Aandeel Roodmicrotec Kopen en live koers

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

RoodMicrotec is een technologie bedrijf dat zich specialiseert in ASIC’s. Daarmee kun je tegenwoordig bijvoorbeeld cryptomunten minen. Het aandeel Roodmicrotec is de laatste tijd in trek, dus wees er snel bij om in Roodmicrotec te investeren!

Heb je interesse om te investeren in dit bedrijf? Lees dan snel verder, want hier vind je alle informatie over het  RoodMicrotec aandeel en de RoodMicrotec koers. 

Investeren in Aandeel Roodmicrotec in 4 stappen

Via eToro kun je binnen no-time beginnen met beleggen. Druk op de groene knop om meteen van start te gaan!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ondanks dat de coronapandemie het bedrijf hard heeft geraakt, gaat het goed met de koers aandeel RoodMicrotec. Het komende jaar ziet er goed uit voor de ASIC’s specialist en dat komt onder andere omdat het bedrijf wereldwijd actief is in deze sector. Het kan hierdoor interessant zijn om dit aandeel te kopen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe koop je Aandeel RoodMicrotec?

De beursnotering van Aandeel RoodMicrotec is te vinden op de Euronext Amsterdam en het aandeel is te kopen in Euro’s. Om te beleggen is het belangrijk om een goede broker te vinden voordat je begint met beleggen. Wij helpen je daarbij.

Bij het aandeel RoodMicrotec is het echter het geval dat je via de index trackers van de Euronext kunt investeren in het RoodMicrotec aandeel, dan beleg je in de beurs waar het bedrijf in zit. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker

Hoewel het vroeger misschien nog omslachtig was om te investeren, kan dat nu enorm makkelijk via een online broker. Op zo’n platform vind je tools die je helpen met beleggen en kun je met één snelle klik zien hoe het er met de koers aandeel RoodMicrotec voor staat. 

Voor al jouw handelsstrategieën is er wel een broker die hierbij past. Zo kun je investeren in CFD’s, aandelen, ETF’s en grondstoffen. En niet te vergeten: de cryptocurrency’s, want wie weet ben jij wel degene die net zoveel winst maakt als de eerste Bitcoin beleggers.

Bij zo’n online broker kun je dus terecht met al jouw wensen. Wat wel belangrijk is voordat je een platform in vertrouwen neemt, is checken of de broker wel wordt gecontroleerd. Dit wordt door een toezichthoudende instantie gedaan. In Nederland is dat de AFM. 

Tegenwoordig gaat alles snel en ook jouw investeringen kun je op elk moment van de dag in de gaten houden. Bekijk de beste aandelen apps voor mobiel beleggen om te weten welke brokers-app handig is. 

Weet je nog niet welke broker geschikt is voor jou? Er zijn er ook heel veel en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij leggen hieronder uit welke brokers het beste bij verschillende handelsmanieren passen.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:1
Valutaparen100401007050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFIN
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Vooral voor de startende belegger is eToro een geweldige keuze. Het is makkelijk, snel en overzichtelijk. Daarnaast vind je verschillende tools op het platform, waardoor jij in no-time een ervaren investeerder wordt. 

Zo kun je met de CopyTrading functie een gediversifieerd portfolio voor elkaar krijgen, zonder te veel moeite. Met de functie kun je portfolio’s van de beste beleggers bekijken én overnemen, zo weet je precies waar je goed zit qua beleggingen. Daarnaast is een gediversifieerd portfolio nodig om je risico te verlagen. 

Over risico’s gesproken: ben je je daar wel van bewust? Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee, en in ons artikel over die risico’s vind je alle tips. Dankzij de gratis demofunctie ontwijk je tijdelijk die risico’s,  je belegt dan namelijk met virtueel geld. Zo kun je nog even oefenen. 

Wil je daarna echt aan de slag? Dan kun je inleggen vanaf het lage bedrag van €170,-. Ook ben je ook nog goedkoper uit dan bij andere brokers als je belegt in aandelen in ETF’s, want eToro rekent 0% commissie over deze investeringen. 

Maar niet alleen aandelen en ETF’s zijn te vinden op het platform, ook onder andere CFD’s, indexen, grondstoffen en forex trading kun je er vinden. Zo heb je via eToro alle ruimte om jouw handelskennis uit te breiden. 

Dus, voor de beginnende belegger is eToro perfect. Het biedt genoeg opties om goed van start te gaan met jouw investeringen. Daarnaast is het platform ook nog eens enorm voordelig en kun je starten met beleggen vanaf een relatief laag bedrag. 

Wil je meer weten? In onze eToro review lees je meer over deze broker. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open een account

Wanneer je een platform hebt gekozen, zul je een account moeten aanmaken voordat je kun investeren in het RoodMicrotec aandeel. Bij veel brokers komt dit op hetzelfde neer, daarom laten wij zien hoe het bij eToro gaat. 

Meld je aan bij eToro

Aanmelden kan heel snel: via de hoofdpagina van eToro kun je op de ‘meld u nu aan’ knop klikken. 

Verifieer je account

Als je een profielnaam en wachtwoord hebt verzonnen, hoef je alleen nog maar op de verificatielink in je mailbox te klikken. 

eToro homepage

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Voltooi je profiel en financieer je account

Met de demofunctie kun je met online geld beginnen met beleggen. Als je meteen met echt geld wilt beginnen, moet je eerst nog even het Know Your Customer proces voltooien. Elke broker heeft van de AFM de verplichting je dit proces te laten doorlopen. 

Hierbij koppel je je identiteitsbewijs en bankaccount aan het profiel voordat je geld over kan maken. Ook moet je een aantal vragen over de risico’s beantwoorden voordat je verder kan gaan. 

Via verschillende betalingsmogelijkheden kun je geld storten. Op de afbeelding hiernaast zie je welke opties mogelijk zijn . 

De betalingsopties bij eToro

Stap 3: Vind het Aandeel RoodMicrotec

Het aandeel RoodMicrotec vinden is easy: tik in de zoekbalk de naam in en de RoodMicrotec koers zal verschijnen. Via eToro kun je het aandeel niet vinden, maar je kunt wel via de Euronext investeren, daar maakt het RoodMicrotec aandeel deel van uit. In Euronext beleggen doe je met CFD’s. 

Via de Euronext kun je investeren in koers aandeel RoodMicrotec. Waar wacht je nog op? 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Voorbeeld van een ASIC

Over het aandeel RoodMicrotec

RoodMicrotec is een Duits-Nederlands bedrijf waarvan de productiekantoren in Nördlingen en Stuttgart zitten. Ook zijn er vestigingen in Deventer te vinden. 
 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van ASIC’s, en deze leveren ze dan ook wereldwijd. Ze voeren ook tests uit en doen analyses. 

ASIC’s (application-specific integrated circuit) zijn halfgeleiders, gemaakt voor een specifieke toepassingen. Sinds 2013 worden deze producten ook gebruikt om cyrptocurrency’s te minen. 

Het bedrijf is al minstens 50 jaar actief bezig met het leveren van diensten aan de energiesector; het is namelijk in 1969 opgericht. De diensten bestaan voornamelijke uit controle van producten en componenten en dienstverlening bij productie. De huidige directeur van RoodMicrotec is Martin Sallenhag. 
 
De inkomsten van het bedrijf waren vorig jaar, ondanks de impact van de coronapandemie, hoog: RoodMicrotec verdiende in dat jaar €11,9 miljoen. Ook dit jaar lijkt het goed te gaan en het bedrijf komt weer bovenop de gevolgen van de pandemie. In het eerste kwartaal van 2021 waren de inkomsten €3,8 miljoen. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel RoodMicrotec prestaties

In het eerste kwartaal van 2021 heeft RoodMicrotec heel wat stappen gezet na de coronapandemie. Met €3,8 miljoen in het eerste kwartaal, gaat dit al een stuk beter dan het jaar 2020, waar het inkomen €11,9 miljoen in totaal was, 10% lager dan in 2019. Maar in het tweede deel van het jaar werd wel €1,1 miljoen meer verdiend dan in het eerste deel.  
 
Heb je interesse in een ander aandeel dan RoodMicrotec? Bekijk dan ook ons artikel over het aandeel Fugro.
 

Wil je vandaag nog investeren in de RoodMicrotec koers? Dat kan via eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Koers Aandeel RoodMicrotec op het moment

De laatste maanden is het aandeel RoodMicrotec koers niet veel gedaald of gestegen. Het bedrag voor een RoodMicrotec aandeel hing op zo’n €0,22. Soms schiet hij weer even door naar €0,23, maar ook voor nu blijft hij op €0,22 staan. 
 

Het ging al een tijd de slechtere kant op met de koers RoodMicrotec, maar toen de coronapandemie toesloeg was dit al helemaal een domper voor het aandeel RoodMicrotec koers. Dit zorgde zelfs voor een dieptepunt van €0,11 per aandeel in oktober. 

Sindsdien is het bedrijf echter weer aan het groeien en de koers RoodMicrotec gaat daar zeker in mee. We zien een stijgende lijn, die nu dus wel een beetje stilhangt rond de €0,22. Door analisten wordt vooral een neutraal advies gegeven om te investeren in de koers aandeel RoodMicrotec.
 
Stel je had op het dieptepunt €1000 aan aandelen gekocht en deze op het hoogste punt van de koers RoodMicrotec laten uitbetalen, dan had je: (1000/0,11) * 0,25 = €2273 kunnen laten uitbetalen. 

Nu Aandeel RoodMicrotec Kopen?

Het RoodMicrotec aandeel staat nu op €0,22 en blijft al een lange tijd op dit bedrag hangen. Wel is de koers RoodMicrotec sinds de grote dip in oktober weer flink gestegen. 

RoodMicrotec is een bedrijf dat te maken krijgt met de energiesector, en in die sector kan een investering altijd goed zijn: er is namelijk altijd vraag naar energie.

De market cap van het bedrijf is maar liefst €16,9 miljoen waard. Dit maakt het ook aantrekkelijker om te investeren in het aandeel RoodMicrotec koers. Het bedrijf heeft maar liefst 75.076.267 aandelen op de markt. 

Beleggen in RoodMicrotec kan via Euronext. Begin vandaag nog!

Via Euronext kun je ook investeren in aandeel RoodMicrotec, omdat dit bedrijf beursgenoteerd staat op Euronext Amsterdam. Euronext ging in de coronapandemie heel goed, maar helaas begint de koers nu weer te dalen. In maart kwam de koers zelfs tot zijn dieptepunt: €80,28. Nu staat dat bedrag op €90,67.
 
RoodMicrotec is een groeiend bedrijf, dat in het eerste kwartaal van 2021 al veel meer heeft verdiend dan het eerste kwartaal in 2020. Het is herstellende van de coronapandemie en het gaat weer helemaal de goede kant op met het bedrijf. Dit maakt het aantrekkelijk om te investeren in de koers RoodMicrotec aandeel.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Interessante aandelen naast Aandeel RoodMicrotec

Wil je nog even verder naar het aanbod kijken? Naast beleggen in de koers RoodMicrotec zijn er namelijk nog andere goede aandelen om in te beleggen. We hebben hieronder een paar interessante aandelen voor je neergezet. Via de link onder de tekst kun je meteen beginnen met beleggen. 

ArcelorMittal (MT.AS)

ArcelorMittal is de grootste staalproducent ter wereld. Na twee slechte jaren in 2019 en 2020, lijkt het weer de goede kant op te gaan met het bedrijf. Ook fondsen en banken hebben dit door, te zien aan de koopposities die aangeraden worden.

Het ArcelorMittal aandeel is cyclisch, dus de koers golft met de wereldeconomie mee. Maar nu er coronavaccins zijn, lijkt het daar weer de goede kant mee op te gaan. 

Lijkt ArcelorMittal een goede investering voor jou? Je kunt ons artikel erover lezen, of direct investeren. 

Fugro (FUR.AS)

Fugro specialiseert zich in het verzamelen van gegevens over de zeebodem. De aardoppervlak wordt daarbij geanalyseerd. Het bedrijf is vooral afhankelijk van oliemaatschappijen en in een duurzame toekomst is het dus de vraag of dat de goede kant op gaat.

Voor nu kan Fugro echter een goede investering zijn, ondanks de impact van de coronacrisis op het bedrijf. Fugro kan nog een groei doormaken de komende jaren. 

Lijkt Fugro een goede investering voor jou? Je kunt ons artikel erover lezen, of direct investeren via de onderstaande knop. 

Tencent (TCEHY)

Tencent is een groot Chinees technologiebedrijfen de afgelopen tijd gaat het erg goed met de koers van het bedrijf. Dit komt mede doordat de bedrijfsvoering uit exponentieel groeiende markten bestaat.

Een voorbeeld daarvan is de elektronische entertainment industrie. Dit kan in de toekomst goede gevolgen hebben voor het Tencent aandeel. Het gaat nu al heel goed met het bedrijf, maar dat stopt Tencent niet om door te blijven groeien en ontwikkelen. 

Lijkt Tencent een goede investering voor jou? Je kunt ons artikel erover lezen, of direct investeren via de onderstaande knop.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel RoodMicrotec: Veelgestelde vragen

Het aandeel RoodMicrotec is helaas niet bij elke broker te vinden. Dat komt omdat het aandeel nog niet veel naamsbekendheid geniet. Via eToro kun je toch investeren in het bedrijf door geld te beleggen in de Euronext, waar het aandeel op genoteerd staat. Dat kan via CFD’s. 

In 2020 is de koers aandeel Roodmicrotec flink gekelderd, maar heeft het zich ook weer redelijk weten te herstellen. De aandeel Roodmicrotec koers daalde flink vanaf februari 2020. Daarna herstelde het licht tot november, waarna het weer een beetje zakte.

Vanaf december 2020 is het aandeel vooral weer gestegen. De koers in 2021 is redelijk stabiel gebleven, waarbij de prijs constant rond de 22 cent is gebleven.

De toekomst is altijd lastig te voorspellen, maar het lijkt er op dat de RoodMicrotec koers wel winstgevend gaat zijn in de toekomst. Het eerste kwartaal van dit jaar heeft het bedrijf al flink wat meer geld verdiend dan het eerste kwartaal van vorig jaar. 

Daarnaast is het bedrijf nu al €16,9 miljoen euro waard en blijft er vraag naar de producten die RoodMicrotec aanbiedt. 

Het aandeel RoodMicrotec kan aantrekkelijk zijn als je denkt dat het bedrijf nog gaat groeien in de toekomst, en voor nu lijkt dat wel het geval. Er zit momenteel niet heel veel spanning in de koers want deze blijft op hetzelfde punt hangen sinds maart. Maar dit kan nog zeker veranderen, in de positieve zin. 

Voor de beginnende belegger is eToro perfect, maar ook als je al iets meer ervaren bent, kun je profiteren van allerlei handige tools. Het is overzichtelijk, snel en gemakkelijk en vergeleken met andere brokers ook nog eens voordeliger. 
 
Hier kun je ook in CFD’s handelen, maar als je daar alleen in wilt handelen, kan Plus500 een betere optie zijn. Deze broker is gespecialiseerd in CFD’s en heeft daar dus ook de beste tools voor. 

Aandeel RoodMicrotec: Conclusie

Het gaat de goede kant weer op met het aandeel RoodMicrotec. Het bedrijf is vorig jaar getroffen door de coronapandemie, wat logisch is: heel veel bedrijven hebben hier last van gehad. In 2020 verdiende RoodMicrotec €11,9 miljoen over het heel jaar, maar nu in 2021 heeft het bedrijf al €3,8 miljoen verdiend in het eerste kwartaal .

Een aandeel RoodMicrotec is op het moment €0,22 waard, en het schommelt al een aantal maanden rond dat bedrag. Sinds maart zijn er niet echt stijgingen of dalingen geweest, niet zo spannend dus. Het advies van analisten is dan ook neutraal over het RoodMicrotec aandeel.

Je kunt investeren in RoodMicrotec via eToro, de broker die wij aanraden. Daar kun je beleggen in Euronext in CFD’s, en zo investeer je dus ook in RoodMicrotec.

Het bedrijf zal de komende jaren nog groeien en momenteel heeft het al een waarde van €16,9 miljoen. Dit maakt het aantrekkelijk om te gaan beleggen in de koers aandeel RoodMicrotec.  

Investeren in Aandeel RoodMicrotec kan direct!

Via eToro ben je in no-time een pro in beleggen. Ook kun je hier via de Euronext beleggen in RoodMicrotec. Wil je daar meteen mee beginnen? Dat kan!
DOEN! DOEN! DOEN!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven