Aandeel Microvision Kopen & Prognose 2024

Microvision, Inc.MVIS
1.82%
$1.68

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Bij aandeel Microvision staat veiligheid voorop. Deze organisatie speelt in op de toename van het aantal ongelukken en wil deze verminderen door een technologie te bieden waarbij er gewerkt wordt met snelle sensors.

Als we naar de koers kijken, is er een hele mooie groei te zien afgelopen tijd. Ben je benieuwd naar het bedrijf en wil je meer lezen over aandeel Microvision? Lees dan gauw verder!

Aandeel Microvision Kopen - Stappenplan

Wil je vandaag nog starten met het kopen van een aandeel Microvsion? Druk op de groene knop hiernaast!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Als we kijken naar het aandeel Microvision, dan zien we dat deze het afgelopen jaar is gestegen met maar liefs 921,15% naar €13,42. Dit was echter niet met een mooie stijgende lijn, maar vooral veel schommelingen. 

In dit artikelen kijken we wat langer naar het verloop van de koers, de oorzaken van de schommelingen en nemen we het laatste nieuws mee over het bedrijf Microvision.

Ben jij geïnteresseerd in een aandeel Microvision kopen? Doe meteen je eerste investering in Microvision aandelen bij de online broker eToro!

Bij Bankr helpen wij graag zo veel mogelijk mensen om kennis bij te brengen die traders nodig hebben om te beginnen. Zo kun je bij ons nog meer algemene informatie lezen over het kopen van aandelen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe kan ik een Aandeel Microvision Kopen?

Om een Aandeel Microvision te kunnen kopen zal je deze moeten zoeken bij een online broker. We leggen in dit artikel stap voor stap uit hoe je jouw aandeel Microvision kunt kopen.

Allereerst zullen wij je aan twee brokers voorstellen. Onze favoriet is eToro aangezien het erg gebruiksvriendelijk is voor beginners en je jezelf er goed wegwijs kunt maken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker voor Aandeel Microvision kopen

De eerste stap voor het kopen van een Microvision aandeel is het kiezen van een online broker. Elke broker heeft zijn eigen voordelen en extra’s waar je rekening mee moet houden. 

Zo geeft niet elke broker jou toegang tot elke beurs en kun je niet bij elke broker dezelfde handelsproducten vinden. De meeste brokers bieden wel aandelen aan, maar daarnaast bieden sommige brokers ook CFD’s, grondstoffen, cryptocurrency’s en ETF’s aan.

Een ander punt waar je op kunt letten bij het kiezen van een broker, is of ze worden gereguleerd door een derde partij. Dit is meestal de FCA, CySec of AFM die er voor zorgen dat de transacties veilig worden uitgevoerd en het geld veilig wordt bewaard.

Als laatst bieden sommige brokers een demoaccount aan waar je kunt oefenen met het platform, of beschikken ze over een app waardoor je elk moment de koersen kunt bekijken van jouw aandelen. 

Aandeel Microvision kopen bij eToro

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Met zijn gebruiksvriendelijke platform en de vele handige online tools, staat eToro hoog tussen onze favoriete online brokers. Het is vooral een grote aanrader aan beginners aangezien het een erg overzichtelijk layout heeft. 

Een bekende tool binnen eToro is de CopyTrading functie waar je de portfolio van andere traders zowel kunt bekijken als kopiëren. Dit geeft je de mogelijkheid om alvast te oefenen met verschillende strategieën en te kijken wat het best voor jou werkt.

Je zou dit ook op een andere manier kunnen doen. eToro biedt namelijk ook een demofunctie aan waarbij je veel kunt leren door allereerst met een fictief bedrag te traden voordat je gaat starten met echt geld.

Als je het platform inmiddels verkend hebt en een strategie hebt bedacht, kun jij starten met echt geld. Beginnen kan bij eToro vanaf een lage minimale inleg van $50 (€42) dus dat is een groot voordeel.

Als je een positie open of sluiten, zal je bij vele brokers commissie moeten betalen. eToro rekent 0% commissie over de aandelen en ETF’s waardoor je nog meer rendement kunt behalen.

Naast de ETF’s en aandelen, is het bij eToro ook mogelijk om in CFD’s, indices, forex en grondstoffen te investeren. Het geld dat je investeert vanuit je account wordt veilig bewaard door de FCA (Financial Conduct Authority). 

Zoals je ziet biedt eToro alles om een beginner met open armen te kunnen ontvangen. De kosten zijn laag, je krijgt toegang tot veel tools en kunt zelfs oefenen met een demoaccount. 

Kortom, eToro is een perfect platform voor zowel beginners als ervaren beleggers die willen investeren in een aandeel Microvision of andere handelsproducten. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open een account

Op onze site staan nog meer brokers die wij gereviewd hebben, maar wat betreft dit onderwerp zijn deze twee wel onze favoriet. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, is het tijd om een account te maken. 

Bij de meeste online brokers verloopt dit hetzelfde, maar om het goed uit te kunnen leggen nemen we eToro als voorbeeld. 

Meld je aan bij eToro

Als je op de groene knop hiernaast drukt, zal je terecht komen op een nieuw scherm waar je een account kunt aanmaken. Klik op de ‘Meld je nu aan’ knop en vul je gegevens in.

Aanmelden kan snel en eenvoudig door je e-mailadres te gebruiken, maar het is ook mogelijk om dit met een Facebook of Google account te doen. Zorg er uiteraard voor dat je een veilig wachtwoord kiest, en ga naar de volgende stap!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verifieer je account

Als je het account hebt aangemaakt, zal je een email ontvangen. Hier wordt gevraagd om je account te verifiëren waarnaar je meteen kunt starten met een demoaccount. 

Voltooi je profiel en financieer je account

Je kunt in principe meteen starten met het demoaccount waarbij je dus met fictief geld kunt oefenen. Als je wilt starten met echt geld, zal je de Know Your Customer (KYC) moeten doorlopen.

In deze vragenlijst zal de broker jou wat vragen stellen met de vraag of jij weet waar je aan begint en of je op de hoogte bent van alle risico’s. Als je deze vragenlijst hebt doorlopen, kun je daarna meteen geld storten door middel van verschillende betaalmogelijkheden. 

Geld storten eToro

Stap 3: Begin met Aandeel Microvision kopen

Als laatst gaan we op zoek naar het Aandeel Microvision. Deze kun je vinden via de zoekbalk van je gekozen broker.

Hier vul je Microvision in waarbij je meteen het aandeel ziet staan en deze kunt kopen. Als je voor eToro hebt gekozen kun je deze zoekbalk bovenaan de pagina vinden. 

Heb je nu al interesse in het kopen van een Microvision aandeel bij eToro? Start dan meteen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Over Aandeel Microvision

Zoals al eerder is aangegeven, zorgt Microvision er voor dat verkeer elke dag veiliger wordt. Het bedrijf bouwt auto-lidarsensors gepatenteerde MEMS-systemen, ook wel het micro-elektromechanische systeem. 
 
Dit zijn misschien wat lastige woorden, maar waar het op neer komt is dat ze een technologie maken met een speciale sensor. De sensor heeft een hoge resolutie en snelle gegevensuitvoer waarmee het snel objecten kan identificeren.
 
Daarnaast heeft het de mogelijkheid om snel te reageren om zo verkeersongelukken te vermijden. Het is ontstaan in 1993 en heeft in 1996 een vermelding gekregen aan de NASDAQ.

Als we kijken naar de koers van afgelopen jaar, heeft de Microvision koers veel schommelingen meegemaakt. Uiteindelijk ziet het er toch uit dat de lijn steeds meer stijgt omdat Microvision het enige bedrijf is die de MEMS technologie aanbiedt waarvan de populariteit stijgt.

Microvision laat duidelijk op de site zien wat precies hun geschiedenis is, en wat nog komen gaat. Zo hadden ze in april 2021 de Automotive lidar technologie demonstrator compleet en willen ze in de herfst van 2021 de Long-Range Lidar-sensor verkopen. 

In april zagen we de koers dan ook erg stijgen en de verwachting is dat deze ook zal stijgen door de komst van de Long-Range Lidar-sensor komende herfst.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Microvision nieuws

Microvision bereikte het hoogtepunt op 26 april waarbij de koers op €22,21 stond. Iets eerder in februari werd namelijk naar buiten gebracht dat het bedrijf bezig is met de ontwikkeling van de beste lidar sensor. 

April was dan ook echt een mijlpaal voor het bedrijf. Rond juni is het bedrijf ook genoteerd op de Russel 2000 index waardoor de koers weer steeg. 

Het bedrijf kondigde op 21 juni via een tweet aan dat het een aandelenovereenkomst aangaat met Craig-Hallum van maar liefs 140 dollar. Doordat ze hier weinig informatie over vrij hebben gegeven, zijn er veel traders geweest die vanaf dit moment hun aandeel hebben verkocht.

Inmiddels blijft de lijn nog steeds dalen. Daarentegen geeft Microvision op de site aan dat er een nieuw product wordt gelanceerd rond de herfst van 2021.

Dit kan er zeker voor zorgen dat de koers weer zal stijgen waardoor het zeker een goed idee is om het aandeel Microvision goed in de gaten te blijven houden. 

Wil jij de stijging voor zijn? Open je account bij eToro en begin meteen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Koers Aandeel Microvision op dit moment

Je kunt de koers vinden door het aandeel bij eToro op te zoeken. De schommelingen binnen een koers kunnen afhankelijk zijn van verschillende factoren waaronder bijvoorbeeld aankondigingen van nieuwe producten en technologieën of concurrentie die het goed doet.

Een aantal van deze concurrenten zijn Kopin, Kaptivo en  Lockheed Martin Coherent Technologies. Ontwikkelingen binnen deze markt en het bedrijf beïnvloeden dus de Microvision koers.

Als je aan het twijfelen bent om een aandeel Microvision te kopen, is het verstandiger om te investeren in lange termijn in plaats van korte termijn door de onbekende oorzaak van de schommeling. Zoals al eerder gezegd, zal de Microvision koers kunnen stijgen door het nieuwe product en het belang van technologie omtrent veiligheid. 

Door op lange termijn te investeren zou je nu een aandeel Microvision laag kunnen kopen waardoor je wellicht voor een hogere prijs kunt verkopen op een later moment. Het bedrijf heeft in ieder geval veel potentie.

Als we bijvoorbeeld kijken naar de lange termijn en we nemen iemand die in november 2020 €500 had geïnvesteerd in een microvision aandeel, dan zien we dat daar een mooi bedrag uit is gekomen. Wij rekenen het even voor je uit!

Op november 2020 stond de Microvision koers op €1,35 en vandaag de dag op €12,89. Dat betekent dat de investering van €500,- nu dus maar liefs: €500 / €1,35 * €12,89 = 4774,07 waard is geworden!

Wil jij nu ook investeren met Microvision? Bij eToro kun je gemakkelijk voor een laag bedrag beginnen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nu een Aandeel Microvision kopen?

Nog niet zo lang geleden, 20 juni om precies te zijn, stond de koers op €19.19. Vandaag is het 13 juli en is de koers rustig gedaald naar €12.92.

De daling is vooral ontstaan sinds Microvision een aandelenovereenkomst is aangegaan voor €140.000 waar veel investeerders nog steeds geen duidelijkheid over hebben ontvangen. Tot die tijd zal de koers waarschijnlijk nog dalen. 

We weten niet wanneer Microvision met een verklaring komt, maar dit kan veel betekenen voor de Microvision stock. Het is verstandig om het nieuws rondom het Microvision aandeel goed in de gaten te houden want het kan twee kanten op gaan. 

Ben je toch geïnteresseerd, dan zou je ook op korte termijn kunnen speculeren op de koersveranderingen. Hierbij handel je in CFD’s en krijg je het aandeel niet in eigen bezit. 

Zonet hebben we de broker Plus500 besproken. Zij zijn gespecialiseerd in CFD’s en kan dus een interessante broker zijn als je op korte termijn wilt handelen. 

Starten op lange termijn? Open meteen je account bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere interessante aandelen naast Aandeel Microvision

Om je risico te verlagen, is het altijd verstandig om je portfolio te vullen met verschillende aandelen. Zo kun je bijvoorbeeld een mix maken van grote bedrijven zoals Tesla en kleine onbekende bedrijven zodat je portfolio in ieder geval gedekt kan worden op het moment dat het kleine startende bedrijf het niet meer red. 

Hieronder geven we je graag wat inspiratie voor andere aandelen naast een aandeel Microvision.

Apple (AAPL)

Een van de grootste technologische bedrijven is Apple. Ondanks het overlijden van Steve Jobs, weet het bedrijf jaar naar jaar alsnog groter te worden. 

Aan het begin van de coronacrisis werd het bedrijf hard geraakt, maar tijdens deze crisis heeft het ook zijn all time high bereikt wat enorm sterk is van Apple. Zo staat de koers momenteel op €122,74. 

Het ziet er naar uit dat deze koers ook nog verder zal groeien. Dus wil je naast de Microvision stock ook de Apple aandelen aan je portfolio toevoegen? Start dan meteen!

Tesla (TSLA)

Een aandeel wat iets meer in de buurt ligt van Microvision is Tesla. Beide bedrijven richten zich namelijk op de auto-industrie en weten met de nieuwste technologieën de markt goed te veranderen.

Begin dit jaar stond de koers heel hoog maar is inmiddels gezakt met bijna €200. De beurswaarde is enorm gedaald nadat Elon Musk aangaf dat Tesla model Y niet meer werd besteld en hij veel vrijliet over Bitcoin. 

Desondanks wordt er nog steeds een grote koers stijging verwacht voor Tesla. Wil jij ook graag een Tesla Aandeel in jouw portfolio? Begin dan direct!

Philips (PHIA)

Als laatst hebben we natuurlijk ook een groot Nederlands bedrijf namelijk Philips. Naast Microvision zou dit ook een mooie toevoeging kunnen zijn aan je ‘technologische’ portfolio.

Ook Philips is enorm hard getroffen door de corona crisis. De koers is inmiddels niet meer zo laag, maar werd vanaf april 2021 wel weer getroffen doordat ze een terugroepactie deden.

De verwachting is dat dit slechts voor korte duur zal zijn en het binnenkort weer zal gaan stijgen. Ben jij geïnteresseerd in Philips aandelen? Begin dan meteen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Microvision Aandelen Kopen: Veelgestelde vragen

Microvision is een bedrijf dat lasers, hardware en machine learning software ontwikkeld. Dit met name gericht op de auto sector waarbij ze een verschil willen maken op het gebied van veiligheid.

Ze lopen erg voorop met technologie en wordt dan ook vergeleken als het goedkopere bedrijf van Tesla (NASDAQ: TSLA) die momenteel te koop is voor €573.64

De koers heeft afgelopen jaar flink wat schommelingen meegemaakt. De veranderingen zijn vooral afhankelijk van het nieuws dat zij per kwartaal naar buiten brengen. 

Hier lijkt het er vooral op dat de koers veranderd op het nieuws dat uitgebracht wordt in plaats van de prestaties van het bedrijf. Het nieuws kun je vinden op het twitteraccount van Microvision waar zij ook de aankondiging maken van de rapporten die elk kwartaal worden vrijgegeven.

Microvision aandelen zijn te vinden bij verschillende brokers waaronder eToro. Elke broker heeft andere specificaties dus voor jou is het van belang om eerst een broker uit te zoeken die het best bij je past.

In het stappenplan hierboven helpen wij jou met het uitkiezen van een broker en geven wij wat meer informatie over onze twee favoriete brokers: eToro en Plus500.

Het is eigenlijk voor geen enkel bedrijf mogelijk om te zeggen of iets winstgevend wordt of niet. Dat is ook het risico van het vak. 

Het belangrijkst is om het nieuws van Microvision in de gaten te houden. Wel verwachten we weer een stijgende lijn door de komst van een nieuw laser product in de herfst van 2021. 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat beleggen een vak vol met risico’s is. Om winst te kunnen maken zal je de risico’s moeten accepteren. 
 
Toch zijn er manieren om het risico een beetje te minimaliseren. Traden is geen makkie, dus ga vooral op zoek naar veel tutorials die jou helpen met de basis.
 
Je zult ook veel tijd kwijt zijn aan het onderzoeken van bedrijven en hun toekomstplannen. Kijk anders ook even naar het portfolio van succesvolle traders bij eToro, wie weet hebben zij ook een aandeel van dit bedrijf in hun bezit!
 
Als laatst zou je ook kunnen hedgen, wat inhoud dat je short gaat. Hiervoor zal je wel veel kennis moeten hebben van traden en wordt er ook veel tijd van je gevraagd.

Aandeel Microvision Kopen: Conclusie

De Microvision stock heeft dit jaar een grote groei doorgemaakt en zal waarschijnlijk in de toekomst ook verder gaan groeien. Door wat onbekende beweegredenen rondom bepaalde acties bij Microvision, is de koers afgelopen maand gedaald. 

De vraag blijft natuurlijk of dit dan een perfecte tijd is om het aandeel Microvision laag te kopen zodat je er op lange termijn veel uit kunt halen. Het bedrijf lanceert rond de herfst 2021 een nieuw product waardoor het in ieder geval erg interessant blijft om de Microvision stock in de gaten te houden. 

Kijkend naar de afgelopen 6 maanden, dan zie je dat er veel schommelingen hebben plaatsgevonden waardoor het ook zeker interessant zou kunnen zijn om op korte termijn te investeren. Ook op deze manier zou je dus van de schommelende Microvision koers kunnen profiteren.

Om meteen te kunnen beginnen, adviseren wij jou in ieder geval om alvast een account bij eToro aan te maken. Deze broker is perfect voor beginners en heeft alle tools die jij nodig hebt om te starten. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven