de coin van nucypher, wordt gebruikt voor network prompting, worker node execution en governance van bepaalde protocollen.

Wat Nucypher zo speciaal maakt is dat ze zich niet alleen richten op zichzelf, maar ook op anderen, met name blockchains. NU, de token van het project wordt voor verschillende projecten gebruikt. Zo staan netwerk en veiligheid hoog in het vaandel bij Nucypher. Je kan ook gebruik maken van een Blockchain wallet.

Ook biedt Nucypher het aan om deel te nemen aan DAO. Dat is een protocol waarin netwerk parameters en smart contracts gecontroleerd worden voor upgrades binnen het netwerk, ook is DAO te staken.

Snel en makkelijk Nucypher kopen? eToro is daar de geschikte broker voor!

Hoe kan ik Nucypher Kopen?

Voordat je een bepaalde munt of crypto-eenheid kunt kopen dien je een account aan te maken bij een broker. Dit hebben wij uitgebreid in een aantal stappen voor je klaargezet zodat je alles makkelijk kunt volgen.

NuCypher kun je bij de meeste brokers gewoon met iDeal betalen. Dit zorgt er in ieder geval voor dat er al veel meer mensen kunnen investeren in de munt, momenteel staat NU er goed voor en kan het voor jou wel eens een goed idee zijn om in te stappen.

Beste Nucypher brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Nucypher Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Nu is het van belang dat je een broker kiest waarbij je wilt investeren. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet zodat je een duidelijk beeld hebt van brokers die te vertrouwen zijn en waarmee je eventueel in zee zou willen gaan.

Let bij de keuze van een broker goed op het volledige aanbod zodat je weet waar je in kan gaan investeren. Zo hoef je niet later ook nog accounts aan te maken bij andere brokers om alle investeringen die je wenst te doen.

Ook de kosten van een broker zijn interessant om vooraf alvast op te zoeken en mee te nemen in jouw keuze voor een broker. De kosten worden door brokers namelijk op verschillende manieren doorberekend aan haar klanten en er kunnen grote verschillen tussen brokers iztten. 

Nucypher kopen bij eToro

eToro is al jarenlang een van de bekendste brokers ter wereld en hebben een gigantisch aanbod. Naast Nucypher kopen biedt eToro nog veel meer handige functies aan zodat jij geen problemen kunt krijgen tijdens het kopen van je coin.

eToro bestaat al sinds 2006 en is opgericht in Tel Aviv, Israel. De oprichters van het brokerbedrijf zijn Ronen Assia en David Ring, de huidige CEO van het bedrijf is Yoni Assia.

Ook is eToro goedgekeurd door de FCA wat alle acties van eToro legaal maakt. 

eToro is een gigantisch sociaal handelsplatform dat al jaren mee draait op het hoogste niveau. Ze bieden het aan om te investeren in CFD’s, valuta’s, grondstoffen, olie en nog veel meer andere handelswaren.

eToro is een van de meest gebruiksvriendelijke brokers van het moment. Een account aanmaken is zo gebeurd en geld storten op je account kan zonder enige moeite, ook kun je bij eToro handelen in aandelen en ETF’s tegen 0% commissie.

Verder biedt het platform handige functies zoals strategieën die je kunt kopiëren en uitgebreide analyses bij de desbetreffende munten. Het minimale stortbedrag bij eToro is slechts 43 euro, dat betekent dat ook jonge investeerders mee kunnen doen in de grote wereld van crypto en andere handelswaren.

Maak ook gebruik van het gratis demo account die iedereen krijgt bij het aanmaken van een eToro account. Bij dit account vind je virtueel geld, dat kan je gebruiken om alle functies van eToro uit te proberen voordat je met echt geld aan de slag gaat. 

Ook heeft eToro de unieke Copy trading toolMet deze tool kun je de portfolio’s van andere beleggers inzien met daarbij het risico dat ze nemen en rendement dat ze over de afgelopen tijd hebben behaald, ook kun je deze investeringen kopiëren naar je eigen portfolio. 

Overtuigd van eToro? Koop nu snel crypto van Nucypher!

Nucypher kopen bij Libertex

Ook Libertex is een grote naam in de wereld van crypto en dat zal nog wel even zo blijven. Libertex heeft een aantal handige functies die ervoor kunnen zorgen dat jij gaat investeren via Libertex.

Libertex is al ruim 20 jaar actief op het hoogste niveau, je kan al inleggen vanaf 10 euro, je kunt betalen met iDeal en je hebt verzekerd een snelle uitbetaling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je geld, dat heb je vrij snel op je rekening staan.

Ook heeft Libertex een handige functie genaamd het demo-account, dit is volledig gratis te gebruiken voor leden.

Met een demo-account kun je onbeperkt inleggen om erachter te komen of het investeren überhaupt iets voor je is en of je er door mee wilt gaan. Handig om te oefenen!

Ook Libertex heeft een ruim aanbod waaronder Nucypher!

Nucypher kopen bij Binance

Ook Binance is bij de meeste mensen die ervaring hebben in het handelen in crypto zeer bekend. De broker biedt veel mogelijkheden voor de investeerder en geeft je ook veel handige functies waar je veel mee kunt.

Bij Binance heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om inkijkjes te krijgen in uitgebreide analyses. In die analyses staat hoe het gaat met de munt en hoe de afgelopen periode verlopen is. Binance is niet de enige broker die dit aanbiedt, ook eToro doet veel met analyses.

Ook op de website van Binance vindt je veel informatie over NU, de coin van Nucypher. Daar is te zien waar ze voor staan, wat ze doen en waar ze zich mee bezig houden.

Bij Binance heb je geen last van hoge handelskosten of extra kosten. Ook biedt de broker je de mogelijkheid om te betalen met iDeal, bankoverschrijving, Visa en nog veel meer. Dit maakt het voor bijna iedereen wel mogelijk om te beginnen met investeren.

Graag gebruik maken van Binance? Koop er nu snel Nucypher!

Stap 2: Open een account

Nu je weet wat de brokers inhouden en wat een broker überhaupt is, moet je een account aanmaken. Dit gaan we doen bij eToro omdat eToro een van de meest gebruiksvriendelijke brokers is die vele handige functies aanbiedt.

Ga naar de officiële website van eToro en klik op het kopje ‘sluit u nu aan’, daarna worden er een aantal gegevens van je gevraagd die je moet invullen voordat je je account kan gebruiken.

De gegevens die je moet invullen zijn onder andere foto’s van je identiteitskaart, je naam, adres en je bankgegevens.

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Nadat je deze informatie hebt ingevuld kun je verder gaan naar het volgende onderdeel. Wel kan het zo zijn dat het even duurt voordat je je account kan gebruiken omdat je gegevens geverifieerd moeten worden.

Stap 3: Geld op je account storten

Nadat het je gelukt is om een account aan te maken via eToro, kun je een bedrag op je account gaan zetten. Geld storten kan via een aantal betaalmethodes en is zo gebeurd.

De methodes die je kunt gebruiken zijn iDeal, Visa, Trustly, bankoverschrijving en nog veel meer. Ideal is immers de meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €43,-

Is het gelukt om een bedrag te storten op je account, dan kun je verder naar de volgende stap. Let wel op, je kunt nog geen geld op je account storten terwijl je account nog niet is goedgekeurd, wacht dus eerst even een aantal uur voordat je account is geaccepteerd voordat je kunt investeren in Nucypher kopencoin.

Stap 4: Nucypher Kopen

Nu je een account hebt gemaakt en daarop een bedrag hebt geplaatst is het tijd om te gaan investeren in de desbetreffende munt, in dit geval is dat de NU coin van Nucypher. Het kopen van de munt gaat enorm snel, maar je moet goed opletten welke stappen je moet doorlopen.

Allereerst kies je bovenaan in de zoekbalk Nucypher kopen waarna je de resultaten te zien krijgt. Je klikt hierbij op Nucypher kopen waarna je al snel de munt kunt kopen.

In dit scherm kun je ook alle informatie zien die je nodig hebt om een goede start te maken. Na het kopen is het tijd om de munt te gaan bewaren. Dit leggen we je uit in de volgende stap.

Stap 5: Bewaar je Nucypher

Tijdens het bewaren van Nucypher kopen kun je beslissen van welke strategie je gebruik wilt maken. Denk hierbij aan de korte en lange termijn strategie.

Het bewaren van Nucypher kopen gebeurt in je wallet die je kunt vinden in het hoofdmenu van eToro. eToro heeft een duidelijk handelsplatform waar overal goed staat aangegeven wat er gebeurt als je ergens op klikt, dit bedoelen we dan ook met gebruiksvriendelijkheid.

Stap 6: Verkoop de Nucypher

Je wilt de Nucypher coin weer verkopen zodra de koers genoeg gestegen is. Dat kan gemakkelijk bij eToro zolang je de munt daar hebt laten staan, je gaat dan eenvoudig naar de Nucypher pagina en klikt weer op de blauwe knop handelen. 

In plaats van een order voor een koop te zetten biedt je de munten nu aan. Zodra de munten verkocht zijn zul je het geld dat dit heeft opgeleverd terugvinden in je account, je kunt hiermee opnieuw investeren of het geld uit laten betalen op je rekening. 

Waarom Nucypher Kopen?

Veel beleggers zijn op zoek naar de munt die als volgende ontploft. Er zijn immers genoeg cryptomunten geweest die duizenden procenten aan koersstijgingen in korte tijd zagen gebeuren, zelfs een kleine investering in die munten kon enorm veel opleveren. 

Ook Nucypher heeft zo’n enorme koersstijging doorgemaakt. Op 15 oktober 2021 schoot de waarde van de munt van €0,26 naar €3,08 in één dag tijd, als je €1.000 had geïnvesteerd in de ochtend van 15 oktober was deze investering aan het eind van de dag: €1.000 / €0,26 * €3,08 = €11.846,15 waard geweest. 

Sindsdien is de waarde van Nucypher gedaald, maar heeft het lange tijd een veel hogere waarde behouden dan het voor 15 oktober was. Deze enorme koersstijging kwam doordat de Nucypher coin voor het eerst beschikbaar was bij een grote Koreaanse crypto-exchange. 

Als de munt bij meerdere exchanges over de wereld een listing krijgt kan de munt wederom mooie stijgingen door gaan maken. 

Nucypher Kopen, lange of korte termijn strategie

Je bent natuurlijk benieuwd welke keuze je moet maken tijdens het bewaren van de Nucypher. Nucypher kopen is natuurlijk erg eenvoudig, maar welke strategie pas je toe? Dat leggen we je hier uit.

Nucypher Kopen voor de korte termijn

De korte termijn strategie is altijd een lastige strategie. Het is namelijk makkelijker om een lange termijn voorspelling te doen dan een korte.

Bij Nucypher denken wij dan ook dat de korte termijn strategie niet de meest slimme strategie is die je kunt kiezen. Je weet nooit wat voor rare sprongen de munt kan maken in een kleine periode en dat is op de lange termijn makkelijker in te schatten.

Nucypher Kopen voor de lange termijn

Ook omdat de Nucypher kopen nog niet zo heel lang bestaat, lijkt het erop dat de korte termijn niet helemaal geschikt is voor deze munt.

Met de lange termijn kun je meer kanten op en makkelijker keuzes maken. Momenteel is Nucypher kopen een zeer stabiele munt die geen gekke dingen doet, maar je in de toekomst misschien wel geld kan opleveren.

Niet alleen wij, maar ook experts denken dat de lange termijn strategie goed past bij de NU coin, nucypher kopen lijkt dus een goede keuze wil je graag gebruik maken van de langetermijnstrategie.

Benieuwd naar andere munten om toe te voegen aan je crypto-portfolio? Kijk dan ook eens in ons artikel over welke cryptomunten kopen.

Veelgestelde vragen

Nucypher kopen is een munt die dateert uit 2015. Ze zijn niet zoals alle andere blockchains, want Nucypher is voornamelijk op anderen gericht en probeert het makkelijker te maken voor andere bedrijven.

Vooral netwerk en veiligheid is erg belangrijk voor het bedrijf. Het is opmerkelijk dat deze munt veel bezig zijn me anderen, in plaats van zichzelf.

Nucypher bestaat sinds 2015 en is sindsdien een stabiele blockhain. De munt is opgericht MacLane Wilkison en Michael Egorov, ze zijn nog steeds actief binnen het bedrijf waarvan MacLane Wilkison de CEO is.

De beste strategie die je toe kan passen is de lange termijn strategie, omdat er aan de korte termijn strategie een risico zit. Het risico is dat er dingen kunnen gebeuren waarvan je ze niet ziet aankomen, met de lange termijn strategie is dit dan ook makkelijker te overzien.

Het is mogelijk om Nucypher te kopen met iDeal. Dit kan bij eToro, maar ook bij vele andere brokers zoals Binance en Libertex.

Je kunt Nucypher kopen bij vele brokers, maar wij zouden toch snel kiezen voor eToro. eToro is namelijk een zeer gebruiksvriendelijke broker met een overzichtelijk platform waar je terecht kunt.

Ook de klantenservice van eToro is goed geregeld en helpt je bij al je problemen indien je die hebt.

Nucypher Kopen: Conclusie

Nu je weet wat je kunt met Nucypher kopen en wat je hebt aan de munt is de keuze aan jou. Wil je graag een begin maken met investeren in de munt of ben je niet overtuigd genoeg van de informatie die je net te horen hebt gekregen?

Het is in ieder geval wel duidelijk dat er nog genoeg groeimogelijkheden zijn voor de munt en dat de munt die ook zeker moet gaan benutten. Het kan namelijk zomaar zijn dat deze munt in de toekomst van crypto nog erg belangrijk gaat zijn.

 

Nucypher kopen met eToro?
Wil je makkelijk, snel én betaalbaar Nucypher kopen? Maak dan zonder kosten een account aan op eToro en begin vandaag nog met het handelen in Nucypher!
TIP
Scroll naar boven