Snel geld verdienen met crypto

Voor veel mensen zijn cryptocurrency een mooie speculatieve belegging. Ze proberen snel geld te verdienen met crypto door in munten te investeren die de kans hebben om een flinke groei door te gaan maken en die snel weer te verkopen na de stijging. 

Snel Geld Verdienen Met Crypto in 4 stappen

Begin ook vandaag nog met je eToro-account zodat je kan beginnen met snel geld verdienen met crypto!

De verhalen zijn bekend; als je jaren geleden een paar tientjes in een cryptomunt had gestoken, had dit nu duizenden euro’s waard kunnen zijn. Iedereen wil hier natuurlijk ook van profiteren en is daarom op zoek naar een manier om zelf te beginnen met snel geld verdienen met crypto. 

In dit artikel lees je hoe jij zelf het best kan beginnen met snel geld verdienen met crypto, welke verschillende mogelijkheden hiervoor zijn en waar je het best terecht kan. Lees snel verder of begin meteen alvast bij eToro met geld verdienen met crypto!

Snel Geld Verdienen Met Crypto

Met cryptocurrency heb je tegenwoordig meer mogelijkheden om geld te verdienen. Hoe de munten precies werken is redelijk verandert en er zijn nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het minen van munten, maar ook manieren om je munten uit te lenen. 

Zo hoef je niet alleen te profiteren van koersstijgingen van bepaalde munten, maar kun je ook geld verdienen via staking, mining, gaming of het toevoegen van munten aan een liquidity pool. 

Snel Geld Verdienen Met Crypto in 5 stappen

Om zelf te beginnen met geld verdienen met crypto moet je een aantal keuzes maken. Om de beginners met cryptocurrency wat onderweg te helpen hebben we hieronder een stappenplan toegevoegd zodat je precies weet wat je moet doen voordat je kan beginnen met geld verdienen met crypto. 

Beste Crypto brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
eToro bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 45,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)1vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)Vanaf € 10,00€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom50:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen52100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 5,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Stap 1: Kies een online broker

Ten eerste heb je een plek nodig waar je terecht kan om crypto te gaan kopen. Bij bijna elke manier van geld verdienen met crypto is het van belang dat je een investering doet in een bepaalde cryptomunt. 

Bij de keuze voor een online broker moet je kijken naar het aanbod van deze broker, de kosten voor het handelen van crypto en de overige mogelijkheden. Zo moet je bijvoorbeeld een broker kiezen die aansluit bij de ervaring die je hebt met beleggen. 

Snel Geld Verdienen Met Crypto bij eToro

Beginnende beleggers kunnen goed terecht bij de online broker eToro. Hier heb je een zeer overzichtelijk platform waar iedereen gemakkelijk kan beleggen. 

De broker heeft een aantal handige extra functies zoals de Copy trading tool. Met deze unieke functie kun je de portfolio’s van andere beleggers in zien en kopiëren naar je eigen portfolio. 

eToro heeft de mogelijkheid om te beginnen met een gratis demo account. Met dit account heb je virtueel geld dat je kunt gebruiken om het platform, en een aantal investeringen, uit te proberen. 

Het platform van eToro

Met dat demo account kun je dus zonder risico alvast je eerste stappen zetten bij eToro. Als je daarna klaar bent om over te schakelen op een account met echt geld kun je al beginnen vanaf de lage minimale inleg van $50 (€42) zodat je alsnog met een laag risico kan beginnen. 

Naast cryptocurrency heb je nog veel meer producten waar je in kan investeren bij eToro. Zo heb je ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en indexen zodat je een zeer divers portfolio samen kan stellen zonder daarvoor bij verschillende brokers een account nodig te hebben. 

Over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s betaal je zelfs 0% commissie. Hierdoor kun je een hoger rendement behalen op je investeringen. 

Je kunt veilig aan de slag bij eToro dankzij de licentie die de broker heeft bij enkele toezichthouders in Europa. Zo houdt op Cyprus de toezichthouder CySEC een oogje in het zeil en heeft eToro in Engeland een licentie bij de Financial Conduct Authority (FCA). 

Ben je enthousiast? Begin dan nu met snel geld verdienen met crypto bij eToro!

Snel Geld Verdienen Met Crypto bij Libertex

Een andere broker waar je terecht kan om te beginnen met snel geld verdienen met crypto is Libertex. Bij deze broker verhandel je cryptomunten als CFD’s. 

De broker bestaat al bijna 25 jaar en is in die tijd een betrouwbare naam geworden in de wereld van beleggen. Omdat alle producten als CFD verhandelt worden zijn er meer mogelijkheden bij elke investering die je doet. 

Zo kun je ook snel geld verdienen met crypto omdat je kunt kiezen voor een hefboomeffect. Met dit hefboomeffect kun je de investering kunstmatig verhogen zonder daar zelf meer voor te hoeven betalen. 

Libertex biedt enkele tientallen verschillende cryptomunten en zo is er altijd een munt beschikbaar voor jou waar je snel geld mee kan verdienen. Verder vind je hier ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, indexen en meer verschillende producten. 

Begin ook bij Libertex en begin via CFD’s met snel geld verdienen met crypto!

Stap 2: Maak een account aan

Zodra je een keuze hebt kunnen maken uit de brokers hier boven is het tijd om een account aan te maken. In dit voorbeeld kijken we naar een account bij eToro. 

Voor dit account heb je alleen een e-mailadres nodig. Verder bedenk je een gebruikersnaam, wachtwoord en bevestig je je e-mailadres via een link in je inbox. 

Stap 3: Geld op account zetten

Daarna moet je het account verifiëren door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen die jouw ervaring en kennis op het gebied van beleggen toetst. Zodra dit goedgekeurd is krijg je toegang tot het account met echt geld. 

Om dit account te vullen moet je geld storten via één van de vele beschikbare betaalmethodes. Voor Nederlanders is iDeal vaak de handigste optie, hiermee staat het geld ook meteen op je account. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek een goede cryptomunt

Zoek geschikte producten op eToro

Nu er geld op je geverifieerde account staat kun je een eerste investering doen. Ga eerst op zoek naar een geschikte cryptomunt, in dit artikel staan er een aantal beschreven of kijk in het overzicht op eToro. 

Je kunt bij elke cryptomunt die beschikbaar is op eToro gemakkelijk het laatst nieuws vinden en de huidige koers checken. 

Stap 5: Snel Geld Verdienen Met Crypto

Zodra je de munt hebt gevonden waar je in wilt investeren kun je via de blauwe knop ‘handelen’ de investering rond maken. Je kiest hoeveel munten je wilt kopen en maakt de aankoop gemakkelijk rond. 

Je vindt de investering daarna terug in je portfolio zodat je het meteen kan verkopen zodra de koers (genoeg) gestegen is. 

Wil jij ook beginnen met snel geld verdienen met crypto? Wacht dan niet langer en maak meteen je account aan bij de populaire online broker eToro!

Op 4 manieren Geld Verdienen Met Crypto

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om te beginnen met geld verdienen met crypto. De meest gebruikelijke manier om snel geld te verdienen met crypto is de munten te kopen en te verkopen als ze meer waard zijn geworden, maar ook in die periode kun je nog geld verdienen met crypto als je het slim doet. 

1. Investeren in crypto’s

Bijna altijd is de eerste stap als je wilt gaan beginnen met geld verdienen met crypto is investeren in een cryptomunt waar jij van denkt dat deze snel meer waard zal gaan worden. Je verdient uiteindelijk geld door de crypto voor een hoger bedrag te verkopen dan dat je gekocht hebt.

Er zijn hierin veel verschillende strategieën die je kunnen helpen met geld verdienen met crypto. Zo kun je kiezen voor een langetermijnstrategie waarin je de munten voor meerdere jaren vasthoudt en daarna pas weer verkoopt. 

2. Geld Verdienen Met Crypto via staking

In de periode dat je cryptomunten in een wallet staan en je wacht op een goed moment om ze weer te verkopen kun je ze ook gebruiken. Bij staking zet je munten vast voor een bepaalde tijd en krijg je wekelijks een beloning om dat je op deze manier mee helpt aan het up-to-date houden van het netwerk. 

Hoe hoog de beloning is die je ontvangt, hangt af van de cryptomunt die je bent gaan staken en hoeveel andere mensen er op dat moment deze munt staken. Op deze manier is je rendement nog hoger zodra je de munt weer gaat verkopen.

3. Geld Verdienen Met Crypto via mining

Je kunt er ook voor kiezen om te gaan minen. Ook met mining werk je aan het netwerk doordat computers complexe algoritmes oplossen en daarmee nieuwe blocks op de blockchain aanmaken. 

Voor mining heb je wel goede apparatuur nodig die tegenwoordig door de hoge vraag ook zeer hoge prijzen kent. Het is dus een grote investering die je moet doen om hiermee te kunnen beginnen. 

4. Geld Verdienen Met Crypto via gaming

Er zijn een aantal spellen die volledig draaien op een blockchain netwerk of op een andere manier van crypto gebruik kunnen maken. Met deze spellen kun je ook geld verdienen met crypto. 

Zo kun je bijvoorbeeld items vinden of winnen die je later als NFT kan verkopen. Bij die NFT krijg je uitbetaald als iemand hier op biedt en als je dit bod accepteert. 

Wil jij ook jouw cryptomunten gebruiken om meer te verdienen? Maak dan nu je account aan bij eToro, doe je eerste investering en begin met snel geld verdienen met crypto!

Geld Verdienen Met Crypto - De beste munten

Niet elke cryptomunt gaat je zomaar geld opleveren en daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken welke munt er goed in jouw portfolio past. Hieronder vind je inspiratie over wat de beste munten zijn voor jou om geld te verdienen met crypto. 

Tamadoge (TAMA)

Een nieuwe mogelijkheid om geld te verdienen met crypto is het Tamadoge project. Wat zij doen is het combineren van een aantal trends – NFT’s, blockchain gaming en de metaverse – in hetzelfde ecosysteem, aangedreven door de cryptomunt TAMA. Tamadoge is een zogeheten play-to-earn game (P2E).

Dit houdt in dat spelers van Tamadoge geld kunnen verdienen door te gamen. Ook zijn alle voorwerpen in de virtuele gamewereld van Tamadoge vastgelegd als NFT’s, die via een eigen NFT marktplaats verhandelt kunnen worden. Hoe beter je speelt of handelt, des te meer geld er te verdienen is met deze crypto.

Dit project is niet beschikbaar via eToro. In plaats daarvan kun je kijken op de officiële Tamadoge website of lid worden van bijvoorbeeld de Tamadoge Telegram groep met de laatste updates en nieuws.

Bitcoin (BTC)

De belangrijkste munt om geld aan te verdienen is nog altijd Bitcoin. Het is misschien niet de meest efficiënte munt, maar wel de meest veilige en gedecentraliseerde munt, daarnaast is de beperkte oplage van slechts 21 miljoen goed voor de waarde van de munt op lange termijn. 

Ethereum (ETH)

Ethereum biedt een aantal extra mogelijkheden ten opzichte van Bitcoin zoals smart contracts en het aanmaken van NFT’s. Hierdoor is het in 2021 één van de best presterende cryptomunten op de markt geweest. 

Ben je eruit in welke munten je wilt investeren? Begin dan nu bij eToro en investeer vandaag nog!

Snel Geld Verdienen Met Crypto: Veelgestelde vragen

Geld verdienen met crypto is zeer goed mogelijk. Er zijn verschillende opties als je gaat beginnen met investeren in cryptomunten waarmee je uiteindelijk geld kan verdienen. 

Geld verdienen met crypto kan door te investeren of via staking, mining of gaming. Over het algemeen kan je alleen geld verdienen met crypto als de koers stijgt. 

De beste optie voor snel geld verdienen met crypto is investeren in cryptomunten via eToro of via de CFD’s van Libertex. Hier kun je de munt ook weer snel verkopen als de koers gestegen is. 

Ja, met staking geld verdienen met crypto is mogelijk het gaat alleen niet snel. Je krijgt elke week een beloning voor het staken van de munt, deze beloning is in de vorm van de cryptomunt en dus vooral op langere termijn kun je hier goed geld mee verdienen. 

Ja, je kunt met gaming geld verdienen met crypto. Er zijn een aantal spellen online die werken met verhandelbare items die je als NFT voor crypto aan kan bieden. 

Snel Geld Verdienen Met Crypto: Conclusie

Heb jij ook Fear of Missing Out en wil je ook geld verdienen met crypto? Daar zijn meerdere mogelijkheden voor, zo kun je cryptomunten kopen en verkopen als de munt meer waard is geworden of ervoor kiezen om de munt te staken of minen. 

Zonder investering in crypto geld verdienen met crypto is niet onmogelijk. Je kunt bijvoorbeeld enkele games spelen waarin je NFT’s kan vinden of winnen en die later verkopen op een marktplaats om in te ruilen voor cryptomunten. 

De beste manier voor snel geld verdienen met crypto is de online broker eToro. Hier kun je zeer gemakkelijk munten kopen, verkopen en zelfs staken.