Crypto Miljonair of Bitcoin Miljonair worden

Bitcoin miljonair worden of crypto miljonair worden, wie wil dat nou niet? We kennen ook allemaal de verhalen van mensen die Dogecoin miljonair werden. Wil je weten hoe? Hieronder vertellen we je of dit mogelijk is, en hoe jij zelf de beste start maakt met crypto op weg naar misschien wel crypto miljonair worden.

Crypto Miljonair of Bitcoin Miljonair worden in 4 stappen

Klaar om te investeren in crypto? Registreer een account bij Skilling en begin vandaag met beleggen!

Kun je nog Bitcoin Miljonair / Crypto Miljonair worden?

Veel mensen denken dat het nu onmogelijk is om nog bitcoin miljonair of meer algemeen crypto miljonair te worden. 

Met bitcoin is dat ondertussen wat moeilijker, maar met nieuwe crypto’s, bijvoorbeeld Lucky Block, is een vertienvoudiging van de koers of meer nog goed mogelijk.

In dit artikel leggen wij alles uit over investeren in cryptocurrency, hoe het werkt en waar je op moet letten.

Crypto Miljonair worden met Lucky Block?

Met een nieuwe crypto, zoals Lucky Block, liggen nog alle kansen open om je investering te verveelvoudigen. Waarom nu speciaal Lucky Block? Dat komt omdat de fundamentals van deze crypto sterk zijn. Deze crypto voldoet namelijk aan alle eisen om een succes te worden. 

Hij is disruptief, want zal de gokmarkt op zijn kop zetten. Je hebt namelijk geen gokvergunning nodig om met Lucky Block te gokken.  Er is nog geen vergelijkbare crypto. 

Hij is net gelanceerd en het aantal actieve bezitters van de Lucky Block groeit nog steeds explosief. Daarom zien wij veel toekomst in de Lucky Block. Let op, elke investering, zelfs een kansrijke investering als in Lucky Block, kan mislukken.

Nieuwe Crypto Kopen - Zo koop je Lucky Block Crypto!

Investeren in Lucky Block is misschien wel de snelste manier om kans op een goed rendement te maken en je eerste stap richting Crypto / Bitcoin miljonair te zetten. Deze munt is nog zo nieuw dat je hem alleen bij PancakeSwap kunt kopen. Hoe je dat doet? Volg eenvoudigweg onderstaande stappen!

1. Download gratis MetaMask of Trust Wallet – dit zijn gratis digitale wallets waarmee je crypto kunt bewaren, ontvangen en verzenden naar je unieke wallet adres. Beide zijn betrouwbaar.

2. Koop Binance Coin bij Skilling– Je hebt crypto nodig om te ruilen voor Lucky Block. Dit is Binance Coin (BNB) dat je kunt kopen bij Skilling. Verstuur na het kopen de BNB naar het wallet adres en ga naar de PancakeSwap website.

3. Link de wallet met de PancakeSwap website en start met traden – Klik op de website van PancakeSwap op de “connect wallet” button en selecteer jouw wallet. Na het verbinden bevestig je dit en kun je naar de pagina van Lucky Block gaan waar je Binance Coin kunt inwisselen voor Lucky Block tokens!

Een gids over het linken van MetaMask met PancakeSwap of Trust Wallet met PancakeSwap vindt je op de links. Dit is binnen een halfuurtje te doen, en vereist amper tot geen technische kennis.

Stappenplan zelf Bitcoin Miljonair / Crypto Miljonair worden

Een Crypto Miljonair worden is best wel een opgave om te bereiken. Wil jij weten hoe je dat kan doen? We gaan je alles vertellen over de strategie en met de onderstaande stappen gaan we je uitleggen hoe je dit het beste aan kan pakken.

De eerste stap is het moeilijkst: het kiezen van een broker. Een platform waar je makkelijk, veilig en effectief jouw investeringen kunt gaan doen.

Stap 1: Kies een geschikte broker om Crypto Miljonair te worden

Voor de meest kansrijke munten, zoals Lucky Block, moet je investeren op een dex, zoals PancakeSwap. Crypto’s die al gelist zijn op een centrale exchange waar je wel met euro kan betalen, zijn meestal de snelle groeifase al voorbij.

Kopen op een dex gaat in twee stappen. De eerste stap is een handelscrypto kopen op Skilling. De tweede stap is deze handelscrypto in je wallet plaatsen en daarmee op een dex Lucky Block of andere kansrijke kleine coin kopen.

Bitcoin Miljonair worden bij Skilling

Maar je kan ook cryptomiljonair worden door daytraden. En daarvoor is Skilling heel geschikt door de snelheid en lage handelskosten. 

Het principe achter Skilling is dat je niet handelt in de crypto zelf, maar in een CFD. Dat wil zeggen dat je nauwelijks transactiekosten hebt, en daardoor bij veel lagere marges nog steeds geld kan verdienen door crypto’s te kopen en verkopen.

Skilling staat onder toezicht van CySec in Cyprus en CySec valt onder de EU-regels. Wil je kans maken op meer winst met crypto, dan moet je intensief daytraden.  Aantrekkelijk aan Skilling is dat je met hefboom, leverage, kan werken.  

Zo beleg je met twee keer zoveel geld als je eigenlijk hebt,  en kan je dus ook twee keer zoveel koerswinst pakken. Dus wil je de daytrading strategie volgen om crypto miljonair te worden, meld je dan aan bij Skilling.

Wil jij fanatiek traden? Overweeg dan eens daytraden bij Skilling. Deze broker is daar zeer geschikt voor!!

Bitcoin Miljonair worden bij Capital.com

Een derde broker met goede voorwaarden is Capital.com. Dezer broker is sterk actief in Europa en focust op het aanbieden van beleggen via apps.

Bij Capital.com beleg je niet in de producten zelf maar op CFD’s van diverse handelsproducten waaronder ook cryptomunten. Het aanbod is daardoor anders en ‘beperkter’, maar CFD’s stellen je wel in staat om eenvoudig short te gaan en ook geld te verdienen als de waarde van een handelsproduct daalt.

Beleggen in crypto CFD’s onderweg naar Bitcoin miljonair worden? Dat kan bij Capital!

Stap 2: Maak een account aan

Een account aanmaken bij deze brokers gaat vrij eenvoudig. Meld je aan met een naam, wachtwoord en e-mailadres. 

Klik op de bevestigingslink die je per e-mail is toegestuurd. Heb je dat gedaan, dan heb je in principe je account en kun je over naar de volgende stap. Dat is het doorlopen van de KYC procedure. 

Bij deze procedure moet je aangeven met wat voor geld belegt, wat je ermee doet en laten zien dat je verstand hebt van beleggen. Ook moet je met een selfie en een paspoort laten zien dat je ook echt bent die je zegt dat je bent, dus leg daarom een paspoort of ander identiteitsbewijs alvast klaar.

Stap 3: Stort geld om te investeren om Crypto Miljonair te worden

Zonder geld crypto miljonair worden is helaas is niet mogelijk. Dus in deze volgende stap moet je geld storten op je beleggingsrekening. 

Daarna kan je beginnen met beleggen. Bij Skilling kan dat op veel verschillende manieren, waaronder iDEAL, bankoverboeking en creditcard. 

Bij Skilling kan dat alleen met creditcard, plus enkele in Nederland minder bekende betaalmethodes zoals Skrill. iDEAL is bij deze broker helaas nog niet mogelijk.

Stap 4: Wordt Crypto Miljonair door te investeren

In deze vierde stap beleg je je geld door cryptocoins te kopen. Je kan hierbij twee strategieën volgen, waarbij steeds weer een andere broker het meest geschikt is. 

Volg je de hodler strategie, dan kan je het beste coins van een beginnende munt kopen. Onze tip: Lucky Block, of een andere veelbelovende nieuwe munt, zoals Polymath of Solana. 

Volg je de day trading strategie, dan moet je op een actieve manier crypto’s kopen en verkopen. Dat kan beter via Skiller.

Top 3 Coins om Crypto Miljonair te worden

#1 Coin om Crypto Miljonair te worden - Lucky Block

Was je er te laat bij om nog bitcoin miljonair te worden? Geen nood. De beste kans om nog crypto miljonair te worden is nu met een nieuwe coin. Van de nieuwe coins is de meest veelbelovende, zoals gezegd, Lucky Block. Hierom heeft deze coin alles in zich om een echte crypto winnaar te worden.

Lucky Block gaat de gokmarkt op zijn kop zetten. Met Lucky Block kan je gokspelen aanbieden zonder gokvergunning. Wij verwachten daarom dat veel aanbieders van gokproducten op Lucky Block gaan overstappen,en dus dat investeerders in Lucky Block zomaar crypto miljonair zouden kunnen worden.

#2 Coin om Crypto Miljonair te worden - Solana

Betalen met bitcoin of met Ethereum is erg duur. Daarom is er nu een nieuwe crypto blockchain uitgevonden waarmee betalen heel goedkoop is: Solana. Met Solana kost een betaling minder dan € 0,0001. Minder dan een honderdste van een cent. 

Ter vergelijking: iDEAL kost bijna een euro, betalen met bitcoin of Ethereum €6 tot een paar tientjes. Solana is een erg nuttige crypto dus met een zonnige toekomst. Solana is direct bij Skilling te koop.

#3 Coin om Crypto Miljonair te worden - Polymath

Ook de nummer drie aanrader kan je kopen op Skilling. Polymath is de eerste coin waarmee je niet alleen op cryptomarkten, maar ook op real world aandelenmarkten kan handelen. 

Kenners verwachten daarmee een vrij sterke groei van deze first mover onder de crypto’s in deze markt. Deze twee crypto’s zijn al eerder bewezen succesnummers, en hebben daarom minder potentieel op koersverveelvoudiging dan Lucky Block.

Crypto Miljonair worden tips

1. Kies een goede broker

Een goede broker kiezen is heel belangrijk. Wat voor jou een goede broker is, hangt af van jouw beleggingsstrategie voor het  crypto miljonair worden. 

Ben je een zogenoemde hodler, iemand die munten koopt en ze vasthoudt om te profiteren van de waardestijging, dan is het belangrijker dat je kan beleggen in een grote hoeveelheid nieuwe coins, en deze op een veilige manier kan bewaren. In dat geval is de combinatie van Skilling en PancakeSwap het beste.

Wil je profiteren van koersschommelingen, dan moet je een broker hebben waar je tegen lage marges kan handelen, het liefst met veel hefboom. In dat geval kan je beter voor Skiller kiezen.

2. Kies een munt met een geode roadmap en whitepaper

Ben je een hodler, dan moet je in een goede munt beleggen. Het liefst in een munt die op dat moment flink ondergewaardeerd is. Hoe belangrijk is, doe je research goed. Heeft de munt een duidelijke roadmap en realistische whitepaper?  Heeft de munt iets bijzonders waardoor het een echte winnaar gaat worden? 

En, ook heel belangrijk, heeft de munt een actieve community van enthousiaste gebruikers? Klopt het allemaal, dan zou dit wel eens een goede munt kunnen zijn om te hodlen. Munten met praktisch nut, denk aan Filecoin of Ankr, hebben een extra bonus. 

Bij meme coins kan je ook crypto miljonair worden zoals de Doge coin miljonairs gelukt is. De enige asset van een meme coin is het aantal gebruikers en de activiteit van de community. Zolang dit groeit, maakt de munt kans. Meme coins zijn erg riskant. 

Bitcoin Miljonair worden strategie

Doe aan risicomanagement

Het beste is om in meerdere munten tegelijk te hodlen, om je risico te spreiden. Beleg ook alleen met geld dat je kan missen, en niet alleen in crypto. Zo is het verstandig altijd wat keus achter de hand hebben, en een deel in edelmetalen te beleggen.

Koop laag en verkoop hoog

Buy the dip is een gevleugelde uitspraak in beleggersland. Maak onderscheid tussen de echte dip en een valse dip (“cat bounce”), die een onderbreking is van een grotere ineenstorting. 

Vaak helpt het om technische analyse te raadplegen. Staat de koers laag, en geeft de technische analyse aan dat er waarschijnlijk hogere koersen aan gaan komen, koop dan de munt. Door hoog te verkopen en laag in te kopen verdien je steeds meer crypto.

Meer weten over Crypto Kopen? Lees hier snel verder.

Veelgestelde vragen

Ja, je kan nu nog steeds crypto miljonair worden. Wel moet je dan een veelbelovende cryptomunt kiezen zoals Lucky Block. En zelfs dan is het risico natuurlijk aanwezig dat je je geld kwijt bent. Beleg dus alleen met geld dat je kan missen.

Er bestaat geen zekere manier voor crypto miljonair worden. Wel bestaat er een kansrijke strategie. Beleg zo vroeg mogelijk in een disruptieve munt met goede fundamentals. Deze munt vind je vaak op een dex zoals PancakeSwap.

We hebben geen glazen bol. Wel kunnen we tips geven wat de kansrijkste strategie is voor cryptomunten kopen om miljonair te worden. Koop een kansrijke munt zo vroeg mogelijk. Kansrijke munten zijn disruptief en hebben een goed team. Lucky Block is hier een voorbeeld van.

Als we zouden weten welke crypto het gaat maken, gegarandeerd, dan zouden we hier natuurlijk niet zitten. We kunnen alleen zeggen welke munten grote kans maken. Een van deze munten is de Lucky Block coin.

Ja, ook een bitcoin miljonair kan blut worden. Iedereen die veel meer geld uitgeeft dan hij heeft, een zware schadeclaim krijgt of alles investeert in één asset die niets meer waard wordt, raakt blut. Spreid dus je beleggingen ook buiten crypto. Beleg niet met geleend geld.

Crypto Miljonair: Conclusie

Crypto miljonair worden is nog steeds mogelijk. Bitcoin miljonair worden kan natuurlijk niet meer, tenzij door te daytraden, maar het is wel mogelijk om in kleinere coins je investering te verveelvoudigen. Denk bijvoorbeeld aan menig dogecoin miljonair. 

Van de kleine coins is nu de meest kansrijke Lucky Block. Dus investeer je in deze Coin, dan is de kans vrij groot dat je je investering er veelvoudig uithaalt. 

Let op: investeren in crypto is riskant. Dat geldt ook voor investeren in high potential crypto’s als Lucky Block. Dus beleg niet met geld dat je niet kan missen.

Scroll naar boven