Home » banken

Banken & rekeningen

Op een bankrekening kun je geld laten overmaken dat je op een later moment gebruikt om betalingen te doen. Er zijn diverse banken die bankrekeningen aanbieden voor consumenten en ondernemers (zakelijk). Op deze pagina vind je links naar vergelijkingspagina’s over bankrekeningen en individuele bankreviews.

Vergelijkpagina's

Allereerst onze vergelijkpagina’s waar je spaarrekeningen, betaalrekeningen en gezamenlijke rekeningen kunt vergelijken. Hier hebben we de meest actieve en best beoordeelde banken met elkaar vergeleken.

Kredietverstrekkers consumenten

Hier vind je reviews van ‘banken’ die met name actief zijn als (bemiddelend) kredietverstrekker. In deze reviews bespreken we de meest prominente eigenschappen en onderscheidende factoren. Ook kijken we wat ervaringen van bestaande klanten zijn, en lichten we de voor-en nadelen voor je uit.

Kredietverstrekkers zakelijk

Zakelijke kredietverstrekkers zijn tegenwoordig voornamelijk online actief. In onze reviews lees je alles over het type ondernemer dat ze aanspreken, hoeveel je zakelijk kunt lenen, wat de voorwaarden zijn en nog veel meer.

100% Online banken

Ze zijn in opkomst en razend populair: de 100% online FinTech-banken die gratis bankproducten aanbieden.

Banken algemeen

Reguliere banken bieden een breed scala bankproducten aan. De volgende banken namen we onder de loep.

Spaarbanken

Banken apps

Scroll naar top