Rijk worden met crypto – het is mogelijk!

Rijk worden met crypto: regelmatig hoor je verhalen voorbij komen van mensen die schathemeltje rijk zijn geworden door op het juiste moment geld te beleggen in cryptomunten. Met de juiste dosis geluk en een vroeg instapmoment konden ze duizelingwekkende rendementen behalen, en hun inleg zien ontploffen!

Kan rijk worden met crypto eigenlijk nog steeds, of is het al te laat? 

Rijk Worden Met Crypto in 4 stappen

Ben jij klaar om te investeren in crypto en rijk te worden met crypto? Start dan nu met een gratis trading account bij eToro!

Succesverhalen van investeerders in crypto, je hoort ze regelmatig voorbij komen. Crypto is dan ook erg populair, en er zijn veel verschillende cryptocurrencies waar je in kunt investeren die gouden bergen beloven. 

In dit artikel kijken we op realistische wijze naar over hoe je rijk kunt worden met crypto en of dit nog steeds mogelijk is. Lees verder om erachter te komen hoe je dit aanpakt en of het ook voor jou is weggelegd.

Is Rijk Worden Met Crypto nog mogelijk?

Rijk worden met crypto is nog steeds mogelijk. Door  toenemende vraag naar crypto en de daarbij horende stijgende koersen kun je nog steeds rijk worden met crypto.

Crypto is nog steeds een erg nieuw fenomeen, en er komen continue cryptocurrency bij waar je in kunt investeren. De totale marktwaarde van crypto stijgt ook nog steeds, net als veel individuele koersen. 

Kun je nog rijk worden met crypto munten?

Rijk Worden Met Crypto beleggen - brokers met de beste voorwaarden

Het is belangrijk om een goede broker te hebben om te beleggen in crypto. Onderstaande tabel geeft een aantal van de populairst en in onze ogen beste brokers weer, met enkele voor- en nadelen op een rij. 

Aantal altcoinsEU-reguleringKosten geld stortenKosten opnemenStaking?Andere producten?Copy Trading?
eToro40+€0€0
Libertex40+€0max. €10
Bitvavo150+max. 2,25%0.004ETH (€15)

Rijk worden met crypto begint met het kiezen van de beste broker: voor welke ga jij?

Hoe Rijk Worden Met Crypto - de beste manieren

Er zijn verschillende manieren waarop rijk worden met crypto mogelijk is. De bekendste is door er vroeg bij te zijn met investeren, maar je kunt ook leren traden of op anderen manieren aan meer crypto komen. 

Rijk Worden Met Crypto door Trading / beleggen

De bekendste manier van geld verdienen met crypto is door er vroeg bij te zijn met beleggen in munten, en/of deze succesvol te traden op de markt. De prijs van cryptomunten is volatiel, en door op toppen van de koers te verkopen en bij een daling in te kopen kun je steeds meer crypto verzamelen.

Rijk Worden Met Crypto door Staking

Een andere, relatief veilige, manier van het vergroten van je vermogen in crypto is met staking. Hierbij zet je een deel van je cryptomunten vast in een pool, in ruil voor een beloning in de vorm van meer cryptomunten. Zo stijgt je cryptovermogen vanzelf, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Rijk Worden Met Crypto door Mining

Naast de beleggers/traders heb je ook de miners. Zij zorgen met hun computers voor rekenkracht die nodig is om het netwerk van de crypto op de blockchain te laten draaien. In ruil daarvoor krijgen ze een beloning in de vorm van de geminede cryptomunt, die uiteraard verkocht kan worden bij een broker.

Bij eToro kun je rijk woroden met crypto door te traden/beleggen en is ook het staken van een aantal cryptomunten mogelijk. Ook het kopiëren van succesvolle traders is mogelijk!

Wat heb je nodig wil je rijk worden met crypto trading

Om een succesvolle start te maken en te verdienen aan crypto trading zijn de volgende punten de basis:

Rijk Worden Met Crypto - Juiste broker

Een broker is het verbindstuk van jou met de markt. Dit is de plek waar je investeert, trade en crypto verkoopt voor euro’s, en een goede broker is dan ook erg belangrijk! Kies een betrouwbare broker, met een interface die je begrijpt en de juiste investeringsmogelijkheden in het aanbod.

Rijk Worden Met Crypto - Goede trading software

Bij de betere brokers krijg je ook de beschikking over de beste tools en trading software. Met deze software kun je eenvoudig buy- en sell orders voor cryptomunten plaatsen en profiteren van bewegingen in de markt.

Rijk Worden Met Crypto - Trade ideeën

Snel rijk worden met crypto is vooral hype gedreven. Ben je hierin geïnteresseerd? Hou dan goed (social) media of onze website in de gaten om te zien welke cryptomunten in trek zijn. Een alternatief is trades aangaan voor de lange termijn, of om gebruik te maken van de copy trading tool van eToro.

Dit is een unieke tool waarmee je automatisch de trades van de beste beleggers bij eToro kopieert. 

Wil jij graag leren beleggen en rijk worden met crypto, aandelen of andere handelsproducten? Kies dan een broker met een ruim aanbod, zoals eToro!

Rijk Worden Met Crypto - De beste tips

Het belangrijkste advies om rijk te worden met crypto is om dit niet te snel te willen. Hoewel soms succesvol, is dit waar de meeste dromen stuklopen. Overhaast investeringen en gierigheid zijn slechte raadgevers.

Natuurlijk kan een Doge of Shiba Inu ineens een forste koersstijging doormaken, maar vaak zul je zien dat je te laat bent en dat de koers erna net zo hard keldert. Pak het daarom verstandiger aan, doe je research door je goed in te lezen, en investeer in sterke cryptomunten met een bewezen team en usability.

Zorg dat je altijd belegt op een betrouwbare plek en gebruik stop-losses / neem af en toe winst om niet verrast te worden en je geld te securen. Ga als beginner niet crypto traden met hefbomen, want dit soort instrumenten brengen meer risico met zich mee. Probeer in plaats daarvan de markt te lezen. Koop laag, verkoop hoog!

Rijk worden met crypto: maak vandaag nog een start bij eToro!

Rijk Worden Met Crypto: Stappenplan zelf beleggen

Rijk worden met crypto doe je het eenvoudigst met behulp van onderstaand stappenplan. We helpen je met het seleteren van de juiste broker, en zelfstandig beleggen in cryptocurrency!

Hoe kan ik zelf investeren en Rijk Worden Met Crypto?

Voor rijk worden met crypto is een account om te beleggen en traden in cryptocurrency nodig. Dit regel je bij een online broker. Een gratis tradeaccount maken is eenvoudig, en in 4 stappen te doen. Wij helpen je op weg!

Kies broker voor Rijk Worden Met Crypto

Gebruik de groene knoppen uit het artikel om naar de website van eToro te gaan, waar je direct gratis een tradingaccount kunt openen. Vul hiervoor een wachtwoord, gebruikersnaam en e-mail adres in.

Stort geld om te beleggen

De volgende stap is geld op je account zetten, want cryptomunten zijn uiteraard niet gratis. Storten kan met de diverse betaalmethodes, waarna je je op de cryptomarkt kunt begeven.

Investeren om rijk te worden met crypto

Het aanbod cryptomunten vindt je door de zoekfunctie te gebruiken of te filteren op cryptocurrency. Nu is het de zaak om verstandig te beleggen. Er zijn daarvoor diverse hulpmiddelen zoals statistieken, diverse grafieken, een nieuwsoverzicht en ook de mogelijkheid om andere gebruikers te volgen. Doe je eigen onderzoek en beleg in cryptomunten met toekomstvisie en potentie!

Vandaag nog starten met investeren? Maak gratis je account aan bij eToro!

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
eToro bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 45,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)1vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)Vanaf € 10,00€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom50:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen52100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 5,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

1. Kies broker voor Rijk Worden Met Crypto - Beginnen bij eToro

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Je hebt de naam al een aantal keer voorbij zien komen in dit artikel, maar eToro is onze eerste keuze voor een broker wanneer je wilt beginnen met beleggen in aandelen of cryptomunten. Naar onze mening is de kans op rijk worden met crypto hier voor hen het grootste, en daar zijn enkele redenen voor.

Nadat je je registreert bij eToro krijg je direct toegang tot een gratis demo account. Hierop kun je met een virtueel geldbedrag oefenen, trainen en verschillende beleggingsstrategieën uitproberen. Zo leer je snel en kom je erachter hoe jij gaat rijk worden met crypto gaat proberen.

Daarna kun je al vanaf $10 (€9) beginnen met beleggen in een ruim aanbod van handelsproducten zoals tientallen crypto munten, aandelen, ETF’s, CFD’s, forex en grondstoffen. Er zijn dus meerdere manieren waarop je succesvol kunt worden bij eToro.

Met de unieke Copy Trading tool van het platform kun je bovendien de beste beleggers selecteren en instellen dat je volledig automatisch meedoet met hun trades. Zo profiteer jij van de kennis van iemand anders, en kun je rijk worden met crypto zonder dat dit jou zelf veel tijd kost. Je kan de beleggers selecteren op rendement.

Het handelen in aandelen en ETF’s bij eToro is tegen 0% commissiekosten, wat ook scheelt. Geld storten is bovendien eenvoudig, en het platform wordt gereguleerd door de CySEC waardoor dit en beleggen via eToro veilig is.

2. Stort geld om te beleggen

Heb je een account aangemaakt? Dan wordt er gevraagd om een bankrekening te koppelen, en een kopie van je identiteitsbewijs. Hierna is het mogelijk om geld te storten.

Dit doe je eenvoudig via iDeal, PayPal, creditcard of per bankoverschrijving of één van de andere betaalmethodes.

Het geld wordt dan binnen enkele minuten tot uren bijgeschreven op je eToro account. Hierna kun je er direct mee investeren in crypto.

3: Investeren om rijk te worden met crypto

Zoek via het platform naar diverse crypto munten of filter op cryptocurrency. Je krijgt dan een overzicht van alle munten die verkrijbaar zijn bij eToro. Lees je in, bijvoorbeeld op deze site, en bepaal wat een verstandige investering is.

Als je er vroeg bij bent kun je doorgaans de hoogste rendementen behalen. Kijk maar eens naar de koers van Bitcoin op de afbeelding, met een investering van enkele tientallen euro’s in 2012 was je nu rijk geworden met crypto. Crypto koop je met de knop ‘handelen’.

Rijk worden met crypto: historie Bitcoin prijs

Veelgestelde vragen

Je kan zeker nog rijk worden met crypto! Cryptomunten worden steeds populairder, en het gebruik en de kennis ervan bij zowel consumenten als bedrijven neemt met de dag toe.

Op dit moment ontwikkelen de crypto munten zich razendsnel, en de adoptie ervan gebeurt door steeds meer verschillende partijen. De verwachting is dat dit voorlopig nog niet stopt, en dat we slechts aan het begin van de mogelijkheden van blockchain en cryptocurrency staan. Als dat zo is gaan er de komende jaren nog veel nieuwe crypto miljonairs bijkomen.

Ja, er bestaat ook voor jou de kans dat je crypto miljonair wordt.

Ondanks dat dit wellicht erg ver weg lijkt is het wel mogelijk om crypto miljonair te worden. Keywords zijn discipline, energie en tijd. Hoe meer tijd je stopt in het beleggen met crypto, hoe sneller je rijk wordt met crypto. Je moet leren beleggen, maar ook op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen om de beste trades te doen. Soms moet je winst uit een investering halen, en soms zelfs munten met verlies verkopen omdat je verkeerd gokt. Het is altijd een pad van vallen en opstaan, maar wel mogelijk!

De crypto om in te investeren voor de lange termijn met de grootste kans om rijk te worden met crypto zijn volgens de experts Bitcoin (BTC) en Ethereun (ETH). Dit zijn de gevestigde namen, die al door enorm veel systemen, bedrijven en consumenten gebruikt worden. Daarbij lijkt er meer ruimte voor Ethereum om te groeien, maar Bitcoin de algemene store of value – digitaal goud is de term die vaak wordt gebruikt – te worden.

Winst maken met crypto doe je door op het juiste moment in te kopen, en als de koers stijgt, (een deel van) je munten te verkopen. Beide kan eenvoudig bij eToro, waar je ook direct de grafieken ziet waarmee je kunt uitzoeken of het een goed moment is om te investeren. Probeer gebruik te maken van market cycli en koop laag, en verkoop hoog op de grafiek.

Rijk Worden Met Crypto: Conclusie

Rijk worden met crypto is ook in 2022 nog goed mogelijk. Pas wel op met beloftes tot snel rijk worden, want niet elke cryptomunt kan waarmaken wat ze beloven. Lees je goed in op verschillende munten, en speur naar trends in de markt: op deze manier kun je er vroeg bij zijn en flink profiteren. Beleg ook altijd bij een betrouwbare broker waar je zeker weet dat je geld in goede handen is, zoals eToro.

Scroll naar boven