Nel Asa stock | Alles over beleggen in aandeel Nel Asa!

NELNEL.OL
9.53%
$4.65

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nel ASA is een bedrijf uit Noorwegen en is gevestigd in Oslo. Het bedrijf opereert wereldwijd en levert oplossingen voor de opslag, productie én distributie van waterstof uit hernieuwbare energiebronnen. Nel ASA stock staat genoteerdin de OBX index van de Oslo Stock Exchange

Meer weten over Nel ASA en hoe je in dit aandeel kunt investeren? Vandaag bespreken we dit Noorse bedrijf en zetten wij al het nieuws en de koers van Nel Asa stock op een rijtje.

Logo Nel Asa stock

Koop in vier stappen Nel Asa Stock

Maak nu een eigen beleggersprofiel bij online broker eToro en begin meteen met investeren in Nel Asa stock!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hernieuwbare energiebronnen worden steeds belangrijker om klimaatverandering tegen te gaan. Het aandeel van Nel ASA is daarom een goed aandeel om een investering in te doen omdat de kans groot is dat het bedrijf de komende jaren zal blijven groeien. Maak vandaag nog een account aan bij eToro om een investering te doen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe koop je Nel Asa Stock?

Nel ASA stock is een interessant aandeel. Om te beleggen in Nel ASA zul je eerst een online broker moeten kiezen en hier een account bij moeten aanmaken. Hoe je precies kunt investeren in Nel ASA Stock zetten we in dit artikel voor je op een rijtje.

Niet bij alle online brokers kun je daadwerkelijk het aandeel kopen, maar investeer je bijvoorbeeld in CFD’s. Dit houdt in dat je speculeert op de koers van het aandeel.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker

Wanneer je wilt investeren in Nel Asa stock is de eerst stap die je moet zetten het kiezen van de beste online broker. Het kiezen van een online broker kan erg lastig zijn aangezien er, door de populariteit van beleggen, veel verschillende brokers zijn. Je zult er dus een moeten kiezen aan de hand van de kosten, het aanbod en je eigen strategie. 

De meeste online brokers bieden meerdere handelsproducten aan waaronder: ETF’s, CFD’s, crypto en grondstoffen. Het kiezen van een broker die meerdere handelsproducten aanbiedt is vooral gemakkelijk wanneer je in verschillende handelsproducten wilt investeren. Zo kun je ze allemaal op één plek kopen en bewaren. 

Ook de kosten per broker is een belangrijk punt om je in te verdiepen. Zo moet je bij sommige brokers commissie betalen of ligt de minimale inleg prijs erg hoog wat de drempel om te beginnen met beleggen vergroot.

Een ander belangrijk punt waar je naar moet kijken voordat je een online broker kiest is of deze broker gereguleerd wordt door minsten één toezichthoudende instantie. In Nederland zou dat bijvoorbeeld de AFM zijn.

Verder in dit artikel zetten wij een paar verschillende online brokers op een rijtje met de bijbehorende voor- en nadelen van deze brokers.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

eToro logotype

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Het eerste platform dat we bespreken is zeer geschikt voor beginners. eToro is namelijk super gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijke website wat vooral voor beginners erg fijn is.

eToro biedt veel handige tools aan waarmee je in een korte tijd een portfolio met erg veel verschillende producten en aandelen kunt samenstellen. Dit is mogelijk door de Copy Trading tool.

De CopyTrading functie houdt in dat je de portfolio’s van succesvolle beleggers op eToro kunt inzien en het mooie is dat je deze portfolio’s zelfs kunt overnemen. Zo heb je een mooi startpunt om met je eerste investeringen te beginnen. Zo kun je zonder er zelf veel tijd in te moeten stoppen snel een goed portfolio opbouwen.

Een andere optie van eToro is de gratis demofunctie.  Wanneer je een account hebt aangemaakt bij eToro krijg je meteen toegang tot een demoaccount. Met dit account kun je eerst met fictief/virtueel geld beleggen om zo zonder risico het platform en de beleggers wereld te ontdekken.

Na het oefenen op dit demo account kun je op elk moment geld storten wanneer je met je eigen geld wilt beleggen. Bij eToro profiteer je van de ontzettend lage minimale inleg van €170,-.

Zo kun je ook met je eigen geld met een redelijk laag risico starten met beleggen. Wanneer je gaat beleggen in bijvoorbeeld ETF’s en aandelen heb je daar bij eToro weinig kosten aan. eToro rekent hier namelijk 0% commissie over wat een groot voordeel is van het platform.

eToro biedt tal van handelsproducten aan, en niet alleen maar de standaard! Wat ook fijn is meegenomen is dat eToro gereguleerd is door het Engelse FCA (Financial Conduct Authority), waardoor je met een gerust hart aan het beleggen kunt. Zij houden namelijk toezicht op eToro.

We kunnen dus met zekerheid stellen dat eToro een fijn platform is en vooral een goede keuze is voor beginnende beleggers. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Maak een account aan

Heb je een keuze kunnen maken uit de bovenstaande brokers? Dan is het tijd om bij dit platform een account aan te gaan maken. 

In principe is het aanmaken van een account bij de meeste brokers hetzelfde gemakkelijke proces. In dit voorbeeld kijken we naar de populaire online broker eToro en hoe snel je daar aan de slag kan. 

Meld je aan bij eToro

Kies op de eToro website voor ‘Meld u nu aan’, geef je E-mailadres en een wachtwoord op en bevestig je E-mailadres via een link in je mailbox.

Verificatie van je account

Voor een verificatie van je account wordt je gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen. eToro is verplicht dit proces bij iedere klant te doen. 

etoro aanmelden nel asa stock
Aanmelden bij eToro
Geld op je account zetten!

Voor dat de verificatie van je account goedgekeurd is kun je alvast gebruik maken van het gratis demo account van eToro.

Hiermee kun je alle functies van het platform alvast uitproberen en zien wat er met je geld gebeurd bij bepaalde investeringen. 

Je krijgt bericht van eToro zodra zij je verificatie binnen hebben gekregen en goedgekeurd hebben. Vanaf dat moment kun je echt geld gebruiken op het eToro platform. 

 

etoro betalen nel asa stock
SSL-beveiligd betalen per creditcard bij eToro

Dit geld kun je eenvoudig storten via één van de vele betaalmethodes van eToro. De handigste betaalmethodes voor Nederlanders zijn iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of creditcard. 

Stap 3: Zoek en investeer in Nel Asa Stock

Je zult nadat je de juiste online broker, bijvoorbeeld eToro of Plus500, hebt gevonden Nel stock moeten zoeken. Je kunt nadat je Nel Asa stock hebt gevonden bij je online broker meteen investeren en aan de slag gaan met dit aandeel. 

Nel Asa Stock kun je eenvoudig vinden door te zoeken op de volledige naam of op de afkorting NEL stock. Je vindt bij een broker als eToro een duidelijk overzicht met de laatste Nel Asa aktie op het gebied van financiële cijfers. 

Zo kun je nog beter inschatten wat een goed moment is om te investeren in deze aandelen en wanneer je de beste Nel Asa aktie in de Nel Asa koers kunt verwachten. 

nel asa koers

Kun je niet wachten om te beginnen met beleggen in nel asa stock? Maak dan meteen een account aan bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

nel asa stock renewable energy

Hernieuwbare energie is vooral belangrijk voor Nel Asa.

Over Nel Asa stock

Nel ASA is in 1927 begonnen en is een bedrijf uit Noorwegen en is gevestigd in Oslo.
 
Het bedrijf is ondertussen over de hele wereld aan het opereren en levert oplossingen voor de productie, de opslag en distributie van waterstof uit hernieuwbare energiebronnen.
 
Nel Stock staat in de OBX Index van de Oslo Stock Exchange.
 
Het bedrijf is dus vooral bezig met waterstof uit hernieuwbare energiebronnen en zet zich in voor oplossingen tegen klimaatverandering.
 

In 1940 werd ‘s werelds grootste waterelektrolyse-installatie gebouwd in Rjukan, Noorwegen. In 1988 lanceerde Nel ‘s werelds eerste elektrolyse-inrichting die asbestvrije alkalische elektrolyseren aanbiedt. Het is dus een ontzettend vooruitstrevend bedrijf.

Het feit dat Nel Asa aktief is in deze branche en ook al jaren zichzelf verder probeert te ontwikkelen in nieuwe energiebronnen zorgt er voor dat er ook op de beurs rondom Nel Asa aktie is en de Nel Asa koers veel schommelt. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nel Asa aandeel Nieuws

Sinds januari 2019 maakt Nel deel uit van het H2Bus-consortium. Het doel hier van is om 1000 bussen op waterstof in Europa te krijgen.

Wanneer je kijkt naar het aandeel zie je dat het de afgelopen maanden wat is gedaald maar op lange termijn is gestegen. Het is dus een mooi aandeel om je in te verdiepen wanneer je op de lange termijn wilt investeren.

Aangezien zoals eerder benoemend het een bedrijf is die bezig is met waterstof uit hernieuwbare energiebronnen kan de koers in de komende jaren nog flink gaan stijgen. Klimaatverandering is een groot probleem in deze tijd en daarom kan een bedrijf als Nel ook zo snel groeien. Er is veel vraag naar vernieuwing.

Meteen in het aandeel Nel ASA investeren? Maak een account aan bij eToro en beleg vandaag nog!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nel Asa stock Koers op het moment

De koers van Nel ASA stock lijkt een korte dip te hebben wanneer je naar de grafiek kijkt. Echter op de lange termijn, van zo’n 3 jaar, zie je dat de koers stijgt. De daling in de koers kan te maken hebben met verschillende factoren, maar in het algemeen is de kans groot dat een bedrijf als Nel blijft doorgroeien.
 

De bestrijding van klimaatverandering is namelijk nog nooit zo belangrijk geweest. Een bedrijf als Nel draagt hier een groot steentje aan mee en wordt, en zal ook in de toekomst, daardoor gesteund.

Doordat de interesse in bijvoorbeeld olie minder wordt en de interesse in duurzame energie en stoffen juist stijgt zal de koers de komende tijd ook mee stijgen.

De Nel Asa koers was in oktober 2020 nog €1,50 terwijl de waarde van Nel Asa Stock drie maanden later al gestegen was naar €3,31. Als je €250 had geïnvesteerd in Nel Asa Stock in oktober 2020 was dit in een kwartaal €250 / €1,50 * €3,31 = €551,66 waard geworden.

Nu Nel Asa Stock Oslo kopen?

Zoals op de grafiek hiernaast te zien is is de koers van aandeel Nel ASA de afgelopen drie maanden flink gedaald. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het ziet er op dit moment daardoor niet heel aantrekkelijk uit.  

Echter kan dit daarom juist een goed moment zijn om in het aandeel te investeren. De kans dat de koers weer zal stijgen is namelijk erg groot omdat het bedrijf blijft uitbreiden.

Wanneer je nu op een lager punt investeert in Nel ASA stock kan dit juist extra veel opleveren wanneer de koers weer zou stijgen.

Koers Nel asa stock op dit moment

De Nel Asa Koers in de afgelopen maanden

Beleggen brengt echter risico’s met zich mee dus we verzoeken je te verdiepen in het aandeel voordat je erin gaat investeren.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere aantrekkelijke aandelen naast Nel Asa Stock Oslo

Ben je benieuwd naar andere aandelen? We zetten hier een paar andere interessante aandelen op een rijtje. Je kunt op de links klikken bij de aandelen om ze te bekijken of om er gelijk in te investeren.

plug power stock amazon logo
Amazon

Amazon is de grootste webshop ter wereld en een absolute powerhouse op het gebied van logistiek.

Het bedrijf is inmiddels ook actief in Nederland en de concurrentie aangegaan met Bol.com en Coolblue.

De afgelopen maanden is het bedrijf alleen maar beter gaan draaien, en de coronapandemie heeft de online winkel geen windeieren gelegd. 

Zet de enorme groei van Amazon in de komende jaren verder door? Investeer dan in het aandeel!

aandeel carnival logo abn amro
ABN-AMRO

ABN-AMRO is een Nederlandse bank en is in de loop van de jaren flink uitgebreid door onder andere fusies. De bank laat op zijn website weten flink bezig te zijn met het verduurzamen van het bedrijf.

Het aandeel van ABN-AMRO kan soms wat schommelen maar ziet in de lange termijn een koersstijging. Zo is het aandeel het afgelopen half jaar flink gestegen.

Lees ons artikel over dit aandeel, om meer te weten te komen, via onderstaande link.

netflix logo svg
Netflix

Netflix is een streamingdienst waar je film, series en documentaires op kunt kijken. Het bedrijf is zo groot uitgegroeid dat je er nu niet alleen bioscoopfilms op kunt kijken maar Netflix maakt ook hun eigen series en films onder de naam Netflix Inc.

Door de pandemie en het vele thuiszitten is Netflix en daardoor het aandeel in de afgelopen maanden duidelijk gestegen. Daarom is het een mooi moment om je in dit aandeel te verdiepen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Veelgestelde vragen

Het aandeel van Nel ASA kun je bij verschillende online brokers vinden. Een van de online brokers die wij aanraden waar je in Nel ASA kunt investeren is eToro.

Dit is een broker die niet alleen betrouwbaar is, maar je ook op weg helpt om in aandelen te beleggen.

Het ziet er naar uit dat je helaas bij Nel ASA geen dividend kunt ontvangen.

Mocht Nel Asa dividend uitkeren, dan ontvangen beleggers bij eToro met Nel Asa aandelen dit dividend op hun account.

Het is altijd moeilijk om in te schatten of het investeren in een aandeel winstgevend gaat zijn. Op dit moment gaat de koers van Nel ASA best wel snel dus wanneer je vandaag nog investeert via eToro of Plus500 kun je al snel op de korte termijn winst maken. Echter wanneer je op de lange termijn gaat investeren kan het moeilijker zijn om in te schatten.

Wij raden eToro aan als platform voor beginnende beleggers of beleggers die graag in verschillende handelsproducten willen investeren en dat op één platform willen doen. Bij eToro kun je beleggen in aandelen en ETF’s zonder commissie te betalen wat een groot voordeel is.
 
Wanneer je alleen in CFD’s wilt handelen raden wij Plus500 aan als platform. Plus500 is namelijk gespecialiseerd in CFD’s en daarom een goede keuze.

Het is erg moeilijk om de koers van een aandeel te voorspellen, maar aangezien de interesse en ook prioriteiten van hernieuwbare energie toeneemt zal het bedrijf nog flink kunnen uitbreiden. Dit kan dan ook positieve gevolgen hebben voor de koers van het aandeel.

We raden je dus sterk aan om een kijkje te nemen in Nel ASA stock of de Nel Asa koers te volgen voordat je een keuze maakt. Wanneer je zeker weet dat je in aandeel Nel Stock wilt investeren kan dat bij onder anderen de online broker eToro.

Nel Asa Stock Oslo: Conclusie

Nu we bij het einde van het artikel zijn gekomen is duidelijk dat het een mooi moment kan zijn om in Nel ASA stock te investeren of je op zijn minst hierin te verdiepen. Het bedrijf heeft veel potentie in de toekomst door zijn duurzame manier van werken en het focussen op hernieuwbare energiebronnen. In het geval van Nel ASA doen ze dit door middel van waterstof. Hier is nog veel in te onderzoeken en daarom nog veel in te investeren. 

Aangezien we met de hele wereld op een duurzamere manier zullen moeten gaan leven kan dit bedrijf nog wel eens een flink stuk groter worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Wanneer je nu in Nel ASA stock investeert kan dit zeker wat winst opleveren. Grote kans dat dat vooral gebeurt op de lange termijn.

Maar, verdiep je altijd eerst in een aandeel voordat je geld gaat investeren want er zit natuurlijk altijd een risico aan beleggen. Je bekijkt de huidige Nel Asa Koers eenvoudig via online broker eToro

Wil jij meteen beginnen met investeren in Nel Asa Stock Oslo?

Maak dan nu een account aan bij eToro, bekijk de Nel Asa koers en investeer meteen in Nel Stock
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven