Lucky Block NFT Kopen – Investeer en win!

De Platinum Rollers Club NFT collectie is de eerste officiële NFT collectie van het in rap tempo groeiende Lucky Block. Wat is dit voor collectie, hoe past deze binnen het Lucky Block ecosysteem en kan een Lucky Block NFT kopen je eigenlijk geld opleveren? Wij zochten het voor je uit, en vertellen je graag meer in dit artikel. 

Top 10 interessantste NFT's van het moment inclusief Lucky Block NFT Kopen!

Direct beginnen bij een NFT marketplace? Koop Lucky Block NFT’s bij de NFT Launchpad.

NFT’s – ze zijn het hotste item in de cryptowereld van het afgelopen jaar. Voorlopig houdt de groei van deze digitale assets maar niet op, en blijven recordhoeveelheden geld naar deze markt lopen. Ook succesvol cryptoproject Lucky Block lanceerde onlangs hun eerste NFT collectie. 

De vraag naar NFT’s is groot, maar veel mensen vragen zich nog steeds af hoe het kopen van een NFT werkt. In dit artikel behandelen we daarom specifiek hoe een Lucky Block NFT kopen werkt, en hoe je dit zelf doet.

Lucky Block NFT Kopen: Wat is Lucky Block?

Lucky Block is een crypto project dat een revolutie teweeg wil brengen in de wereld van het online gokken en kansspelen. Lucky Block decentraliseert deze activiteiten op de blockchain, volledig transparant.

Lucky Block gaat onder andere regelmatige trekkingen organiseren, waarbij alle houders van Lucky Block tokens in aanmerking komen voor mooie prijzen en beloningen. Iedereen kan hieraan meedoen.

Dit kan zelfs gratis; door simpelweg een aantal Lucky Block coins in je wallet te bewaren. Wanneer je deze wallet dagelijks koppelt aan de Lucky Block applicatie ontvang je van Lucky Block een gratis ticket voor de trekking. Je kunt ook stemmen op goede doelen om te ondersteunen.

Sinds kort heeft Lucky Block een eigen NFT uitgebracht onder de naam Platinum Rollers Club NFT. Ook hiervoor wordt een kleinere trekking gehouden, die net als de grote medio mei van start gaat. Wil je meer weten over deze NFT’s? Join dan de Lucky Block discord voor het laatste nieuws en chat met fans van het project.

Bijzondere voordelen van een Lucky Block NFT Kopen

Het kopen van een Lucky Block NFT uit de Platinum Rollers Club collectie heeft een aantal unieke voordelen. Zo kun je onder andere de NFT weer doorverkopen, maar ook profiteren van extra’s van Lucky Block zelf. 

Dit zijn bijvoorbeeld een giveaway van een Lamborghini Aventador onder de 10.000 NFT’s. Dit betekent dat de kans dat je deze droomauto ter waarde van zo’n € 325.000 minimaal 1 op de 10.000 is! Door meerdere Lucky Block NFT’s te kopen kun je deze bovendien vergroten. 

Dit geldt dan ook direct voor de trekkingen van de Lucky Block pot die speciaal worden gehouden voor de houders van de Lucky Block NFT. Een extra voordeel is er voor de 25 Platinum Rollers Club NFT’s met een speciale status. Zij krijgen bij winst van een prijs deze verdubbelt.  

Wil jij profiteren van de unieke voordelen die Lucky Block geeft aan de houders van de Platinum Rollers Club NFT’s? Bekijk dan de collectie op NFT Launchpad en schaf je eigen NFT aan!

Lucky Block NFT Kopen: Wat is de Platinum Rollers Club?

Na een zeer succesvolle lancering van een eigen cryptomunt – de Lucky Block coin of LBLOCK – heeft Lucky Block iets nieuws voor de trouwe fans van het project. Het gaat om hun eerste, eigen limited edition NFT collectie met in totaal 10.000 non-fungible tokens. De NFT verkoop genereert nu al veel media-aandacht.

Platinum Rollers Club NFT collectie van Lucky Block

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een Lucky Block NFT kopen. Als eigenaar van een Platinum Rollers Club NFT kun je deze niet alleen weer doorverkopen, maar ook profiteren van bijvoorbeeld: 

  • Een giveaway met als hoofdprijs een Lamborghini Aventador
  • Speciale trekkingen voor alle eigenaren van de NFT’s
Eén van de Platinum Rollers Club NFT's

Prijs van een Lucky Block NFT Kopen

Lucky Block heeft voor de lancering van de Platinum Rollers NFT collectie de prijs vastgesteld op $ 1500 dollar, wat omgerekend zo’n € 1360 euro is. Een Lucky Block NFT kopen met euro’s of dollars is echter niet mogelijk maar doe je met behulp van cryptocurrency. 

De cryptocurrency die hiervoor wordt gebruikt is Binance Coin. Het aantal Binance Coin dat je betaalt voor een Lucky Block van $ 1500 dollar is, afhankelijk van de koers op het exacte moment, ongeveer 3.75 BNB. 

Hoe kan ik zelf een NFT Kopen?

Om te profiteren van de voordelen van de Platinum Rollers Club is het allereerst nodig dat je zelf begint met een Lucky Block NFT kopen. Dit vereist het doorlopen van enkele stappen, en het gebruiken van een externe wallet van MetaMask plus de NFT marktplaats van de collectie.

Klinkt dit lastig? We leggen het je hieronder uit, en nemen je in enkele stappen mee in het proces van zelf een Lucky Block NFT kopen. Uiteindelijk valt het hartstikke mee, en kun je zo de eigenaar zijn van één van de limited edition Lucky Block NFT’s! 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Stap 1: Download en installeer MetaMask Wallet

Om Lucky Block te kunnen kopen heb je een wallet nodig die kan verbinden met de website / marktplaats waar de NFT collectie te koop is, en die geschikt is voor de cryptomunt waarmee je de aankoop verricht. In dit geval (wrapped) Binance Coin aka wBNB. De beste wallet hiervoor is MetaMask, dat volledig compatibel is.

De eerste stap naar het kopen van een Lucky Block NFT is het gratis downloaden, installeren en instellen van een digitale cryptowallet van MetaMask. Dit is een betrouwbare en gratis applicatie, verkrijgbaar via MetaMask.io.

Je vindt hier een gids over het opzetten van de MetaMask wallet van Lucky Block zelf. 

MetaMask wallet is de ideale wallet om crypto mee te ontvangen, verzenden en te bewaren. Je kunt deze wallet eenvoudig en gratis installeren als browser extensie in bijvoorbeeld Google Chrome.

Stap 2: Stort voldoende wBNB in de wallet voor Lucky Block NFT Kopen

De Platinum Rollers Club NFT collectie maakt net zoals de Lucky Block coins gebruik van de Binance Smart Chain. Dit houdt in dat deze items en de interacties ermee lopen via dit netwerk. Hou daar dan ook rekening mee. 

Voor een Lucky Bock NFT kopen is het hierom nodig om wBNB (wrapped Binance Coin) in je wallet te hebben. Je krijgt wBNB door Bitcoin of Binance Coin te kopen bij een exchange zoals eToro, en daarna te swappen voor wBNB.

Op dit moment is de goedkoopste NFT van Lucky Block die je kunt kopen 3.75 wBNB, omgerekend $ 1500 of zo’n € 1360. Koop dus minimaal voor dit bedrag + iets extra’s aan de coins. De extra is voor eventuele koerswisselingen / kosten.

Heb je nog geen account bij eToro of een andere broker? Het registreren van een account is simpel en kost je ongeveer een halfuur. Het kopen en versturen van Binance Coins naar je MetaMask adres 

Stap 3: Lucky Block NFT kopen site verbinden met MetaMask wallet

Nu je het benodigde tegoed op je wallet hebt staan kun je naar de volgende stap en beginnen met de aankoop van een NFT van Lucky Block. Bezoek hiervoor NFT Launchpad.

Wanneer je via de NFT martkplaats van NFT Launchpad een NFT token wilt kopen moet je eerst de wallet verbinden. Dit kan met de connect wallet knop rechtsbovenin, waarna je een pop-up van MetaMask krijgt die je moet bevestigen.

Connect je wallet bij NFT Launchpad

Stap 4: Bepaal welke Lucky Block NFT kopen uit de collectie

Verschillende Platinum Rollers Club NFT's

De Lucky Block NFT kopen doe je door de Platinum Rollers Club collectie te zoeken of selecteren op de homepage van NFT Launchpad en de NFT’s te bekijken.

Selecteer vervolgens de Lucky Block NFT die jij wilt kopen en klik op ‘Buy Now’. Je kunt ook de groene buttons in dit artikel gebruiken om direct de collectie te bekijken.

Sommige tokens zijn duurder dan andere, en kunnen zelfs ‘rare’ zijn. Kijk dus goed welke je wilt kopen.

Stap 5: Bevestig en checkout

Nu je de Lucky Block NFT hebt gekozen die je wilt kopen is het tijd om de aankoop in werking te zetten en te bezegelen. Je klikt als eerste op de ‘buy now’ knop. 

Daarna kom je in het checkout scherm dat je ook hiernaast kunt zien. Je ziet daar nogmaals de prijs bevestigd en de transactiekosten van NFT Launchpad.

Klik op ‘Pay’, en je krijgt de pop-up van MetaMask waarin je de transactie kunt ondertekenen en daarmee bevestigen. Wanneer je dit doet, wordt de transactie in werking gezet via de blockchain. Dit gaat doorgaans binnen enkele minuten.

Gelijk beginnen met een Lucky Block NFT Kopen? Klik dan op onderstaande button, bekijk de collectie en selecteer jouw nieuwe Platinum Rollers Club NFT!

Lucky Block NFT Kopen feiten en wetenswaardigheden

Een NFT kopen is erg populair onder beleggers in cryptocurrency, blockchain, tech en web3. Elke collectie NFT’s heeft zijn eigen eigenschappen, toepassingen en voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot whitelists, airdrops van crypto munten, gratis merchandise en evenementen speciaal voor NFT eigenaren.

Dit is wat je moet weten over de Platinum Rollers Club NFT collectie van Lucky Block:

  1. De collectie is te koop via NFT Launchpad 
  2. Er zijn in totaal 10.000 Platinum Rollers Club NFT’s
  3. Elke NFT heeft een uniek nummer dat gebruikt wordt voor trekkingen
  4. Er wordt dagelijks een NFT trekking georganiseerd met één winnaar
  5. De dagelijkse NFT trekking heeft een jackpot van 2% van de Lucky Block jackpot
  6. De geschatte dagelijkse jackpot is rond de $ 10.000 dollar (ruim € 9000 euro)
  7. Er zijn 25 ‘rare’ Platinum Rollers Club NFT’s
  8. Als je een ‘rare’ Platinum Rollers Club NFT hebt en de jackpot wint, wordt deze verdubbeld

Profiteer van de vele voordelen van een Lucky Block NFT kopen en maak dagelijks kans op het winnen van de jackpot. Gebruik onderstaande knop om direct tot de club toe te treden!

Veelgestelde vragen

Een Lucky Block NFT kopen doe je bij een NFT marktplaats. Je kunt hier de gehele Lucky Block NFT collectie bekijken en kiezen welke NFT je wilt kopen. Lucky Block heeft een officiële partner hiervoor, NFT Launchpad.

Een Lucky Block NFT kopen vereist het doorlopen van enkele stappen, maar is geen lastig of zeer technisch verhaal. Wat je nodig hebt is een MetaMask wallet. Deze is gratis te downloaden en kun je installeren als extensie in Google Chrome.

Daarnaast enkele wrapped Binance Coins. Deze krijg je door bij een broker Binance Coin of Bitcoin te kopen, en deze vervolgens via een aanbieder als PancakeSwap te ruilen voor wrapped Binance Coin. Daarna stuur je de wBNB naar de MetaMask wallet.

Tot slot verbind je de MetaMask wallet met NFT Launchpad en selecteer je de Lucky Block NFT die je wilt kopen.

De initiële verkoopprijs van een Lucky Block NFT kopen is $ 1500 dollar, ongeveer € 1360 euro of 3.75 wBNB. Kopers van de NFT kunnen vervolgens deze weer te koop zetten voor het bedrag dat zij willen. Dit kan hoger of lager zijn, afhankelijk van de koers.

Een Lucky Block NFT kopen heeft enkele voordelen. Zo wordt jij de eigenaar van de NFT, en kun je deze doorverkopen voor meer geld. Ook doe je mee aan de Lamborghini giveaway die wordt gehouden om de launch te vieren, en daarna aan dagelijkse NFT loterijtrekkingen van Lucky Block waarmee je mooie geldprijzen kunt winnen.

Nee, het is niet nodig om een Lucky Block NFT uit de Platinum Rollers Club collectie te kopen om deel te nemen aan de trekking van de Lucky Block jackpot.

Een Lucky Block NFT kopen is wel nodig voor deelname aan de dagelijkse trekking voor NFT houders ter waarde van 2% van de jackpot, en om kans te maken op de Lamborghini Aventador van de giveaway in maart.

Lucky Block NFT Kopen: Conclusie

Een Lucky Block NFT kopen kan een goede manier zijn om jezelf bloot te stellen, of verder te verdiepen, in het ecosysteem van het Lucky Block project. Als je fan bent van (online) gokken, of de kans om bijzondere prijzen te winnen, is dit de NFT voor jou en mag je dit zeker niet missen.

Een Lucky Block NFT kopen is namelijk niet alleen een interessante beleggingsmogelijkheid. Uiteraard kun je de Lucky Block NFT kopen en weer doorverkopen wanneer de Platinum Rollers Club NFT koers stijgt, maar door de NFT te houden krijg je toegang tot interessante voordelen zoals een unieke trekkikng waar je altijd een kans van minimaal 1 op 10.000 hebt om 2% van de grote Lucky Block jackpot te winnen.

Zelf een Lucky Block NFT Kopen?
Wil jij lid worden van de selecte Platinum Rollers Club van Lucky Block door zelf een NFT uit de collectie te kopen? Gebruik dan onderstaande knop om direct naar de collectie te gaan!
TIP
Scroll naar boven