Plug Power Stock Kopen & Live Aandeel Plug Power Koers

Plug Power, Inc.PLUG
4.42%
$2.92

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ben jij als belegger geïnteresseerd in aandelen met een duurzaam karakter? Dan is Plug Power stock wellicht iets voor jou! 

plug power stock logo
Plug Power inc. is namelijk een bedrijf dat waterstofcellen produceert voor verschillende industrieën. Daarom is Plug Power inc. een interessant bedrijf in relatie tot de energietransitie en nieuwe manieren van vervoer.
 

Inhoud

Wil je ook PowerPlug stock kopen, of handelen in andere financiële producten? Start vandaag nog bij eToro, miljoenen gebruikers gingen je al voor!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

In dit artikel leggen wij nog uitgebreider uit wat Plug Power precies is en hoe je Plug Power stock kunt kopen. Ook bespreken wij de voor- en nadelen van het kopen van Plug Power stock.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe koop je Plug Power Stock?

De Plug Power stock staat beursgenoteerd aan de Nasdaq in New York. Het aandeel is daarom ook bij veel brokers te verkrijgen. 

In dit deel van het artikel leggen we je van begin tot eind uit hoe je precies Plug Power stock kunt kopen en waar je op moet letten.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker

Als je wilt beleggen in aandelen is het verstandig om gebruik te maken van een broker. Tegenwoordig opereren veel van die brokers online en daarom is de keuze tegenwoordig reuze.

Wij hebben uit de grote berg van aanbieders twee geschikte brokers geselecteerd, die ook het Plug Power stock aanbieden. Bovendien hebben deze brokers nog veel andere mooie features en voordelen.

Allereerst is het verstandig om jezelf de vragen te stellen: wat wil ik bereiken met mijn belegging en hoe wil ik dat doen? Er zijn namelijk verschillende beleggingsvormen mogelijk, die jou kunnen helpen om een specifiek doel te halen. 

Wil jij bijvoorbeeld beleggen voor de lange termijn met een laag risico? Dan is het verstandig om een broker te zoeken die Exchange Traded Funds aanbiedt tegen een lage prijs. Wil jij juist over koersen speculeren? Dan kun je het beste een broker kiezen die zich specialiseert in het handelen van CFD’s.

Het is voor jou als belegger ook misschien wel fijn dat je op ieder moment van de dag kunt kijken hoe het met je beleggingen gaat. In dat geval is het handig dat een broker ook een app aanbied waarmee jij toegang hebt tot het platform. Daarover lees je meer in ons artikel over de beste aandelen apps voor mobiel beleggen.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:1
Valutaparen100401007050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFIN
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand

Overzicht van brokers

Plug power stock etoro logo2

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

eToro heeft een toegankelijk platform ontwikkeld, waardoor veel beleggers zich makkelijk op zijn plek voelen bij deze online broker. Er zijn een aantal specifieke voordelen die deze stelling onderschrijven.

Bij eToro kun je bijvoorbeeld in veel verschillende assets beleggen, waardoor bijna elke beleggingsvorm toe te passen is bij deze broker. Zo kun je investeren in financiële producten zoals grondstoffen, forex, CFD’s, cryptocurrencies, aandelen en ETF’s. 

Het handelen in aandelen en ETF’s is bij eToro een goede plek om mee te beginnen. Je betaalt namelijk 0% commissie over aandelen en ETF’s.

De belegger die nog maar net om de hoek komt kijken zit helemaal goed op zijn plek bij eToro. Bij eToro kun jij namelijk gebruik maken van het Copytrading network, waarmee jij alle kneepjes van het vak kan leren. 

Via het Copytrading network kun je de portfolio’s van andere gebruikers bekijken. Ook kun je via de homepage van het Copytrading network in het overzicht kijken van de meest succesvolle public investors. 

Daarnaast is het mogelijk om de portfolio’s van deze public investors zelf te gebruiken door ze te kopiëren. Beleggen was nog nooit zo makkelijk, en bij eToro bovendien gereguleerd door CySEC

Als belegger met wat meer ervaring kun je zelf een pulic investor worden en kunnen mensen jouw portfolio kopiëren. Je kunt er zelfs een extra zakcentje mee verdienen. Kijk op de site van eToro voor meer informatie over public investor worden.

De beginnende belegger kan bij eToro ook nog eens gebruik maken van een gratis demoversie, waardoor je met nog meer vertrouwen toetreedt in de beleggerswereld. In de demoversie kun je namelijk oefenen in een gesimuleerde markt met een fictief budget.

Mocht je toch gelijk willen beginnen met echt geld, dan is dat geen grote vervolgstap bij eToro. Door het lage minimum stortbedrag van € 170,– is handelen op het eToro platform voor velen toegankelijk.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open een account

Wanneer je de juiste boom uit het grote bos van online brokers hebt kunnen kiezen, leggen we je hier uit hoe je een account kunt aanmaken bij de door jou gekozen broker. Wij gebruiken als voorbeeld het platform eToro, maar bij veel brokers zal dit proces vrijwel hetzelfde zijn.

Meld je aan bij eToro

Op de website van eToro kun je een account aanmaken met behulp van je e-mail adres. Klik op de ‘Join Now’ knop, vul de gevraagde gegevens in en druk vervolgens op ‘Account aanmaken’.

Verifieer je account

Nadat je een e-mail adres en wachtwoord hebt gekozen krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. Nadat je het account hebt geverifieerd via de link kun je gelijk toetreden tot het eToro platform.

Power plug stock profiel voltooien etoro
Voltooi je profiel bij eToro en begin met beleggen!
Voltooi je profiel en financieer je account

Je kunt op dit moment zonder enig risico oefenen met de demoversie. Op het moment dat je met echt geld wilt beleggen moet jij je profiel voltooien en geld storten op je account.

Voordat je geld kunt storten is eToro verplicht om jouw identiteit te controleren. Jij moet hiervoor jouw bankrekening koppelen aan je account en een kopie van je paspoort of ID-kaart uploaden.

Vervolgens moet je nog een korte vragenlijst invullen waarmee jouw kennis van zaken wordt getest en je gewezen wordt op de risico’s die beleggen met zich meebrengt.

Geld storten etoro power plug
Geld storten op je eToro account

Hierna kun je geld storten op jouw account en kan het beleggen beginnen. In de afbeelding kun je zien dat geld storten via verschillende populaire methoden mogelijk is.

Stap 3: Vind Plug Power stock

Plug Power stock is zeer gemakkelijk te vinden in eToro door in de zoekbalk Plug Power in te typen. Het tickersymbool voor de Plug Power stock is PLUG. Vervolgens kom je in het onderstaande overzicht terecht en kun je Plug Power stock kopen door op de blauwe knop ‘Handelen’ te klikken.

plug power kopen etoro
Plug Power stock kopen in eToro tegen 0% commissie!

Wil jij vandaag nog beleggen in Plug Power stock? Wacht niet langer en maak direct een eToro account aan!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

plug power auto water

Rijden alle auto’s binnenkort op water(stof)? 

Over Plug Power

Plug Power inc. is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1997. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, maar ze zijn op meerdere plekken in de wereld actief.

Plug Power ontstond na een joint venture van Mechanical Technology Inc. en DTE Energy. Sinds 1998 staat Plug Power beursgenoteerd aan de Nasdaq met als ticker symbool PLUG.

Het bedrijf richt zich op het produceren van waterstofcellen die de waterstof om kunnen zetten in energie (elektriciteit). Daardoor kunnen de waterstofcellen bijvoorbeeld een elektrische motor aandrijven.

De waterstofcellen werden in de begindagen van het bedrijf geproduceerd voor vorkheftrucks van grote ketens zoals Walmart, Mercedes Benz, Nike en Home Depot.
 
Het bedrijf maakt een flinke opmars sinds de opkomende populariteit van elektrisch rijden. Plug Power inc. probeert daarom ook door te groeien naar andere markten dan alleen die van de vorkheftrucks. 
 
Het bedrijf probeert de concurrentie aan te gaan met klassieke batterijen en accu’s, die nog steeds niet erg milieuvriendelijk zijn en maar een bepaalde levensduur hebben.
 
Daarom is het bedrijf ook motoren gaan ontwikkelen voor grote industriële voertuigen zoals voertuigen voor off-road werkzaamheden. Ook ontwikkeld Plug Power inc. motoren voor bijvoorbeeld vrachtwagens en andere heavy-load voertuigen. 
 
Plug Power boekte de afgelopen jaren geen winst, maar investeerde heel veel om verschillende markten binnen te kunnen stormen. De toekomstplannen van het bedrijf heeft ook veel investeerders aangetrokken. We gaan ongetwijfeld nog meer horen van dit bedrijf in de toekomst.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Het Plug Power Nieuws

In dit deel vertellen wij je meer over het Plug Power stock nieuws en de ontwikkelingen die het bedrijf in de afgelopen tijd heeft doorgevoerd.
 
Plug Power inc. is druk bezig om hun waterstofcellen en motoren op meerdere markten te verkopen. Waterstof zou namelijk een goed alternatief vormen voor fossiele brandstoffen of huidige manieren van energieopwekking.
 
Waterstof is namelijk de meest voorkomende stof die wij tot onze beschikking hebben en het biedt een duurzame manier om energie op te wekken. 
 
plug power stock waterstof
Door de verbeterde technieken op het gebied van waterstof, worden waterstof motoren in steeds meer voertuigen gebruikt. Dit is investeerders ook niet ontgaan en heeft Plug Power inc. veel kunnen opleveren.
 
Zo werd bijvoorbeeld januari 2021 bekendgemaakt dat het Koreaanse bedrijf SK Group meer dan 1,2 miljard euro heeft geïnvesteerd in Plug Power. Het doel is om in Zuid-Korea waterstofcellen te gaan produceren voor de Aziatische markt. 
In dezelfde periode werd ook bekendgemaakt dat Plug Power inc. een samenwerking is aangegaan met Groupe Renault. Plug Power en Renault willen samen auto’s gaan produceren, waarbij Renault de auto’s gaat ontwerpen en Plug Power verantwoordelijk is voor de waterstof techniek in de voertuigen.
 
Kortom, goede berichten in het Plug Power nieuws in het nieuwe jaar. Het uitstekende Plug Power nieuws  heeft ook zijn weerslag gehad op de Plug Power stock. De waarde van de Plug Power stock steeg namelijk naar zeer grote hoogte.
 

Je kunt vandaag nog eigenaar worden van Plug Power stock door nu een account aan te maken bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Plug Power Koers

De beursgang van Plug Power stock ging in de beginfase gepaard met veel succes. 

De Power Plug koers steeg aan het begin van de 21e eeuw naar immense hoogte, waar het aandeel op zijn piek werd verkocht voor bijna € 1500,-. 

De Plug Power koers sinds de beursgang in 1998

power plug koers historisch
De hoge Plug Power koers was geen lang leven beschoren, want na het knappen van de dotcom bubble daalde de Plug Power koers net zo snel als die gestegen was. 
 
Tot aan 2008 is de Plug Power koers langzaam gedaald tot lage waarden. Met als all-time low de € 0,12 cent per aandeel in 2013. Daarna heeft de Plug Power koers nog lang tussen de € 0,12 en € 3,- geschommeld, met soms een uitschieter richting de € 10,- per aandeel.
 
Het jaar 2020 is het beste jaar voor de Plug Power koers geweest sinds 2008. De Plug Power koers is namelijk gaan stijgen vanaf juni. De waarde van Plug Power stock steeg van ongeveer € 3,- in juni naar bijna € 15,- in oktober. 
 
De ontwikkelingen aan het einde van 2020 en het begin van 2021 bieden nog meer perspectief voor de Plug Power koers. Na het positieve Plug Power nieuws over samenwerkingen met Renault en de SK Group, is het aandeel flink gestegen. 
 
Waar de Plug Power koers op 2 november nog € 15,47 noteerde, was dat op dinsdag 26 januari maar liefst € 73,18. Dat is omgerekend een stijging van 373,04 % in pakweg drie maanden tijd. 
 
Als jij in november dus voor € 2000,- had geïnvesteerd in Power Plug stock, dan waren jouw aandelen op 26 januari: 2000 x 3,3704 = € 7460,80 waard geweest.
 

Overtuigd dat dit het juiste moment is om in te stappen bij Power Plug stock? Maak dan vandaag nog een account aan bij eToro om direct te beginnen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Waarom beleggen in Plug Power Stock?

De Plug Power stock lijkt na het positieve Plug Power nieuws in 2020 en 2021 herontdekt te zijn. 

De toekomstplannen van Power Plug hebben van veel investeerders de aandacht getrokken.

Dat is ook de reden dat het aandeel op de top van de Plug Power koers een waarde noteerde van € 73,18 in het begin van 2021. 

Power Plug probeert zijn slag te slaan in de energietransitie door vol in te zetten op waterstofcellen en waterstof motoren.

Plug power koers 6 maanden

Wil je beleggen in Plug Power stock? Klik dan op de groene knop!

Door de samenwerking met Renault wil Power Plug in de toekomst auto’s leveren die op waterstof rijden. Daarmee zijn ze een mogelijk geduchte tegenstander van bijvoorbeeld Tesla. 

Ook gaan ze op grote schaal waterstofmotoren produceren voor industriële voertuigen en logistieke voertuigen zoals vrachtwagens en bussen. Maar ook verwacht Plug Power in de toekomst vliegtuigen te voorzien van energie. De toekomstplannen liegen er niet om.
 
Om deze redenen kan het dus ook interessant zijn om Power Plug stock te kopen. Ze hebben duidelijke toekomstplannen en zijn onlangs veelbelovende samenwerkingen aangegaan.
Plug Power stock grafiek in eToro

Binnen de energie transitie is waterstof een zeer interessante optie, die wellicht als brandstof gaat dienen voor ons toekomstig vervoer. Door de samenwerking met Renault kan Plug Power in dat geval een grote speler worden in de autobranche. 

Kortom, Plug Power stock heeft dus veel potentie om in de toekomst meer waard te worden.

Echter geeft het woord potentie natuurlijk nooit genoeg aan over de toekomst van de Plug Power stock. 
 
Ondanks de goede vooruitzichten is het nog helemaal niet zeker of het ook daadwerkelijk gebeurt. Plug Power stock heeft goede papieren om meer waard te worden, als de energie transitie zich voor een groot deel gaat richten op waterstof als energiebron.
 
De hoge koers op dit moment is ook geen garantie voor hogere koersen in de toekomst. Er kan daarom ook sprake zijn van overwaardering van het aandeel. Dit betekent dat de intrinsieke waarde van het aandeel lager ligt dan waarvoor het aandeel verkocht wordt, net als tijdens de dotcom bubble.
 
De toekomst zal moeten uitwijzen welke kant de techniek op gaat. Maar in het geval dat op de energie-snelweg de afslag waterstof genomen wordt, dan is Plug Power stock zeer een interessant aandeel om in te beleggen.
 

Klaar om te beginnen met beleggen in Plug Power stock? Overtuigd van de kracht van waterstof?

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nog meer interessante aandelen naast Plug Power Stock

Wil je beleggen in andere aandelen? We hebben een hieronder een aantal interessante aandelen voor je op een rijtje gezet. Klik op de links om het artikel van deze aandelen te bekijken!

plug power stock amazon logo
Amazon (AMZN)

Amazon is één van de grootste, dan wel niet dé grootste speler in de markt van online shopping. Door de covid-19-crisis hebben veel bedrijven het zeer moeilijk, maar dit geld niet voor Amazon. 

Door de pandemie zijn de online verkopen alleen maar toegenomen. Daardoor is de populariteit van Amazon alleen maar groter geworden. 

Je kunt nog meer lezen over Amazon in ons artikel over Amazon aandelen.

plug power stock apple logo
Apple (AAPL)

Apple is een immens groot en populair techbedrijf dat een speler is op wereldniveau. Het bedrijf staat beursgenoteerd aan de Nasdaq en is daar ook één van de meest toonaangevende bedrijven.

De techgigant innoveert constant hun producten, waardoor ze na vele jaren wereldwijd nog zeer populair zijn. 

In ons artikel over het aandeel Apple bespreken wij uitgebreid hoe je het aandeel kunt kopen en waarom je dat moet doen. 

power plug stock tesla logo
Tesla (TSLA)

Tesla is het bedrijf achter de inmiddels wereldberoemde elektrische auto. Door de technieken die Tesla gebruikt produceren zij de auto van de toekomst.

Het bedrijf gaat voorop in de energietransitie en heeft daarom zeer veel potentieel om een nog grotere speler in de autobranche te worden.

Voor meer informatie kun je ons artikel over Tesla aandelen lezen door op de onderstaande groene knop te klikken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Veelgestelde vragen

Op dit moment krijg je geen dividend over je Plug Power stock. Plug Power inc. maakt de afgelopen jaren namelijk geen winst en dan kun je ook geen dividend verwachten. Wel is het bedrijf zeer veel in het investeren in de toekomst van het bedrijf, waardoor er in de toekomst wellicht wel dividend op de planning staat.

Je kunt het beste Plug Power stock kopen bij een online broker. In dit artikel hebben wij twee zeer goed brokers besproken die de Plug Power stock aanbieden. Voor algemene beleggingen en voor beginnde beleggers raden wij eToro aan.

eToro is een gebruiksvriendelijke broker met veel voordelen, zoals de copytrading functie en 0% commissie op aandelen en ETF’s.

Ook Plus500 is een optie, wanneer je graag wilt handelen in de vorm van CFD’s. Plus500 specialiseerd zich in dit type handelsproduct en is daarom zeer geschikt voor deze manier van beleggen.

Natuurlijk is het altijd lastig om te bepalen of een bedrijf in de toekomst succes zal boeken. Ook het verleden zegt niet veel over dit toekomstperspectief. Uiteraard bestaat het bedrijf al aaridg lang, en hebben ze een zeer turbulent begin gehad.

Echter zien de huidige investeringen en samenwerking er goed uit voor de toekomst. De keuze om te focussen op het produceren van waterstofcellen voor de autobranche geeft Plug Power en de Plug Power aandelen een mooi toekomstperspectief

Wanneer je besluit om in Plug Power te investeren, dan zal dit zeker een langetermijninvestering zijn. Kijk bij je online broker zoals eToro wat de mogelijkheden zijn om te investeren in Plug Power stock.

Bij de broker in dit artikel, eToro en Plus500, kun je met veilig geld storten op je account. Deze twee brokers worden goed gereguleerd oor financiële instanties. Bij de grote broker is het eigenlijk altijd wel veilig om je geld te storten. Twijfel je? Vaak benoemen brokers op hun site door welke instantie zij gereguleerd worden. Je kunt op deze manier double checken of het veilig is om jouw geld te storten bij een online broker.

We kunnen natuurlijk niet in de glazen bol kijken, dus dat blijft gissen. Wel bieden de meest recente samenwerkingen en investeringen veel perspectief op de toekomst. Zelf verwacht het bedrijf de komende jaren ook wel winst te gaan maken. De waterstof techniek biedt in ieder geval perspectief voor de toekomst.

Conclusie: Power Plug Stock

De Power Plug koers kende in de eerste jaren na de beursgang een aantal turbulente jaren. De waarde van Power Plug stock steeg naar bijna € 1500 per aandeel, maar daalde na de dotcom bubble uiteindelijke naar een schamele € 0,12 per aandeel in 2013.

Sinds 2008 was het aandeel eigenlijk niet meer zo interessant. De Plug Power koers schommelde tussen de €1,- en € 10,- met het dieptepunt en 2013.

In 2020 heeft Plug Power een aantal grote investeringen en samenwerkingen tot stand gebracht. Zij willen hiermee hun waterstofcellen gaan produceren voor onder andere de commerciële autobranche.

Als gevolg steeg het aandeel uiteindelijk naar een waarde van meer de € 70,-. De toekomstplannen zijn zeer ambitieus, waardoor het aandeel weer de aandacht trekt van beleggers. Ook voor jou kan het aandeel van Plug Power interessant zijn, als zijn de garanties voor succes nog niet aanwezig.

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van Power Plug stocks?

Bij eToro kun je vandaag nog Power Plug stocks kopen door direct een account aan te maken. Wacht niet langer en start bij eToro!
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven