Hoe Rijk Worden met Crypto – Top 10 Investeringen voor 2024

Rijk worden met crypto is tegenwoordig misschien wat lastiger dan een aantal jaar geleden, maar het is zeker nog mogelijk. 

In deze gids zullen we een aantal manieren bespreken hoe crypto miljonair worden mogelijk is in 2024 – hiervoor hebben we 10 interessante crypto projecten geselecteerd met een groot potentieel om te groeien. 

Hoe Word je Rijk met Crypto Investeringen - De Top 10 Projecten met het Meeste Potentieel

1. AiDoge (AI)Al met al de beste optie voor snel rijk worden met crypto in 2024
2. Launchpad XYZ (LPX)  Nieuw project dat alle features van Web3 onder één dak wilt samenbrengen
3. Ecoterra (ECOTERRA) – Crypto miljonair worden met deze nieuwe duurzame crypto
4. yPredict (YPRED) – Innovatief AI ecosysteem voor ontwikkelaars, traders en analisten 
5.  DeeLance (DLANCE) – Populair crypto project dat de wereld van freelance wilt revolutionairen
6. Love Hate Inu (LHINU) – Interessant meme geïnspireerd vote-to-earn crypto project 
7RobotEra (TARO) –Metaverse crypto project met enorme potentie om te groeien
8. Ethereum (ETH) – Bekend crypto netwerk dat veel mensen crypto miljonair gaat laten worden
9. Solana (SOL) – Een van de grootste concurrenten van Ethereum en interessante mogelijkheid om rijk te worden met crypto
10. Polygon (MATIC) – Layer 2 blockchain oplossing voor een verhoogde schaalbaarheid van het Ethereum netwerk

In deze gids zullen we kijken naar 10 van de beste projecten waarmee snel rijk worden met crypto een mogelijkheid is. Voor deze gids hebben we uitvoerig onderzoek gedaan online, waarbij we een enorme hoeveelheid aan projecten hebben beoordeeld op een aantal belangrijke kenmerken. 

We hebben onder andere gekeken naar de use cases, het team achter het project, de roadmap, de groeipotentie en de utility van de token zelf. Hieruit hebben we een selectie gemaakt van de top 10 beste projecten waarmee rijk worden met crypto een mogelijkheid is. 

Hoe Rijk Worden Met Crypto Beleggen - Snel Rijk Worden Met Crypto Door Te Investeren In Deze 10 Veelbelovende Projecten

Je hebt in het overzicht. al kort even kunnen zien hoe rijk worden met crypto mogelijk is met 10 van de beste crypto projecten van dit moment. 

We snappen natuurlijk dat je nu erg nieuwsgierig bent geworden naar deze interessante cryptocurrency’s en daarom zullen we in dit gedeelte van het artikel deze projecten uitgebreid bespreken. 

1. AiDoge (AI) - Al met al de beste optie voor snel rijk worden met crypto in 2024

We beginnen onze lijst met projecten waarmee rijk worden met crypto mogelijk is in 2024 met AiDoge, een interessant nieuw project waarmee gebruikers de beste memes kunnen generen met de kracht van kunstmatige intelligentie. Het project is daarom de perfecte fit voor traders die graag willen investeren in zowel de meme als AI industrie.

rijk worden met crypto - AiDoge

Gebruikers kunnen dus memes genereren via het AiDoge platform door middel van AI. Het platform is ontwikkeld voor mensen die wel goede ideeën hebben voor memes, maar niet de vaardigheden hebben om deze te maken. Via AiDoge kunnen deze mensen gemakkelijk een prompt geven zoals en het platform doet de rest! 

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld tegen AiDoge zeggen: ‘Maak een meme waarin twee Shiba’s met elkaar ruziën over de volgende 100x altcoin’. AiDoge zal vervolgens een perfecte meme genereren die aansluit op jouw prompt in zowel text als beeldmateriaal. 

De native currency $AI heeft een essentiële rol binnen het ecosysteem, aangezien de token het enige betaalmiddel is om credits te kopen – met deze credits kun je vervolgens memes genereren. Hiernaast kunnen de $ AI token ook worden gebruikt voor staking en het voting mechanisme wat later geïmplementeerd zal worden. 

Momenteel kan de $ AI token tegen een erg aantrekkelijke prijs worden aangeschaft. De presale heeft in totaal 20 fases, waar we nu in de tweede van verkeren en een 1 $ AI nog slechts $ 0,0000264 kost. De prijs zal stijgen tot $ 0,00003360 in de laatste fase van de presale- dit is dus direct al een rendement van bijna 30%.

De verwachting is echter dat de prijs van $ AI nog verder gaat stijgen wanneer de token wordt gelist op exchanges – wat volgens de roadmap van het project zal plaatsvinden in het derde kwartaal van dit jaar. 

Al met al zien we daarom $ AiDoge als een van de beste crypto’s van dit jaar en zijn we van mening dat deze cryptomunten kopen op dit moment een goede investering op de lange termijn is.

 

2. Launchpad XYZ (LPX)- Nieuw project dat alle features van Web3 onder één dak wilt samenbrengen

We gaan door met Launchpad XYZeen ander interessant nieuwe crypto project wat nog in de presale fase verkeerd en we zien we als een van de beste opties om snel rijk mee te worden. Het project wilt alles wat met Web3.0 te maken heeft onder één dak samenbrengen, waardoor geïnteresseerde in deze niche gemakkelijker kunnen investeren in de beste projecten. 

rijk worden met crypto - Launchpad XYZ

Denk hier aan de verschillende features van Web3.0, zoals NFT’s, utility tokens, play-to-earn games, de metaverse en nog veel meer. Launchpad XYZ zal via haar platform een groot aantal verschillende analytics, inzichten, sentimenten en data aanbieden, waardoor investeerders de beste keuzes kunnen maken voor Web3.0.

Het platform zal hiernaast onder andere een eigen gedecentraliseerde exchange hebben voor het swappen van tokens en NFT’s, trading van fractionele assets, exclusieve toegang tot ICO’s, het uitproberen van de beste play-to-earn games en nog veel meer. 

Aangezien de Web3.0 nog een beetje in de kinderschoenen staat en de verwachting is dat deze markt de komende jaren zal blijven groeien, is een investering in Launchpad XYZ op dit moment helemaal geen gek idee. Investeren in het project is mogelijk door de native currency LPX aan te schaffen, die gebruikt zal worden om te kunnen investeren in tokens en fractionele assets – maar hiernaast ook gestaked kan worden. 

De token kan namelijk worden gekocht voor een erg aantrekkelijke prijs op dit moment. De presale is net begonnen waardoor vroege investeerders hierdoor $ LPX voor de best mogelijke prijs kunnen kopen. 1 LPX kost momenteel slechts $ 0,035, waar de prijs zal blijven stijgen in de komende 10 fases tot de listing prijs van $ 0,07 – dit is dus direct al een rendement van 100% ten opzichte van de prijs van nu!  

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Crypto miljonair worden met deze nieuwe duurzame crypto

Ecoterra is het volgende project waar je als investeerder zeker miljonair mee kan worden. De token heeft een focus duurzaamheid en wilt crypto inzetten in de strijd tegen klimaatverandering. Hiervoor heeft het team van Ecoterra een recycle to earn platform ontwikkeld, waar bedrijven mee samen kunnen werken om de straten schoon te houden. 

rijk worden met crypto - Ecoterra

Gebruikers van de app zullen worden beloond in de vorm van ECOTERRA tokens wanneer ze recyclen en kunnen hiernaast ook in de app hun progressie met recycling bijhouden. Het team achter het project heeft veel ervaring binnen de recyclingindustrie en heeft hierdoor al verschillende samenwerkingen binnen weten te slepen – zoals de grote supermarktketen Delhaize met locaties in de meeste continenten ter wereld. 

De verwachting is daarom dat dit project een groot succes gaat zijn wanneer deze snelheid van adoptie blijft aanhouden. Hiernaast kan de ECOTERRA token zoals veel andere van de nieuwe cryptomunten om te kopen gewoon gebruikt als betaalmiddel. 

Op dit moment kan de token tegen een korting worden aangeschaft voor slechts $ 0,007 per stuk. De verwachting is dat wanneer het Recycle2Earn platform van Ecoterra aanslaat, dan de waarde van ECOTERRA enorm zal groeien, waardoor investeerders die nu de token aanschaffen kunnen rekenen op een mooi rendement. 

Hiernaast is de hard-cap van het project is vastgesteld op slechts $ 6,7 miljoen, waardoor er dus genoeg ruimte is om te groeien. 

4. yPredict (YPRED) - Innovatief AI ecosysteem voor ontwikkelaars, traders en analisten

yPredict is de volgende token die we zullen bespreken en waarvan we van mening zijn dat rijk worden met crypto mogelijk is. Het project wilt het eerste All-in-one AI ecosysteem worden dat speciaal ontworpen is voor ontwikkelaars, investeerders en analyticus. 

rijk worden met crypto - yPredict

yPredict wilt een ecosysteem bouwen waar gebruikers de beste informatie en signalen kunnen krijgen uit industrieën zoals finance, gezondheid en human resources. Hierdoor zijn investeerders die gebruik maken van yPredict het gros een stap voor en kunnen ze het meeste halen uit de investeringen die ze doen. 

Het platform wordt gehost op Polygon en heeft onder andere AI signals, sentiment analyses, technische analyses die door AI zal worden uitgevoerd en technologie die automatisch patronen in de koersgrafieken kan herkennen. 

yPredict is ten opzichte van de concurrenten het beste platform en heeft verschillende features die Defytrends, Dash 2 Trade en Lunarcrush bijvoorbeeld niet hebben. 

De native currency van het platform $ YPRED zal een belangrijke rol spelen binnen het ecosysteem, aangezien het gebruikt zal gaan worden als betaalmiddel voor de abonnementen van het platform. 

Op dit moment kan de token worden aangeschaft met een flinke korting in de presale fase van het project, waardoor het een interessante investeringsmogelijkheid is. 

1 $ YPRED kan worden aangeschaft voor slechts $ 0,05 per stuk in de eerste fase van de presale. Op dit moment staan er al meer dan 20.000 mensen klaar die gebruik willen maken van yPredict, waardoor de prijs per token nog wel eens sterk kan gaan stijgen wanneer het platform gebruikt kan worden. 

5. DeeLance (DLANCE) – Populair crypto poject dat de wereld van freelance wilt revolutionairen

Rijk worden met crypto is ook mogelijk met DeeLance, wat naar onze mening een van de beste nieuwe DeFi coins van 2024 is en de wereld van Freelancing volledig op de kop zal gaan zetten. Het platform wilt namelijk de strijd aangaan met de grootste spelers binnen de freelance platform industrie en direct de concurrentie aangaan met Fiverr en Upwork. 

rijk worden met crypto - Deelance

De wereld van freelancing is een triljarden industrie en de platformen waar freelancers hun werk aan kunnen bieden is daardoor ook al een miljardenindustrie geworden. 

DeeLance heeft een aantal voordelen ten opzichte van de meest populaire netwerken van dit moment, waardoor ze terecht denken dat ze een hap kunnen nemen uit deze miljardenindustrie.

DeeLance wilt gebruik maken van Web3.0 technologieën om zo een beter platform aan te bieden met snellere uitbetalingen, lagere transactiekosten en meer gekwalificeerde freelancers. Hierdoor zullen zowel freelancers als cliënten een betere service krijgen in vergelijking met de andere platformen. 

Een ander belangrijk kenmerk van DeeLance is de DeeLance metaverse die zal worden ontwikkeld – volledig afgestemd op freelancers, waar virtuele kantoren kunnen worden gekocht of gehuurd kunnen worden.

Binnen het DeeLance netwerk zal de native currency $ DLANCE centraal staan, aangezien betalingen hier mee zullen worden uitgevoerd. De token kan momenteel tijdens de presale worden aangeschaft tegen een prijs van $ 0,029 USDT per stuk. De hard-cap is slechts $ 6,8 miljoen waardoor tijdens de presale, waardoor het rendement nog wel eens erg hoog kan worden wanneer de token wordt gelist op exchanges.

6. Love Hate Inu (LHINU) – Interessant meme geïnspireerd vote-to-earn crypto project

Wanneer je op zoek bent naar een goed project om crypto miljonair mee te worden, dan is Love Hate Inu een goede optie om te overwegen. Het project wilt namelijk het eerste vote-to-earn platform worden waar gebruikers dus daadwerkelijk geld verdienen met crypto door hun ongezouten mening te geven! 

rijk worden met crypto - Love Hate Inu

De industrie van online-enquêtes en polls zal naar verwachting $ 6 miljard waard zijn tegen het einde van 2027. Love Hate Inu zal tegen die tijd een grote speler worden in deze industrie, aangezien het als eerste blockchain technologie heeft weten toe te passen in deze niche. Hierdoor kan het stemmingsproces eerlijker en transparanter uitgevoerd worden en worden gebruikers gestimuleerd om te stemmen met crypto. 

In dit proces zal de native currency $ LHINU een belangrijke rol spelen, aangezien makers van de polls gebruikers in deze currency zullen uitbetalen en gebruikers in het bezit moeten zijn van deze tokens om te kunnen stemmen. 

Een ander groot voordeel van Love Hate Inu is het feit dat ze slim gebruik maken van de meme cultuur, waardoor de deelbaarheid en populariteit van het project enorm zal groeien online. 

Op dit moment kan $ LHINU worden aangeschaft tijdens de presale van het project. Tijdens de presale zal maar liefst 90% van alle tokens verkocht worden, waardoor de kans op scams en rugg pulls teniet wordt gedaan. 

De verwachting is dat deze token de komende jaren erg gaat groeien, waardoor een investering in dit project op dit moment nog wel eens een hele goede keuze kan gaan zijn. 1 LHINU kan nu worden aangeschaft voor slechts  $ 0,00145 per stuk. Tot nu toe is er al meer dan $ 10 miljoen opgehaald in de presale. 

7. RobotEra (TARO) –Metaverse crypto project met enorme potentie om te groeien

We gaan verder met RobotEra, een van de beste nieuwe crypto’s die we de afgelopen tijd zijn tegengekomen. Het project is gefocust op de Metaverse niche binnen crypto, waarvan de verwachting is dat deze de komende jaren echt een boom gaat meemaken. Projecten zoals Decentraland en The Sandbox zagen al een explosieve groei, maar analisten verwachten dat RobotEra dit nog zal gaan overtreffen. 

Rijk worden met crypto - RobotEra

RobotEra werkt erg vergelijkbaar als deze populaire metaverse projecten, maar gaat in veel opzichten nog een stap verder. Land aanschaffen kan gemakkelijk met de native currency $TARO en spelers kunnen vervolgens hun eigen virtuele huis bouwen en volledig zelf inrichten. 

Verder kan de wereld van TARO ontdekt worden en allerlei leuke activiteiten ondernomen worden, zoals het bezoeken van musea, pretparken, galerijen en veel andere evenementen – hiervoor zal TARO gebruikt worden als betaalmiddel. 

De verwachting is dat TARO gaat stijgen in waarde op het moment dat steeds meer spelers deze metaverse verkiezen boven de andere werelden. Hier kun je als investeerder voordeel uit halen door nu te investeren in de presale en de tokens met korting aan te schaffen. 

Momenteel kan 1 TARO token worden aangeschaft voor slechts $ 0,020 USDT per stuk, waar de prijs zal stijgen tot $ 0,032 in de laatste fase van de presale – een stijging van maar liefst 60%! Er zijn al meer dan 60 miljoen TARO tokens verkocht in de presale en er is al meer dan $ 1,2 miljoen opgehaald. 

8. Ethereum (ETH) – Bekend crypto netwerk dat veel mensen crypto miljonair gaat laten worden

We gaan door met Ethereum, een cryptocurrency die je ongetwijfeld wel kent. Ethereum heeft al veel verschillende projecten gelanceerd op haar netwerk en de native currency ETH heeft de grootste marktkapitalisatie na Bitcoin. Ethereum heeft de beste kaarten in de hand ook het grootste netwerk te blijven, waardoor wij verwachten dat de token veel mensen crypto miljonair gaat laten worden. 

Rijk worden met crypto Ethereum koers

Ethereum is een perfect voorbeeld van tweede generatie blockchain technologie en kwam als eerste met de smart contract functionaliteit. Smart contracts geven participanten van het ETH netwerk de mogelijkheid om met elkaar transacties uit te voeren met bepaalde voorwaarden zonder dat hier een centraal figuur voor nodig is. 

Ethereum heeft dus dezelfde first movers advantage die Bitcoin ook heeft gehad en heeft deze positie sindsdien ook niet opgegeven door het netwerk te blijven verbeteren. 

Op dit moment kan ETH tegen een goede prijs worden aangeschaft. De token wordt verhandeld voor rond de € 1700 per stuk, wat een flinke korting is ten opzichte van de ATH in november 2021 van meer dan € 4000. 

9. Solana (SOL) – Een van de grootste concurrenten van Ethereum en interessante mogelijkheid om rijk te worden met crypto

Solana is een ander erg interessant crypto project en gemakkelijk een token die thuis hoort in de top 10 crypto’s van 2024 lijst. Het project is een van de grootste concurrenten van Ethereum en is heeft ook vergelijkbare functionaliteit als de koning van smart contracts. Solana claimt echter een beter netwerk en blockchain technologie te hebben, waardoor ze het grootste gevaar vormen voor Ether. 

Rijk worden met crypto -Solana

Het Solana netwerk is net als ETH een netwerk waar ontwikkelaars dApps op kunnen bouwen en heeft dan ook features zoals NFT’s, smart contracts en DeFi. Solana heeft echter een veel beter schaalbaar netwerk dan Ethereum met een gemiddelde van maar liefst 50.000 transacties per seconde. 

Hiernaast heeft het netwerk ook nog veel lagere transactiekosten van een fractie van een cent. Hierdoor maakt Solana het erg aantrekkelijk voor ontwikkelaars om te bouwen op haar netwerk – wat tot nu toe al meer dan 400 projecten hebben gedaan.  

Mocht Solana erin slagen om de koppositie van Ethereum over te nemen, dan zal de prijs van de native token SOL explosief toenemen in waarde. 

Momenteel kan deze token tegen een erg aantrekkelijke prijs worden aangeschaft: voor zo’n € 19,32 per stuk. Dit is een enorme korting ten opzichte van de all time high in november van 2021, waar de token nog meer dan € 200 per stuk kostte. 

10. Polygon (MATIC) - Layer 2 blockchain oplossing voor een verhoogde schaalbaarheid van het Ethereum netwerk

Rijk worden met crypto kan tot slot ook met Polygon, een layer 2 blockchain oplossing voor het Ethereum netwerk. Polygon zorgt namelijk met haar slimme oplossing voor hogere schaalbaarheid van het Ethereum netwerk en is hierdoor essentieel voor Ether. Wanneer Ethereum zijn koppositie blijft behouden, dan zal het nog wel eens erg positief kunnen uitpakken voor Polygon. 

Rijk worden met crypto -Polygon

Simpel gezegd is Polygon een soort netwerk dat ontwikkelaars van dApps in staat stelt om op het Ethereum netwerk te bouwen zonder de schaalbaarheidsproblemen en de dure transactiekosten van Ethereum – wat natuurlijk ontzettend voordelig is voor ontwikkelaars. De native currency van het netwerk heet MATIC en werkt op een vergelijkbare manier als ETH voor Ethereum. 

Ethereum en Polygon zijn daarom sterk afhankelijk van elkaar in een soort symbiotische relatie. Wanneer Ethereum zijn koppositie blijft houden en door blijft groeien, dan zal dit dus ook erg voordelig zijn voor Polygon. De MATIC token kan op dit moment worden aangeschaft tegen een erg aantrekkelijke prijs van ongeveer € 0,88 per stuk. 

Kan je Rijk Worden met Crypto?

Rijk worden met crypto tegenwoordig zeker nog mogelijk. De manier waarop dit dan moet gebeuren is wel deels afhankelijk van de markt, waardoor het verstandig is om te investeren in de beste cryptomunten lange termijn

We hebben in deze gids verschillende projecten besproken die in deze categorie vallen, waar het mooie ook nog is dat je precies op tijd bent. Deze projecten verkeren namelijk in de presale fase, waardoor ze voor de best mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft. 

Denk hier aan de tokens van AiDoge, Launchpad XYZ en yPredict. De verwachting is dat deze tokens het in de toekomst erg goed gaan doen – zeker wanneer deze worden toegevoegd aan crypto exchanges.

Om geld op te halen voor de ontwikkeling van deze platformen moet alleen eerst geld worden opgehaald, waardoor een deel van de tokens verkocht wordt met korting. 

Vroege vogels kunnen hier veel voordeel uit halen wanneer de token het later goed gaat doen, waardoor investeren in presales zeker een goede mogelijkheid is om rijk te worden met crypto. 

Hoe Word je Rijk Met Crypto - Zo Selecteer je de Beste Investeringsmogelijkheden

Wanneer je jezelf afvraagt: ‘Hoe rijk worden met crypto’ of ‘Kun je rijk worden met crypto’, dan is het antwoord simpel gezegd ja. Je kan vandaag de dag nog zeker rijk worden met het investeren in crypto, maar je moet dan alleen kunnen bepalen welke crypto gaat stijgen 2024

Dit is natuurlijk vrij lastig en vergt enige kennis van de crypto industrie. Om onze lezers op weg te helpen zullen we daarom in dit gedeelte van de gids een aantal van de beste manieren bespreken om zo de de beste investeringsmogelijkheden te vinden. 

Roadmap en Langetermijnpotentieel

Een van de beste manieren om te bepalen of een token je daadwerkelijk rijk kan laten worden, is door te kijken naar de roadmap van een project en de potentie op de lange termijn. Hierdoor kun je bijvoorbeeld letten op de industrie waarin het project in verkeerd en welk probleem het op wilt lossen. 

Neem bijvoorbeeld AiDoge, een project dat zich verkeerd binnen de wereld van memes en AI-technologie. Dit zijn twee markten die op dit moment populair zijn, maar die in de toekomst alleen maar nog maar groter zullen worden. 

Hierdoor is de succeskans van het project op de lange termijn groter en kan investeren in $AI worden gezien als een goede mogelijkheid op dit moment. 

Utility van de Token

Een ander erg belangrijk punt waar je op moet letten bij het selecteren van tokens die je rijk gaan maken is de utility van een token. Dit wilt zeggen: heeft de native token van het project daadwerkelijk waarde of een use case? 

Er zijn namelijk enorm veel projecten met tokens waar je eigenlijk vrijwel niets mee kan. Dit zijn niet alleen meme coins, maar ook veel tokens die eigenlijk helemaal geen nut hebben. Als snel rijk worden met crypto je doel is, dan ben je beter af met het investeren in projecten met een token die daadwerkelijk utility en use cases heeft. 

Aanschafprijs

Een ander erg belangrijk onderdeel van het selecteren van tokens waar je als investeerder snel rijk mee kan worden is de aanschafprijs. Het klinkt misschien logisch, maar je rendement is het hoogste wanneer je de token voor een zo goedkoop mogelijke prijs kan aanschaffen. 

Tokens van interessante crypto projecten kun je daarom het beste kopen in de presale fase van een project, waar deze tegen een erg aantrekkelijke prijs kunnen worden aangeschaft. 

Vroege investeerders die nu kapitaal stoppen projecten zoals AiDoge, Launchpad XYZ en yPredict hebben dan het grootste rendement wanneer deze projecten gaan groeien in waarde nadat ze zijn toegevoegd aan beste altcoin exchanges.

Marktkapitalisatie

Tot slot is een ander belangrijke metric waar je als investeerder rekening mee moet houden de marktkapitalisatie van een project. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar grote en bekende cryptocurrency’s, zoals Bitcoin en Ethereum, dan is de kans dat je hier een hoog rendement behaalt kleiner. 

De reden hiervoor is dat deze projecten enorme marktkapitalisaties hebben van meerdere miljarden, waardoor er enorme bedragen moeten worden geïnvesteerd voordat de koersen stijgen. 

Wanneer je dit vergelijkt de projecten die we in deze gids hebben besproken, waar de marktkapitalisatie veel kleiner is. Deze projecten verkeren nog in de presale fase, waardoor de marktkapitalisatie slechts enkele miljoenen is. 

De kans op groei is hierdoor praktisch eindeloos waardoor rijk worden met crypto gemakkelijker kan gebeuren dan wanneer je investeert in Ethereum of Bitcoin. 

Hoe Rijk Worden met Crypto - Op Andere Manieren Snel Rijk Worden met Crypto

Rijk worden met crypto is op verschillende manieren mogelijk. We hebben in deze gids al gesproken over een aantal projecten waarmee snel rijk worden met crypto kansrijk is, aangezien dit veelbelovende crypto projecten zijn die nog in de presale fase bevinden. 

Hieronder zullen we de verschillende mogelijkheden bespreken waarop het mogelijk is om rijk te worden met crypto. 

 

Presales

Zoals we hierboven al even benoemd hebben zijn presales een van de grootste mogelijkheden om rijk te worden met crypto. Wanneer je de tokens van veelbelovende projecten aanschaft in het vroegste stadium van de ontwikkeling, kun je rekenen op een hoog rendement wanneer de ICO crypto listing bij een crypto exchange plaatsvindt. 

Trading

Een andere methode om rijk te worden met crypto is door te traden in cryptocurrency’s. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar er zijn in 2024 nog genoeg kansen voor trades om een mooie winst uit te slepen. 

Airdrops

Kun je rijk worden met crypto airdrops? Ja zeker. Deelnemen aan airdrops is vaak relatief goedkoop en mocht je deze winnen, dan kan je nog wel eens heel snel rijk worden met crypto! 

Staking

Hoe rijk worden met crypto staking klinkt misschien wat minder logisch, maar het is zeker een optie. Wanneer je genoeg proof-of-stake cryptocurrency’s bezit, kun je over de lange termijn erg rijk worden met de beloningen die je hiervoor krijgt. 

rijk worden met crypto - AiDoge

Zo Kan je Zelf Investeren en Mogelijk Rijk Worden met Crypto

Nu je een beter beeld hebt van hoe rijk worden met crypto mogelijk is, zullen we in dit gedeelte van de gids uitleggen hoe je daadwerkelijk kan investeren in een van deze projecten. We kunnen ons namelijk voorstellen dat sommige (beginnende) investeerders wellicht niet helemaal bekend zijn met het investeren in crypto presales. 

In dit voorbeeld zullen we daarom aan de hand van een handig stappenplan uitleggen hoe je kan investeren in het beste project van deze gids: AiDoge. Mocht je een ander project van deze lijst je meer aanspreken? Dan kun je dit stappenplan ook gewoon gebruiken voor de presales van de andere kleine crypto met potentie die we hebben besproken in deze gids. 

Stap 1: Maak een Crypto Wallet aan

Wanneer je nog niet in het bezit bent van een crypto wallet, dan zul je deze allereerst moeten aanmaken. Er zijn veel verschillende wallets in verschillende soorten en maten, maar wij raden eigenlijk altijd MetaMask aan. De wallet is erg gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en hiernaast ook nog eens gratis! 

kleine crypto met potentie 2024 - LHINU tokens aanschaffen met MetaMask

De wallet werkt als extensie in je favoriete browser en kan hiernaast ook vanaf je telefoon gebruikt worden. De mobiele applicatie van MetaMask is namelijk te installeren op zowel iOS als Android apparaten. Ga naar de website van MetaMask om de wallet te downloaden en volg hier de stappen om een account aan te maken. 

Stap 2: Koop ETH, USDT of BNB

Wanneer je een wallet hebt aangemaakt, is de volgende stap het kopen van tokens om deze te kunnen swappen voor $ AI. Het fijne aan de presale van AiDoge is dat zowel ETH, USDT, en BNB geaccepteerd worden – genoeg keuze dus! 

Mocht je nog niet in het bezit zijn van deze tokens, dan raden we eToro aan. Deze online broker is naar onze mening de beste die je kan kiezen met lage transactiekosten (1% voor crypto), een lage minimale trade grootte (10 euro) en een gebruiksvriendelijk platform waar je gemakkelijk veel verschillende tokens kan aanschaffen. Mocht je meer willen weten over eToro, dan raden we je aan om onze eToro review te lezen – waar we alle voor- en nadelen van het platform bespreken. 

Nadat je de tokens hebt aangeschaft moet je deze alleen nog in je MetaMask wallet krijgen. Hier hoef je alleen het wallet adres te kopiëren en deze de tokens te versturen. 

Stap 3: Verbind crypto wallet met de presale

 

Nadat je de tokens naar je wallet hebt verstuurd, is de volgende stap verbinden met de presale van AiDoge. Dit kan gemakkelijk door eerst de gewenste hoeveelheid $ AI in te voeren en vervolgens te klikken op ‘Buy Now’ – klik vervolgens op MetaMask. 

Mocht je nu niet willen betalen met crypto, dan is het op de website van AiDoge ook nog mogelijk om met een creditkaart te betalen. Weet wel dat er vaak hoge transactiekosten aan verbonden zijn en je hiernaast ook een KYC-procedure moet afronden voordat je de betaling kan uitvoeren. 

Hier kun je gemakkelijk je crypto wallet verbinden met de presale

Stap 4: Koop $ AI tokens

Rijk worden met crypto - Aidoge Presale
Nadat je de gewenste hoeveelheid tokens hebt ingevoerd, kun je de transactie voltooien.

Hierna dien je alleen nog de resterende stappen van MetaMask uit te voeren, waarin er wordt gevraagd om de transactie te verifiëren. Volg de instructies van de wallet en voltooi de transactie. Let er wel goed op dat je altijd genoeg ETH in je wallet moet hebben om de GAS fees te betalen. 

Nadat de betaling voltooid is, zijn de tokens helaas nog niet direct van jou. Hiervoor moet eerst gewacht worden voordat de presale fase van AiDoge afgelopen is. Hierna kun je de tokens gemakkelijk claimen via de presale website. 

Veelgestelde Vragen Over Rijk Worden Met Crypto

Het is in 2024 nog steeds mogelijk om rijk te worden met crypto. Het belangrijkste is dat je de juiste projecten kiest op het juiste moment. Het vinden van deze crypto’s is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, waardoor we met dit soort gidsen investeerders op de goede weg willen helpen.

Snel rijk worden met crypto is zeker mogelijk. De beste manier om dit te doen is door te investeren in veelbelovende crypto presales. Een aantal hiervan hebben we besproken in deze gids, zoals AiDoge, Launchpad XYZ en Ypredict. Deze tokens hebben allemaal een uitstekende basis en kunnen in de toekomst mogelijk veel geld opleveren. 

Rijk worden met crypto investeringen kan op zowel de korte als lange termijn. Allereerst kun je ervoor kiezen om tokens te kopen en deze voor een langere tijd vast te houden. Hiernaast is het ook mogelijk om te investeren in kleine crypto projecten met potentie in de hoop dat ze op de korte termijn explosief groeien. 

Er zijn verschillende manieren waarop je als investeerder rijk kan worden met crypto. Zo heb je bijvoorbeeld HOLDing waar je tokens voor een langere tijd vasthoudt en wacht tot de juiste prijs. Hiernaast kun je ook investeren in risicovolle crypto presales, waar het behalen van een astronomisch rendement nog steeds een mogelijkheid is. 

In deze tijd is het zeker nog mogelijk om crypto miljonair te worden. Het is echter wel lastiger geworden dan een aantal jaar geleden, maar wanneer je in de juiste projecten investeert, is het zeker nog een mogelijkheid. Er zijn immers nog steeds cryptocurrency’s die 100x of beter presteren, waardoor crypto miljonair worden dus zeker nog kan! 

Hoe Rijk Worden Met Crypto Investeringen In 2024

In deze gids hebben we geprobeerd antwoord te geven op de vraag: hoe word je rijk met crypto in 2024? Hiervoor hebben we gekeken naar 10 van de beste crypto projecten van dit moment, waar de kans op een enorm rendement nog een mogelijkheid is. 

Deze projecten zijn geselecteerd uit duizenden projecten na het doen van een uitgebreid onderzoek online.

Al met al kunnen we met zekerheid concluderen dat AiDoge de beste optie is voor mensen die graag snel rijk willen worden met crypto. AiDoge is een uiterst interessant en innovatief project dat slim gebruik maakt van zowel de AI als Meme niche binnen crypto. 

We verwachten dat deze token in de toekomst erg veel waard gaat zijn, waardoor een investering in de presale fase van dit project misschien wel een van de beste keuzes gaat zijn die je ooit gemaakt hebt. 

Investeer nu in de AI Presale van 2024!
Koop vandaag nog de AI token om deze voor de beste prijs aan te schaffen en je wint te maximaliseren wanneer de token gelist wordt op de exchange!
TIP
Scroll naar boven