Bumble Stock Kopen & Live Bumble Aandeel Koers (2024)

Bumble Inc.BMBL
1.79%
$9.38

Bumble is een Amerikaans bedrijf wat een online dating-app beheert. Het bedrijft werd opgericht door Whitney Wolfe Herd en zij omschrijft de app als een feministische dating-app.

aandeel bumble stock logo

Het bedrijf was in september 2019 na Tinder de grootste dating-app en is een groot succes. Bumble is zelfs meer dan alleen een dating-app, je kunt in de BFF modus namelijk ook opzoek gaan naar vriendschappen en de nieuwste functie Bumble Bizz maakt het makkelijk om je professionele netwerk uit te breiden. 

De aandelen koers van Bumble is sinds februari gedaald maar aangezien online daten nu door de pandemie het nieuwe normaal wordt zal dit aandeel in de toekomst waarschijnlijk weer stijgen. Bumble staat nog steeds als een van de meest gebruikte dating-apps aangeschreven. 

 

Koop Bumble Stock in 4 stappen

Klaar om te beginnen met aandelen kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Vraag je je af hoe je het makkelijkste een Bumble aandeel kunt kopen? Lees dan verder aangezien we stap voor stap uitleggen hoe en waarom je Bumble stock kunt kopen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe koop je Bumble Stock?

Bumble Inc. staat beursgenoteerd en je kunt stock kopen in de vorm van aandelen. Je kunt deze aandelen kopen bij onder anderen de online broker eToro.

Beleggen in Bumble stock kan dus erg snel en makkelijk via een online broker. Online aandelen kopen is vooral gemakkelijk aangezien je het op elk moment van de dag in de gaten kunt houden. Je hebt toegang tot de koers en statistieken waar en wanneer je wilt.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies een geschikte broker

Wanneer je Bumble stock wilt gaan kopen is dit het makkelijkste via een online broker. Met een online broker zoals eToro of Plus500 kun je beleggen en aandelen kopen van over de hele wereld via verschillende beurzen.

Je kunt via een online broker je ook laten inlichten via de adviezen die de platformen aanbieden. Hierdoor kun je inschatten of het verstandig is op dat moment een aandeel te kopen of niet.

Bij de meeste brokers heb je keuze uit verschillende handelsproducten zoals natuurlijk aandelen maar ook ETF, CFD’s, grondstoffen en cryptocurrency’s. De online brokers verschillen allemaal in kosten en aanbod daarom is het belangrijk om je eerst goed te verdiepen voordat je je geld gaat inzetten.

Het is belangrijk om een broker te vinden die gereguleerd wordt door minstens één toezichthoudende instantie. Een voorbeeld van zo’n instantie is de AFM hier in Nederland.

De meeste online brokers hebben niet alleen een website maar ook een app die je kunt downloaden op je mobiele telefoon. Zo zijn je beleggingen makkelijk bereikbaar en hoef je niet voor onverwachte veranderingen te staan.

Geïnteresseerd in beleggen via je mobiel?  Lees ons artikel over mobiel beleggen: De beste aandelen apps voor mobiel beleggen.

Er zijn veel verschillende online brokers en dit aanbod stijgt mee omdat de vraag ook steeds meer wordt. Online beleggen stijgt snel in populariteit. Hierdoor is het soms lastig om een broker te vinden die het beste bij je past. Daarom zetten we er een paar op een rijtje met de voor- en nadelen.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:1
Valutaparen100401007050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFIN
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand

Overzicht verschillende brokers

eToro logotype

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Ben jij een beginnende belegger en weet je nog niet waar je het beste terecht kan om je eerste beleggingen te gaan doen? Dan is eToro waarschijnlijk de perfecte de broker voor jou, dit gebruiksvriendelijke platform maakt het beginnende beleggers erg makkelijk om te gaan investeren. 

Je maakt bij eToro een account aan met profielpagina, doordat elke gebruiker een eigen profiel heeft kan het platform gebruikt worden als sociale media. Zo kun je kennis, informatie en nieuws met elkaar delen maar je kunt ook naar succesvolle beleggers kijken om hun strategie in te zien. 

Naast het inzien van deze strategie kun je een portfolio door eToro’s Copy Trading Functie ook nog eens eenvoudig en snel kopiëren. Zo kun je zelf een portfolio samenstellen door af te kijken van ervaren en succesvolle beleggers. 

Als je begint bij eToro kun je altijd gebruik maken van een gratis demo account. Je krijgt bij dit gratis account een bepaalde hoeveelheid virtueel geld zodat je als beginner eerst het platform en bepaalde investeringen uit kan proberen voordat je risico hoeft te lopen met je eigen geld. 

Zodra je besloten hebt dat je klaar bent om met echt geld te gaan beginnen moet je geld storten op je eToro-account. Bij eToro moet je de eerste keer minimaal €170,- storten. Bij andere brokers kan dit bedrag aanzienlijk hoger zijn. 

Als je vooral wilt gaan investeren in aandelen en ETF’s is eToro interessant vanwege de 0% commissie die de broker rekent over het kopen en verkopen van deze handelsproducten. Zo kun je nog meer verdienen aan je investeringen.  

Naast aandelen en ETF’s biedt eToro nog veel meer handelsproducten zoals CFD’s, indexen, grondstoffen en forex trading. Zo kun je bij eToro een divers portfolio opbouwen en hoef je niet voor bepaalde investeringen een account bij een andere broker te hebben. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

libertex logo

Onze beoordeling

4/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Vergelijkbaar met Plus500 biedt Libertex een ruim aanbod verschillende handelsproducten die als CFD te verhandelen zijn. Zo kun je bij deze broker terecht voor een ruim portfolio van cryptocurrency tot aandelen. 

Libertex heeft een hoofdkantoor op Cyprus en is volgens Europese richtlijnen gereguleerd. Je kunt bij Libertex beginnen met een gratis demo account om te oefenen met het platform en het investeren in CFD’s. 

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Stap 2: Maak een account aan

Zodra je een keuze hebt gemaakt bij welke broker je wilt gaan aanmelden kun je een account aanmaken. Dit gaat erg snel en gemakkelijk en is bij elke broker ongeveer hetzelfde proces. 

We zullen het kort uitleggen en nemen hiervoor eToro als voorbeeld. 

Maak een account aan bij eToro

Via de eToro website ga je eenvoudig naar ‘Meld u nu aan’. Met een gebruikersnaam, E-mail adres en wachtwoord heb je meteen je account aangemaakt.

Verifieer je E-mail adres

In de mail heb je nu een link ontvangen waarmee je kan bevestigen dat het E-mail adres dat je ingevuld hebt klopt. 

etoro aanmelden
Meld je nu aan bij eToro
Verdere verificatie en geld storten

Om te gaan beleggen met je eigen echte geld moet je nog een aantal extra stappen ondernemen. Bij elke gereguleerde Europese broker moet je een proces doorlopen waarin de broker meer leert over jou. 

Bij dit proces moet je een kopie van je identiteitsbewijs opsturen, je bankrekening koppelen en een vragenlijst doorlopen. In deze vragenlijst wordt je kennis over beleggen getoetst en vraagt eToro naar je plannen met het account dat je net hebt aangemaakt. 

Zodra de verificatie goedgekeurd is krijg je bericht van eToro. Je kunt nu geld op je account storten en echt beginnen! 

Stap 3: Vind Bumble Stock

Afhankelijk van de online broker waar je een account hebt aangemaakt kun je bij sommige brokers verschillende handelsproducten vinden. Door in de zoekbalk op zoek te gaan naar het Bumble aandeel kun je bij eToro aan de slag.

Je kunt er ook voor kiezen om via het tabblad handelsmarkten te filteren op bepaalde beurzen en op deze manier te zoeken naar een geschikt aandeel zoals het Bumble aandeel. 

Bumble stock daalt langzaam maar de app breidt zich steeds uit waardoor dit aandeel in de toekomst juist meer op zou kunnen leveren.
aandeel bumble stock chart

Kun je niet wachten om Bumble stock te kopen? Begin nu met beleggen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

aandeel bumble stock

De Bumble app

Over Bumble

Bumble is een dating-app opgericht door Whitney Wolfe Herd. Whitney omschrijft de app als een feministische dating-app. Door de stijgende lijn in het aantal gebruikers van de app, vooral in de pandemie, zal het bedrijf waarschijnlijk ook in waarde gaan stijgen.
 
Bumble is ondertussen een van de grootste dating-apps. De app functioneert niet alleen om een partner te vinden maar er is ook een BFF modus waarmee je opzoek kunt gaan naar vrienden en er is ook een Bumble Bizz modus om je professionele netwerk te vergroten. 
 

Het bedrijf kan feministisch genoemd worden doordat alleen de vrouw een gesprek kan beginnen bij hetero matches. Het hoofdkantoor van Bumble is in Austin,Texas in Amerika gevestigd.

De koers van Bumble is sinds februari gaan dalen en daardoor zal het bedrijf minder winst draaien dit jaar. Toch zal het bedrijf in waarde stijgen aangezien steeds meer mensen door de pandemie online op zoek gaan naar de liefde, nieuwe contacten en vrienden.

Door het stijgende gebruik van de app zal daardoor het bedrijf meer waard worden. Op dit moment gebruiken meer dan 100 miljoen mensen van over de hele wereld Bumble.

Bumble zal vrij binnenkort op de beurs verschijnen en de verwachting is dat het aandeel op de eerste dag al zal stijgen. Het bedrijf is sinds 2016 flink gegroeid wat ook te zien was aan de omzet van het bedrijf.
 
In 2016 maakte Bumble 10 miljoen aan omzet en dit is in een korte tijd snel gestegen. In 2019 had het bedrijf namelijk al een omzet van 240 miljoen. Dit is een ontzettend snelle groei. 
 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Bumble Stock nieuws

Het is moeilijk om in te schatten hoe een bedrijf zich zal ontwikkelen in de toekomst maar door de snelle stijging van waarde van Bumble en het blijven uitbreiden van de app lijkt het bedrijf veel potentie te hebben. 
 
Het bedrijf heeft alleen in de pandemie namelijk 25% meer gebruikers ontwikkeld. Het is dus nu afwachten tot Bumble op de beurs komt en afwachten hoe het bedrijf zich in de toekomst gaat ontwikkelen. 
 
Met een beursgang hoopt het bedrijf ongeveer 82 miljoen euro binnen te halen. Wanneer deze beursgang van start gaat is nog niet helemaal duidelijk.
 

Op dit moment staat de koers in de min maar wanneer je gaat kijken naar de groei van het bedrijf heeft het veel potentie wanneer je op lange termijn in Bumble stock gaat investeren.

Meteen investeren in Bumble stock? Open meteen een account bij eToro en oefen met een demo-account. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Koers Bumble Stock op het moment

Bumble is ook in Nederland erg populair en een van de koplopers naast Tinder in de dating wereld. De koers van Bumble lijkt een klein dipje te ondergaan doordat hij sinds februari aan het dalen is. Maar er is een grote kans dat de koers in de toekomst zal stijgen aangezien het bedrijf en de gebruikers ervan nog elke dag stijgt.
 

Het aantal gebruikers van de app is in de pandemie alleen al met 25 procent gestegen en daardoor zijn de meeste beleggers erg positief over Bumble aandelen. In het bedrijf zit op lange termijn vooral veel potentie ook al lijkt dat niet in eerste instantie zo aangezien de koers langzaam daalt.

Je kunt vraagtekens zetten of het bedrijf zal blijven groeien of na de pandemie misschien juist weer zal dalen. Mensen zullen na de pandemie de app misschien weer inruilen voor dates in het echt.
 
Toch zal dit geen extreme gevolgen hebben aangezien dating-apps populair blijven. Tinder is ook al een lange tijd koploper en aan het aantal gebruikers zie je dat online daten steeds normaler wordt.
 

Bumble aandelen werden op 10 februari 2021 uitgebracht tijdens de IPO. De eerste investeerders konden Bumble stock kopen voor €36 terwijl de prijs per aandeel tijdens de IPO naar boven schoot tot €63.

De eerste investeerders zagen dus op de eerste dag dat Bumble aandelen te verhandelen waren op de beurs hun investering flink stijgen. Als je €2.000 had geïnvesteerd in Bumble voor de IPO was je investering nu €2.000 / €36 * €63 = €3.500 waard.

Nu Bumble Stock kopen?

Het Bumble aandeel is op dit moment zachtjes aan het dalen waardoor het op het eerste gezicht niet slim lijkt om hierin te beleggen. Echter zal Bumble stock op de langere termijn veel kunnen opbrengen.

Of je nu moet beleggen in Bumble stock ligt dus vooral aan je eigen manier van investeren. Op de korte termijn is dit aandeel namelijk niet de beste keuze maar wanneer je op lange termijn durft te denken kan het juist goed uitpakken.

Wanneer je op lange termijn wilt beleggen zou Bumble stock een goed aandeel zijn om in te investeren. Het bedrijf heeft een flinke groei doorstaan de afgelopen jaren en doordat hij bedrijf blijft groeien en zich blijft ontwikkelen kan deze groei zich nog een lange tijd blijven aanhouden.

 

koers aandeel Fugro euronext grafiek etoro

Klik op onderstaande link om te beginnen met beleggen!

Bumble groeit namelijk ook mee met de behoefte van de gebruikers.  Zo hebben ze het een feministische jasje gegeven en zijn er meerdere functies waardoor je ook op een vriendschappelijke manier mensen online kunt ontmoeten. Veel jong volwassenen kunnen nu geen nieuwe mensen leren kennen en hier heeft Bumble ontzettend goed op ingespeeld.
 
Er zit echter wel risico aan beleggen op lange termijn. Het namelijk moeilijk in te schatten hoe een koers in de toekomst veranderd. Daarom moet je je goed verdiepen in het bedrijf en veel informatie verzamelen voordat je een keuze maakt. 
 
Dating-apps zijn de afgelopen jaren populairder geworden aangezien het steeds normaler wordt om online mensen te leren kennen. Bumble heeft daardoor ook zo snel kunnen groeien.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Interessante aandelen naast Bumble Stock

Wil jij je portfolio verder uitbreiden? Hieronder staan drie verschillende aandelen die misschien wel interessant zijn om je portfolio mee te diversificeren. 

Bij elk aandeel kun je kiezen om naar het desbetreffende artikel te gaan of meteen aan de slag te gaan bij eToro en nu je eerste investeringen te doen. 

aandeel blackberry logo
BlackBerry (BB)

De Canadese telefoongigant was ooit één van de leiders op de smartphone-markt. Sinds 2016 richt het bedrijf zich niet meer op deze telefoonmarkt maar focust het zich volledig op het maken van software. 

De BlackBerry aandelen waren in het nieuws toen begin 2021 particuliere beleggers massaal investeerden in een aantal verschillende aandelen. 

Misschien is het nu wel een interessant aandeel voor jouw portfolio. Meer lezen over BlackBerry? Lees dan ons artikel over dit aandeel. 

aandeel postnl logo
PostNL(PNL)

Het is belangrijk om je portfolio goed te diversificeren. PostNL is in de Benelux de aanbieder van post en pakketvervoer. 

Het aandeel is te vinden op de Euronext beurs en is afgelopen jaar flink gestegen doordat er steeds meer pakketjes vervoerd moeten worden. 

Zijn PostNL aandelen wat voor jou? Of wil je liever meer lezen over deze aandelen?

aandeel Google Logo
Google (GOOG)

Eén van de grootste bedrijven ter wereld is Alphabet Inc., bekend van Google. De aandelen van dit bedrijf gebruiken ook nog steeds de afkorting van Google maar je investeert in het volledige Alphabet Inc. bij deze aandelen. 

Je investeert dus niet alleen in Google maar ook in de vele andere onderdelen van Alphabet Inc. Dit zijn vaak afdelingen die zich bezig houden met technologische ontwikkelingen en producten van de toekomst. 

Wil jij Google aandelen toevoegen aan je portfolio? Begin dan vandaag nog met beleggen. 

 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Bumble: Veelgestelde vragen

Bumble stock is makkelijk te vinden bij verschillende brokers waaronder eToro en DEGIRO

Je kunt natuurlijk inschatten of een bedrijf een goed jaar gaat draaien ja of nee. Dit blijft echter lastig en aangezien de koers van Bumble op dit moment daalt zou je op de lange termijn moeten beleggen. 

Dit is niet erg geschikt voor een beginner aangezien je dan meer risico neemt.

Je kunt geen dividend ontvangen van Bumble aangezien ze nog een jong bedrijf zijn. Zij keren tot nu toe geen dividend uit. Houdt Bumble stock in de gaten voor eventuele veranderingen.

Dit is natuurlijk moeilijk om in te schatten en er zitten risico’s vast aan op lange termijn beleggen maar voor hoe Bumble er nu voor staat en hoe het bedrijf in de afgelopen jaren is gegroeid is de kans groot dat dit in de toekomst ook nog gebeurt.

Met een toenemend gebruik van de app en het steeds meer normaliseren van mensen online ontmoeten zal Bumble zich blijven aanpassen aan de gebruikers en mee groeien.

Bumble Stock: Conclusie

We kunnen concluderen dat het op het eerste zicht er niet uitziet of je in Bumble aandeel moet beleggen aangezien de koers wat aan het dalen is. Echter op lange termijn kan dit bedrijf gaan uitbreiden en in waarde gaan stijgen.

Op de lange termijn zal Bumble het erg goed gaan doen aangezien dating-apps erg populair zijn en aan vernieuwing toe waren. De manier van aanpak en door de verschillende functies die Bumble aanbiedt zal de populariteit stijgen. 

In conclusie kunnen we dus stellen dat wanneer je op de lange termijn wilt investeren Bumble een goed bedrijf is om in te beleggen. Het is steeds normaler om anderen op een online platform te ontmoeten en zeker in de pandemie zullen meer en meer mensen opzoek gaan naar contact.

Bumble stock kopen?

Via eToro kun je binnen een paar minuten al een account aanmaken en beginnen met beleggen.
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven